Zoznam piesní Michala Davida

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam piesní, ktoré naspieval alebo na ktorých sa podieľal autorstvom Michal David[1]

Zoznam[upraviť | upraviť zdroj]

  • poz. * naspievané piesne, ** autorské piesne
  • Názov piesne - duet - (autor hudby / autor textu piesne) - rok vydania piesne
    • Názov piesne - interpret - (autor hudby / autor textu piesne)

(na doplnenie)

A[upraviť | upraviť zdroj]

B[upraviť | upraviť zdroj]

C[upraviť | upraviť zdroj]

Č[upraviť | upraviť zdroj]

D[upraviť | upraviť zdroj]

E[upraviť | upraviť zdroj]

  • „Erotic House“ - (h: /t: )

F[upraviť | upraviť zdroj]

G[upraviť | upraviť zdroj]

H[upraviť | upraviť zdroj]

CH[upraviť | upraviť zdroj]

I[upraviť | upraviť zdroj]

J[upraviť | upraviť zdroj]

K[upraviť | upraviť zdroj]

L[upraviť | upraviť zdroj]

M[upraviť | upraviť zdroj]

N[upraviť | upraviť zdroj]

O[upraviť | upraviť zdroj]

P[upraviť | upraviť zdroj]

R[upraviť | upraviť zdroj]

Ř[upraviť | upraviť zdroj]

S[upraviť | upraviť zdroj]

Š[upraviť | upraviť zdroj]

T[upraviť | upraviť zdroj]

U[upraviť | upraviť zdroj]

V[upraviť | upraviť zdroj]

Y[upraviť | upraviť zdroj]

  • „You Know What It´s All About (Kam tak náhle pospícháš)“ - (František Janeček / Michal Bukovič) - album: I´d Love To Live (1983), Non stop / I'd Love To Live (2000)
  • „Your Make Me Get Better (Za všechno můžeš)“ - (Michal David / Vladimír Kočandrle) - album: I´d Love To Live (1983), Non stop / I'd Love To Live (2000)
  • „You´re Special (Jsi zvláštní)“ - (Michal David / Miloš Skalka) - album: I´d Love To Live (1983), Non stop / I'd Love To Live (2000)

Z[upraviť | upraviť zdroj]

Ž[upraviť | upraviť zdroj]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. Diskografia [online]. www.michaldavid.cz, [cit. 2009-09-11]. Dostupné online.
  2. http://www.discogs.com/Kroky-Franti%C5%A1ka-Jane%C4%8Dka-Michal-David-Colu-Pijeme-Colu-Se-Ti-Amo-Ti-Amo-To-Zas-Byl-Den/release/1493748
  3. http://www.karelgott.net/alba/cd.php?men=cz&lang=en&id=11&a=1066&ok=1
  4. http://www.supraphon.cz/cs/katalog/databaze-titulu/detail-titulu/?idtitulu=2016225
  5. a b Osamocená Klára a její vzpomínky na Holki
  6. http://www.discogs.com/Michal-David-Poupata-Chv%C3%ADle-Zr%C3%A1n%C3%AD/release/1486403
  7. http://www.supraphon.cz/download.php?FNAME=1248422301.upl&ANAME=iCO_JE_NOVEHO_04-06_2009.pdf iCo je nového Duben-Červen 2009 - supraphon.cz - pdf
  8. http://www.forza.sk/produkcny-dom/novinky-z-inych-projektov/novinka/traja-musketieri-pripraveni-na-premieru-277/?tx_ttnews%5Bpointer%5D=3 Traja mušketieri pripravení na premiéru
  9. http://www.trimusketyri-muzikal.cz/
  10. http://www.luciebila.com/desky/118/platinum-collection/jen-jednou-smim-se-ti-lasko-vzdat/
  11. http://www.supraphon.cz/cs/katalog/databaze-titulu/detail-titulu/?idtitulu=2016731 Hity 1988
  12. http://www.jakubsmolik.cz/html/diskografie.php?id=10
  13. http://digilander.libero.it/gianni61dgl/robertovecchioni.htm
  14. http://www.irossler.cz/texty/holki/359/klara-kolomaznikova-nas-pribeh-postrada-dej Stránky autora textu
  15. http://www.supraphon.cz/cs/novinky/archiv-dle-kategorii/?item=970 Michal David: Největší z nálezů a ztrát
  16. http://www.zateckecountry.cz/diskografie/abc/autori/machek.html
  17. http://www.zdenekbartak.cz/?nejvetsi-hity
  18. http://www.discogs.com/Grace-Jones-Rino-Martinez-Ive-Seen-That-Face-Before-Libertango-Caramella/release/2287797
  19. http://www.discogs.com/Michal-David-Kroky-Franti%C5%A1ka-Jane%C4%8Dka-Kdo-Zn%C3%A1-Tv%C3%A9-Prav%C3%A9-P%C5%99%C3%ADjmen%C3%AD-Poj%C4%8F-Bl%C3%AD%C5%BE-Caramella/release/1263353
  20. http://www.jakubsmolik.cz/html/diskografie.php?id=09
  21. http://www.jakubsmolik.cz/html/diskografie.php?id=22
  22. http://www.youtube.com/watch?v=O64OORMpJpQ
  23. http://www.youtube.com/watch?v=lIlQDXpZiMQ
  24. http://www.zateckecountry.cz/diskografie/abc/pop/gemini.html
  25. http://www.discogs.com/%C5%A0moulov%C3%A9-%C5%A0moulov%C3%A9/release/2454741
  26. http://www.discogs.com/Michal-David-Kroky-Franti%C5%A1ka-Jane%C4%8Dka-P-Hor%C5%88%C3%A1k-A-M-Muchov%C3%A1-To-Se-Oslav%C3%AD-To-Jsem-Byl-J%C3%A1/release/1493982
  27. http://www.discogs.com/viewimages?release=711805
  28. http://www.discogs.com/Michal-David-Non-Stop-V%C5%A1em-Se-L%C3%ADb%C3%AD%C5%A1/release/976751
  29. http://www.zateckecountry.cz/diskografie/abc/zpevaci/david.html
  30. http://www.pavelvrba.cz/texty.php?id=9&idt=239
  31. http://www.supraphon.cz/cs/katalog/databaze-titulu/detail-titulu/?idtitulu=2016777
  32. http://www.beatadubasova.sk/main.php?album=bestof

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]