Zoznam častí seriálu Kúzelníci z Waverly

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam častí amerického seriálu Kúzelníci z Waverly. Tv JOJ Plus ho vysiela od 18. septembra 2012 do 27. novembra 2012, po koniec druhej série. Tretia séria bola nasadená v televízii WAU v októbri 2013.

Prehľad sérií[upraviť | upraviť kód]

Séria Epizódy Začiatok vysielania v USA Koniec vysielania v USA Začiatok vysielania na Slovensku Koniec vysielania na Slovensku Vysielané na
1 21 12. októbra 2007 31. augusta 2008 18. septembra 2012 16. októbra 2012 Plus
2 30 12. septembra 2008 21. augusta 2009 17. októbra 2012 27. novembra 2012
Film 28. augusta 2009 25. augusta 2012 TV JOJ
3 30 9. októbra 2009 15. októbra 2010 14. októbra 2013 22. novembra 2013 TV WAU
4 29 12. novembra 2010 6. januára 2012 - -
Špeciál 15. marca 2013 -

1. séria (USA - 2007–2008, Slovensko 2012)[upraviť | upraviť kód]

Diel Poradie Originálny názov Slovenský názov Premiéra v USA Premiéra na Slovensku Produkčné číslo
1 1 Crazy 10 Minute Sale Šialene rýchly výpredaj 12. októbra 2007 18. septembra 2012 102
2 2 First kiss Prvá pusa 19. októbra 2007 19. septembra 2012 104
3 3 I Almost Drowned in a Chocolate Fountain Ako som sa skoro utopila v mori čokolády 26. októbra 2007 20. septembra 2012 105
4 4 New employee Nová zamestnankyňa 2. novembra 2007 21. septembra 2012 107
5 5 Disenchanted Evening Večer plný sklamaní 9. novembra 2007 24. septembra 2012 114
6 6 You Can´t Always Get What You Carpet Ockovo dievčatko 10. novembra 2007 25. septembra 2012 101
7 7 Alex's Choice Alexina voľba 16. novembra 2007 26. septembra 2012 109
8 8 Curb Your Dragon Skroť si draka 30. novembra 2007 27. septembra 2012 108
9 9 Movies Filmy 14. decembra 2007 28. septembra 2012 113
10 10 Pop Me And We Both Go Down Keď zničíš mňa, zničíš aj seba 6. januára 2008 1. októbra 2012 103
11 11 Potion Commotion Vzbura elixíru 10. februára 2008 2. októbra 2012 110
12 12 Justin´s Little Sister Justinova sestrička 9. februára 2008 3. októbra 2012 117
13 13 Wizard School, Part 1 Čarodejnícka škola, 1.časť 6. apríla 2008 4. októbra 2012 111
14 14 Wizard School, Part 2 Čarodejnícka škola, 2.časť 6. apríla 2008 5. októbra 2012 112
15 15 The Supernatural Nadprirodzené schopnosti 8. mája 2008 8. októbra 2012 115
16 16 Alex In The Middle Alex pozná pravdu 15. júna 2008 9. októbra 2012 108
17 17 Report Card Vysvedčenie 29. júna 2008 10. októbra 2012 118
18 18 Credit Check Zaslúžené zásluhy 6. júla 2008 11. októbra 2012 121
19 19 Alex´s Spring Fling Alexina aférka 20. júla 2008 12. októbra 2012 119
20 20 Quinceanera Quinceanera 10. augusta 2008 15. októbra 2012 116
21 21 Art Museum Piece Exkurzia do múzea 31. augusta 2008 16. októbra 2012 120

2. séria (USA - 2008–2009, Slovensko 2012)[upraviť | upraviť kód]

Diel Poradie Originálny názov Slovenský názov Premiéra v USA Premiéra na Slovensku Produkčné číslo
22 1 Smarty Pants Múdre nohavice 12. septembra 2008 17. októbra 2012 201
23 2 Beware Wolf Pozor na vlka! 21. septembra 2008 18. októbra 2012 202
24 3 Graphic Novel Kreslený román 5. októbra 2008 19. októbra 2012 203
25 4 Racing Preteky 12. októbra 2008 22. októbra 2012 204
26 5 Alex's Brother, Maximan Alexin brat, Maximuž 19. októbra 2008 23. októbra 2012 205
27 6 Saving WizTech, Part 1 Záchrana čarodejníckej školy, 1.časť 26. októbra 2008 24. októbra 2012 208
28 7 Saving WizTech, Part 2 Záchrana čarodejníckej školy, 2.časť 26. októbra 2008 25. októbra 2012 209
29 8 Harper Knows Harper to vie 23. novembra 2008 26. októbra 2012 206
30 9 Taxi Dance Živý taxík 7. decembra 2008 29. októbra 2012 207
31 10 Baby Cupid Amor 14. decembra 2008 30. októbra 2012 210
32 11 Make It Happen Nech sa to stane 1. januára 2009 31. októbra 2012 211
33 12 Fairy Tale Rozprávková hra 25. januára 2009 1. novembra 2012 213
34 13 Fashion Week Týždeň módy 15. februára 2009 2. novembra 2012 215
35 14 Helping Hand Pomocná ruka 16. februára 2009 5. novembra 2012 217
36 15 Art Teacher Učiteľka umenia 1. marca 2009 6. novembra 2012 214
37 16 Future Harper Budúca Harper 15. marca 2009 7. novembra 2012 212
38 17 Alex Does Good Alex koná dobro 5. apríla 2009 8. novembra 2012 219
39 18 Hugh's Not Normous Hugh nie je obor 12. apríla 2009 9. novembra 2012 216
40 19 Don't Rain on Justin's Parade - Earth Na Justinovej prehliadke nesmie pršať 19. apríla 2009 12. novembra 2012 227
41 20 Family Game Night Rodinné preteky 26. apríla 2009 13. novembra 2012 217
42 21 Justin's New Girlfriend Justinova nová priateľka 2. mája 2009 14. novembra 2012 221
43 22 My Tutor, Tutor Moja lektorka, lektorka 29. mája 2009 15. novembra 2012 226
44 23 Paint By Committee Maľba na zákazku 26. júna 2009 16. novembra 2012 229
45 24 Wizard for a Day Kúzelníkom na jeden deň 10. júla 2009 19. novembra 2012 230
46 25 Cast-Away (To Another Show)
(Prvá časť z "Kúzelníci na mori s Hannou Montanou")
Blízke stretnutia 17. júla 2009 20. novembra 2012 220
47 26 Wizards vs. Vampires on Waverly Place Kúzelníci vs. upíri 24. júla 2009 21. novembra 2012 223
48 27 Wizards vs. Vampires: Tasty Bites Kúzelníci vs. upíri: chutné kúsky 31. júla 2009 22. novembra 2012 224
49 28 Wizards vs. Vampires: Dream Date Kúzelníci vs. upíri: rande snov 7. augusta 2009 23. novembra 2012 225
50 29 Wizards & Vampires vs. Zombies Kúzelníci a upíri vs. zombie 8. augusta 2009 26. novembra 2012 228
51 30 Retest Opravné skúšky 21. augusta 2009 27. novembra 2012 222

Film (USA - 2009, Slovensko 2012)[upraviť | upraviť kód]

Originálny názov Slovenský názov Premiéra v USA Premiéra na Slovensku
Wizards of Waverly Place: The Movie Kúzelníci z Waverly: Film 28. augusta 2009 25. augusta 2012

3. séria (USA - 2009–2010, Slovensko 2013)[upraviť | upraviť kód]

3. séria sa začala vysielať 14. októbra na TV WAU. Epizódy sa vysielajú v poradí produkcie, a nie podľa poradia vysielania v USA.

Diel Poradie Originálny názov Slovenský názov Premiéra v USA Premiéra na Slovensku Produkčné číslo
52 1 Franken-girl Frankensteinka 9. októbra 2009 14. októbra 2013 301
53 2 Halloween Halloween 16. októbra 2009 15. októbra 2013 302
54 3 Monster Hunter Lovec príšer 23. októbra 2009 16. októbra 2013 303
55 4 Three Monsters Tri príšery 30. októbra 2009 17. októbra 2013 304
56 5 Night at the Lazerama Noc v múzeu 6. novembra 2009 21. októbra 2013 306
57 6 Doll House Domček pre bábiky 20. novembra 2009 18. októbra 2013 305
58 7 Marathon Helper Maratónsky pomocník 4. decembra 2009 22. októbre 2013 307
59 8 Alex Charms a Boy Alex očaruje chlapca 15. januára 2010 30. októbra 2013 313
60 9 Wizards vs. Werevolves, part 1 Kúzelníci vs. vlkolaci, 1. časť 22.januára 2010 31. októbra 2013 314
61 10 Wizards vs. Werevolves, part 2 Kúzelníci vs. vlkolaci, 2. časť 22.januára 2010 1. novembra 2013 315
62 11 Positive Alex Pozitívna Alex 29. januára 2010 23. októbra 2013 308
63 12 Detention Election Hlasy poškolákov 19. marca 2010 24. októbra 2013 309
64 13 Dude Looks Like Shakira On vyzerá ako Shakira 16. apríla 2010 5. novembra 2013 317
65 14 Eat to the Beat Noty a dobroty 30. apríla 2010 25. októbra 2013 310
66 15 Third Wheel Tretie koleso 30. apríla 2010 28. októbra 2013 311
67 16 The Good, the Bad, and the Alex Dobro, zlo a Alex 7. mája 2010 29. októbra 2013 312
68 17 Western Show Divoký západ 14. mája 2010 4. novembra 2013 316
69 18 Alex´s Logo Alex v nemilosti 21. mája 2010 6. novembra 2013 318
70 19 Dad´s Buggin' Out Ocko chrobák 4. júna 2010 7. novembra 2013 319
71 20 Max´s Secret Girlfriend Maxovo tajné dievča 11. júna 2010 11. novembra 2013 321
72 21 Alex Russo, Matchmaker? Alex Russoová, dohadzovačka 2. júla 2010 12. novembra 2013 322
73 22 Delinquent Justin Delikvent Justin 16. júla 2010 13. novembra 2013 323
74 23 Captain Jim Bob Sherwood Kapitán Jim Bob Sherwood 23. júla 2010 8. novembra 2013 320
75 24 Wizards vs. Finkles Kuzelníci vs. Finkloví 30. júla 2010 15. novembra 2013 325
76 25 All About You-Niverse O Alexinom svete 16. augusta 2010 18. novembra 2013 326
77 26 Uncle Ernesto Strýko Ernesto 27. augusta 2010 19. novembra 2013 327
78 27 Movig On Musíš to prejsť 10. septembra 2010 14. novembra 2013 324
79 28 Alex Saves Mason, part 1 Alex zachraňuje Masona, 1. časť 1. októbra 2010 21. novembra 2013 329
80 29 Alex Saves Mason, part 1 Alex zachraňuje Masona, 2. časť 1. októbra 2010 22. novembra 2013 330
81 30 Wizards Exposed Odhalenie kúzelníkov 15. októbra 2010 20. novembra 2013 328

4. séria (USA - 2010–2012)[upraviť | upraviť kód]

Diel Poradie Originálny názov Slovenský názov Premiéra v USA Premiéra na Slovensku Produkčné číslo
82 1 Alex Tells the World 12.novembra 2010 401
83 2 Alex Gives Up 27.novembra 2010 402
84 3 Lucky Charmed 10. decembra 2010 403
85 4 Journey to the Center of Mason 17. decembra 2010 404
86 5 Three Maxes and a Little Lady“ 7. januára 2011 405
87 6 Daddy´s Little Girl 21. januára 2011 406
88 7 Everything´s Rosie for Justin 4. februára 2011 407
89 8 Dancing with Angels 11. februára 2011 408
90 9 Wizards vs. Angels, Part 1 18. februára 2011 409
91 10 Wizards vs. Angels, Part 2 18. februára 2011 410
92 11 Back to Max 11. marca 2011 411
93 12 Zeke Finds Out 8. apríla 2011 412
94 13 Magic Unmasked 13. mája 2011 413
95 14 Meet The Werewolves 17. júna 2011 415
96 15 Beast Tamer 24. júna 2011 416
97 16 Wizard Of The Year 8. júla 2011 417
98 17 Misfortune At The Beach 24. júla 2011 420
99 18 Wizards vs. Asteroid 19. augusta 2011 418
100 19 Justin´s Back In 26. augusta 2011 419
101 20 Alex the Puppetmaster 16. septembra 2011 421
102 21 My Two Harpers 30. septembra 2011 422
103 22 Wizards of Apartment 13B 7. októbra 2011 423
104 23 Ghost Roommate 14. októbra 2011 424
105 24 Get Along, Little Zombie 21. októbra 2011 425
106 25 Wizards vs. Everything 28. októbra 2011 426
107 26 Rock Around the Clock 4. novembra 2011 414
108 27 Harperella 18. novembra 2011 427
109 28 Who Will Be the Family Wizard?, Part 1 6. januára 2012 428
110 29 Who Will Be the Family Wizard?, Part 2 6. januára 2012 429

Špeciál (USA - 2013)[upraviť | upraviť kód]

Originálny názov Slovenský názov Premiéra v USA Premiéra na Slovensku
The Wizards Return: Alex vs. Alex 15. marca 2013