Zoznam planétok 20501 – 20750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 20251 – 20500
Zoznam planétok
20501 – 20750
Nasledujú:
Zoznam planétok 20751 – 21000



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(20501) 1999 RD10 14,6 2,536 0,202 7,00 4,038 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20502) 1999 RG11 12,9 2,794 0,057 15,46 4,669 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20503 Adamtazi 1999 RX14 14,1 2,991 0,078 2,63 5,171 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20504) 1999 RH15 13,2 2,557 0,097 13,52 4,087 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20505) 1999 RE16 12,7 3,168 0,067 5,31 5,637 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20506) 1999 RO17 14,7 2,550 0,196 12,51 4,072 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20507) 1999 RU19 15,0 2,190 0,119 00,08 3,241 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20508) 1999 RL25 14,0 2,477 0,096 16,33 3,897 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20509) 1999 RL26 13,9 3,163 0,133 5,72 5,625 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20510) 1999 RQ26 13,8 3,072 0,086 9,32 5,384 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20511) 1999 RJ31 14,6 2,312 0,100 7,51 3,514 MBA 8. september 1999 Višnjan K. Korlević
20512 Rothenberg 1999 RW32 13,6 3,058 0,094 8,57 5,347 MBA 10. september 1999 Drebach A. Knofel
20513 Lazio 1999 RC34 15,0 2,558 0,072 2,74 4,089 MBA 10. september 1999 Campo Catino Astro F. Mallia; G. Masi
(20514) 1999 RD34 14,1 3,058 0,128 3,23 5,347 MBA 7. september 1999 Višnjan K. Korlević
(20515) 1999 RO34 13,1 3,060 0,030 9,63 5,353 MBA 11. september 1999 Višnjan K. Korlević
(20516) 1999 RP34 13,6 2,879 0,027 2,38 4,884 MBA 11. september 1999 Višnjan K. Korlević
20517 Judycrystal 1999 RB35 14,1 2,650 0,040 21,28 4,314 MBA 11. september 1999 Olathe L. Robinson
20518 Rendtel 1999 RC36 13,2 3,206 0,109 10,65 5,740 MBA 12. september 1999 Drebach A. Knofel
(20519) 1999 RH36 13,6 3,033 0,153 11,84 5,280 MBA 12. september 1999 Višnjan K. Korlević
(20520) 1999 RC38 12,5 2,630 0,120 13,40 4,264 MBA 13. september 1999 Višnjan K. Korlević
(20521) 1999 RM38 13,3 3,168 0,066 9,13 5,639 MBA 13. september 1999 Višnjan K. Korlević
20522 Yogeshwar 1999 RK40 14,3 2,434 0,027 11,66 3,798 MBA 13. september 1999 Drebach A. Knofel
(20523) 1999 RZ41 12,7 3,186 0,075 8,47 5,687 MBA 13. september 1999 Višnjan K. Korlević
20524 Bustersikes 1999 RJ42 12,7 2,780 0,165 8,36 4,634 MBA 13. september 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(20525) 1999 RU43 13,1 2,580 0,217 22,90 4,143 MBA 14. september 1999 Višnjan K. Korlević
20526 Bathompson 1999 RZ45 15,3 2,282 0,150 4,79 3,447 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20527 Dajowestrich 1999 RO48 15,2 2,386 0,146 2,44 3,686 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20528 Kyleyawn 1999 RL50 14,4 2,936 0,089 1,19 5,031 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20529 Zwerling 1999 RM53 14,9 2,393 0,132 6,03 3,701 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20530 Johnayres 1999 RG55 14,2 3,150 0,174 1,04 5,589 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20531 Stevebabcock 1999 RW57 14,5 2,383 0,190 2,94 3,678 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20532 Benbilby 1999 RL64 14,3 2,540 0,096 3,73 4,048 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20533 Irmabonham 1999 RO72 14,3 2,923 0,085 3,16 4,997 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20534 Bozeman 1999 RU74 15,8 2,538 0,041 4,26 4,043 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20535 Marshburrows 1999 RV74 15,1 2,251 0,115 4,44 3,377 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20536 Tracicarter 1999 RF81 15,7 2,279 0,161 2,98 3,440 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20537 Sandraderosa 1999 RO82 15,0 2,311 0,054 7,08 3,514 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20538) 1999 RN84 14,6 2,306 0,228 2,56 3,502 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20539 Gadberry 1999 RT86 14,7 2,859 0,107 3,35 4,834 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20540 Marhalpern 1999 RV86 14,4 2,748 0,066 5,61 4,554 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20541) 1999 RN93 14,0 2,689 0,021 3,34 4,410 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20542) 1999 RD94 13,6 2,537 0,178 8,93 4,039 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20543) 1999 RZ98 12,7 3,224 0,026 21,84 5,788 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
20544 Kimhansell 1999 RG100 15,3 2,325 0,080 8,83 3,544 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
20545 Karenhowell 1999 RS104 15,1 2,307 0,120 6,26 3,502 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
(20546) 1999 RA105 13,6 3,124 0,090 3,85 5,520 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
(20547) 1999 RD105 13,6 3,172 0,097 5,71 5,648 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
(20548) 1999 RM107 13,6 3,176 0,159 1,94 5,660 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
(20549) 1999 RH110 13,6 3,004 0,084 8,92 5,207 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
(20550) 1999 RX110 14,0 2,522 0,072 5,80 4,005 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
(20551) 1999 RE112 14,0 2,437 0,142 7,04 3,803 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20552) 1999 RU112 14,1 2,553 0,152 10,56 4,078 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20553 Donaldhowk 1999 RQ113 15,0 2,303 0,106 2,80 3,493 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20554) 1999 RW114 13,6 3,053 0,090 8,04 5,333 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20555 Jennings 1999 RC115 14,8 2,392 0,117 8,73 3,700 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20556 Midgekimble 1999 RZ115 14,7 2,362 0,154 7,56 3,629 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20557 Davidkulka 1999 RB116 14,5 2,380 0,102 6,28 3,670 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20558) 1999 RN117 14,0 2,778 0,168 7,75 4,628 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20559 Sheridanlamp 1999 RJ118 14,7 2,588 0,193 7,40 4,163 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20560) 1999 RX118 13,4 2,695 0,250 12,06 4,423 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20561) 1999 RE120 15,0 2,180 0,029 00,96 3,218 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20562) 1999 RV120 13,5 2,405 0,205 13,54 3,730 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20563) 1999 RG121 14,0 2,602 0,144 13,60 4,196 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20564 Michaellane 1999 RT122 14,8 2,661 0,095 4,17 4,340 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20565) 1999 RR123 12,7 3,173 0,064 10,72 5,652 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20566 Laurielee 1999 RV125 14,3 2,391 0,117 7,66 3,697 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20567 McQuarrie 1999 RS129 14,8 2,294 0,190 7,14 3,473 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20568 Migaki 1999 RC130 15,9 2,432 0,118 6,94 3,792 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20569) 1999 RP132 12,6 3,171 0,232 12,88 5,645 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20570 Molchan 1999 RV133 14,3 2,310 0,110 6,00 3,509 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20571 Tiamorrison 1999 RA135 15,3 2,240 0,102 2,11 3,352 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20572 Celemorrow 1999 RN137 14,6 2,897 0,023 1,57 4,931 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20573 Garynadler 1999 RW137 14,7 2,700 0,044 6,37 4,435 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20574 Ochinero 1999 RZ139 15,2 2,332 0,073 6,20 3,561 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20575) 1999 RL142 13,8 2,461 0,077 6,45 3,861 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20576 Marieoertle 1999 RG148 15,3 2,248 0,063 4,44 3,371 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20577) 1999 RM148 13,8 2,778 0,051 4,53 4,629 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20578) 1999 RH149 14,1 3,016 0,021 10,22 5,237 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20579) 1999 RX149 13,5 2,602 0,129 13,67 4,197 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20580 Marilpeters 1999 RG151 14,7 2,375 0,196 3,13 3,660 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20581 Prendergast 1999 RQ152 15,1 2,573 0,148 2,99 4,126 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20582 Reichenbach 1999 RP154 14,8 2,627 0,118 3,01 4,258 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20583 Richthammer 1999 RK158 14,9 2,874 0,065 3,13 4,873 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20584 Brigidsavage 1999 RP159 14,8 2,921 0,104 3,11 4,990 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20585 Wentworth 1999 RG160 14,8 2,219 0,043 5,97 3,304 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20586 Elizkolod 1999 RR160 14,6 2,764 0,081 6,13 4,596 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20587 Jargoldman 1999 RD162 14,4 2,970 0,119 1,07 5,117 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20588) 1999 RM166 13,7 2,894 0,236 4,01 4,923 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20589 Hennyadmoni 1999 RQ168 14,9 2,583 0,151 3,24 4,151 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20590 Bongiovanni 1999 RN172 15,2 2,767 0,063 4,17 4,602 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20591 Sameergupta 1999 RC177 14,9 2,602 0,058 3,58 4,198 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20592) 1999 RV177 13,4 3,169 0,103 9,98 5,639 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20593 Freilich 1999 RM180 14,5 2,379 0,074 7,08 3,669 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20594) 1999 RP183 13,5 3,192 0,023 13,92 5,703 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
20595 Ryanwisnoski 1999 RT188 15,4 2,278 0,085 3,44 3,437 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20596) 1999 RX188 14,5 2,746 0,167 13,09 4,549 MBA 9. september 1999 Socorro LINEAR
(20597) 1999 RA192 14,1 2,593 0,154 12,80 4,174 MBA 11. september 1999 Socorro LINEAR
(20598) 1999 RO194 14,0 2,799 0,111 3,34 4,682 MBA 7. september 1999 Socorro LINEAR
(20599) 1999 RD196 13,6 2,605 0,136 13,12 4,203 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
20600 Danieltse 1999 RC197 14,6 2,708 0,117 6,05 4,455 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
(20601) 1999 RD197 14,1 2,639 0,294 6,69 4,286 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
(20602) 1999 RC198 12,2 3,130 0,213 14,30 5,537 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
(20603) 1999 RT199 13,9 3,144 0,061 11,58 5,574 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
20604 Vrishikpatil 1999 RW205 14,6 2,367 0,161 8,47 3,641 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
(20605) 1999 RX209 14,3 2,560 0,181 12,92 4,095 MBA 8. september 1999 Socorro LINEAR
(20606) 1999 RM214 13,9 3,075 0,128 8,85 5,390 MBA 5. september 1999 Anderson Mesa LONEOS
(20607) 1999 RR219 13,0 2,869 0,228 9,14 4,858 MBA 4. september 1999 Anderson Mesa LONEOS
(20608) 1999 RH224 15,3 2,192 0,075 8,64 3,246 MBA 7. september 1999 Anderson Mesa LONEOS
(20609) 1999 RO225 14,7 2,919 0,013 2,23 4,985 MBA 3. september 1999 Kitt Peak Spacewatch
(20610) 1999 RK235 14,2 2,664 0,055 10,35 4,348 MBA 8. september 1999 Catalina CSS
(20611) 1999 RL235 14,5 2,487 0,107 6,73 3,922 MBA 8. september 1999 Catalina CSS
(20612) 1999 RT237 13,3 3,181 0,044 11,76 5,673 MBA 8. september 1999 Catalina CSS
(20613) 1999 RE240 14,0 3,053 0,113 12,41 5,332 MBA 11. september 1999 Anderson Mesa LONEOS
(20614) 1999 SN3 13,2 2,278 0,208 23,55 3,437 MBA 24. september 1999 Socorro LINEAR
(20615) 1999 SZ3 13,7 2,920 0,048 1,13 4,989 MBA 29. september 1999 Višnjan K. Korlević
20616 Zeeshansayed 1999 SH6 14,8 2,234 0,094 8,17 3,339 MBA 30. september 1999 Socorro LINEAR
(20617) 1999 SA7 12,2 3,229 0,063 21,48 5,801 MBA 29. september 1999 Socorro LINEAR
20618 Daniebutler 1999 SG7 14,6 2,461 0,152 7,11 3,861 MBA 29. september 1999 Socorro LINEAR
(20619) 1999 SB10 15,2 2,585 0,189 3,72 4,155 MBA 30. september 1999 Woomera F. B. Zoltowski
(20620) 1999 SW10 14,0 2,910 0,207 15,68 4,963 MBA 30. september 1999 Catalina CSS
(20621) 1999 TK11 13,5 2,435 0,085 6,37 3,800 MBA 9. október 1999 Ametlla de Mar J. Nomen
(20622) 1999 TQ11 13,1 3,190 0,152 6,42 5,697 MBA 8. október 1999 Kleť Klet
20623 Davidyoung 1999 TS11 13,0 2,645 0,191 12,62 4,301 MBA 10. október 1999 Everstar M. Abraham; G. Fedon
20624 Dariozanetti 1999 TB12 14,1 2,565 0,103 14,20 4,106 MBA 9. október 1999 Gnosca S. Sposetti
20625 Noto 1999 TG20 13,8 2,942 0,029 3,00 5,045 MBA 9. október 1999 Yanagida A. Tsuchikawa
(20626) 1999 TH21 14,9 2,240 0,229 5,98 3,353 MBA 4. október 1999 Socorro LINEAR
(20627) 1999 TF38 14,4 3,084 0,081 1,59 5,414 MBA 1. október 1999 Catalina CSS
(20628) 1999 TS40 12,7 3,988 0,222 6,55 7,962 HLD 5. október 1999 Catalina CSS
(20629) 1999 TB90 14,1 3,044 0,194 11,11 5,311 MBA 2. október 1999 Socorro LINEAR
(20630) 1999 TJ90 14,3 3,998 0,282 2,36 7,992 HLD 2. október 1999 Socorro LINEAR
20631 Stefuller 1999 TW91 14,3 2,345 0,135 7,37 3,590 MBA 2. október 1999 Socorro LINEAR
20632 Carlyrosser 1999 TC92 14,4 2,479 0,108 7,61 3,904 MBA 2. október 1999 Socorro LINEAR
(20633) 1999 TU93 13,7 3,199 0,152 3,44 5,721 MBA 2. október 1999 Socorro LINEAR
20634 Marichardson 1999 TP94 14,4 2,449 0,145 5,64 3,831 MBA 2. október 1999 Socorro LINEAR
(20635) 1999 TV96 12,0 3,215 0,065 21,95 5,764 MBA 2. október 1999 Socorro LINEAR
(20636) 1999 TC97 14,6 2,675 0,145 10,12 4,375 MBA 2. október 1999 Socorro LINEAR
(20637) 1999 TX103 14,4 2,384 0,227 11,01 3,680 MBA 3. október 1999 Socorro LINEAR
20638 Lingchen 1999 TV108 14,1 2,730 0,065 4,16 4,511 MBA 4. október 1999 Socorro LINEAR
20639 Michellouie 1999 TD109 14,1 2,655 0,100 9,71 4,326 MBA 4. október 1999 Socorro LINEAR
(20640) 1999 TF118 13,2 3,968 0,223 6,99 7,902 HLD 4. október 1999 Socorro LINEAR
20641 Yenuanchen 1999 TF121 14,3 3,024 0,109 2,86 5,259 MBA 4. október 1999 Socorro LINEAR
20642 Laurajohnson 1999 TC124 14,6 3,106 0,143 5,18 5,473 MBA 4. október 1999 Socorro LINEAR
20643 Angelicaliu 1999 TK142 15,5 2,430 0,131 2,24 3,788 MBA 7. október 1999 Socorro LINEAR
20644 Amritdas 1999 TN144 14,3 2,742 0,031 00,78 4,539 MBA 7. október 1999 Socorro LINEAR
(20645) 1999 TH149 13,0 3,010 0,025 11,00 5,221 MBA 7. október 1999 Socorro LINEAR
20646 Nikhilgupta 1999 TM150 15,2 3,002 0,063 1,67 5,200 MBA 7. október 1999 Socorro LINEAR
(20647) 1999 TQ155 13,7 2,726 0,110 11,72 4,500 MBA 7. október 1999 Socorro LINEAR
(20648) 1999 TF166 14,1 3,186 0,043 15,26 5,687 MBA 10. október 1999 Socorro LINEAR
20649 Miklenov 1999 TP170 15,4 2,924 0,042 00,97 5,000 MBA 10. október 1999 Socorro LINEAR
(20650) 1999 TG173 13,8 2,674 0,164 4,49 4,373 MBA 10. október 1999 Socorro LINEAR
(20651) 1999 TE219 15,3 2,555 0,104 3,21 4,083 MBA 1. október 1999 Catalina CSS
(20652) 1999 TY229 14,5 2,455 0,077 9,20 3,847 MBA 2. október 1999 Catalina CSS
(20653) 1999 TN245 12,8 3,026 0,088 11,19 5,263 MBA 7. október 1999 Catalina CSS
(20654) 1999 TO247 14,1 3,160 0,071 5,48 5,616 MBA 8. október 1999 Catalina CSS
(20655) 1999 TT248 13,7 3,132 0,119 10,06 5,543 MBA 8. október 1999 Catalina CSS
(20656) 1999 TX258 14,5 3,220 0,128 2,05 5,778 MBA 9. október 1999 Socorro LINEAR
(20657) 1999 TL261 14,1 3,104 0,186 15,04 5,468 MBA 14. október 1999 Anderson Mesa LONEOS
20658 Bushmarinov 1999 TY270 15,1 2,397 0,113 6,11 3,712 MBA 3. október 1999 Socorro LINEAR
(20659) 1999 UE 14,0 3,142 0,192 00,86 5,567 MBA 16. október 1999 Višnjan K. Korlević
(20660) 1999 UF 13,8 3,199 0,097 4,92 5,720 MBA 16. október 1999 Višnjan K. Korlević
(20661) 1999 UZ 14,2 3,215 0,163 1,47 5,765 MBA 16. október 1999 Višnjan K. Korlević
(20662) 1999 UC1 13,4 2,576 0,195 12,41 4,134 MBA 16. október 1999 Višnjan K. Korlević
(20663) 1999 UU2 14,0 2,303 0,153 6,50 3,495 MBA 19. október 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(20664) 1999 UV4 12,9 3,477 0,069 10,22 6,484 MBA 31. október 1999 Modra A. Galád; J. Tóth
(20665) 1999 UQ8 13,6 3,146 0,064 7,47 5,579 MBA 29. október 1999 Catalina CSS
(20666) 1999 UX8 13,6 2,988 0,032 8,19 5,164 MBA 29. október 1999 Catalina CSS
(20667) 1999 UM11 13,8 3,175 0,139 1,70 5,657 MBA 27. október 1999 Višnjan K. Korlević
(20668) 1999 UN11 14,4 2,345 0,116 9,67 3,591 MBA 27. október 1999 Višnjan K. Korlević
(20669) 1999 UO13 13,7 3,042 0,027 6,59 5,305 MBA 29. október 1999 Catalina CSS
(20670) 1999 UA46 13,9 3,169 0,051 10,69 5,642 MBA 31. október 1999 Catalina CSS
(20671) 1999 UX48 15,0 2,673 0,148 10,36 4,370 MBA 31. október 1999 Catalina CSS
(20672) 1999 UU50 13,9 2,792 0,219 8,89 4,665 MBA 30. október 1999 Catalina CSS
20673 Janelle 1999 VW 13,7 2,974 0,111 10,36 5,128 MBA 3. november 1999 Farpoint G. Bell
(20674) 1999 VT1 12,8 3,004 0,041 9,96 5,205 MBA 4. november 1999 Oohira T. Urata
(20675) 1999 VK6 12,7 2,996 0,101 13,57 5,186 MBA 5. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
(20676) 1999 VA7 13,0 3,213 0,091 23,58 5,759 MBA 8. november 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(20677) 1999 VT7 13,3 2,610 0,127 15,62 4,217 MBA 7. november 1999 Višnjan K. Korlević
(20678) 1999 VE9 14,6 2,433 0,217 1,33 3,795 MBA 8. november 1999 Višnjan K. Korlević
(20679) 1999 VU9 12,4 3,216 0,096 16,84 5,767 MBA 9. november 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(20680) 1999 VX9 13,0 2,558 0,107 14,21 4,089 MBA 9. november 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(20681) 1999 VH10 13,7 2,801 0,091 2,13 4,686 MBA 9. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
(20682) 1999 VP23 13,1 2,677 0,207 13,60 4,380 MBA 14. november 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(20683) 1999 VT44 14,4 2,566 0,155 8,04 4,110 MBA 4. november 1999 Catalina CSS
(20684) 1999 VW44 14,0 2,783 0,102 8,67 4,642 MBA 4. november 1999 Catalina CSS
(20685) 1999 VX48 13,4 2,814 0,136 10,26 4,720 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
20686 Thottumkara 1999 VX54 15,1 2,342 0,152 00,78 3,584 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
20687 Saletore 1999 VQ60 14,1 2,736 0,091 9,91 4,525 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(20688) 1999 VR62 12,7 3,153 0,195 5,52 5,597 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
20689 Zhuyuanchen 1999 VF63 14,1 2,767 0,142 9,74 4,603 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
20690 Crivello 1999 VY66 14,4 2,950 0,116 2,85 5,066 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(20691) 1999 VY72 13,2 2,365 0,310 22,24 3,636 MBA 11. november 1999 Siding Spring R. H. McNaught
(20692) 1999 VX73 13,3 3,256 0,077 2,42 5,875 MBA 1. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
20693 Ramondiaz 1999 VV81 14,2 3,119 0,124 00,23 5,507 MBA 5. november 1999 Socorro LINEAR
(20694) 1999 VT82 15,2 2,755 0,121 4,83 4,571 MBA 1. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
(20695) 1999 VM92 14,0 3,171 0,079 5,16 5,647 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
20696 Torresduarte 1999 VJ95 14,2 3,159 0,105 00,98 5,614 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(20697) 1999 VK115 14,8 2,978 0,077 10,05 5,137 MBA 9. november 1999 Catalina CSS
(20698) 1999 VE127 14,3 2,603 0,138 5,94 4,199 MBA 9. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
(20699) 1999 VJ144 13,9 2,573 0,168 7,07 4,126 MBA 11. november 1999 Catalina CSS
(20700) 1999 VG145 14,3 2,541 0,118 15,42 4,050 MBA 8. november 1999 Socorro LINEAR
(20701) 1999 VL179 13,5 3,171 0,017 15,90 5,645 MBA 6. november 1999 Socorro LINEAR
(20702) 1999 VF195 13,9 3,113 0,092 4,55 5,491 MBA 3. november 1999 Catalina CSS
(20703) 1999 VC203 14,4 2,583 0,080 10,49 4,150 MBA 8. november 1999 Catalina CSS
(20704) 1999 WH 12,0 2,990 0,092 11,25 5,168 MBA 16. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
(20705) 1999 WH3 12,4 2,974 0,049 14,09 5,129 MBA 18. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
(20706) 1999 WY3 13,7 2,193 0,122 3,62 3,247 MBA 28. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
(20707) 1999 WW4 12,3 3,168 0,041 11,52 5,638 MBA 28. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
(20708) 1999 XH1 12,2 2,989 0,048 11,13 5,166 MBA 2. december 1999 Oizumi T. Kobayashi
(20709) 1999 XM8 14,1 2,604 0,221 12,88 4,202 MBA 2. december 1999 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
(20710) 1999 XP10 13,9 2,983 0,038 9,76 5,152 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(20711) 1999 XF12 13,4 3,142 0,309 18,57 5,569 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(20712) 1999 XF13 13,0 2,601 0,108 14,20 4,193 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(20713) 1999 XA32 11,7 3,141 0,109 12,66 5,567 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(20714) 1999 XS36 12,9 3,150 0,050 10,82 5,591 MBA 7. december 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(20715) 1999 XB44 14,0 3,092 0,075 3,02 5,436 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(20716) 1999 XG91 11,8 5,237 0,129 26,85 11,99 JUT 7. december 1999 Socorro LINEAR
(20717) 1999 XG93 13,0 2,809 0,073 7,65 4,707 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(20718) 1999 XZ97 11,9 3,439 0,110 11,75 6,376 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
20719 Velasco 1999 XL99 14,5 2,332 0,132 1,97 3,561 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(20720) 1999 XP101 11,1 5,292 0,145 18,17 12,18 JUT 7. december 1999 Socorro LINEAR
(20721) 1999 XA105 12,9 3,005 0,081 10,92 5,209 MBA 9. december 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(20722) 1999 XZ109 13,1 3,039 0,078 11,15 5,296 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(20723) 1999 XH113 14,3 2,610 0,188 12,49 4,216 MBA 11. december 1999 Socorro LINEAR
(20724) 1999 XO116 13,9 3,131 0,081 4,98 5,540 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(20725) 1999 XP120 12,6 3,026 0,104 10,23 5,264 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(20726) 1999 XE122 14,4 2,466 0,147 10,87 3,872 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(20727) 1999 XV123 13,7 3,016 0,033 8,43 5,236 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(20728) 1999 XD143 14,3 2,219 0,176 4,77 3,305 MBA 14. december 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(20729) 1999 XS143 9,8 5,205 0,064 22,02 11,88 JUT 15. december 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(20730) 1999 XC151 14,5 2,534 0,249 9,20 4,033 MBA 9. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(20731) 1999 XH151 13,7 3,008 0,087 10,23 5,216 MBA 9. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(20732) 1999 XB167 13,2 2,965 0,102 14,09 5,104 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(20733) 1999 XE168 12,1 3,185 0,115 13,59 5,683 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(20734) 1999 XA169 12,5 3,090 0,198 25,09 5,431 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(20735) 1999 XU169 13,2 3,213 0,144 13,47 5,759 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(20736) 1999 XV170 12,6 3,162 0,064 8,63 5,623 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(20737) 1999 XJ189 13,1 3,036 0,056 10,16 5,288 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(20738) 1999 XG191 11,4 5,169 0,012 12,53 11,75 JUT 12. december 1999 Socorro LINEAR
(20739) 1999 XM193 11,3 5,184 0,138 12,14 11,81 JUT 12. december 1999 Socorro LINEAR
(20740) 1999 XB228 13,0 3,140 0,161 6,48 5,562 MBA 13. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(20741) 1999 XA230 13,3 3,184 0,257 12,61 5,679 MBA 7. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(20742) 1999 XJ261 14,0 2,713 0,039 22,34 4,468 MBA 14. december 1999 Catalina CSS
(20743) 2000 AR6 12,3 3,238 0,045 21,20 5,825 MBA 2. január 2000 Socorro LINEAR
(20744) 2000 AO151 13,2 2,770 0,172 8,92 4,610 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(20745) 2000 AS185 13,0 2,667 0,200 13,96 4,354 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(20746) 2000 AL186 14,3 2,726 0,105 12,51 4,500 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(20747) 2000 AM186 13,2 2,673 0,121 13,75 4,369 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(20748) 2000 AP186 13,6 3,038 0,047 10,97 5,293 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(20749) 2000 AD199 14,0 2,451 0,152 14,33 3,837 MBA 9. január 2000 Socorro LINEAR
(20750) 2000 AF199 13,1 2,639 0,253 16,38 4,287 MBA 9. január 2000 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 20251 – 20500
Zoznam planétok
20501 – 20750
Nasledujú:
Zoznam planétok 20751 – 21000



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.