Zoznam obcí departementu Pyrénées-Orientales

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Kompletný zoznam 226 obcí departementu Pyrénées-Orientales.

INSEE PSČ Obec
66001 66480 L'Albère
66002 66200 Alénya
66003 66110 Amélie-les-Bains-Palalda
66004 66210 Les Angles
66005 66760 Angoustrine-Villeneuve-des-Escaldes
66006 66220 Ansignan
66007 66320 Arboussols
66008 66700 Argelès-sur-Mer
66009 66150 Arles-sur-Tech
66010 66360 Ayguatébia-Talau
66011 66670 Bages
66012 66540 Baho
66013 66320 Baillestavy
66014 66390 Baixas
66015 66300 Banyuls-dels-Aspres
66016 66650 Banyuls-sur-Mer
66017 66420 Le Barcarès
66018 66110 La Bastide
66019 66720 Bélesta
66020 66210 Bolquère
66021 66430 Bompas
66022 66130 Boule-d'Amont
66023 66130 Bouleternère
66024 66160 Le Boulou
66025 66760 Bourg-Madame
66026 66620 Brouilla
66027 66210 La Cabanasse
66028 66330 Cabestany
66029 66300 Caixas
66030 66600 Calce
66032 66400 Calmeilles
66033 66300 Camélas
66034 66500 Campôme
66035 66730 Campoussy
66036 66360 Canaveilles
66037 66140 Canet-en-Roussillon
66038 66680 Canohès
66039 66720 Caramany
66040 66130 Casefabre
66041 66600 Cases-de-Pène
66042 66720 Cassagnes
66043 66820 Casteil
66044 66300 Castelnou
66045 66500 Catllar
66047 66360 Caudiès-de-Conflent
66046 66220 Caudiès-de-Fenouillèdes
66048 66290 Cerbère
66049 66400 Céret
66050 66530 Claira
66051 66500 Clara
66063 66480 Les Cluses
66052 66500 Codalet
66053 66190 Collioure
66054 66500 Conat
66055 66130 Corbère
66056 66130 Corbère-les-Cabanes
66057 66820 Corneilla-de-Conflent
66059 66200 Corneilla-del-Vercol
66058 66550 Corneilla-la-Rivière
66060 66150 Corsavy
66061 66260 Coustouges
66062 66760 Dorres
66064 66120 Égat
66065 66200 Elne
66066 66760 Enveitg
66067 66800 Err
66068 66360 Escaro
66070 66320 Espira-de-Conflent
66069 66600 Espira-de-l'Agly
66071 66310 Estagel
66072 66800 Estavar
66073 66320 Estoher
66074 66500 Eus
66075 66800 Eyne
66076 66730 Felluns
66077 66220 Fenouillet
66078 66820 Fillols
66079 66320 Finestret
66080 66360 Fontpédrouse
66081 66210 Fontrabiouse
66124 66120 Font-Romeu-Odeillo-Via
66082 66210 Formiguères
66083 66220 Fosse
66084 66300 Fourques
66085 66820 Fuilla
66086 66320 Glorianes
66088 66130 Ille-sur-Têt
66089 66320 Joch
66090 66360 Jujols
66091 66230 Lamanère
66092 66720 Lansac
66093 66740 Laroque-des-Albères
66094 66200 Latour-Bas-Elne
66095 66760 Latour-de-Carol
66096 66720 Latour-de-France
66097 66220 Lesquerde
66098 66210 La Llagonne
66099 66300 Llauro
66100 66800 Llo
66101 66300 Llupia
66102 66360 Mantet
66103 66320 Marquixanes
66104 66500 Los Masos
66105 66210 Matemale
66106 66480 Maureillas-las-Illas
66107 66460 Maury
66108 66170 Millas
66109 66500 Molitg-les-Bains
66111 66130 Montalba-le-Château
66112 66300 Montauriol
66113 66110 Montbolo
66114 66200 Montescot
66115 66740 Montesquieu-des-Albères
66116 66150 Montferrer
66117 66210 Mont-Louis
66118 66720 Montner
66119 66500 Mosset
66120 66340 Nahuja
66121 66170 Néfiach
66122 66500 Nohèdes
66123 66360 Nyer
66125 66360 Olette
66126 66400 Oms
66127 66600 Opoul-Périllos
66128 66360 Oreilla
66129 66560 Ortaffa
66130 66340 Osséja
66132 66340 Palau-de-Cerdagne
66133 66690 Palau-del-Vidre
66134 66300 Passa
66136 66000 Perpignan
66137 66480 Le Perthus
66138 66600 Peyrestortes
66139 66730 Pézilla-de-Conflent
66140 66370 Pézilla-la-Rivière
66141 66380 Pia
66142 66210 Planès
66143 66720 Planèzes
66144 66450 Pollestres
66145 66300 Ponteilla
66146 66760 Porta
66147 66760 Porté-Puymorens
66148 66660 Port-Vendres
66149 66500 Prades
66150 66230 Prats-de-Mollo-la-Preste
66151 66730 Prats-de-Sournia
66152 66220 Prugnanes
66153 66130 Prunet-et-Belpuig
66154 66210 Puyvalador
66155 66360 Py
66156 66730 Rabouillet
66157 66360 Railleu
66158 66720 Rasiguères
66159 66210 Réal
66160 66400 Reynès
66161 66500 Ria-Sirach
66162 66320 Rigarda
66164 66600 Rivesaltes
66165 66320 Rodès
66166 66360 Sahorre
66167 66800 Saillagouse
66168 66690 Saint-André
66169 66220 Saint-Arnac
66171 66750 Saint-Cyprien
66170 66300 Sainte-Colombe-de-la-Commanderie
66181 66800 Sainte-Léocadie
66182 66470 Sainte-Marie
66172 66240 Saint-Estève
66173 66170 Saint-Féliu-d'Amont
66174 66170 Saint-Féliu-d'Avall
66175 66740 Saint-Génis-des-Fontaines
66176 66510 Saint-Hippolyte
66177 66300 Saint-Jean-Lasseille
66178 66490 Saint-Jean-Pla-de-Corts
66179 66260 Saint-Laurent-de-Cerdans
66180 66250 Saint-Laurent-de-la-Salanque
66183 66110 Saint-Marsal
66184 66220 Saint-Martin
66185 66130 Saint-Michel-de-Llotes
66186 66570 Saint-Nazaire (CAP)
66187 66220 Saint-Paul-de-Fenouillet
66188 66210 Saint-Pierre-dels-Forcats
66189 66280 Saleilles
66190 66600 Salses-le-Château
66191 66360 Sansa
66192 66210 Sauto
66193 66360 Serdinya
66194 66230 Serralongue
66195 66270 Le Soler
66196 66690 Sorède
66197 66360 Souanyas
66198 66730 Sournia
66199 66400 Taillet
66201 66320 Tarerach
66202 66120 Targassonne
66203 66110 Taulis
66204 66500 Taurinya
66205 66720 Tautavel
66206 66230 Le Tech
66207 66300 Terrats
66208 66200 Théza
66209 66360 Thuès-Entre-Valls
66210 66300 Thuir
66211 66300 Tordères
66212 66440 Torreilles
66213 66350 Toulouges
66214 66300 Tresserre
66215 66130 Trévillach
66216 66220 Trilla
66217 66300 Trouillas
66218 66760 Ur
66219 66500 Urbanya
66220 66340 Valcebollère
66221 66320 Valmanya
66222 66820 Vernet-les-Bains
66223 66500 Villefranche-de-Conflent
66224 66410 Villelongue-de-la-Salanque
66225 66740 Villelongue-dels-Monts
66226 66300 Villemolaque
66227 66180 Villeneuve-de-la-Raho
66228 66610 Villeneuve-la-Rivière
66230 66320 Vinça
66231 66600 Vingrau
66232 66220 Vira
66233 66490 Vivès
66234 66730 Le Vivier