Zoznam častí seriálu Rodinka úžasných

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí seriálu Rodinka úžasných vysielaného na americkej televízií ABC. Seriál sa v USA vysielal od 28. septembra 2010 do 5. apríla 2011 každý utorok o 20:00 večer. Na Slovensku tento seriál vysielala TV JOJ.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielanié
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 20 28. september 2010 5. apríl 2011 27. jún 2011 4. august 2011 ABC TV JOJ

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
Pilot Pilot
David Semel
Storyline: Greg Berlanti & Jon Harmon Feldman
Scenár: Jon Harmon Feldman
28. september 2010
27. jún 2011
2
No Ordinary Marriage Úžasné manželstvo
David Semel
Ali Adler & Jon Harmon Feldman
5. október 2010
27. jún 2011
3
No Ordinary Ring Úžasný prsteň
Terry McDonough
Zack Estrin & Marc Guggenheim
12. október 2010
28. jún 2011
4
No Ordinary Vigilante Úžasná stráž
Ron Underwood
Ali Adler & Jon Harmon Feldman
19. október 2010
29. jún 2011
5
No Ordinary Quake Úžasné zemetrasenie
Timothy Busfield
Todd Slavkin & Darren Swimmer
26. október 2010
30. jún 2011
6
No Ordinary Visitors Úžasní návštevníci
David Paymer
Ali Adler & Zack Estrin
9. november 2010
5. júl 2011
7
No Ordinary Mobster Úžasný gangster
John Polson
Marc Guggenheim
16. november 2010
6. júl 2011
8
No Ordinary Accident Úžasná nehoda
Tom Verica
Leigh Dana Jackson & Sonny Postiglione
23. november 2010
7. júl 2011
9
No Ordinary Anniversary Úžasné výročie
David Semel
Kate Barnow & Elisabeth R. Finch
30. november 2010
12. júl 2011
10
No Ordinary Sidekick Úžasný pomocník
Wendey Stanzler
Zack Estrin & Jon Harmon Feldman
7. december 2010
13. júl 2011
11
No Ordinary Friends Úžasní priatelia
Terry McDonough
Ali Adler & Marc Guggenheim
4. január 2011
14. júl 2011
12
No Ordinary Brother Úžasný brat
Michael Watkins
Todd Slavkin & Darren Swimmer
11. január 2011
19. júl 2011
13
No Ordinary Detention Úžasné zadržanie
David Petrarca
Zack Estrin & Leigh Dana Jackson
18. január 2011
20. júl 2011
14
No Ordinary Double Standard Úžasný dvojaký meter
Paul Edwards
Sallie Patrick
8. február 2011
21. júl 2011
15
No Ordinary Powell Úžasný Powell
Terry McDonough
Ali Adler & Sonny Postiglione
15. február 2011
26. júl 2011
16
No Ordinary Proposal Úžasná ponuka
Stephen Surjik
Andrew Major & Emily Silver
22. február 2011
27. júl 2011
17
No Ordinary Love Úžasná láska
Peter Werner
Kate Barnow & Elisabeth R. Finch
1. marec 2011
28. júl 2011
18
No Ordinary Animal Úžasné zviera
Greg Beeman
Zack Estrin & Jon Harmon Feldman
22. marec 2011
2. august 2011
19
No Ordinary Future Úžasná budúcnosť
Milan Cheylov
Todd Slavkin & Darren Swimmer
26. marec 2011
3. august 2011
20
No Ordinary Beginning Úžasný začiatok
Paul Edwards
Storyline: Jon Harmon Feldman
Scenár: Ali Adler & Zack Estrin
5. apríl 2011
4. august 2011