Zoznam planétok 23251 – 23500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 23001 – 23250
Zoznam planétok
23251 – 23500
Nasledujú:
Zoznam planétok 23501 – 23750



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(23251) 2000 XL6 13,9 2,783 0,256 6,93 4,643 MBA 1. december 2000 Socorro LINEAR
(23252) 2000 XO7 13,1 2,330 0,169 12,20 3,555 MBA 1. december 2000 Socorro LINEAR
(23253) 2000 YY12 13,4 2,627 0,227 11,12 4,258 MBA 19. december 2000 Haleakala NEAT
(23254) 2000 YZ15 13,7 2,716 0,141 4,99 4,476 MBA 22. december 2000 Anderson Mesa LONEOS
(23255) 2000 YD17 12,5 2,656 0,193 28,09 4,327 MBA 22. december 2000 Socorro LINEAR
(23256) 2000 YK17 15,1 2,428 0,154 1,70 3,783 MBA 28. december 2000 Fountain Hills C. W. Juels
23257 Denny 2000 YW21 14,9 2,540 0,110 5,72 4,047 MBA 29. december 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
23258 Tsuihark 2000 YY21 14,9 2,319 0,170 6,86 3,530 MBA 29. december 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(23259) 2000 YX29 14,7 2,271 0,079 9,18 3,422 MBA 29. december 2000 Bisei SG Center BATTeRS
(23260) 2000 YA34 14,3 2,229 0,211 4,15 3,328 MBA 28. december 2000 Socorro LINEAR
(23261) 2000 YQ44 14,7 2,599 0,042 13,95 4,188 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23262) 2000 YW44 15,4 2,411 0,043 6,11 3,744 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23263) 2000 YE46 13,9 2,563 0,120 16,12 4,104 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23264) 2000 YC50 14,6 2,571 0,238 4,01 4,122 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23265) 2000 YO50 14,6 2,532 0,083 2,62 4,027 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23266) 2000 YP50 15,0 2,388 0,227 2,31 3,689 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23267) 2000 YJ54 15,3 2,584 0,275 4,46 4,153 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23268) 2000 YD55 13,7 2,275 0,200 7,05 3,430 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23269) 2000 YH62 11,4 5,222 0,024 8,72 11,94 JUT 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23270) 2000 YN62 15,5 2,462 0,178 3,85 3,861 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23271) 2000 YO67 15,5 2,313 0,121 6,57 3,518 MBA 28. december 2000 Socorro LINEAR
(23272) 2000 YR67 14,1 2,386 0,231 2,36 3,686 MBA 28. december 2000 Socorro LINEAR
(23273) 2000 YM75 13,7 3,135 0,094 10,79 5,551 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23274) 2000 YK91 14,7 2,993 0,069 9,20 5,178 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23275) 2000 YP101 14,3 3,121 0,149 15,18 5,514 MBA 28. december 2000 Socorro LINEAR
(23276) 2000 YT101 13,6 2,423 0,270 10,10 3,772 MBA 28. december 2000 Socorro LINEAR
(23277) 2000 YC104 15,5 2,251 0,034 7,73 3,378 MBA 28. december 2000 Socorro LINEAR
(23278) 2000 YD105 13,0 3,208 0,113 12,61 5,745 MBA 28. december 2000 Socorro LINEAR
(23279) 2000 YY115 15,4 2,270 0,167 4,04 3,419 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23280) 2000 YT116 14,4 2,242 0,191 2,95 3,357 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23281) 2000 YY116 15,2 2,322 0,166 5,67 3,539 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23282) 2000 YZ116 13,9 2,241 0,143 4,65 3,355 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23283) 2000 YP117 15,6 2,397 0,042 4,61 3,711 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23284) 2000 YD118 15,4 2,436 0,165 3,24 3,802 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23285) 2000 YH119 10,9 5,114 0,056 16,58 11,57 JUT 29. december 2000 Anderson Mesa LONEOS
(23286) 2000 YH120 14,7 2,527 0,179 8,13 4,018 MBA 19. december 2000 Socorro LINEAR
(23287) 2000 YL120 14,0 2,807 0,102 8,35 4,702 MBA 19. december 2000 Socorro LINEAR
(23288) 2000 YG123 15,1 2,646 0,301 12,12 4,304 MBA 28. december 2000 Socorro LINEAR
(23289) 2000 YQ126 15,3 2,342 0,169 5,54 3,584 MBA 29. december 2000 Anderson Mesa LONEOS
(23290) 2000 YQ127 14,2 2,602 0,180 4,24 4,198 MBA 29. december 2000 Haleakala NEAT
(23291) 2000 YB128 15,9 2,275 0,113 2,52 3,430 MBA 29. december 2000 Haleakala NEAT
(23292) 2000 YH128 14,7 2,383 0,224 3,70 3,679 MBA 29. december 2000 Haleakala NEAT
(23293) 2000 YS131 14,6 2,222 0,203 5,39 3,312 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(23294) 2000 YJ137 14,5 2,363 0,217 4,91 3,631 MBA 23. december 2000 Anderson Mesa LONEOS
(23295) 2000 YK137 15,4 2,312 0,107 8,97 3,515 MBA 23. december 2000 Socorro LINEAR
(23296) 2001 AR3 15,1 2,257 0,198 5,64 3,391 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23297) 2001 AX3 13,7 2,224 0,212 5,15 3,315 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23298) 2001 AA5 14,8 2,288 0,162 3,66 3,461 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23299) 2001 AP9 15,1 2,587 0,039 10,97 4,160 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23300) 2001 AE16 14,3 2,371 0,249 23,89 3,650 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23301) 2001 AO16 10,9 3,999 0,198 21,40 7,995 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23302) 2001 AB17 13,2 2,593 0,123 12,69 4,175 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23303) 2001 AD17 12,8 2,601 0,147 12,04 4,194 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23304) 2001 AN17 12,9 2,628 0,164 9,72 4,260 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23305) 2001 AH18 12,3 3,041 0,084 10,67 5,303 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23306) 2001 AC20 14,3 2,345 0,121 6,80 3,590 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23307) 2001 AG20 15,9 2,304 0,124 7,24 3,498 MBA 2. január 2001 Socorro LINEAR
(23308) 2001 AS21 15,4 2,569 0,070 3,99 4,117 MBA 3. január 2001 Socorro LINEAR
(23309) 2001 AX22 14,3 2,972 0,039 11,14 5,122 MBA 3. január 2001 Socorro LINEAR
(23310) 2001 AA25 15,2 2,259 0,085 4,88 3,395 MBA 4. január 2001 Socorro LINEAR
(23311) 2001 AM29 13,1 2,599 0,079 15,65 4,189 MBA 4. január 2001 Socorro LINEAR
(23312) 2001 AV41 15,4 2,156 0,171 5,15 3,165 MBA 3. január 2001 Socorro LINEAR
(23313) 2001 AC42 14,8 2,243 0,169 5,64 3,359 MBA 3. január 2001 Socorro LINEAR
(23314) 2001 AU44 14,7 2,537 0,195 13,90 4,041 MBA 15. január 2001 Oizumi T. Kobayashi
(23315) 2001 BN8 14,1 3,059 0,093 8,08 5,349 MBA 19. január 2001 Socorro LINEAR
(23316) 2001 BZ8 14,6 2,668 0,126 28,41 4,358 MBA 19. január 2001 Socorro LINEAR
(23317) 2001 BP13 14,6 2,283 0,206 2,88 3,448 MBA 21. január 2001 Socorro LINEAR
23318 Salvadorsanchez 2001 BT13 12,6 3,198 0,063 12,13 5,719 MBA 20. január 2001 Ametlla de Mar J. Nomen
(23319) 2001 BR14 13,2 2,475 0,186 10,45 3,893 MBA 21. január 2001 Oizumi T. Kobayashi
(23320) 2001 BP15 15,6 2,294 0,224 00,71 3,473 MBA 21. január 2001 Oizumi T. Kobayashi
(23321) 2001 BY16 13,9 2,774 0,092 13,35 4,621 MBA 18. január 2001 Socorro LINEAR
(23322) 2001 BW24 15,7 2,616 0,187 3,97 4,229 MBA 20. január 2001 Socorro LINEAR
(23323) 2001 BJ25 14,2 3,044 0,052 2,87 5,309 MBA 20. január 2001 Socorro LINEAR
(23324) 2001 BW25 14,8 2,589 0,190 3,62 4,166 MBA 20. január 2001 Socorro LINEAR
(23325) 2001 BK30 16,0 2,353 0,127 4,75 3,608 MBA 20. január 2001 Socorro LINEAR
(23326) 2001 BL30 13,6 3,128 0,165 6,62 5,532 MBA 20. január 2001 Socorro LINEAR
(23327) 2001 BE31 15,2 2,336 0,113 5,76 3,570 MBA 20. január 2001 Socorro LINEAR
(23328) 2001 BM34 12,4 3,126 0,087 9,86 5,526 MBA 20. január 2001 Socorro LINEAR
(23329) 2001 BP42 16,0 2,319 0,051 6,45 3,531 MBA 19. január 2001 Socorro LINEAR
(23330) 2001 BP43 16,3 2,200 0,097 7,06 3,263 MBA 19. január 2001 Socorro LINEAR
(23331) 2001 BY43 14,7 2,371 0,133 7,07 3,650 MBA 19. január 2001 Socorro LINEAR
(23332) 2001 BP54 15,9 2,154 0,160 1,16 3,162 MBA 18. január 2001 Kitt Peak Spacewatch
(23333) 2059 P-L 15,2 2,461 0,055 5,43 3,861 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23334) 2508 P-L 15,4 2,333 0,250 6,37 3,562 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23335) 2542 P-L 14,7 2,356 0,232 3,71 3,616 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23336) 2579 P-L 14,6 2,298 0,173 7,96 3,484 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23337) 2613 P-L 14,8 3,130 0,146 4,52 5,537 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23338) 2809 P-L 15,1 2,868 0,050 2,03 4,856 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23339) 3025 P-L 14,8 2,639 0,146 11,54 4,285 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23340) 3092 P-L 15,1 2,646 0,241 7,40 4,302 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23341) 3503 P-L 14,7 2,642 0,154 11,39 4,293 MBA 17. október 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23342) 4086 P-L 16,6 2,670 0,216 2,13 4,363 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23343) 4238 P-L 15,5 2,671 0,239 12,72 4,364 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23344) 4612 P-L 15,0 2,339 0,181 00,32 3,577 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23345) 4619 P-L 15,9 2,216 0,100 1,84 3,299 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23346) 4695 P-L 15,7 2,333 0,040 6,28 3,563 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23347) 5567 P-L 15,1 2,315 0,205 7,56 3,522 MBA 17. október 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23348) 6046 P-L 14,6 2,669 0,205 12,09 4,359 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23349) 6741 P-L 15,4 2,683 0,048 3,14 4,393 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23350) 6779 P-L 14,9 2,631 0,056 4,16 4,267 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23351) 6818 P-L 14,5 2,622 0,196 3,51 4,246 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23352) 7585 P-L 16,1 2,323 0,251 2,53 3,540 MBA 17. október 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23353) 9518 P-L 14,5 2,434 0,167 2,43 3,796 MBA 17. október 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23354) 9547 P-L 14,3 2,489 0,212 7,56 3,926 MBA 17. október 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
23355 Elephenor 9602 P-L 11,7 5,275 0,061 7,05 12,12 JUT 17. október 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23356) 1194 T-1 14,2 3,012 0,134 11,54 5,227 MBA 25. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23357) 1285 T-1 15,6 2,427 0,106 1,44 3,779 MBA 25. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23358) 2194 T-1 15,8 2,653 0,152 2,77 4,321 MBA 25. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23359) 2301 T-1 14,6 2,256 0,183 6,17 3,387 MBA 25. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23360) 3101 T-1 15,2 2,379 0,144 1,80 3,668 MBA 26. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23361) 3243 T-1 15,5 2,251 0,142 3,92 3,376 MBA 26. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23362) 3248 T-1 17,2 2,241 0,126 5,42 3,354 MBA 26. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23363) 3770 T-1 15,6 2,245 0,130 6,24 3,362 MBA 13. máj 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23364) 4060 T-1 16,5 2,244 0,168 4,31 3,362 MBA 26. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23365) 4217 T-1 15,3 2,423 0,157 3,06 3,772 MBA 26. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23366) 1043 T-2 15,9 2,402 0,173 2,04 3,721 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23367) 1173 T-2 14,7 2,978 0,066 9,39 5,137 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23368) 1196 T-2 14,0 2,597 0,153 5,10 4,185 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23369) 1295 T-2 14,5 2,671 0,278 12,78 4,364 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23370) 1329 T-2 14,1 2,984 0,184 1,91 5,153 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23371) 1364 T-2 14,5 2,703 0,050 5,89 4,442 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23372) 1405 T-2 16,0 2,404 0,141 1,11 3,728 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23373) 2133 T-2 15,4 2,715 0,104 1,92 4,472 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23374) 2207 T-2 14,6 3,130 0,160 00,28 5,536 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23375) 2234 T-2 14,7 3,077 0,127 12,93 5,397 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23376) 2239 T-2 14,9 3,098 0,192 1,54 5,453 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23377) 3035 T-2 15,5 2,404 0,190 2,79 3,727 MBA 30. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23378) 3043 T-2 15,7 2,375 0,097 6,94 3,660 MBA 30. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23379) 3159 T-2 14,6 2,630 0,121 11,81 4,264 MBA 30. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23380) 3197 T-2 14,6 3,020 0,060 9,81 5,248 MBA 30. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23381) 3363 T-2 15,4 3,002 0,081 1,41 5,200 MBA 25. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
23382 Epistrophos 4536 T-2 11,8 5,201 0,105 15,06 11,86 JUT 30. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
23383 Schedios 5146 T-2 11,5 5,239 0,109 10,80 11,99 JUT 25. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23384) 5163 T-2 13,4 3,024 0,157 10,05 5,259 MBA 25. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23385) 5168 T-2 13,6 2,964 0,111 9,66 5,102 MBA 25. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23386) 5179 T-2 14,6 2,969 0,068 9,99 5,115 MBA 25. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23387) 1039 T-3 14,5 2,659 0,131 12,80 4,335 MBA 17. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23388) 1168 T-3 14,5 2,687 0,161 13,32 4,405 MBA 17. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23389) 1181 T-3 14,7 3,102 0,016 9,65 5,462 MBA 17. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23390) 1186 T-3 14,2 3,081 0,111 16,20 5,406 MBA 17. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23391) 2065 T-3 16,2 2,160 0,015 4,60 3,174 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23392) 2416 T-3 14,0 2,378 0,167 1,41 3,667 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23393) 3283 T-3 15,4 2,674 0,035 3,58 4,371 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23394) 4340 T-3 15,6 2,388 0,138 7,14 3,689 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23395) 5018 T-3 14,3 2,661 0,087 15,86 4,341 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23396) 5112 T-3 14,3 2,745 0,108 8,20 4,547 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23397) 5122 T-3 15,4 2,357 0,248 6,95 3,618 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23398) 5124 T-3 15,1 2,364 0,061 7,19 3,634 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23399) 5132 T-3 13,5 3,058 0,091 10,95 5,345 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23400) A913 CF 13,8 2,979 0,076 9,18 5,140 MBA 11. február 1913 Mt. Hamilton H. D. Curtis
(23401) 1968 OE1 16,0 2,189 0,186 4,67 3,239 MBA 25. júl 1968 Cerro El Roble G. A. Plyugin; Yu. A. Belyaev
23402 Turchina 1969 TO2 13,2 3,102 0,178 2,87 5,463 MBA 8. október 1969 Krym–Naučnyj L. I. Černych
(23403) 1971 FB 15,0 2,405 0,240 26,07 3,729 MBA 24. marec 1971 Palomar T. Gehrels
(23404) 1972 RG 14,5 2,283 0,248 21,74 3,449 MBA 15. september 1972 Palomar T. Gehrels
23405 Nisyros 1973 SB1 12,8 3,961 0,131 5,22 7,881 HLD 19. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(23406) 1977 QO3 14,4 2,361 0,236 1,13 3,627 MBA 23. august 1977 Krym–Naučnyj N. S. Černych
(23407) 1977 RG19 16,2 2,154 0,083 1,96 3,160 MBA 9. september 1977 Palomar C. M. Olmstead
(23408) 1977 TU3 12,7 3,047 0,196 14,76 5,319 MBA 12. október 1977 Nanking Purple Mountain Observatory
(23409) 1978 QF1 14,6 2,311 0,215 4,98 3,512 MBA 31. august 1978 Krym–Naučnyj N. S. Černych
(23410) 1978 QK2 15,3 2,266 0,249 3,91 3,410 MBA 31. august 1978 Krym–Naučnyj N. S. Černych
(23411) 1978 ST7 14,0 2,304 0,127 5,65 3,496 MBA 26. september 1978 Krym–Naučnyj L. V. Žuravleva
(23412) 1978 UN5 15,0 2,539 0,255 5,17 4,046 MBA 27. október 1978 Palomar C. M. Olmstead
(23413) 1978 VQ9 14,0 2,563 0,207 13,28 4,103 MBA 7. november 1978 Palomar E. F. Helin; S. J. Bus
(23414) 1979 MP1 15,1 2,437 0,120 1,69 3,805 MBA 25. jún 1979 Siding Spring E. F. Helin; S. J. Bus
(23415) 1979 MQ3 14,3 2,462 0,220 10,21 3,863 MBA 25. jún 1979 Siding Spring E. F. Helin; S. J. Bus
(23416) 1979 MU4 15,0 2,418 0,150 2,26 3,758 MBA 25. jún 1979 Siding Spring E. F. Helin; S. J. Bus
(23417) 1979 MU6 14,6 2,780 0,083 13,64 4,634 MBA 25. jún 1979 Siding Spring E. F. Helin; S. J. Bus
(23418) 1979 QM3 16,2 2,227 0,124 5,27 3,322 MBA 22. august 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
(23419) 1980 FQ1 13,8 2,972 0,105 10,72 5,123 MBA 16. marec 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
(23420) 1981 DO 15,0 2,533 0,126 12,99 4,032 MBA 28. február 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23421) 1981 DR 14,4 2,930 0,044 10,95 5,015 MBA 28. február 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23422) 1981 DF1 13,9 2,938 0,061 11,52 5,034 MBA 28. február 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23423) 1981 EA3 15,7 2,232 0,088 5,77 3,333 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23424) 1981 EU9 15,8 2,250 0,184 4,50 3,373 MBA 1. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23425) 1981 EL12 16,0 2,236 0,062 3,69 3,343 MBA 1. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23426) 1981 EB16 15,8 2,241 0,059 3,83 3,354 MBA 1. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23427) 1981 EF16 14,7 2,529 0,200 10,86 4,022 MBA 1. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23428) 1981 EL18 15,3 2,532 0,148 3,35 4,028 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23429) 1981 EO35 15,9 2,250 0,135 5,15 3,375 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23430) 1981 EO38 14,6 2,559 0,094 12,32 4,094 MBA 1. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23431) 1981 EA45 15,9 2,232 0,162 5,22 3,334 MBA 7. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23432) 1981 EF47 15,3 2,912 0,075 3,24 4,970 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(23433) 1981 UU22 13,1 3,163 0,061 10,30 5,625 MBA 24. október 1981 Palomar S. J. Bus
(23434) 1981 UB23 13,5 2,717 0,191 3,12 4,477 MBA 24. október 1981 Palomar S. J. Bus
(23435) 1981 UZ24 14,8 2,302 0,127 8,37 3,491 MBA 25. október 1981 Palomar S. J. Bus
(23436) 1982 UF8 13,7 3,151 0,202 3,78 5,592 MBA 21. október 1982 Krym–Naučnyj L. V. Žuravleva
(23437) 1984 SJ1 14,6 2,255 0,213 4,68 3,385 MBA 27. september 1984 Kleť A. Mrkos
(23438) 1984 SZ5 14,8 2,305 0,239 8,23 3,498 MBA 21. september 1984 La Silla H. Debehogne
(23439) 1986 PP 14,7 2,593 0,231 2,88 4,175 MBA 1. august 1986 Palomar E. F. Helin
(23440) 1986 QH1 13,3 3,164 0,110 15,27 5,627 MBA 27. august 1986 La Silla H. Debehogne
(23441) 1986 QW1 13,9 3,174 0,177 1,74 5,655 MBA 27. august 1986 La Silla H. Debehogne
(23442) 1986 QJ2 13,3 3,115 0,142 4,59 5,496 MBA 28. august 1986 La Silla H. Debehogne
(23443) 1986 TG1 13,2 2,566 0,125 14,93 4,110 MBA 4. október 1986 Anderson Mesa E. Bowell
23444 Kukučín 1986 TV6 13,7 2,559 0,188 7,43 4,093 MBA 5. október 1986 Piwnice M. Antal
(23445) 1987 QY7 13,4 3,000 0,149 12,13 5,196 MBA 21. august 1987 La Silla E. W. Elst
(23446) 1987 SJ2 14,3 2,401 0,176 2,71 3,719 MBA 19. september 1987 Smolyan E. W. Elst
(23447) 1987 VG 14,6 2,485 0,198 5,09 3,916 MBA 15. november 1987 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(23448) 1988 BG 12,8 2,626 0,160 12,36 4,255 MBA 18. január 1988 Kushiro M. Matsuyama; K. Watanabe
(23449) 1988 BG5 14,2 2,668 0,148 12,58 4,358 MBA 28. január 1988 Siding Spring R. H. McNaught
(23450) 1988 CB4 15,4 2,173 0,085 6,71 3,202 MBA 13. február 1988 La Silla E. W. Elst
(23451) 1988 CO7 16,1 2,121 0,068 1,07 3,089 MBA 15. február 1988 La Silla E. W. Elst
23452 Drew 1988 QF 15,6 1,962 0,095 23,88 2,748 MBA 18. august 1988 Palomar C. S. Shoemaker; E. M. Shoemaker
(23453) 1988 QR 14,1 2,911 0,163 4,10 4,966 MBA 19. august 1988 Siding Spring R. H. McNaught
(23454) 1988 XU2 13,6 2,675 0,144 9,05 4,375 MBA 1. december 1988 Brorfelde P. Jensen
23455 Fumi 1988 XY4 12,9 2,988 0,092 10,37 5,164 MBA 5. december 1988 Kiso T. Nakamura
(23456) 1989 DB 14,4 2,374 0,174 3,34 3,657 MBA 26. február 1989 Toyota K. Suzuki; T. Furuta
23457 Beiderbecke 1989 GV6 13,1 2,626 0,202 13,65 4,254 MBA 5. apríl 1989 La Silla M. Geffert
(23458) 1989 RY1 13,6 2,761 0,280 15,26 4,586 MBA 6. september 1989 Palomar E. F. Helin
(23459) 1989 ST4 13,6 2,746 0,080 6,58 4,549 MBA 26. september 1989 La Silla E. W. Elst
(23460) 1989 SX9 15,5 2,278 0,219 00,63 3,437 MBA 26. september 1989 La Silla H. Debehogne
(23461) 1989 TM4 14,0 2,696 0,083 10,64 4,426 MBA 7. október 1989 La Silla E. W. Elst
(23462) 1989 TU4 15,1 2,729 0,168 4,56 4,508 MBA 7. október 1989 La Silla E. W. Elst
(23463) 1989 TX11 11,2 5,179 0,049 12,89 11,79 JUT 2. október 1989 Cerro Tololo S. J. Bus
(23464) 1989 TN15 15,5 2,247 0,154 2,99 3,368 MBA 3. október 1989 La Silla H. Debehogne
(23465) 1989 UA1 14,5 2,208 0,187 5,27 3,280 MBA 24. október 1989 Kitami M. Yanai; K. Watanabe
(23466) 1990 DU4 14,3 2,338 0,145 2,64 3,575 MBA 28. február 1990 La Silla H. Debehogne
(23467) 1990 QS3 15,5 2,547 0,210 5,51 4,064 MBA 20. august 1990 Palomar E. F. Helin
(23468) 1990 SS3 13,5 2,682 0,310 11,34 4,391 MBA 20. september 1990 Geisei T. Seki
(23469) 1990 SY3 13,3 2,669 0,199 11,11 4,360 MBA 22. september 1990 Palomar B. Roman
(23470) 1990 SO8 15,3 2,727 0,237 5,09 4,502 MBA 22. september 1990 La Silla E. W. Elst
(23471) 1990 TH3 14,0 2,744 0,295 10,38 4,544 MBA 15. október 1990 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(23472) 1990 TZ10 14,5 2,611 0,158 14,01 4,217 MBA 10. október 1990 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
23473 Voss 1990 TD12 14,6 2,687 0,199 2,91 4,404 MBA 11. október 1990 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(23474) 1990 UX1 13,8 2,655 0,148 12,74 4,325 MBA 20. október 1990 Siding Spring R. H. McNaught
(23475) 1990 VM2 13,9 2,675 0,196 4,66 4,375 MBA 13. november 1990 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(23476) 1990 VE4 14,0 2,749 0,217 12,52 4,558 MBA 15. november 1990 Ojima T. Niijima; T. Urata
(23477) 1990 WS1 13,8 2,685 0,121 12,50 4,398 MBA 18. november 1990 La Silla E. W. Elst
(23478) 1991 BZ 13,6 2,811 0,244 6,00 4,712 MBA 21. január 1991 Geisei T. Seki
(23479) 1991 CG 12,1 3,117 0,209 15,52 5,503 MBA 5. február 1991 Yorii M. Arai; H. Mori
(23480) 1991 EL 11,4 5,211 0,088 22,55 11,90 JUT 10. marec 1991 Siding Spring R. H. McNaught
(23481) 1991 GT4 14,3 2,287 0,196 4,98 3,457 MBA 8. apríl 1991 La Silla E. W. Elst
(23482) 1991 LV 14,4 1,886 0,083 18,82 2,590 MBA 14. jún 1991 Palomar E. F. Helin
(23483) 1991 LV4 15,4 2,298 0,184 3,93 3,482 MBA 6. jún 1991 La Silla E. W. Elst
(23484) 1991 NC1 14,7 2,282 0,213 5,69 3,446 MBA 12. júl 1991 Palomar H. E. Holt
(23485) 1991 NV6 13,8 3,172 0,137 6,56 5,649 MBA 12. júl 1991 La Silla H. Debehogne
(23486) 1991 PE2 16,3 2,429 0,233 2,05 3,786 MBA 2. august 1991 La Silla E. W. Elst
(23487) 1991 PX4 14,0 3,105 0,148 1,47 5,471 MBA 3. august 1991 La Silla E. W. Elst
(23488) 1991 PF12 15,2 2,404 0,236 6,95 3,728 MBA 7. august 1991 Palomar H. E. Holt
(23489) 1991 PU16 14,3 2,372 0,122 3,27 3,652 MBA 7. august 1991 Palomar H. E. Holt
(23490) 1991 RK3 13,8 2,525 0,165 13,07 4,011 MBA 12. september 1991 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(23491) 1991 RX17 14,0 2,318 0,143 4,37 3,529 MBA 13. september 1991 Palomar H. E. Holt
(23492) 1991 RA20 14,1 2,404 0,155 5,85 3,726 MBA 14. september 1991 Palomar H. E. Holt
(23493) 1991 SO 15,3 2,557 0,330 7,76 4,088 MBA 30. september 1991 Siding Spring R. H. McNaught
(23494) 1991 SE2 14,7 2,361 0,230 2,42 3,627 MBA 16. september 1991 Palomar H. E. Holt
(23495) 1991 UQ1 14,0 2,290 0,182 8,53 3,465 MBA 29. október 1991 Kitami A. Takahashi; K. Watanabe
(23496) 1991 VN3 14,7 2,592 0,323 6,83 4,173 MBA 3. november 1991 Palomar E. F. Helin
(23497) 1991 VG4 14,0 2,533 0,146 11,84 4,031 MBA 5. november 1991 Dynic A. Sugie
(23498) 1991 VH6 14,6 2,477 0,156 7,81 3,897 MBA 6. november 1991 La Silla E. W. Elst
(23499) 1991 VY12 13,2 2,730 0,175 4,23 4,511 MBA 11. november 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(23500) 1992 AT2 14,2 2,541 0,185 3,73 4,049 MBA 9. január 1992 Kitt Peak Spacewatch

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 23001 – 23250
Zoznam planétok
23251 – 23500
Nasledujú:
Zoznam planétok 23501 – 23750



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.