Zoznam akademických knižníc na Slovensku

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam akademických knižníc na Slovensku podľa Adresára akademických knižníc v Slovenskej republike v roku 2017[1]:

Bratislavský kraj[upraviť | upraviť zdroj]

  • Akademická knižnica Univerzity Komenského v Bratislave
  • knižnice Slovenskej technickej univerzity v Bratislave
  • Slovenská ekonomická knižnica Ekonomickej univerzity v Bratislave
  • Ústredná knižnica a študijno-informačné stredisko VŠMU
  • Akademická knižnica VŠVU
  • Univerzitná knižnica Slovenskej zdravotníckej univerzity v Bratislave
  • Knižnica Akadémie Policajného zboru v Bratislave
  • Knižnica Vysokej školy zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislave
  • Akademická knižnica Vysokej školy ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave
  • Akademická knižnica PEVŠ
  • Knižnica BISLA
  • Knižnica Akadémií médií Bratislava

Trnavský kraj[upraviť | upraviť zdroj]

  • Univerzitná knižnica Trnavskej univerzity v Trnave
  • Univerzitná knižnica Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave
  • Knižnično-informačné a edično-vydavateľské stredisko, Knižnica VŠD
  • Akademická knižnica Stredoeurópskej vysokej školy v Skalici

Trenčiansky kraj[upraviť | upraviť zdroj]

  • Univerzitná knižnica TnUAD Trenčín
  • Knižnica Vysokej školy manažmentu v Trenčíne
  • Knižnica DTI v Dubnici nad Váhom

Nitriansky kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Žilinský kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Banskobystrický kraj[upraviť | upraviť zdroj]

  • Univerzitná knižnica Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici
  • Slovenská lesnícka a drevárska knižnica pri Technickej univerzite vo Zvolene
  • Akademická knižnica Akadémie umení v Banskej Bystrici
  • Akademická knižnica Hudobnej a umeleckej akadémie Jána Albrechta v Banskej Štiavnici

Prešovský kraj[upraviť | upraviť zdroj]

Košický kraj[upraviť | upraviť zdroj]

  • Univerzitná knižnica Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach
  • Ústav vedeckých informácií a knižnica Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
  • Univerzitná knižnica Technickej univerzity v Košiciach
  • Akademická knižnica Vysokej školy bezpečnostného manažérstva v Košiciach

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. Adresár akademických knižníc v Slovenskej republike v roku 2017 [online]. Slovenská pedagogická knižnica Bratislava, 30-04-2017, [cit. 2018-05-28]. Dostupné online.

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]