Zoznam obcí departementu Val-d’Oise

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Val-d’Oise-Position.svg

Toto je kompletný zoznam 185 obcí departementu Val-d’Oise.

INSEE PSČ Obec Obyvateľov 2007[1]
95002 95450 Ableiges 946
95008 95510 Aincourt 913
95011 95710 Ambleville 352
95012 95510 Amenucourt 183
95014 95580 Andilly (CAM) 2 449
95018 95100 Argenteuil 102 572
95019 95400 Arnouville (CAS) 13 215
95023 95810 Arronville 667
95024 95420 Arthies 284
95026 95270 Asnières-sur-Oise 2 541
95028 95570 Attainville 1 819
95039 95430 Auvers-sur-Oise 6 917
95040 95450 Avernes 817
95042 95560 Baillet-en-France 1 868
95046 95420 Banthelu 117
95051 95250 Beauchamp 8 843
95052 95260 Beaumont-sur-Oise 8 825
95054 95750 Le Bellay-en-Vexin 250
95055 95270 Bellefontaine 464
95056 95270 Belloy-en-France 1 819
95058 95340 Bernes-sur-Oise 2 363
95059 95810 Berville 335
95060 95550 Bessancourt 7 231
95061 95840 Béthemont-la-Forêt 425
95063 95870 Bezons 27 892
95074 95000 Boisemont 726
95078 95650 Boissy-l'Aillerie 1 762
95088 95500 Bonneuil-en-France 711
95091 95570 Bouffémont 5 701
95094 95720 Bouqueval 309
95101 95710 Bray-et-Lû 933
95102 95640 Bréançon 381
95110 95640 Brignancourt 209
95116 95820 Bruyères-sur-Oise 3 297
95119 95770 Buhy 295
95120 95430 Butry-sur-Oise 1 974
95127 95000
95800
Cergy (CACP) 57 600
95134 95660 Champagne-sur-Oise 4 451
95139 95420 La Chapelle-en-Vexin 322
95141 95420 Charmont 30
95142 95750 Chars 1 772
95144 95190 Châtenay-en-France 64
95149 95270 Chaumontel 3 275
95150 95710 Chaussy 650
95151 95560 Chauvry 289
95154 95380 Chennevières-lès-Louvres 319
95157 95510 Chérence 151
95166 95420 Cléry-en-Vexin 410
95169 95450 Commeny 374
95170 95450 Condécourt 537
95176 95240 Cormeilles-en-Parisis 21 824
95177 95830 Cormeilles-en-Vexin 977
95181 95650 Courcelles-sur-Viosne 291
95183 95800 Courdimanche (CACP) 6 505
95197 95170 Deuil-la-Barre (CAM) 21 425
95199 95330 Domont 14 755
95203 95600 Eaubonne (CAF) 23 541
95205 95440 Écouen 7 383
95210 95880 Enghien-les-Bains 12 199
95211 95300 Ennery 2 137
95212 95380 Épiais-lès-Louvres 76
95213 95810 Épiais-Rhus 623
95214 95270 Épinay-Champlâtreux 67
95218 95610 Éragny (CACP) 16 416
95219 95120 Ermont (CAF) 27 670
95229 95460 Ézanville 9 113
95241 95190 Fontenay-en-Parisis 1 925
95250 95470 Fosses 9 701
95252 95130 Franconville (CAF) 32 932
95253 95450 Frémainville 481
95254 95830 Frémécourt 544
95256 95740 Frépillon 2 605
95257 95530 La Frette-sur-Seine 4 520
95258 95690 Frouville 372
95259 95450 Gadancourt 104
95268 95140 Garges-lès-Gonesse (CAS) 39 098
95270 95420 Genainville 535
95271 95650 Génicourt 509
95277 95500 Gonesse 26 262
95280 95190 Goussainville 30 310
95282 95450 Gouzangrez 162
95287 95810 Grisy-les-Plâtres 593
95288 95410 Groslay (CAM) 8 075
95295 95450 Guiry-en-Vexin 163
95298 95640 Haravilliers 512
95301 95780 Haute-Isle 339
95303 95640 Le Heaulme 184
95304 95690 Hédouville 276
95306 95220 Herblay 26 137
95308 95300 Hérouville 580
95309 95420 Hodent 266
95313 95290 L'Isle-Adam 11 466
95316 95850 Jagny-sous-Bois 259
95323 95280 Jouy-le-Moutier (CACP) 16 923
95328 95690 Labbeville 526
95331 95270 Lassy 172
95341 95300 Livilliers 353
95348 95450 Longuesse 524
95351 95380 Louvres 8 905
95352 95270 Luzarches 4 084
95353 95560 Maffliers 1 620
95355 95420 Magny-en-Vexin 5 508
95365 95850 Mareil-en-France 609
95369 95580 Margency (CAM) 2 857
95370 95640 Marines 3 199
95371 95670 Marly-la-Ville 5 549
95379 95420 Maudétour-en-Vexin 195
95387 95810 Menouville 79
95388 95180 Menucourt (CACP) 5 167
95392 95630 Mériel 4 370
95394 95540 Méry-sur-Oise 9 190
95395 95720 Le Mesnil-Aubry 945
95409 95570 Moisselles 1 114
95422 95650 Montgeroult 425
95424 95370 Montigny-lès-Cormeilles 18 526
95426 95680 Montlignon (CAF) 2 516
95427 95360 Montmagny (CAM) 14 037
95428 95160 Montmorency (CAM) 21 381
95429 95770 Montreuil-sur-Epte 441
95430 95560 Montsoult 3 474
95436 95260 Mours 1 401
95438 95640 Moussy 158
95445 95590 Nerville-la-Forêt 735
95446 95690 Nesles-la-Vallée 1 843
95447 95640 Neuilly-en-Vexin 210
95450 95000 Neuville-sur-Oise (CACP) 1 569
95452 95590 Nointel 723
95456 95270 Noisy-sur-Oise 703
95459 95420 Nucourt 768
95462 95420 Omerville 300
95476 95520 Osny (CACP) 15 947
95480 95620 Parmain 5 462
95483 95450 Le Perchay 508
95487 95340 Persan 10 250
95488 95480 Pierrelaye 7 635
95489 95350 Piscop 688
95491 95130 Le Plessis-Bouchard (CAF) 7 623
95492 95720 Le Plessis-Gassot 82
95493 95270 Le Plessis-Luzarches 132
95500 95000
95300
Pontoise (CACP) 29 148
95504 95590 Presles 3 827
95509 95380 Puiseux-en-France 3 444
95510 95650 Puiseux-Pontoise (CACP) 474
95523 95780 La Roche-Guyon 464
95527 95700 Roissy-en-France 2 537
95529 95340 Ronquerolles 843
95535 95450 Sagy 1 159
95539 95350 Saint-Brice-sous-Forêt 13 914
95541 95770 Saint-Clair-sur-Epte 857
95543 95510 Saint-Cyr-en-Arthies 232
95554 95420 Saint-Gervais 956
95555 95210 Saint-Gratien (CAM) 20 588
95563 95320 Saint-Leu-la-Forêt 14 667
95566 95270 Saint-Martin-du-Tertre 2 381
95572 95310 Saint-Ouen-l'Aumône (CACP) 22 876
95574 95390 Saint-Prix (CAF) 7 245
95580 95470 Saint-Witz 2 562
95582 95110 Sannois 25 975
95584 95640 Santeuil 604
95585 95200 Sarcelles (CAS) 59 594
95592 95450 Seraincourt 1 369
95594 95270 Seugy 1 056
95598 95230 Soisy-sous-Montmorency (CAM) 17 419
95604 95470 Survilliers 3 710
95607 95150 Taverny 26 228
95610 95450 Théméricourt 263
95611 95810 Theuville 32
95612 95500 Le Thillay 4 011
95625 95450 Us 1 274
95627 95810 Vallangoujard 653
95628 95760 Valmondois 1 236
95633 95500 Vaudherland 91
95637 95490 Vauréal (CACP) 15 674
95641 95470 Vémars 2 030
95651 95510 Vétheuil 870
95652 95270 Viarmes 4 767
95656 95510 Vienne-en-Arthies 394
95658 95450 Vigny 1 086
95660 95570 Villaines-sous-Bois 659
95675 95380 Villeron 715
95676 95510 Villers-en-Arthies 465
95678 95840 Villiers-Adam 801
95680 95400 Villiers-le-Bel (CAS) 27 091
95682 95720 Villiers-le-Sec 160
95690 95420 Wy-dit-Joli-Village 335

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. http://www.insee.fr/fr/ppp/bases-de-donnees/recensement/populations-legales/