Zoznam častí seriálu Mladý Sheldon

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam častí amerického seriálu Mladý Sheldon. Seriál, ktorý je spin-off prequelom sitkomu Teória veľkého tresku, mal premiéru 25. septembra 2017 na americkej televíznej stanici CBS. Na Slovensku mal premiéru 6. júla 2021 na Markíze.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti USA USA Slovensko Slovensko
Premiéra série Finále série Stanica Premiéra série Finále série Stanica
1 22 25. september 2017 10. máj 2018 CBS 6. júl 2021 13. júl 2021 Markíza
2 22 24. september 2018 16. máj 2019 13. júl 2021 21. júl 2021
3 21 26. september 2019 30. apríl 2020 22. júl 2021 30. júl 2021
4 18 5. november 2020 13. máj 2021
5 7. október 2021
6 jeseň 2022
7 jeseň 2023

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2017–18)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
PilotPilot
Jon Favreau
Chuck Lorre & Steve Molaro
25. september 2017
6. júl 2021
2
2
Rockets, Communists, and the Dewey Decimal SystemRakety, komunisti a Deweyova desatinná sústava
Michael Zinberg
Chuck Lorre & Steve Molaro
2. november 2017
6. júl 2021
3
3
Poker, Faith, and EggsPoker, viera a vajíčka
Michael Zinberg
Storyline: Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Chuck Lorre & Steven Molaro
9. november 2017
6. júl 2021
4
4
A Therapist, a Comic Book, and a Breakfast SausageTerapeut, komiks a raňajková klobása
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Rob Ulin & Dave Bickel
16. november 2017
6. júl 2021
5
5
A Solar Calculator, a Game Ball, and a Cheerleader's BosomSolárna kalkulačka, trofej a poprsie roztlieskavačky
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Damir Konjicija & Dario Konjicija
23. november 2017
7. júl 2021
6
6
A Patch, a Modem, and a Zantac®Nášivka, modem a Zantac
Don Scardino
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Anthony Gioe & Nick Mandernach
30. november 2017
7. júl 2021
7
7
A Brisket, Voodoo, and Cannonball RunBôčik, vúdú a tajný závod
Mark Cendrowski
Storyline: Nick Bakay
Scenár: Chuck Lorre & Steven Molaro
7. december 2017
7. júl 2021
8
8
Cape Canaveral, Schrödinger's Cat, and Cyndi Lauper's HairCape Canaveral, Shrodingerova mačka a vlasy Cyndi Lauper
Howie Deutch
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: David Bickel
14. december 2017
7. júl 2021
9
9
Spock, Kirk, and Testicular HerniaKirk, Spock a trieslová kýla
Peter Lauer
Chuck Lorre & Steve Molaro
21. december 2017
8. júl 2021
10
10
An Eagle Feather, a String Bean, and an EskimoOrlie pierko, fazuľový struk a folkový šláger
Rebecca Asher
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Rob Ulin & David Bickel
4. január 2018
8. júl 2021
11
11
Demons, Sunday School, and Prime NumbersDémoni, nedeľná škola a prvočísla
Howie Deutch
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
11. január 2018
8. júl 2021
12
12
A Computer, a Plastic Pony, and a Case of BeerPočítač, umelohmotný poník a debna pív
Richie Keen
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
18. január 2018
8. júl 2021
13
13
A Sneeze, Detention, and Sissy SpacekKýchnutie, trest a Sissy Spacek
Howie Deutch
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Eric Kaplan & Jeremy Howe
1. feburár 2018
9. júl 2021
14
14
Potato Salad, a Broomstick, and Dad's WhiskeyZemiakový šalát, násada a tatkova whiskey
Howie Deutch
Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
1. marec 2018
9. júl 2021
15
15
Dolomite, Apple Slices, and a Mystery WomanDolomit, jabĺčko a záhadná žena
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
8. marec 2018
9. júl 2021
16
16
Killer Asteroids, Oklahoma, and a Frizzy Hair MachineSmrtiace asteroidy, Oklahoma a zježené vlasy
Howie Deutch
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Steven Molaro
29. marec 2018
9. júl 2021
17
17
Jiu-jitsu, Bubble Wrap, and Yoo-hooJiu-Jitsu, bublinková fólia a čoko mlieko
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Tara Hernandez & Jeremy Howe
5. apríl 2018
12. júl 2021
18
18
A Mother, a Child, and a Blue Man's BacksideMatka, dieťa a pozadie modrého ničomníka
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Teagan Wall
Scenár: David Bickel, Damir Konjicija & Dario Konjicija
12. apríl 2018
12. júl 2021
19
19
Gluons, Guacamole, and the Color PurpleGluóny, guacamole a fialová
Alex Reid
Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
19. apríl 2018
12. júl 2021
20
20
A Dog, a Squirrel, and a Fish Named FishPes, veverička a rybička Rybička
Jaffar Mahmood
Storyline: Damir Konjicija, Dario Konjicija & Teagan Wall
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & David Bickel
26. apríl 2018
12. júl 2021
21
21
Summer Sausage, a Pocket Poncho, and Tony DanzaSuchá klobása, pláštenka a Tony Danza
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Stacey Pulwer
Scenár: Chuck Lorre, Tara Hernandez & Connor Kilpatrick
3. máj 2018
13. júl 2021
22
22
Vanilla Ice Cream, Gentlemen Callers, and a Dinette SetVanilková zmrzlina, nápadníci a jedálenská zostava
Jaffar Mahmood
Storyline: Jeremy Howe, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
10. máj 2018
13. júl 2021

2. séria (2018–19)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
23
1
A High-Pitched Buzz and Training WheelsPrenikavé bzučanie a balančné kolieska
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: David Bickel, Eric Kaplan & Jeremy Howe
24. september 2018
13. júl 2021
24
2
A Rival Prodigy and Sir Isaac NeutronGeniálny protivník a sir Isaac Neutron
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & David Bickel
Scenár: Damir Konjicija, Dario Konjicija & Tara Hernandez
27. september 2018
13. júl 2021
25
3
A Crisis of Faith and Octopus AliensKríza viery a chapadlová rasa
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, David Bickel & Eric Kaplan
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferrari & Jeremy Howe
4. október 2018
14. júl 2021
26
4
A Financial Secret and Fish SauceFinančné tajomstvo a rybia omáčka
Jonathan Judge
Storyline: Chuck Lorre, David Bickel & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Damir Konjicija & Dario Konjicija
11. október 2018
14. júl 2021
27
5
A Research Study and Czechoslovakian Wedding PastriesVedecká štúdia a československé svadobné koláčiky
Jude Weng
Storyline: Steven Molaro, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Chuck Lorre, David Bickel & Eric Kaplan
18. október 2018
14. júl 2021
28
6
Seven Deadly Sins and a Small Carl SaganSedem smrteľných hriechov a malý Carl Sagan
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre, David Bickel & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Connor Kilpatrick
25. október 2018
14. júl 2021
29
7
Carbon Dating and a Stuffed RaccoonUhlíková metóda datovania a vypchatý mýval
Rebecca Asher
Storyline: Chuck Lorre, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
1. november 2018
15. júl 2021
30
8
An 8-Bit Princess and a Flat Tire Genius8-bitová princezná a génius na pichlie kolesá
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Steven Molaro, David Bickel & Tara Hernandez
8. november 2018
15. júl 2021
31
9
Family Dynamics and a Red FieroRodinná dynamika a Pontiac Fiero
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jeremy Howe
15. november 2018
15. júl 2021
32
10
A Stunted Childhood and a Can of Fancy Mixed NutsZakrpatené detstvo a luxusná konzerva orieškov
Rebecca Asher
Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
6. december 2018
15. júl 2021
33
11
A Race of Superhumans and a Letter to AlfRasa superľudí a list Alfovi
Jaffar Mahmood
Storyline: Tara Hernandez, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
3. január 2019
16. júl 2021
34
12
A Tummy Ache and a Whale of a MetaphorBruchabôľ a poriadny kus metafory
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
10. január 2019
16. júl 2021
35
13
A Nuclear Reactor and a Boy Called LoveyNukleárny reaktor a nič moc prezývka
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
17. január 2019
16. júl 2021
36
14
David, Goliath and a Yoo-hoo from the BackDávid, Goliáš a čokomlieko zozadu
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Jeremy Howe & Stacey Pulwer
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferrari & Tara Hernandez
31. január 2019
19. júl 2021
37
15
A Math Emergency and Perky PalmsMatematická naliehavosť a vyrastené palmy
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
7. február 2019
19. júl 2021
38
16
A Loaf of Bread and a Grand Old FlagBochník chleba a stará dobrá vlajka
Alex Reid
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
21. február 2019
19. júl 2021
39
17
Albert Einstein and the Story of Another MaryAlbert Einstein a príbeh o inej Mary
Beth McCarthy Miller
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
7. marec 2019
20. júl 2021
40
18
A Perfect Score and a Bunsen Burner MarshmallowStopercentné skóre a opekanie nad kahanom
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre, David Bickel & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jeremy Howe
4. apríl 2019
20. júl 2021
41
19
A Political Campaign and a Candy Land CheaterPolitická kampaň a švindľovanie pri stolnej hre
Jude Weng
Storyline: Chuck Lorre, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Steven Molaro, David Bickel & Steve Holland
25. apríl 2019
20. júl 2021
42
20
A Proposal and a Popsicle Stick CrossPonuka na sobáš a kríž z drievok od nanukov
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, David Bickel & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Tara Hernandez & Jeremy Howe
2. máj 2019
21. júl 2021
43
21
A Broken Heart and a Crock MonsterZlomené srdce a krokomonštrum
Alex Reid
Storyline: Chuck Lorre, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Steven Molaro, Tara Hernandez & Jeremy Howe
9. máj 2019
21. júl 2021
44
22
A Swedish Science Thing and the Equation for ToastŠvédske vedecké čosi a rovnice s toastom
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
16. máj 2019
21. júl 2021

3. séria (2019–20)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
45
1
Quirky Eggheads and Texas Snow GlobesBlázniví intelektuáli a Texaské snežítko
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
26. september 2019
22. júl 2021
46
2
A Broom Closet and Satan's Monopoly BoardUpratovací kumbál a satanské monopoly
Alex Reid
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
3. október 2019
22. júl 2021
47
3
An Entrepreneurialist and a Swat on the BottomPodnikatelista a naplácaný zadok
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Maria Ferrari & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jeremy Howe
10. október 2019
22. júl 2021
48
4
Hobbitses, Physicses and a Ball with ZipHobitci, fyzišky a švihnutie loptičkou
Jaffar Mahmood
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steven Holland, Maria Ferrari & Connor Kilpatrick
17. október 2019
23. júl 2021
49
5
A Pineapple and the Bosom of Male FriendshipAnanás a útecha na mužskej hrudi
Alex Reid
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Tara Hernandez & Jeremy Howe
24. október 2019
23. júl 2021
50
6
A Parasol and a Hell of an ArmSlnečník a pekelne dobrá trefa
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
7. november 2019
23. júl 2021
51
7
Pongo Pygmaeus and a Culture that Encourages SpittingOrangutan bornejský a kultúra podnecujúca pokrikovanie
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Jeremy Howe
14. november 2019
26. júl 2021
52
8
The Sin of Greed and a Chimichanga from Chi-Chi’sHriech lakomstvo a chimichanga
Chris Koch
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
21. november 2019
26. júl 2021
53
9
A Party Invitation, Football Grapes and an Earth ChickenPozvánka na večierok, hrozno k futbalu a pozemské kurča
Jaffar Mahmood
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Jeremy Howe
5. december 2019
26. júl 2021
54
10
Teenager Soup and a Little Ball of FibPolievka mládeže a klbko klamstiev
Nikki Lorre
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
12. december 2019
27. júl 2021
55
11
A Live Chicken, a Fried Chicken and Holy MatrimonyŽivá hydina, mŕtva hydina a sviatosť manželská
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Yael Glouberman
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Jeremy Howe
9. január 2020
27. júl 2021
56
12
Body Glitter and a Mall Safety KitTelový lesk a batoh prežitia
Lea Thompson
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Connor Kilpatrick
16. január 2020
27. júl 2021
57
13
Contracts, Rules and a Little Bit of Pig BrainsZmluvy, pravidlá a štipku prasačieho mozočku
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Jeremy Howe
30. január 2020
28. júl 2021
58
14
A Slump, a Cross and Roadside GravelSmola, krížik a štrk pri krajnici
Howie Deutch
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
Scenár: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Tara Hernandez
6. február 2020
28. júl 2021
59
15
A Boyfriend's Ex-Wife and a Good Luck Head RubPriateľova bývalka a poškrabkanie pre šťastie
Jaffar Mahmood
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Jeremy Howe
13. február 2020
28. júl 2021
60
16
PasadenaPasadena
Jaffar Mahmood
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
20. február 2020
29. júl 2021
61
17
An Academic Crime and a More Romantic Taco BellAkademický prečin a romantickejšie Taco Bell
Melissa Joan Hart
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
5. marec 2020
29. júl 2021
62
18
A Couple Bruised Ribs and a Cereal Box Ghost DetectorNarazené rebrá a detektor duchov z krabice lupienkov
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
12. marec 2020
29. júl 2021
63
19
A House for Sale and Serious Woman StuffDom na predaj a vážne ženské záležitosti
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Eric Kaplan, Tara Hernandez & Jeremy Howe
2. apríl 2020
30. júl 2021
64
20
A Baby Tooth and the Egyptian God of KnowledgeMliečny zub a egyptský boh poznania
Jaffar Mahmood
Storyline: Eric Kaplan, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
16. apríl 2020
30. júl 2021
65
21
A Secret Letter and a Lowly Disc of Processed MeatSchovaný list a bežné koliesko spracovaného mäsa
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Jeremy Howe
30. apríl 2020
30. júl 2021

4. séria (2020–21)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
66
1
Graduation
Jaffar Mahmood
Storyline: Eric Kaplan, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
Scenár: Steve Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
5. november 2020
67
2
A Docent, a Little Lady and a Bouncer Named Dalton
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Maria Ferrari, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
12. november 2020
68
3
Training Wheels and an Unleashed Chicken
Jeremy Howe
Storyline: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
19. november 2020
69
4
Bible Camp and a Chariot of Love
Jaffar Mahmood
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Jeremy Howe
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Connor Kilpatrick
3. december 2020
70
5
A Musty Crypt and a Stick to Pee On
Alex Reid
Storyline: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro Steve Holland & Eric Kaplan
17. december 2020
71
6
Freshman Orientation and the Inventor of the Zipper
Jaffar Mahmood
Storyline: Steve Holland, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
21. január 2021
72
7
A Philosophy Class and Worms That Can Chase You
Alex Reid
Storyline: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
11. február 2021
73
8
An Existential Crisis and a Bear That Makes Bubbles
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
18. február 2021
74
9
Crappy Frozen Ice Cream and an Organ Grinder's Monkey
Michael Judd
Storyline: Yael Glouberman, Tara Hernandez & Steve Holland
Scenár: Marie Cheng, Connor Kilpatrick & Steven Molaro
25. február 2021
75
10
Cowboy Aerobics and 473 Grease-Free Bolts
Melissa Joan Hart
Storyline: Eric Kaplan, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Yael Glouberman
4. marec 2021
76
11
A Pager, a Club and a Cranky Bag of Wrinkles
Jaffar Mahmood
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
11. marec 2021
77
12
A Box of Treasure and the Meemaw of Science
Alex Reid
Storyline: Steve Holland, Tara Hernandez & Marie Cheng
Scenár: Steven Molaro, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
1. apríl 2021
78
13
The Geezer Bus and a New Model for Education
Melissa Joan Hart
Storyline: Steven Molaro, Connor Kilpatrick & Yael Glouberman
Scenár: Steve Holland, Eric Kaplan & Tara Hernandez
8. apríl 2021
79
14
Mitch's Son and the Unconditional Approval of a Government Agency
Alex Reid
Storyline: Eric Kaplan Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
15. apríl 2021
80
15
A Virus, Heartbreak and a World of Possibilities
Michael Judd
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
Scenár: Eric Kaplan, Tara Hernandez & Jeremy Howe
22. apríl 2021
81
16
A Second Prodigy and the Hottest Tips for Pouty Lips
Melissa Joan Hart
Storyline: Steve Holland, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Connor Kilpatrick & Marie Cheng
29. apríl 2021
82
17
A Black Hole
Jaffar Mahmood
Storyline: Steve Holland, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
6. máj 2021
83
18
The Wild and Woolly World of Nonlinear Dynamics
Alex Reid
Storyline: Eric Kaplan, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
13. máj 2021

5. séria (2021–22)[upraviť | upraviť zdroj]

6. séria (2022–23)[upraviť | upraviť zdroj]

7. séria (2023–24)[upraviť | upraviť zdroj]