Zoznam PGC objektov 162001 – 163000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam PGC objektov od 162001 do 163000.

Objekt Rektascenzia Deklinácia Typ Magnitúda Odchýlka
PGC 162002 20h 08m 12.7s -29° 11′ 25″ 0,61 0,08
PGC 162010 20h 08m 16.7s -18° 26′ 35″ 0,84 0,07
PGC 162014 20h 08m 17.6s -54° 56′ 28″ 0,60 0,08
PGC 162020 20h 08m 23.4s -47° 34′ 25″ 0,50 0,10
PGC 162023 20h 08m 21.8s -35° 23′ 59″ 0,76 0,07
PGC 162028 20h 08m 22.5s -49° 39′ 08″ 0,79 0,06
PGC 162031 20h 08m 23.3s -21° 39′ 30″ 0,79 0,06
PGC 162032 20h 08m 24.0s -53° 34′ 52″ 0,55 0,09
PGC 162034 20h 08m 23.9s -49° 43′ 24″
PGC 162035 20h 08m 24.4s -25° 00′ 26″ 0,82 0,06
PGC 162036 20h 08m 23.4s -30° 27′ 40″
PGC 162052 20h 08m 29.1s -32° 49′ 05″ 0,73 0,07
PGC 162055 20h 08m 29.8s +00° 18′ 37″ 0,75 0,23
PGC 162061 20h 08m 30.9s +00° 21′ 33″ 0,72 0,07
PGC 162064 20h 08m 31.5s -09° 39′ 19″ 0,61 0,06
PGC 162066 20h 08m 31.2s -20° 04′ 08″ 0,67 0,08
PGC 162068 20h 08m 32.4s -39° 13′ 21″ 0,51 0,09
PGC 162069 20h 08m 32.3s -04° 35′ 58″ 0,70 0,07
PGC 162072 20h 08m 32.8s -27° 42′ 32″ 0,64 0,08
PGC 162074 20h 08m 33.5s -20° 16′ 05″ 0,61 0,08
PGC 162075 20h 08m 33.8s -53° 13′ 58″ 0,62 0,27
PGC 162076 20h 08m 34.2s -05° 19′ 27″ 0,52 0,09
PGC 162077 20h 08m 34.1s -01° 19′ 42″ 0,72 0,24
PGC 162081 20h 08m 35.3s -54° 58′ 29″ 0,55 0,09
PGC 162086 20h 08m 37.2s -42° 38′ 44″
PGC 162087 20h 08m 38.2s -53° 14′ 35″ 0,68 0,08
PGC 162089 20h 08m 40.3s -08° 06′ 16″ 1,01 0,05
PGC 162096 20h 08m 43.2s -53° 05′ 04″ 0,66 0,08
PGC 162099 20h 08m 43.8s -49° 25′ 09″ 0,47 0,10
PGC 162106 20h 08m 45.2s -49° 15′ 36″
PGC 162107 20h 08m 45.6s -22° 33′ 17″ 0,83 0,06
PGC 162111 20h 08m 46.9s -21° 51′ 42″ 0,85 0,06
PGC 162115 20h 08m 49.0s -20° 16′ 07″ 0,68 0,07
PGC 162116 20h 08m 48.8s -29° 23′ 49″ 0,56 0,09
PGC 162117 20h 08m 48.6s -25° 00′ 15″ 0,91 0,05
PGC 162118 20h 08m 49.0s -31° 37′ 58″ 0,71 0,07
PGC 162128 20h 08m 52.3s -61° 14′ 02″ 0,81 0,06
PGC 162130 20h 08m 52.2s -27° 36′ 17″ 0,60 0,08
PGC 162131 20h 08m 52.4s -53° 33′ 50″ 0,68 0,07
PGC 162134 20h 08m 53.0s -28° 39′ 57″ 0,71 0,24
PGC 162139 20h 08m 54.0s -54° 28′ 02″ 0,74 0,07
PGC 162146 20h 08m 56.1s -55° 45′ 36″ 0,74 0,07
PGC 162148 20h 08m 57.1s -02° 26′ 17″ 0,74 0,07
PGC 162152 20h 08m 57.8s -39° 00′ 50″ 0,40 0,38
PGC 162155 20h 08m 58.3s -54° 51′ 58″ 0,64 0,08
PGC 162162 20h 09m 04.1s -49° 54′ 50″ 0,71 0,08
PGC 162163 20h 09m 04.9s -11° 20′ 48″ 0,59 0,08
PGC 162164 20h 09m 05.5s -53° 19′ 40″ 0,85 0,06
PGC 162165 20h 09m 06.6s -54° 45′ 59″ 0,65 0,07
PGC 162166 20h 09m 07.3s -44° 51′ 25″ 0,70 0,07
PGC 162170 20h 09m 19.3s -49° 23′ 07″ 0,79 0,21
PGC 162172 20h 09m 21.3s -38° 36′ 26″ 0,78 0,07
PGC 162174 20h 09m 22.6s -54° 28′ 22″ 0,66 0,07
PGC 162175 20h 09m 26.6s -53° 20′ 06″ 0,55 0,10
PGC 162176 20h 09m 33.4s -38° 26′ 18″ 1,00 0,05
PGC 162178 20h 09m 35.0s -30° 39′ 11″ 0,57 0,30
PGC 162179 20h 09m 36.7s -49° 31′ 00″ 0,76 0,07
PGC 162180 20h 09m 40.5s -54° 33′ 11″ 0,66 0,07
PGC 162181 20h 09m 40.7s -29° 34′ 37″ 0,63 0,08
PGC 162182 20h 09m 43.1s -48° 11′ 05″ 0,91 0,05
PGC 162185 20h 09m 45.9s -55° 24′ 23″ 0,70 0,07
PGC 162220 20h 11m 04.6s -54° 12′ 00″ 0,67 0,08
PGC 162221 20h 11m 08.2s -39° 46′ 08″ 0,95 0,05
PGC 162223 20h 11m 10.4s -42° 44′ 59″ 0,57 0,09
PGC 162225 20h 11m 11.6s -31° 43′ 11″
PGC 162226 20h 11m 13.4s -30° 20′ 59″
PGC 162227 20h 11m 14.4s -31° 12′ 43″
PGC 162229 20h 11m 20.1s -53° 12′ 23″ 0,56 0,09
PGC 162230 20h 11m 20.3s -53° 10′ 13″
PGC 162231 20h 11m 21.1s -47° 35′ 05″ 0,91 0,05
PGC 162234 20h 11m 24.2s -34° 44′ 34″ 0,82 0,06
PGC 162235 20h 11m 31.9s -54° 41′ 31″ 0,76 0,07
PGC 162236 20h 11m 33.6s -33° 58′ 57″
PGC 162238 20h 11m 39.0s -38° 24′ 04″ 0,69 0,07
PGC 162239 20h 11m 43.8s -36° 37′ 49″ 0,88 0,06
PGC 162240 20h 11m 48.0s -48° 14′ 12″ 0,58 0,29
PGC 162241 20h 11m 48.8s -49° 06′ 07″ 0,84 0,06
PGC 162243 20h 11m 49.3s -54° 52′ 44″ 0,75 0,06
PGC 162244 20h 11m 52.0s -54° 26′ 24″ 0,62 0,08
PGC 162246 20h 11m 59.7s -41° 29′ 46″ 0,79 0,06
PGC 162247 20h 12m 00.0s -53° 15′ 27″ 0,95 0,17
PGC 162248 20h 12m 00.8s -54° 50′ 59″ 0,74 0,07
PGC 162249 20h 12m 07.5s -48° 18′ 49″ 0,77 0,07
PGC 162251 20h 16m 13.0s -55° 34′ 35″
PGC 162252 20h 16m 18.3s -48° 06′ 05″ 0,76 0,22
PGC 162254 20h 16m 25.8s -45° 45′ 51″
PGC 162255 20h 16m 27.0s -31° 39′ 45″
PGC 162256 20h 16m 29.0s -52° 55′ 41″ 0,76 0,07
PGC 162257 20h 16m 36.1s -39° 11′ 11″ 0,76 0,07
PGC 162258 20h 16m 37.9s -43° 27′ 17″ 0,69 0,07
PGC 162259 20h 16m 43.1s -45° 45′ 52″ 0,86 0,06
PGC 162260 20h 16m 44.9s -57° 33′ 14″ 0,76 0,07
PGC 162261 20h 16m 48.3s -29° 26′ 47″
PGC 162263 20h 16m 49.3s -46° 52′ 36″ 0,77 0,07
PGC 162264 20h 16m 59.5s -57° 14′ 44″
PGC 162270 20h 17m 00.7s -46° 05′ 12″ 0,77 0,08
PGC 162271 20h 17m 01.0s -31° 59′ 08″ 0,65 0,08
PGC 162273 20h 17m 03.4s -36° 04′ 57″
PGC 162277 20h 17m 07.7s -52° 09′ 24″ 0,83 0,06
PGC 162278 20h 17m 09.4s -55° 36′ 21″ 0,60 0,08
PGC 162279 20h 17m 13.0s -32° 37′ 13″ 0,70 0,07
PGC 162280 20h 17m 14.5s -43° 37′ 37″ 0,75 0,07
PGC 162281 20h 17m 16.3s -19° 06′ 11″ 0,61 0,08
PGC 162282 20h 17m 20.3s -21° 35′ 31″ 0,83 0,06
PGC 162283 20h 17m 20.1s -44° 30′ 54″
PGC 162284 20h 17m 22.5s -14° 35′ 39″ 0,80 0,21
PGC 162285 20h 17m 23.1s -55° 35′ 37″ 0,68 0,07
PGC 162287 20h 17m 39.4s -12° 54′ 56″ 0,63 0,27
PGC 162288 20h 20m 20.8s -19° 46′ 34″ 0,87 0,06
PGC 162289 20h 20m 26.3s -00° 44′ 29″ 0,67 0,08
PGC 162290 20h 20m 30.8s -10° 25′ 01″ 0,66 0,07
PGC 162292 20h 20m 39.2s +00° 29′ 32″ 0,60 0,08
PGC 162293 20h 20m 44.3s -19° 09′ 30″ 0,68 0,07
PGC 162294 20h 20m 45.5s -03° 36′ 05″ 0,84 0,20
PGC 162295 20h 20m 46.7s -09° 35′ 42″
PGC 162296 20h 20m 49.6s -12° 48′ 06″ 0,69 0,25
PGC 162297 20h 20m 51.0s -00° 45′ 26″ 0,62 0,08
PGC 162298 20h 20m 54.2s -10° 25′ 35″ 0,66 0,08
PGC 162299 20h 20m 56.4s +00° 23′ 55″ 0,66 0,08
PGC 162300 20h 20m 56.6s -04° 23′ 26″ 0,68 0,07
PGC 162301 20h 21m 02.7s -01° 01′ 45″ 0,63 0,08
PGC 162303 20h 21m 07.8s -19° 48′ 27″ 0,91 0,06
PGC 162304 20h 22m 19.6s -16° 45′ 17″ 0,76 0,07
PGC 162306 20h 22m 28.2s +02° 05′ 54″ 0,62 0,08
PGC 162307 20h 22m 28.8s -17° 36′ 27″ 0,63 0,08
PGC 162308 20h 22m 34.7s -08° 51′ 01″
PGC 162309 20h 22m 36.2s -03° 11′ 25″ 1,01 0,15
PGC 162310 20h 22m 40.5s -08° 10′ 45″
PGC 162311 20h 22m 58.2s -06° 24′ 20″ 0,66 0,07
PGC 162312 20h 23m 02.7s -12° 32′ 52″ 0,87 0,06
PGC 162314 20h 23m 12.4s -62° 48′ 03″ 0,72 0,07
PGC 162316 20h 23m 22.5s -67° 00′ 45″
PGC 162318 20h 23m 25.5s -61° 12′ 49″
PGC 162321 20h 23m 52.6s -59° 39′ 15″
PGC 162322 20h 24m 02.8s -66° 19′ 46″ 0,87 0,06
PGC 162324 20h 24m 18.9s -65° 12′ 38″
PGC 162326 20h 24m 52.8s -56° 25′ 46″ 0,79 0,21
PGC 162328 20h 25m 00.1s -73° 15′ 08″ 0,63 0,08
PGC 162329 20h 24m 56.4s -62° 09′ 29″
PGC 162330 20h 24m 58.1s -62° 25′ 49″ 0,77 0,07
PGC 162333 20h 24m 59.9s -62° 34′ 18″ 0,90 0,06
PGC 162334 20h 25m 00.4s -53° 25′ 39″
PGC 162335 20h 25m 03.9s -32° 42′ 05″ 0,92 0,18
PGC 162337 20h 25m 07.4s -65° 20′ 03″ 0,65 0,08
PGC 162338 20h 25m 09.9s -56° 25′ 41″ 0,78 0,22
PGC 162339 20h 25m 10.8s -43° 25′ 40″ 0,76 0,22
PGC 162340 20h 25m 11.1s -32° 37′ 47″ 0,64 0,08
PGC 162341 20h 25m 12.3s -41° 14′ 10″ 0,73 0,07
PGC 162343 20h 25m 16.9s -29° 14′ 01″ 0,72 0,07
PGC 162344 20h 25m 17.5s -30° 08′ 19″ 0,78 0,07
PGC 162345 20h 25m 19.7s -62° 32′ 49″ 0,64 0,08
PGC 162346 20h 25m 20.3s -45° 03′ 55″ 0,78 0,07
PGC 162347 20h 25m 22.0s -27° 48′ 21″ 0,85 0,06
PGC 162348 20h 25m 22.4s -57° 14′ 55″ 0,92 0,06
PGC 162349 20h 25m 22.7s -57° 29′ 48″ 0,86 0,06
PGC 162350 20h 25m 23.8s -53° 21′ 11″ 0,81 0,07
PGC 162351 20h 25m 26.3s -37° 55′ 08″ 0,67 0,08
PGC 162352 20h 25m 26.8s -61° 15′ 41″ 0,68 0,07
PGC 162353 20h 25m 27.4s -38° 16′ 51″
PGC 162354 20h 25m 28.7s -45° 14′ 07″ 0,69 0,07
PGC 162356 20h 25m 30.4s -42° 09′ 13″ 0,58 0,09
PGC 162357 20h 25m 31.0s -37° 05′ 17″
PGC 162358 20h 25m 34.9s -55° 39′ 10″ 0,57 0,09
PGC 162359 20h 25m 39.2s -41° 39′ 09″ 0,80 0,06
PGC 162360 20h 25m 39.6s -44° 31′ 48″ 0,63 0,08
PGC 162361 20h 25m 40.1s -63° 20′ 51″ 0,57 0,09
PGC 162363 20h 25m 43.7s -61° 14′ 34″ 0,69 0,07
PGC 162364 20h 25m 45.5s -45° 06′ 24″ 0,86 0,06
PGC 162365 20h 25m 46.1s -30° 57′ 18″
PGC 162367 20h 25m 47.5s -47° 15′ 17″ 0,64 0,08
PGC 162369 20h 25m 58.1s -61° 48′ 10″ 0,58 0,09
PGC 162371 20h 26m 01.4s -52° 52′ 32″ 0,86 0,06
PGC 162372 20h 26m 05.4s -62° 38′ 25″
PGC 162373 20h 26m 19.3s -51° 40′ 54″
PGC 162374 20h 26m 24.1s -42° 43′ 41″ 0,97 0,05
PGC 162375 20h 26m 27.0s -40° 10′ 25″ 0,73 0,07
PGC 162376 20h 26m 29.0s -36° 24′ 06″ 0,84 0,06
PGC 162377 20h 26m 29.2s -57° 19′ 17″ 0,72 0,07
PGC 162378 20h 26m 30.1s -32° 16′ 36″ 0,58 0,09
PGC 162379 20h 26m 31.5s -32° 43′ 42″
PGC 162381 20h 26m 35.8s -47° 53′ 43″
PGC 162383 20h 26m 37.9s -41° 30′ 10″ 0,81 0,06
PGC 162384 20h 26m 42.9s -61° 47′ 03″ 0,65 0,08
PGC 162386 20h 26m 49.1s -38° 54′ 45″ 0,50 0,11
PGC 162387 20h 26m 50.5s -44° 11′ 11″ 0,77 0,07
PGC 162388 20h 26m 50.8s -52° 29′ 50″ 0,69 0,07
PGC 162389 20h 26m 51.0s -32° 23′ 30″ 0,65 0,08
PGC 162390 20h 26m 51.2s -47° 15′ 34″
PGC 162391 20h 26m 51.6s -52° 53′ 27″ 0,80 0,06
PGC 162393 20h 26m 52.9s -33° 15′ 25″
PGC 162396 20h 26m 56.2s -52° 54′ 10″ 0,73 0,07
PGC 162398 20h 26m 59.9s -14° 14′ 43″ 0,74 0,07
PGC 162399 20h 27m 01.2s -45° 12′ 47″ 0,83 0,06
PGC 162400 20h 27m 02.4s -52° 51′ 31″
PGC 162402 20h 27m 05.7s -40° 54′ 49″ 0,65 0,08
PGC 162403 20h 27m 06.3s -50° 25′ 54″ 0,75 0,07
PGC 162407 20h 27m 08.2s +01° 44′ 54″ 0,70 0,07
PGC 162409 20h 27m 11.3s -53° 44′ 26″ 0,78 0,06
PGC 162410 20h 27m 14.5s -34° 52′ 19″ 0,68 0,08
PGC 162413 20h 27m 16.5s -14° 11′ 06″ 0,70 0,07
PGC 162414 20h 27m 17.5s -10° 39′ 42″ 0,75 0,14
PGC 162415 20h 27m 19.0s -41° 24′ 25″ 0,69 0,07
PGC 162416 20h 27m 20.5s -52° 46′ 38″ 0,58 0,09
PGC 162417 20h 27m 21.0s -55° 18′ 27″ 0,52 0,09
PGC 162418 20h 27m 21.4s -43° 18′ 21″ 0,70 0,24
PGC 162419 20h 27m 24.4s -41° 15′ 47″ 0,62 0,08
PGC 162420 20h 27m 25.7s -33° 27′ 34″ 0,81 0,06
PGC 162421 20h 27m 28.2s -42° 16′ 02″ 0,55 0,09
PGC 162423 20h 27m 32.4s -01° 05′ 52″ 0,53 0,10
PGC 162424 20h 27m 32.7s +01° 34′ 17″ 0,84 0,06
PGC 162426 20h 29m 38.9s -12° 02′ 04″ 0,75 0,07
PGC 162428 20h 29m 46.2s -15° 38′ 13″
PGC 162429 20h 29m 47.6s -16° 44′ 47″
PGC 162430 20h 29m 56.5s -00° 47′ 06″ 0,77 0,07
PGC 162431 20h 29m 58.4s -03° 44′ 26″ 0,86 0,19
PGC 162432 20h 29m 59.2s -17° 03′ 37″
PGC 162434 20h 30m 04.1s -19° 09′ 33″ 0,66 0,08
PGC 162435 20h 30m 04.5s -11° 33′ 29″ 0,87 0,06
PGC 162436 20h 30m 06.3s -06° 28′ 25″ 0,65 0,08
PGC 162438 20h 30m 10.4s -10° 08′ 37″ 0,62 0,08
PGC 162439 20h 30m 12.6s -14° 24′ 55″ 0,83 0,06
PGC 162440 20h 30m 13.9s -13° 06′ 09″ 0,76 0,06
PGC 162443 20h 30m 22.2s -00° 47′ 20″ 0,70 0,07
PGC 162444 20h 31m 03.3s -38° 33′ 29″ 0,91 0,05
PGC 162445 20h 31m 08.9s -32° 58′ 06″ 0,75 0,07
PGC 162446 20h 31m 09.2s -38° 07′ 01″ 0,87 0,06
PGC 162447 20h 31m 12.3s -28° 59′ 12″ 0,72 0,07
PGC 162448 20h 31m 13.4s -32° 44′ 42″ 0,94 0,05
PGC 162449 20h 31m 17.0s -41° 56′ 12″ 0,75 0,07
PGC 162450 20h 31m 18.4s -38° 45′ 20″ 0,96 0,08
PGC 162451 20h 31m 20.3s -54° 31′ 41″ 0,85 0,06
PGC 162452 20h 31m 20.2s -36° 56′ 44″ 0,63 0,08
PGC 162453 20h 31m 21.7s -43° 35′ 00″ 0,72 0,07
PGC 162454 20h 31m 24.7s -29° 51′ 50″ 0,59 0,08
PGC 162455 20h 31m 26.0s -46° 33′ 40″ 0,75 0,07
PGC 162456 20h 31m 30.0s -40° 15′ 43″ 0,64 0,08
PGC 162457 20h 31m 30.2s -29° 27′ 16″ 0,82 0,06
PGC 162458 20h 31m 35.6s -30° 44′ 00″ 0,71 0,07
PGC 162459 20h 31m 36.3s -31° 43′ 49″ 0,68 0,16
PGC 162460 20h 31m 36.2s -34° 24′ 20″
PGC 162461 20h 31m 45.6s -50° 09′ 47″
PGC 162462 20h 31m 45.7s -37° 25′ 07″ 0,71 0,07
PGC 162463 20h 31m 48.5s -32° 27′ 34″ 0,67 0,08
PGC 162464 20h 31m 49.1s -33° 22′ 55″ 0,67 0,08
PGC 162465 20h 31m 52.5s -55° 24′ 58″ 0,67 0,08
PGC 162469 20h 31m 53.8s -34° 20′ 42″
PGC 162471 20h 31m 57.6s -28° 29′ 40″
PGC 162472 20h 31m 58.4s -33° 15′ 24″ 0,79 0,06
PGC 162473 20h 31m 58.8s -28° 32′ 31″ 0,72 0,07
PGC 162476 20h 31m 59.6s -29° 25′ 16″ 0,51 0,09
PGC 162477 20h 32m 00.6s -50° 23′ 08″
PGC 162480 20h 32m 11.6s -52° 55′ 17″ 0,59 0,08
PGC 162481 20h 32m 13.9s -49° 57′ 43″
PGC 162482 20h 32m 29.7s -37° 27′ 05″ 0,57 0,09
PGC 162483 20h 32m 35.4s -38° 37′ 56″ 0,58 0,09
PGC 162484 20h 32m 47.3s -53° 45′ 48″
PGC 162485 20h 36m 24.9s -49° 09′ 27″ 0,76 0,07
PGC 162487 20h 36m 41.9s -34° 56′ 20″ 0,62 0,08
PGC 162489 20h 36m 45.0s -53° 13′ 58″ 0,79 0,06
PGC 162490 20h 36m 57.4s -51° 47′ 11″ 0,71 0,07
PGC 162491 20h 36m 58.9s -38° 00′ 49″ 0,74 0,07
PGC 162493 20h 37m 05.3s -27° 44′ 21″ 0,69 0,07
PGC 162494 20h 37m 10.8s -30° 33′ 45″ 0,79 0,06
PGC 162496 20h 37m 18.0s -31° 36′ 05″
PGC 162497 20h 37m 19.7s -54° 35′ 38″ 0,94 0,05
PGC 162498 20h 37m 28.3s -48° 54′ 46″ 0,69 0,25
PGC 162499 20h 37m 41.1s -65° 55′ 16″ 0,65 0,08
PGC 162504 20h 38m 33.1s -03° 09′ 34″ 0,62 0,08
PGC 162505 20h 38m 33.1s -11° 04′ 50″ 0,55 0,09
PGC 162506 20h 38m 35.2s -50° 42′ 21″ 0,65 0,07
PGC 162508 20h 38m 37.5s -51° 58′ 35″
PGC 162510 20h 38m 45.4s -33° 44′ 02″ 0,95 0,17
PGC 162511 20h 38m 43.4s -03° 09′ 32″ 0,73 0,07
PGC 162512 20h 38m 44.8s -34° 57′ 56″ 0,72 0,07
PGC 162513 20h 38m 45.7s -63° 06′ 09″ 0,72 0,07
PGC 162514 20h 38m 46.7s -32° 57′ 35″ 0,64 0,08
PGC 162516 20h 38m 49.3s +00° 41′ 27″ 0,67 0,07
PGC 162517 20h 38m 50.3s -40° 15′ 20″ 0,68 0,08
PGC 162518 20h 38m 50.8s -29° 58′ 10″ 0,72 0,07
PGC 162521 20h 38m 54.0s -30° 21′ 13″ 0,81 0,06
PGC 162522 20h 38m 56.7s -05° 01′ 32″ 0,66 0,09
PGC 162523 20h 38m 59.0s -29° 03′ 10″ 0,68 0,07
PGC 162524 20h 39m 02.6s -30° 25′ 10″ 0,60 0,08
PGC 162525 20h 39m 03.2s -01° 25′ 06″ 0,79 0,06
PGC 162526 20h 39m 03.6s -61° 10′ 57″
PGC 162527 20h 39m 06.6s -50° 22′ 43″
PGC 162528 20h 39m 07.6s -37° 10′ 55″ 0,74 0,08
PGC 162529 20h 39m 09.8s -57° 14′ 51″ 0,85 0,06
PGC 162530 20h 39m 10.0s -47° 02′ 55″ 0,63 0,08
PGC 162531 20h 39m 11.7s -54° 19′ 31″ 0,86 0,06
PGC 162532 20h 39m 12.3s -42° 24′ 08″ 0,76 0,07
PGC 162533 20h 39m 13.7s -54° 03′ 50″ 0,93 0,05
PGC 162534 20h 39m 14.1s -43° 42′ 17″ 0,78 0,07
PGC 162535 20h 39m 14.6s -39° 44′ 09″ 0,72 0,07
PGC 162538 20h 39m 18.8s -32° 06′ 06″ 0,68 0,07
PGC 162539 20h 39m 26.1s -54° 28′ 51″ 0,81 0,06
PGC 162542 20h 39m 31.0s -40° 18′ 19″
PGC 162543 20h 39m 32.8s -53° 06′ 04″ 0,68 0,08
PGC 162546 20h 39m 33.4s -50° 37′ 20″ 0,75 0,07
PGC 162547 20h 39m 34.3s -38° 43′ 12″ 0,66 0,08
PGC 162548 20h 39m 35.4s -51° 02′ 56″ 0,92 0,05
PGC 162549 20h 39m 35.6s -54° 34′ 49″ 0,80 0,06
PGC 162550 20h 39m 36.0s -53° 01′ 01″ 0,63 0,08
PGC 162551 20h 39m 38.8s -43° 06′ 30″
PGC 162552 20h 39m 39.5s -39° 00′ 50″ 0,71 0,07
PGC 162553 20h 39m 40.1s -36° 50′ 35″ 0,49 0,10
PGC 162554 20h 39m 41.0s -28° 55′ 09″ 0,55 0,09
PGC 162555 20h 39m 41.9s -47° 56′ 51″
PGC 162557 20h 39m 44.4s -35° 06′ 13″ 0,55 0,09
PGC 162558 20h 39m 46.1s -35° 45′ 20″ 0,64 0,08
PGC 162561 20h 39m 51.1s -39° 00′ 14″ 0,67 0,08
PGC 162562 20h 39m 51.6s -54° 15′ 58″ 0,61 0,07
PGC 162563 20h 39m 52.0s -53° 05′ 26″ 0,89 0,18
PGC 162564 20h 39m 57.9s -42° 57′ 21″ 0,71 0,07
PGC 162566 20h 40m 01.6s -34° 37′ 12″ 0,54 0,09
PGC 162567 20h 40m 05.6s -31° 30′ 57″ 0,67 0,08
PGC 162568 20h 40m 06.5s -42° 55′ 34″ 0,90 0,18
PGC 162569 20h 40m 07.1s -50° 43′ 03″ 0,80 0,06
PGC 162571 20h 40m 08.5s -48° 26′ 37″ 0,70 0,07
PGC 162573 20h 40m 17.9s -31° 37′ 06″ 0,61 0,08
PGC 162574 20h 40m 18.1s -49° 55′ 46″ 0,59 0,08
PGC 162575 20h 40m 19.7s -28° 08′ 38″ 0,73 0,07
PGC 162576 20h 40m 20.1s -54° 48′ 46″
PGC 162577 20h 40m 20.5s -42° 54′ 23″ 0,73 0,07
PGC 162578 20h 40m 24.3s -56° 48′ 52″ 0,75 0,07
PGC 162579 20h 40m 24.3s -52° 17′ 29″ 0,83 0,06
PGC 162581 20h 40m 28.0s -53° 17′ 25″
PGC 162582 20h 40m 29.2s -54° 13′ 08″ 0,85 0,06
PGC 162583 20h 40m 31.1s -46° 34′ 38″ 0,69 0,07
PGC 162584 20h 40m 33.3s -52° 09′ 34″ 0,81 0,06
PGC 162585 20h 40m 36.4s -53° 15′ 52″
PGC 162586 20h 40m 39.8s -53° 55′ 33″
PGC 162588 20h 41m 00.7s -12° 12′ 04″ 0,45 0,10
PGC 162590 20h 41m 10.5s -05° 06′ 41″ 0,66 0,07
PGC 162591 20h 41m 14.8s -11° 24′ 23″
PGC 162592 20h 41m 16.5s -16° 05′ 31″
PGC 162593 20h 41m 21.0s -04° 57′ 58″ 0,76 0,07
PGC 162594 20h 41m 22.9s -09° 28′ 51″
PGC 162595 20h 41m 23.2s -09° 19′ 17″ 0,82 0,06
PGC 162596 20h 41m 23.3s -02° 27′ 51″
PGC 162597 20h 41m 27.1s -57° 54′ 18″ 0,80 0,06
PGC 162598 20h 41m 28.9s -02° 12′ 12″ 0,84 0,06
PGC 162599 20h 41m 29.4s +00° 07′ 56″ 0,75 0,07
PGC 162601 20h 41m 36.7s -11° 43′ 28″ 0,74 0,07
PGC 162602 20h 41m 39.1s -08° 22′ 25″ 0,71 0,07
PGC 162606 20h 45m 58.7s -70° 35′ 46″
PGC 162609 20h 46m 17.8s -01° 45′ 24″ 0,52 0,10
PGC 162611 20h 46m 20.9s -61° 06′ 26″ 0,84 0,06
PGC 162612 20h 46m 27.5s -72° 40′ 51″ 0,82 0,06
PGC 162613 20h 46m 30.2s -11° 31′ 07″ 0,75 0,07
PGC 162614 20h 46m 36.1s -11° 28′ 57″ 0,79 0,06
PGC 162615 20h 46m 38.4s -62° 34′ 27″ 0,81 0,06
PGC 162616 20h 46m 39.7s -59° 54′ 15″
PGC 162617 20h 46m 41.1s -13° 42′ 25″ 0,74 0,07
PGC 162619 20h 46m 50.3s -06° 53′ 43″ 0,57 0,09
PGC 162622 20h 46m 52.6s -15° 38′ 52″
PGC 162624 20h 46m 58.0s -04° 39′ 03″ 0,86 0,06
PGC 162625 20h 47m 00.0s -15° 41′ 21″ 0,81 0,06
PGC 162626 20h 47m 03.2s +00° 26′ 12″ 0,77 0,07
PGC 162627 20h 47m 02.7s -13° 58′ 00″ 0,72 0,07
PGC 162628 20h 47m 04.7s -16° 59′ 56″
PGC 162629 20h 47m 06.2s -13° 52′ 41″
PGC 162630 20h 47m 07.8s -72° 14′ 29″ 0,58 0,09
PGC 162631 20h 47m 08.7s -22° 35′ 10″ 0,66 0,08
PGC 162632 20h 47m 08.6s +01° 06′ 47″ 0,68 0,09
PGC 162633 20h 47m 10.7s -27° 27′ 53″ 0,62 0,08
PGC 162634 20h 47m 12.2s -17° 44′ 29″ 0,48 0,10
PGC 162635 20h 47m 14.4s -03° 24′ 07″ 1,17 0,12
PGC 162636 20h 47m 14.8s -22° 28′ 24″ 0,78 0,07
PGC 162637 20h 47m 16.8s -67° 03′ 00″ 0,57 0,09
PGC 162639 20h 47m 21.6s -27° 30′ 27″ 0,55 0,09
PGC 162640 20h 47m 22.9s -01° 52′ 00″ 0,57 0,09
PGC 162641 20h 47m 25.6s -17° 56′ 05″ 0,70 0,07
PGC 162642 20h 47m 35.3s -22° 28′ 39″ 0,73 0,07
PGC 162644 20h 47m 34.6s -17° 09′ 24″
PGC 162645 20h 47m 36.3s -01° 32′ 57″ 0,64 0,27
PGC 162647 20h 47m 45.2s -05° 25′ 15″ 0,72 0,24
PGC 162648 20h 47m 44.2s -01° 46′ 50″ 0,70 0,24
PGC 162649 20h 47m 44.8s -20° 24′ 40″ 0,97 0,05
PGC 162650 20h 47m 50.6s -15° 06′ 55″ 0,81 0,06
PGC 162651 20h 47m 56.9s -05° 24′ 21″ 0,57 0,10
PGC 162652 20h 47m 57.4s -12° 58′ 57″ 0,75 0,07
PGC 162653 20h 48m 00.2s -15° 46′ 37″ 0,70 0,07
PGC 162654 20h 48m 04.5s -74° 51′ 44″ 0,73 0,07
PGC 162655 20h 48m 04.9s -11° 44′ 26″ 0,87 0,06
PGC 162657 20h 48m 06.7s -08° 30′ 03″ 0,84 0,06
PGC 162658 20h 48m 07.0s -03° 55′ 09″ 0,68 0,07
PGC 162659 20h 48m 09.7s -01° 12′ 43″ 0,53 0,11
PGC 162661 20h 48m 13.3s -08° 15′ 37″ 0,60 0,08
PGC 162664 20h 48m 16.0s -13° 09′ 39″ 0,57 0,09
PGC 162666 20h 48m 17.0s +00° 32′ 31″ 0,54 0,09
PGC 162670 20h 48m 26.7s -12° 26′ 29″ 0,58 0,09
PGC 162673 20h 48m 30.1s -05° 58′ 30″ 0,66 0,08
PGC 162674 20h 48m 32.0s -01° 14′ 29″ 0,79 0,21
PGC 162676 20h 48m 32.4s -06° 58′ 49″ 0,56 0,09
PGC 162677 20h 48m 32.9s -06° 09′ 34″ 0,52 0,09
PGC 162678 20h 48m 35.6s -19° 52′ 29″ 0,56 0,09
PGC 162681 20h 48m 39.1s -01° 38′ 46″ 0,54 0,09
PGC 162682 20h 48m 42.2s -24° 26′ 54″
PGC 162683 20h 48m 43.8s -00° 56′ 12″ 0,59 0,09
PGC 162684 20h 48m 44.3s -14° 00′ 51″ 0,73 0,07
PGC 162686 20h 48m 44.9s -08° 52′ 44″ 0,99 0,05
PGC 162687 20h 48m 47.0s -06° 59′ 40″ 0,78 0,07
PGC 162688 20h 48m 47.3s -12° 16′ 54″ 0,68 0,07
PGC 162689 20h 48m 48.7s -21° 15′ 18″ 0,75 0,07
PGC 162690 20h 48m 50.5s -18° 16′ 25″ 0,56 0,09
PGC 162692 20h 48m 56.6s -01° 20′ 18″ 0,75 0,07
PGC 162693 20h 48m 57.3s -14° 07′ 44″ 0,88 0,06
PGC 162695 20h 48m 58.5s -03° 41′ 45″ 0,88 0,06
PGC 162696 20h 49m 02.0s -24° 34′ 00″
PGC 162697 20h 49m 03.0s -02° 44′ 35″ 0,61 0,08
PGC 162698 20h 49m 03.2s -04° 09′ 07″ 0,69 0,25
PGC 162699 20h 49m 07.3s +01° 08′ 39″ 0,76 0,22
PGC 162700 20h 49m 09.4s -03° 21′ 48″ 0,67 0,08
PGC 162701 20h 49m 13.3s +00° 19′ 31″ 0,87 0,06
PGC 162702 20h 49m 18.1s -14° 45′ 39″ 0,69 0,07
PGC 162703 20h 49m 21.8s -56° 39′ 56″ 0,72 0,07
PGC 162704 20h 49m 23.9s -04° 00′ 52″ 0,77 0,27
PGC 162705 20h 49m 24.6s -17° 36′ 29″
PGC 162706 20h 49m 24.7s +00° 54′ 25″ 0,54 0,09
PGC 162707 20h 49m 24.9s -12° 42′ 52″ 0,56 0,09
PGC 162709 20h 49m 29.2s -38° 19′ 48″
PGC 162713 20h 49m 32.6s -30° 23′ 49″ 0,74 0,07
PGC 162716 20h 49m 34.8s -42° 07′ 17″ 0,87 0,06
PGC 162720 20h 49m 38.8s -39° 38′ 43″
PGC 162721 20h 49m 39.4s -14° 42′ 33″ 0,78 0,06
PGC 162724 20h 49m 45.1s -30° 35′ 55″ 0,79 0,06
PGC 162728 20h 50m 00.7s -48° 54′ 59″ 0,86 0,06
PGC 162729 20h 50m 00.9s -43° 30′ 58″ 0,71 0,07
PGC 162735 20h 50m 14.9s -46° 35′ 56″ 0,67 0,08
PGC 162736 20h 50m 15.2s -41° 13′ 34″ 0,79 0,06
PGC 162738 20h 50m 18.9s -42° 57′ 02″ 0,61 0,08
PGC 162740 20h 50m 20.5s -30° 23′ 40″ 0,88 0,06
PGC 162741 20h 50m 21.6s -35° 24′ 07″ 0,57 0,09
PGC 162743 20h 50m 24.1s -54° 19′ 33″
PGC 162745 20h 50m 27.1s -57° 04′ 41″ 0,70 0,07
PGC 162746 20h 50m 32.1s -32° 17′ 00″ 0,56 0,09
PGC 162747 20h 50m 33.6s -31° 34′ 08″ 0,77 0,07
PGC 162748 20h 50m 37.3s -34° 08′ 52″ 0,58 0,09
PGC 162749 20h 50m 39.2s -42° 05′ 54″ 0,62 0,08
PGC 162750 20h 50m 41.3s -30° 53′ 44″
PGC 162751 20h 51m 06.6s -37° 00′ 16″ 0,98 0,05
PGC 162753 20h 51m 09.8s -32° 22′ 50″ 0,74 0,07
PGC 162755 20h 51m 12.5s -43° 22′ 53″ 0,68 0,07
PGC 162756 20h 51m 12.7s -55° 28′ 35″
PGC 162758 20h 51m 15.2s -39° 20′ 49″ 0,74 0,07
PGC 162759 20h 51m 18.9s -43° 03′ 31″ 0,76 0,07
PGC 162760 20h 51m 27.8s -55° 29′ 10″ 0,66 0,08
PGC 162761 20h 51m 39.9s -57° 04′ 34″ 0,78 0,07
PGC 162762 20h 51m 42.0s -55° 27′ 44″
PGC 162763 20h 51m 53.5s -56° 31′ 00″ 0,75 0,07
PGC 162764 20h 51m 54.0s -46° 40′ 07″ 0,65 0,08
PGC 162768 20h 52m 05.0s -42° 50′ 38″ 0,64 0,08
PGC 162769 20h 52m 06.7s -58° 49′ 50″
PGC 162772 20h 52m 10.1s -39° 05′ 58″ 0,70 0,30
PGC 162773 20h 52m 14.7s -43° 05′ 17″
PGC 162774 20h 52m 15.4s -30° 02′ 32″ 0,66 0,08
PGC 162775 20h 52m 19.8s -41° 22′ 27″
PGC 162776 20h 52m 20.3s -39° 11′ 29″ 0,75 0,07
PGC 162777 20h 52m 20.4s -31° 32′ 34″
PGC 162780 20h 52m 26.7s -47° 01′ 13″ 0,79 0,06
PGC 162781 20h 52m 28.6s -44° 56′ 28″ 0,73 0,07
PGC 162783 20h 52m 32.7s -42° 53′ 15″
PGC 162784 20h 52m 36.6s -43° 10′ 46″ 0,76 0,07
PGC 162785 20h 52m 37.6s -32° 49′ 52″ 0,72 0,07
PGC 162786 20h 52m 40.6s -32° 58′ 02″ 0,64 0,08
PGC 162787 20h 52m 41.8s -32° 55′ 23″ 0,53 0,09
PGC 162788 20h 52m 41.9s -51° 31′ 47″ 0,61 0,08
PGC 162789 20h 52m 42.6s -37° 07′ 13″ 0,63 0,08
PGC 162791 20h 52m 45.0s -48° 47′ 45″ 0,58 0,09
PGC 162792 20h 52m 44.7s -29° 16′ 30″ 0,91 0,05
PGC 162795 20h 52m 47.8s -32° 17′ 57″ 0,54 0,09
PGC 162796 20h 52m 47.7s -47° 03′ 57″ 0,70 0,07
PGC 162799 20h 52m 50.8s -64° 04′ 32″ 0,57 0,09
PGC 162800 20h 52m 51.3s -43° 01′ 23″ 0,61 0,08
PGC 162801 20h 52m 53.0s -40° 26′ 50″ 0,51 0,09
PGC 162802 20h 52m 54.6s -54° 50′ 31″ 0,73 0,07
PGC 162803 20h 53m 02.4s -36° 09′ 51″ 0,47 0,10
PGC 162804 20h 53m 04.3s -44° 07′ 07″ 0,61 0,08
PGC 162805 20h 53m 02.9s -31° 23′ 42″ 0,63 0,08
PGC 162806 20h 53m 02.8s -32° 58′ 12″ 0,56 0,09
PGC 162807 20h 53m 03.7s -34° 06′ 42″ 0,70 0,07
PGC 162808 20h 53m 05.4s -37° 56′ 12″ 0,58 0,09
PGC 162809 20h 53m 12.5s -32° 04′ 42″ 0,48 0,10
PGC 162811 20h 53m 19.2s -31° 29′ 51″ 0,56 0,09
PGC 162812 20h 53m 19.4s -37° 41′ 26″ 0,82 0,06
PGC 162813 20h 53m 19.6s -40° 31′ 56″ 0,86 0,06
PGC 162817 20h 53m 25.3s -40° 25′ 03″ 0,60 0,08
PGC 162819 20h 53m 26.6s -28° 19′ 37″ 0,69 0,07
PGC 162821 20h 53m 30.2s -40° 27′ 43″ 0,76 0,07
PGC 162824 20h 53m 36.3s -51° 01′ 32″ 0,59 0,08
PGC 162828 20h 53m 48.6s -41° 00′ 40″
PGC 162830 20h 54m 02.0s -55° 43′ 48″
PGC 162832 20h 54m 13.7s -39° 04′ 23″ 0,76 0,07
PGC 162833 20h 54m 15.0s -45° 39′ 57″
PGC 162834 20h 54m 17.0s -40° 49′ 04″ 0,65 0,08
PGC 162835 20h 54m 19.8s -44° 05′ 43″
PGC 162836 20h 54m 24.1s -56° 36′ 19″ 0,52 0,09
PGC 162839 20h 55m 32.2s -64° 46′ 45″ 0,58 0,09
PGC 162840 20h 55m 33.7s -63° 21′ 08″ 0,70 0,07
PGC 162841 20h 55m 47.9s -70° 24′ 13″ 0,76 0,07
PGC 162843 20h 55m 57.4s -61° 18′ 22″ 0,73 0,07
PGC 162844 20h 56m 32.6s -65° 12′ 26″ 0,70 0,07
PGC 162845 20h 56m 36.2s -69° 11′ 23″ 0,73 0,07
PGC 162846 21h 02m 29.2s -45° 27′ 36″ 0,83 0,06
PGC 162848 21h 02m 35.7s -45° 18′ 39″
PGC 162849 21h 02m 41.2s -40° 34′ 19″ 0,69 0,07
PGC 162853 21h 02m 56.1s -37° 18′ 04″ 0,79 0,06
PGC 162855 21h 03m 04.2s -40° 36′ 44″
PGC 162856 21h 03m 06.2s -46° 17′ 36″ 0,56 0,09
PGC 162858 21h 03m 14.8s -51° 30′ 44″ 0,61 0,08
PGC 162859 21h 03m 20.3s -37° 55′ 49″ 0,66 0,08
PGC 162863 21h 03m 29.4s -45° 39′ 15″ 0,74 0,07
PGC 162864 21h 03m 41.7s -51° 30′ 29″ 0,65 0,08
PGC 162866 21h 03m 46.2s -55° 21′ 09″
PGC 162867 21h 03m 46.2s -40° 45′ 38″ 0,71 0,24
PGC 162868 21h 03m 47.5s -34° 28′ 07″ 0,53 0,09
PGC 162871 21h 03m 52.3s -43° 37′ 46″ 0,71 0,24
PGC 162872 21h 03m 55.7s -53° 38′ 09″ 0,59 0,29
PGC 162873 21h 03m 58.5s -51° 49′ 37″ 0,87 0,06
PGC 162874 21h 04m 00.9s -51° 47′ 38″ 0,71 0,07
PGC 162876 21h 04m 07.3s -56° 34′ 54″ 0,73 0,23
PGC 162877 21h 04m 11.2s -35° 26′ 02″ 0,69 0,07
PGC 162878 21h 04m 12.5s -56° 25′ 58″ 0,66 0,08
PGC 162879 21h 04m 14.4s -41° 13′ 38″ 0,76 0,22
PGC 162880 21h 04m 15.9s -00° 19′ 08″ 0,78 0,07
PGC 162882 21h 04m 17.5s -54° 39′ 52″
PGC 162883 21h 04m 18.5s -12° 36′ 24″ 0,96 0,05
PGC 162884 21h 04m 19.9s -17° 48′ 25″ 0,74 0,07
PGC 162885 21h 04m 21.2s -43° 14′ 04″ 0,54 0,09
PGC 162887 21h 04m 27.3s -56° 52′ 23″ 0,55 0,09
PGC 162888 21h 04m 27.2s -48° 14′ 23″
PGC 162889 21h 04m 33.9s -57° 05′ 48″ 0,53 0,09
PGC 162890 21h 04m 38.0s -08° 06′ 23″ 0,83 0,06
PGC 162892 21h 04m 47.5s -55° 06′ 35″
PGC 162893 21h 04m 48.5s -38° 04′ 44″ 0,62 0,08
PGC 162895 21h 04m 52.0s -55° 49′ 11″ 0,57 0,30
PGC 162896 21h 04m 53.2s -09° 37′ 28″ 0,77 0,07
PGC 162897 21h 04m 53.7s -50° 24′ 04″ 0,66 0,07
PGC 162900 21h 04m 57.5s -40° 56′ 53″
PGC 162901 21h 04m 57.4s -13° 56′ 48″ 1,03 0,05
PGC 162902 21h 04m 59.1s -50° 25′ 11″ 0,71 0,24
PGC 162903 21h 05m 03.1s -12° 48′ 57″ 0,75 0,07
PGC 162906 21h 05m 07.0s -46° 04′ 30″ 0,66 0,26
PGC 162907 21h 05m 08.4s -47° 03′ 18″ 0,76 0,06
PGC 162908 21h 05m 09.4s -50° 29′ 12″
PGC 162913 21h 06m 42.0s -32° 45′ 19″ 0,56 0,09
PGC 162915 21h 07m 06.2s -55° 45′ 32″ 0,80 0,06
PGC 162916 21h 07m 06.6s -44° 08′ 43″ 0,49 0,33
PGC 162917 21h 07m 08.2s -37° 08′ 33″ 0,66 0,08
PGC 162918 21h 07m 13.0s -44° 27′ 02″ 0,72 0,24
PGC 162919 21h 07m 13.7s -43° 56′ 04″ 0,75 0,06
PGC 162920 21h 07m 26.6s -47° 14′ 31″ 0,70 0,07
PGC 162921 21h 07m 30.2s -44° 19′ 45″ 0,60 0,08
PGC 162923 21h 07m 40.9s -56° 48′ 01″ 0,70 0,07
PGC 162925 21h 08m 53.5s -62° 09′ 34″ 0,65 0,08
PGC 162926 21h 09m 09.1s -63° 42′ 18″ 0,75 0,07
PGC 162927 21h 09m 13.6s -60° 18′ 48″
PGC 162928 21h 09m 26.3s -63° 49′ 00″
PGC 162929 21h 09m 32.1s -64° 53′ 21″
PGC 162930 21h 09m 34.6s -59° 59′ 34″
PGC 162931 21h 09m 37.9s -61° 54′ 03″
PGC 162932 21h 09m 39.3s -57° 49′ 09″ 0,68 0,25
PGC 162934 21h 10m 15.1s -64° 02′ 55″
PGC 162935 21h 10m 56.5s -08° 31′ 02″ 0,72 0,24
PGC 162937 21h 10m 56.4s -02° 05′ 48″ 0,66 0,08
PGC 162942 21h 11m 07.7s -52° 49′ 03″ 0,83 0,06
PGC 162944 21h 11m 10.9s -34° 56′ 30″ 0,55 0,09
PGC 162945 21h 11m 12.1s -37° 42′ 44″ 0,63 0,08
PGC 162946 21h 11m 15.9s -02° 11′ 36″ 0,65 0,09
PGC 162947 21h 11m 18.2s -41° 24′ 30″ 0,70 0,07
PGC 162948 21h 11m 18.3s -03° 12′ 27″ 0,86 0,07
PGC 162950 21h 11m 19.5s -52° 08′ 59″ 0,96 0,05
PGC 162951 21h 11m 24.7s -53° 04′ 29″ 0,78 0,07
PGC 162952 21h 11m 28.7s -11° 37′ 51″
PGC 162953 21h 11m 29.1s -11° 36′ 54″ 0,57 0,09
PGC 162954 21h 11m 30.7s -48° 20′ 11″
PGC 162955 21h 11m 32.4s -42° 38′ 53″ 0,69 0,07
PGC 162956 21h 11m 39.2s -36° 04′ 45″
PGC 162957 21h 11m 41.6s -14° 43′ 03″ 0,56 0,09
PGC 162958 21h 11m 41.7s -02° 42′ 38″ 0,63 0,08
PGC 162959 21h 11m 44.4s -43° 10′ 05″ 0,76 0,07
PGC 162960 21h 11m 44.7s -09° 09′ 04″ 0,82 0,06
PGC 162961 21h 11m 44.7s -31° 37′ 57″ 0,75 0,07
PGC 162963 21h 11m 51.3s -52° 13′ 44″
PGC 162967 21h 12m 30.4s -43° 20′ 57″ 0,81 0,06
PGC 162971 21h 12m 43.5s -53° 01′ 13″
PGC 162972 21h 12m 47.2s -39° 48′ 26″ 0,78 0,07
PGC 162973 21h 12m 49.4s -43° 25′ 57″ 0,68 0,07
PGC 162975 21h 12m 49.8s -31° 20′ 08″ 0,82 0,06
PGC 162976 21h 12m 55.1s -42° 42′ 40″ 0,94 0,05
PGC 162977 21h 12m 56.1s -30° 30′ 11″ 0,66 0,08
PGC 162979 21h 12m 58.0s -39° 49′ 45″ 0,62 0,08
PGC 162980 21h 12m 59.2s -39° 45′ 57″ 0,58 0,09
PGC 162982 21h 13m 00.5s -39° 42′ 35″
PGC 162983 21h 13m 01.7s -44° 35′ 00″
PGC 162984 21h 13m 04.6s -39° 43′ 39″ 0,67 0,08
PGC 162985 21h 13m 11.3s -39° 29′ 55″ 0,80 0,06
PGC 162986 21h 13m 11.8s -54° 51′ 54″ 0,70 0,07
PGC 162987 21h 13m 11.7s -33° 19′ 34″ 0,71 0,07
PGC 162988 21h 13m 12.2s -47° 59′ 56″
PGC 162992 21h 13m 22.5s -51° 38′ 57″ 0,74 0,07
PGC 162993 21h 13m 24.8s -29° 04′ 38″ 0,76 0,07
PGC 162994 21h 13m 29.5s -38° 18′ 01″ 0,72 0,07
PGC 162995 21h 13m 35.3s -43° 00′ 21″
PGC 162999 21h 13m 40.5s -56° 52′ 55″ 0,82 0,06

Legenda[upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Спіс аб'ектаў PGC (162001—163000) na bieloruskej Wikipédii.