Zoznam planétok 1001 – 1250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 751 – 1000
Zoznam planétok
1001 – 1250
Nasledujú:
Zoznam planétok 1251 – 1500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
1001 Gaussia 1923 OA 9,77 3,203 0,135 9,32 5,732 MBA 8. august 1923 Krym–Simeis S. Beljavskij
1002 Olbersia 1923 OB 11,1 2,790 0,152 10,77 4,660 MBA 15. august 1923 Krym–Simeis V. Albitskij
1003 Lilofee 1923 OK 10,2 3,143 0,158 1,84 5,570 MBA 13. september 1923 Heidelberg K. Reinmuth
1004 Belopolskya 1923 OS 9,99 3,406 0,083 2,98 6,286 MBA 5. september 1923 Krym–Simeis S. Beljavskij
1005 Arago 1923 OT 9,7 3,175 0,110 19,09 5,656 MBA 5. september 1923 Krym–Simeis S. Beljavskij
1006 Lagrangea 1923 OU 11,2 3,160 0,350 10,90 5,616 MBA 12. september 1923 Krym–Simeis S. Beljavskij
1007 Pawlowia 1923 OX 11,5 2,708 0,111 2,54 4,456 MBA 5. október 1923 Krym–Simeis V. Albitskij
1008 La Paz 1923 PD 10,4 3,092 0,083 8,94 5,435 MBA 31. október 1923 Heidelberg M. F. Wolf
1009 Sirene 1923 PE 14,7 2,623 0,459 15,84 4,247 MBA 31. október 1923 Heidelberg K. Reinmuth
1010 Marlene 1923 PF 10,4 2,931 0,105 3,91 5,016 MBA 12. november 1923 Heidelberg K. Reinmuth
1011 Laodamia 1924 PK 12,74 2,393 0,350 5,49 3,702 MBA 5. január 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1012 Sarema 1924 PM 12,41 2,481 0,134 4,04 3,907 MBA 12. január 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1013 Tombecka 1924 PQ 10,12 2,681 0,213 11,89 4,389 MBA 17. január 1924 Alžír B. Jekhovsky
1014 Semphyra 1924 PW 12,1 2,801 0,203 2,27 4,686 MBA 29. január 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1015 Christa 1924 QF 9,03 3,215 0,080 9,45 5,764 MBA 31. január 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1016 Anitra 1924 QG 12,0 2,220 0,129 6,05 3,307 MBA 31. január 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1017 Jacqueline 1924 QL 10,9 2,606 0,078 7,94 4,206 MBA 4. február 1924 Alžír B. Jekhovsky
1018 Arnolda 1924 QM 10,62 2,542 0,247 7,66 4,053 MBA 3. marec 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1019 Strackea 1924 QN 12,63 1,912 0,072 26,98 2,643 MBA 3. marec 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1020 Arcadia 1924 QV 11,9 2,791 0,040 4,06 4,663 MBA 7. marec 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1021 Flammario 1924 RG 8,98 2,738 0,287 15,83 4,530 MBA 11. marec 1924 Heidelberg M. F. Wolf
1022 Olympiada 1924 RT 10,5 2,808 0,172 21,07 4,705 MBA 23. jún 1924 Krym–Simeis V. Albitskij
1023 Thomana 1924 RU 9,76 3,164 0,109 10,07 5,628 MBA 25. jún 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1024 Hale 1923 YO13 10,6 2,866 0,226 16,09 4,852 MBA 2. december 1923 Williams Bay G. Van Biesbroeck
1025 Riema 1923 NX 12,55 1,979 0,040 26,87 2,784 MBA 12. august 1923 Heidelberg K. Reinmuth
1026 Ingrid 1923 NY 13,3 2,255 0,182 5,40 3,385 MBA 13. august 1923 Heidelberg K. Reinmuth
1027 Aesculapia 1923 YO11 10,6 3,150 0,133 1,26 5,591 MBA 11. november 1923 Williams Bay G. Van Biesbroeck
1028 Lydina 1923 PG 9,43 3,397 0,119 9,40 6,259 MBA 6. november 1923 Krym–Simeis V. Albitskij
1029 La Plata 1924 RK 10,88 2,892 0,023 2,43 4,916 MBA 28. apríl 1924 La Plata J. Hartmann
1030 Vitja 1924 RQ 10,3 3,121 0,119 14,79 5,514 MBA 25. máj 1924 Krym–Simeis V. Albitskij
1031 Arctica 1924 RR 9,56 3,048 0,062 17,60 5,321 MBA 6. jún 1924 Krym–Simeis S. Beljavskij
1032 Pafuri 1924 SA 10,0 3,127 0,145 9,49 5,528 MBA 30. máj 1924 Johannesburg H. E. Wood
1033 Simona 1924 SM 11,0 3,010 0,112 10,66 5,221 MBA 4. september 1924 Williams Bay G. Van Biesbroeck
1034 Mozartia 1924 SS 12,2 2,292 0,265 3,98 3,470 MBA 7. september 1924 Krym–Simeis V. Albitskij
1035 Amata 1924 SW 10,3 3,144 0,200 18,08 5,573 MBA 29. september 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1036 Ganymed 1924 TD 9,45 2,665 0,536 26,68 4,349 AMR 23. október 1924 Bergedorf W. Baade
1037 Davidweilla 1924 TF 13,6 2,255 0,192 5,91 3,386 MBA 29. október 1924 Alžír B. Jekhovsky
1038 Tuckia 1924 TK 10,82 3,957 0,230 9,23 7,869 HLD 24. november 1924 Heidelberg M. F. Wolf
1039 Sonneberga 1924 TL 11,1 2,681 0,064 4,56 4,389 MBA 24. november 1924 Heidelberg M. F. Wolf
1040 Klumpkea 1925 BD 10,4 3,111 0,194 16,69 5,487 MBA 20. január 1925 Alžír B. Jekhovsky
1041 Asta 1925 FA 9,9 3,077 0,142 13,90 5,397 MBA 22. marec 1925 Heidelberg K. Reinmuth
1042 Amazone 1925 HA 9,8 3,235 0,097 20,69 5,818 MBA 22. apríl 1925 Heidelberg K. Reinmuth
1043 Beate 1925 HB 9,79 3,091 0,048 8,94 5,433 MBA 22. apríl 1925 Heidelberg K. Reinmuth
1044 Teutonia 1924 RO 10,9 2,575 0,145 4,27 4,132 MBA 10. máj 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1045 Michela 1924 TR 12,9 2,360 0,159 00,27 3,624 MBA 19. november 1924 Williams Bay G. Van Biesbroeck
1046 Edwin 1924 UA 10,2 2,983 0,067 7,92 5,151 MBA 1. december 1924 Williams Bay G. Van Biesbroeck
1047 Geisha 1924 TE 11,86 2,241 0,194 5,67 3,355 MBA 17. november 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1048 Feodosia 1924 TP 9,75 2,734 0,180 15,81 4,520 MBA 29. november 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1049 Gotho 1925 RB 12,0 3,100 0,130 15,08 5,456 MBA 14. september 1925 Heidelberg K. Reinmuth
1050 Meta 1925 RC 12,0 2,625 0,177 12,53 4,252 MBA 14. september 1925 Heidelberg K. Reinmuth
1051 Merope 1925 SA 9,9 3,217 0,095 23,46 5,770 MBA 16. september 1925 Heidelberg K. Reinmuth
1052 Belgica 1925 VD 11,97 2,237 0,145 4,70 3,344 MBA 15. november 1925 Uccle E. Delporte
1053 Vigdis 1925 WA 12,4 2,615 0,098 8,34 4,228 MBA 16. november 1925 Heidelberg M. F. Wolf
1054 Forsytia 1925 WD 10,3 2,920 0,140 10,87 4,990 MBA 20. november 1925 Heidelberg K. Reinmuth
1055 Tynka 1925 WG 12,0 2,199 0,209 5,28 3,261 MBA 17. november 1925 Alžír E. Buchar
1056 Azalea 1924 QD 11,7 2,231 0,178 5,43 3,331 MBA 31. január 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1057 Wanda 1925 QB 10,96 2,890 0,250 3,53 4,913 MBA 16. august 1925 Krym–Simeis G. Shajn
1058 Grubba 1925 MA 11,98 2,196 0,189 3,69 3,255 MBA 22. jún 1925 Krym–Simeis G. Shajn
1059 Mussorgskia 1925 OA 10,7 2,642 0,187 10,12 4,294 MBA 19. júl 1925 Krym–Simeis V. Albitskij
1060 Magnolia 1925 PA 12,7 2,238 0,202 5,93 3,348 MBA 13. august 1925 Heidelberg K. Reinmuth
1061 Paeonia 1925 TB 12,09 3,141 0,208 2,50 5,567 MBA 10. október 1925 Heidelberg K. Reinmuth
1062 Ljuba 1925 TD 9,85 3,008 0,064 5,61 5,216 MBA 11. október 1925 Krym–Simeis S. Beljavskij
1063 Aquilegia 1925 XA 11,38 2,314 0,040 5,98 3,520 MBA 6. december 1925 Heidelberg K. Reinmuth
1064 Aethusa 1926 PA 10,5 2,543 0,176 9,49 4,056 MBA 2. august 1926 Heidelberg K. Reinmuth
1065 Amundsenia 1926 PD 13,2 2,361 0,298 8,37 3,628 MBA 4. august 1926 Krym–Simeis S. Beljavskij
1066 Lobelia 1926 RA 12,5 2,403 0,210 4,83 3,723 MBA 1. september 1926 Heidelberg K. Reinmuth
1067 Lunaria 1926 RG 10,99 2,870 0,194 10,55 4,861 MBA 9. september 1926 Heidelberg K. Reinmuth
1068 Nofretete 1926 RK 11,2 2,910 0,093 5,51 4,963 MBA 13. september 1926 Uccle E. Delporte
1069 Planckia 1927 BC 9,3 3,130 0,110 13,57 5,538 MBA 28. január 1927 Heidelberg M. F. Wolf
1070 Tunica 1926 RB 10,6 3,235 0,080 16,97 5,818 MBA 1. september 1926 Heidelberg K. Reinmuth
1071 Brita 1924 RE 10,1 2,800 0,113 5,38 4,684 MBA 3. marec 1924 Krym–Simeis V. Albitskij
1072 Malva 1926 TA 10,5 3,162 0,244 8,03 5,622 MBA 4. október 1926 Heidelberg K. Reinmuth
1073 Gellivara 1923 OW 11,9 3,173 0,200 1,62 5,652 MBA 14. september 1923 Viedeň J. Palisa
1074 Beljawskya 1925 BE 10,0 3,158 0,173 00,81 5,611 MBA 26. január 1925 Krym–Simeis S. Beljavskij
1075 Helina 1926 SC 10,15 3,012 0,116 11,54 5,227 MBA 29. september 1926 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1076 Viola 1926 TE 12,30 2,475 0,144 3,32 3,893 MBA 5. október 1926 Heidelberg K. Reinmuth
1077 Campanula 1926 TK 12,2 2,392 0,200 5,41 3,699 MBA 6. október 1926 Heidelberg K. Reinmuth
1078 Mentha 1926 XB 11,80 2,270 0,139 7,37 3,420 MBA 7. december 1926 Heidelberg K. Reinmuth
1079 Mimosa 1927 AD 11,20 2,875 0,044 1,18 4,873 MBA 14. január 1927 Williams Bay G. Van Biesbroeck
1080 Orchis 1927 QB 12,20 2,419 0,259 4,59 3,762 MBA 30. august 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1081 Reseda 1927 QF 11,3 3,092 0,154 4,24 5,436 MBA 31. august 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1082 Pirola 1927 UC 10,41 3,123 0,181 1,85 5,518 MBA 28. október 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1083 Salvia 1928 BC 12,6 2,330 0,182 5,14 3,556 MBA 26. január 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1084 Tamariwa 1926 CC 10,78 2,688 0,133 3,90 4,406 MBA 12. február 1926 Krym–Simeis S. Beljavskij
1085 Amaryllis 1927 QH 9,4 3,183 0,049 6,63 5,677 MBA 31. august 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1086 Nata 1927 QL 9,3 3,161 0,057 8,35 5,620 MBA 25. august 1927 Krym–Simeis S. Beljavskij; N. Ivanov
1087 Arabis 1927 RD 9,73 3,013 0,096 10,08 5,230 MBA 2. september 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1088 Mitaka 1927 WA 11,39 2,202 0,197 7,66 3,267 MBA 17. november 1927 Tokyo O. Oikawa
1089 Tama 1927 WB 11,6 2,214 0,128 3,73 3,294 MBA BIN 17. november 1927 Tokyo O. Oikawa
1090 Sumida 1928 DG 12,49 2,360 0,221 21,50 3,624 MBA 20. február 1928 Tokyo O. Oikawa
1091 Spiraea 1928 DT 10,6 3,422 0,060 1,16 6,330 MBA 26. február 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1092 Lilium 1924 PN 10,82 2,903 0,079 5,40 4,944 MBA 12. január 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1093 Freda 1925 LA 8,83 3,132 0,271 25,22 5,542 MBA 15. jún 1925 Alžír B. Jekhovsky
1094 Siberia 1926 CB 11,9 2,545 0,135 14,02 4,059 MBA 12. február 1926 Krym–Simeis S. Beljavskij
1095 Tulipa 1926 GS 10,42 3,025 0,026 10,02 5,260 MBA 14. apríl 1926 Heidelberg K. Reinmuth
1096 Reunerta 1928 OB 10,3 2,601 0,193 9,49 4,194 MBA 21. júl 1928 Johannesburg H. E. Wood
1097 Vicia 1928 PC 11,7 2,643 0,294 1,54 4,296 MBA 11. august 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1098 Hakone 1928 RJ 10,2 2,690 0,117 13,38 4,412 MBA 5. september 1928 Tokyo O. Oikawa
1099 Figneria 1928 RQ 10,4 3,202 0,268 11,76 5,728 MBA 13. september 1928 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1100 Arnica 1928 SD 11,0 2,902 0,066 1,04 4,943 MBA 22. september 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1101 Clematis 1928 SJ 10,1 3,233 0,078 21,40 5,813 MBA 22. september 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1102 Pepita 1928 VA 9,40 3,065 0,119 15,82 5,366 MBA 5. november 1928 Barcelona J. Comas Sola
1103 Sequoia 1928 VB 12,25 1,934 0,095 17,90 2,690 MBA 9. november 1928 Bergedorf W. Baade
1104 Syringa 1928 XA 12,5 2,628 0,346 6,44 4,260 MBA 9. december 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1105 Fragaria 1929 AB 10,09 3,013 0,101 10,95 5,229 MBA 1. január 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1106 Cydonia 1929 CW 12,0 2,597 0,126 13,11 4,183 MBA 5. február 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1107 Lictoria 1929 FB 9,1 3,181 0,128 7,07 5,673 MBA 30. marec 1929 Pino Torinese L. Volta
1108 Demeter 1929 KA 11,91 2,428 0,257 24,94 3,782 MBA 31. máj 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1109 Tata 1929 CU 10,06 3,220 0,104 4,14 5,777 MBA 5. február 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1110 Jaroslawa 1928 PD 11,8 2,219 0,242 5,86 3,304 MBA 10. august 1928 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1111 Reinmuthia 1927 CO 10,67 2,999 0,095 3,89 5,194 MBA 11. február 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1112 Polonia 1928 PE 10,05 3,026 0,101 8,99 5,264 MBA 15. august 1928 Krym–Simeis P. F. Shajn
1113 Katja 1928 QC 9,4 3,108 0,147 13,31 5,477 MBA 15. august 1928 Krym–Simeis P. F. Shajn
1114 Lorraine 1928 WA 9,9 3,092 0,079 10,75 5,435 MBA 17. november 1928 Nice A. Schaumasse
1115 Sabauda 1928 XC 9,3 3,108 0,163 15,31 5,479 MBA 13. december 1928 Pino Torinese L. Volta
1116 Catriona 1929 GD 9,7 2,922 0,230 16,54 4,994 MBA 5. apríl 1929 Johannesburg C. Jackson
1117 Reginita 1927 KA 11,9 2,248 0,198 4,34 3,371 MBA 24. máj 1927 Barcelona J. Comas Sola
1118 Hanskya 1927 QD 9,5 3,213 0,052 13,99 5,759 MBA 29. august 1927 Krym–Simeis S. Beljavskij; N. Ivanov
1119 Euboea 1927 UB 11,2 2,612 0,154 7,87 4,221 MBA 27. október 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1120 Cannonia 1928 RV 12,8 2,216 0,156 4,05 3,299 MBA 11. september 1928 Krym–Simeis P. F. Shajn
1121 Natascha 1928 RZ 11,8 2,547 0,159 6,17 4,064 MBA 11. september 1928 Krym–Simeis P. F. Shajn
1122 Neith 1928 SB 11,1 2,605 0,260 4,75 4,204 MBA 17. september 1928 Uccle E. Delporte
1123 Shapleya 1928 ST 11,7 2,225 0,157 6,42 3,319 MBA 21. september 1928 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1124 Stroobantia 1928 TB 10,67 2,926 0,037 7,80 5,004 MBA 6. október 1928 Uccle E. Delporte
1125 China 1957 UN1 11,2 3,128 0,217 3,05 5,532 MBA 30. október 1957 Nanking Purple Mountain Observatory
1126 Otero 1929 AC 12,1 2,272 0,148 6,51 3,425 MBA 11. január 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1127 Mimi 1929 AJ 10,95 2,598 0,264 14,75 4,186 MBA 13. január 1929 Uccle S. J. Arend
1128 Astrid 1929 EB 10,7 2,788 0,044 1,02 4,655 MBA 10. marec 1929 Uccle E. Delporte
1129 Neujmina 1929 PH 10,20 3,024 0,081 8,60 5,257 MBA 8. august 1929 Krym–Simeis P. Parchomenko
1130 Skuld 1929 RC 12,1 2,229 0,198 2,17 3,328 MBA 2. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1131 Porzia 1929 RO 13,0 2,229 0,286 3,23 3,327 MBA 10. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1132 Hollandia 1929 RB1 10,6 2,684 0,279 7,22 4,395 MBA 13. september 1929 Johannesburg H. van Gent
1133 Lugduna 1929 RC1 12,22 2,187 0,188 5,38 3,233 MBA 13. september 1929 Johannesburg H. van Gent
1134 Kepler 1929 SA 14,3 2,684 0,465 15,18 4,396 MBA 25. september 1929 Heidelberg M. F. Wolf
1135 Colchis 1929 TA 10,2 2,667 0,115 4,55 4,354 MBA 3. október 1929 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1136 Mercedes 1929 UA 11,0 2,568 0,257 8,98 4,114 MBA 30. október 1929 Barcelona J. Comas Sola
1137 Raissa 1929 WB 10,74 2,424 0,098 4,32 3,774 MBA 27. október 1929 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1138 Attica 1929 WF 11,3 3,148 0,069 13,99 5,585 MBA 22. november 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1139 Atami 1929 XE 12,51 1,948 0,256 13,10 2,718 MBA 1. december 1929 Tokyo O. Oikawa; K. Kubokawa
1140 Crimea 1929 YC 10,28 2,775 0,111 14,13 4,622 MBA 30. december 1929 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1141 Bohmia 1930 AA 13,9 2,271 0,166 4,28 3,421 MBA 4. január 1930 Heidelberg M. F. Wolf
1142 Aetolia 1930 BC 10,3 3,179 0,090 2,11 5,667 MBA 24. január 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1143 Odysseus 1930 BH 7,93 5,258 0,091 3,14 12,06 JUT 28. január 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1144 Oda 1930 BJ 10,00 3,748 0,095 9,75 7,257 HLD 28. január 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1145 Robelmonte 1929 CC 11,1 2,425 0,119 6,22 3,775 MBA 3. február 1929 Uccle E. Delporte
1146 Biarmia 1929 JF 9,80 3,054 0,251 17,03 5,336 MBA 7. máj 1929 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1147 Stavropolis 1929 LF 12,0 2,272 0,231 3,88 3,424 MBA 11. jún 1929 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1148 Rarahu 1929 NA 10,15 3,013 0,116 10,85 5,229 MBA 5. júl 1929 Krym–Simeis A. Deutsch
1149 Volga 1929 PF 10,57 2,898 0,098 11,75 4,932 MBA 1. august 1929 Krym–Simeis E. Skvortsov
1150 Achaia 1929 RB 12,7 2,191 0,205 2,39 3,243 MBA 2. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1151 Ithaka 1929 RK 12,7 2,405 0,279 6,56 3,730 MBA 8. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1152 Pawona 1930 AD 11,3 2,427 0,043 5,09 3,780 MBA 8. január 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1153 Wallenbergia 1924 SL 12,1 2,196 0,160 3,34 3,254 MBA 5. september 1924 Krym–Simeis S. Beljavskij
1154 Astronomia 1927 CB 10,51 3,388 0,074 4,56 6,235 MBA 8. február 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1155 Aenna 1928 BD 11,5 2,465 0,164 6,60 3,869 MBA 26. január 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1156 Kira 1928 DA 12,4 2,238 0,047 1,40 3,348 MBA 22. február 1928 Heidelberg K. Reinmuth
1157 Arabia 1929 QC 10,0 3,185 0,144 9,54 5,682 MBA 31. august 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1158 Luda 1929 QF 10,8 2,565 0,113 14,86 4,108 MBA 31. august 1929 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1159 Granada 1929 RD 11,55 2,380 0,059 13,04 3,672 MBA 2. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1160 Illyria 1929 RL 11,1 2,563 0,118 14,99 4,102 MBA 9. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1161 Thessalia 1929 SF 11,6 3,175 0,088 9,36 5,657 MBA 29. september 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1162 Larissa 1930 AC 9,44 3,933 0,113 1,89 7,798 HLD 5. január 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1163 Saga 1930 BA 10,6 3,217 0,054 9,02 5,768 MBA 20. január 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1164 Kobolda 1930 FB 12,8 2,307 0,195 25,17 3,504 MBA 19. marec 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1165 Imprinetta 1930 HM 10,3 3,124 0,214 12,82 5,520 MBA 24. apríl 1930 Johannesburg H. van Gent
1166 Sakuntala 1930 MA 8,8 2,536 0,208 18,90 4,039 MBA 27. jún 1930 Krym–Simeis P. Parchomenko
1167 Dubiago 1930 PB 9,85 3,409 0,078 5,73 6,294 MBA 3. august 1930 Krym–Simeis E. Skvortsov
1168 Brandia 1930 QA 12,53 2,552 0,219 12,75 4,076 MBA 25. august 1930 Uccle E. Delporte
1169 Alwine 1930 QH 13,0 2,319 0,155 4,05 3,531 MBA 30. august 1930 Heidelberg M. F. Wolf; M. Ferrero
1170 Siva 1930 SQ 12,43 2,326 0,301 22,22 3,547 MBA 29. september 1930 Uccle E. Delporte
1171 Rusthawelia 1930 TA 9,90 3,176 0,197 3,06 5,660 MBA 3. október 1930 Uccle S. J. Arend
1172 Aneas 1930 UA 8,33 5,192 0,103 16,69 11,83 JUT 17. október 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1173 Anchises 1930 UB 8,89 5,327 0,137 6,92 12,30 JUT 17. október 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1174 Marmara 1930 UC 12,0 3,020 0,118 10,11 5,246 MBA 17. október 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1175 Margo 1930 UD 10,2 3,220 0,063 16,27 5,777 MBA 17. október 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1176 Lucidor 1930 VE 10,9 2,692 0,145 6,66 4,416 MBA 15. november 1930 Uccle E. Delporte
1177 Gonnessia 1930 WA 9,30 3,349 0,026 15,11 6,128 MBA 24. november 1930 Alžír L. Boyer
1178 Irmela 1931 EC 11,81 2,680 0,184 6,96 4,386 MBA 13. marec 1931 Heidelberg M. F. Wolf
1179 Mally 1931 FD 12,9 2,619 0,173 8,71 4,237 MBA 19. marec 1931 Heidelberg M. F. Wolf
1180 Rita 1931 GE 9,14 3,994 0,160 7,20 7,982 HLD 9. apríl 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1181 Lilith 1927 CQ 11,5 2,664 0,196 5,59 4,348 MBA 11. február 1927 Alžír B. Jekhovsky
1182 Ilona 1927 EA 11,3 2,260 0,118 9,40 3,398 MBA 3. marec 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1183 Jutta 1930 DC 12,1 2,384 0,131 2,81 3,680 MBA 22. február 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1184 Gaea 1926 RE 11,1 2,669 0,073 11,31 4,359 MBA 5. september 1926 Heidelberg K. Reinmuth
1185 Nikko 1927 WC 12,09 2,238 0,106 5,70 3,347 MBA 17. november 1927 Tokyo O. Oikawa
1186 Turnera 1929 PL 9,20 3,018 0,109 10,76 5,242 MBA 1. august 1929 Johannesburg C. Jackson
1187 Afra 1929 XC 11,3 2,640 0,222 10,73 4,289 MBA 6. december 1929 Heidelberg K. Reinmuth
1188 Gothlandia 1930 SB 11,7 2,191 0,181 4,83 3,242 MBA 30. september 1930 Barcelona J. Comas Sola
1189 Terentia 1930 SG 10,0 2,931 0,116 9,87 5,018 MBA 17. september 1930 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1190 Pelagia 1930 SL 12,4 2,431 0,134 3,17 3,790 MBA 20. september 1930 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1191 Alfaterna 1931 CA 10,6 2,894 0,052 18,48 4,921 MBA 11. február 1931 Pino Torinese L. Volta
1192 Prisma 1931 FE 12,92 2,367 0,258 23,86 3,642 MBA 17. marec 1931 Bergedorf A. Schwassmann
1193 Africa 1931 HB 12,2 2,648 0,121 14,12 4,309 MBA 24. apríl 1931 Johannesburg C. Jackson
1194 Aletta 1931 JG 10,2 2,914 0,095 10,87 4,975 MBA 13. máj 1931 Johannesburg C. Jackson
1195 Orangia 1931 KD 13,7 2,258 0,201 7,20 3,393 MBA 24. máj 1931 Johannesburg C. Jackson
1196 Sheba 1931 KE 10,26 2,653 0,181 17,68 4,320 MBA 21. máj 1931 Johannesburg C. Jackson
1197 Rhodesia 1931 LD 10,0 2,879 0,238 12,96 4,885 MBA 9. jún 1931 Johannesburg C. Jackson
1198 Atlantis 1931 RA 14,6 2,252 0,335 2,73 3,378 MBA 7. september 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1199 Geldonia 1931 RF 10,36 3,021 0,029 8,78 5,249 MBA 14. september 1931 Uccle E. Delporte
1200 Imperatrix 1931 RH 10,5 3,061 0,109 4,61 5,354 MBA 14. september 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1201 Strenua 1931 RK 11,4 2,699 0,039 7,01 4,434 MBA 14. september 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1202 Marina 1931 RL 10,6 3,974 0,179 3,37 7,922 HLD 13. september 1931 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1203 Nanna 1931 TA 11,2 2,884 0,251 5,97 4,897 MBA 5. október 1931 Heidelberg M. F. Wolf
1204 Renzia 1931 TE 12,2 2,265 0,294 1,88 3,407 MBA 6. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1205 Ebella 1931 TB1 13,6 2,535 0,276 8,89 4,035 MBA 6. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1206 Numerowia 1931 UH 11,8 2,865 0,056 13,01 4,850 MBA 18. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1207 Ostenia 1931 VT 11,0 3,021 0,091 10,37 5,250 MBA 15. november 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1208 Troilus 1931 YA 8,99 5,236 0,092 33,57 11,98 JUT 31. december 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1209 Pumma 1927 HA 10,6 3,166 0,133 6,94 5,631 MBA 22. apríl 1927 Heidelberg K. Reinmuth
1210 Morosovia 1931 LB 9,91 3,013 0,054 11,26 5,230 MBA 6. jún 1931 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1211 Bressole 1931 XA 10,6 2,930 0,158 12,76 5,016 MBA 2. december 1931 Alžír L. Boyer
1212 Francette 1931 XC 9,54 3,949 0,190 7,59 7,848 HLD 3. december 1931 Alžír L. Boyer
1213 Algeria 1931 XD 10,8 3,137 0,133 13,04 5,554 MBA 5. december 1931 Alžír G. Reiss
1214 Richilde 1932 AA 10,9 2,712 0,117 9,83 4,465 MBA 1. január 1932 Heidelberg M. F. Wolf
1215 Boyer 1932 BA 11,14 2,579 0,134 15,92 4,140 MBA 19. január 1932 Alžír A. Schmitt
1216 Askania 1932 BL 13,49 2,233 0,180 7,61 3,336 MBA 29. január 1932 Heidelberg K. Reinmuth
1217 Maximiliana 1932 EC 12,5 2,353 0,155 5,15 3,609 MBA 13. marec 1932 Uccle E. Delporte
1218 Aster 1932 BJ 12,9 2,264 0,109 3,17 3,405 MBA 29. január 1932 Heidelberg K. Reinmuth
1219 Britta 1932 CJ 11,94 2,213 0,125 4,42 3,292 MBA 6. február 1932 Heidelberg M. F. Wolf
1220 Crocus 1932 CU 11,72 3,008 0,068 11,36 5,216 MBA 11. február 1932 Heidelberg K. Reinmuth
1221 Amor 1932 EA1 17,7 1,921 0,435 11,88 2,661 AMR 12. marec 1932 Uccle E. Delporte
1222 Tina 1932 LA 10,3 2,793 0,249 19,66 4,667 MBA 11. jún 1932 Uccle E. Delporte
1223 Neckar 1931 TG 10,58 2,870 0,061 2,56 4,860 MBA 6. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1224 Fantasia 1927 SD 11,36 2,304 0,200 7,88 3,497 MBA 29. august 1927 Krym–Simeis S. Beljavskij; N. Ivanov
1225 Ariane 1930 HK 12,1 2,234 0,075 3,08 3,338 MBA 23. apríl 1930 Johannesburg H. van Gent
1226 Golia 1930 HL 11,1 2,582 0,115 9,86 4,147 MBA 22. apríl 1930 Johannesburg H. van Gent
1227 Geranium 1931 TD 10,1 3,223 0,189 16,43 5,784 MBA 5. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1228 Scabiosa 1931 TU 11,5 2,770 0,039 3,29 4,610 MBA 5. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1229 Tilia 1931 TP1 11,1 3,232 0,157 1,03 5,811 MBA 9. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1230 Riceia 1931 TX1 12,8 2,573 0,179 10,50 4,126 MBA 9. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1231 Auricula 1931 TE2 11,6 2,670 0,084 11,49 4,363 MBA 10. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1232 Cortusa 1931 TF2 10,2 3,194 0,126 10,28 5,708 MBA 10. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1233 Kobresia 1931 TG2 11,3 2,556 0,057 5,61 4,086 MBA 10. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1234 Elyna 1931 UF 11,5 3,012 0,094 8,53 5,226 MBA 18. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1235 Schorria 1931 UJ 12,68 1,911 0,155 25,01 2,641 MBA 18. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1236 Thais 1931 VX 11,93 2,432 0,243 13,16 3,792 MBA 6. november 1931 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1237 Genevieve 1931 XB 10,7 2,614 0,077 9,73 4,226 MBA 2. december 1931 Alžír G. Reiss
1238 Predappia 1932 CA 11,9 2,668 0,139 12,17 4,357 MBA 4. február 1932 Pino Torinese L. Volta
1239 Queteleta 1932 CB 12,5 2,664 0,230 1,67 4,346 MBA 4. február 1932 Uccle E. Delporte
1240 Centenaria 1932 CD 9,7 2,870 0,173 10,17 4,861 MBA 5. február 1932 Bergedorf R. Schorr
1241 Dysona 1932 EB1 9,45 3,185 0,107 23,56 5,683 MBA 4. marec 1932 Johannesburg H. E. Wood
1242 Zambesia 1932 HL 10,1 2,735 0,191 10,18 4,523 MBA 28. apríl 1932 Johannesburg C. Jackson
1243 Pamela 1932 JE 9,68 3,100 0,043 13,27 5,456 MBA 7. máj 1932 Johannesburg C. Jackson
1244 Deira 1932 KE 11,3 2,344 0,099 8,70 3,588 MBA 25. máj 1932 Johannesburg C. Jackson
1245 Calvinia 1932 KF 9,89 2,897 0,078 2,89 4,931 MBA 26. máj 1932 Johannesburg C. Jackson
1246 Chaka 1932 OA 10,9 2,620 0,309 16,06 4,241 MBA 23. júl 1932 Johannesburg C. Jackson
1247 Memoria 1932 QA 10,52 3,140 0,169 1,78 5,563 MBA 30. august 1932 Uccle M. Laugier
1248 Jugurtha 1932 RO 9,7 2,722 0,016 9,15 4,490 MBA 1. september 1932 Johannesburg C. Jackson
1249 Rutherfordia 1932 VB 11,54 2,225 0,077 4,88 3,318 MBA 4. november 1932 Heidelberg K. Reinmuth
1250 Galanthus 1933 BD 12,26 2,554 0,270 15,16 4,082 MBA 25. január 1933 Heidelberg K. Reinmuth

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 751 – 1000
Zoznam planétok
1001 – 1250
Nasledujú:
Zoznam planétok 1251 – 1500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.