Zoznam planétok 23501 – 23750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 23251 – 23500
Zoznam planétok
23501 – 23750
Nasledujú:
Zoznam planétok 23751 – 24000



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(23501) 1992 CK1 14,1 2,803 0,178 13,03 4,691 MBA 12. február 1992 Merida O. A. Naranjo; J. Stock
(23502) 1992 DE3 15,4 2,341 0,178 6,49 3,582 MBA 25. február 1992 Kitt Peak Spacewatch
(23503) 1992 DD4 15,3 2,710 0,067 4,18 4,460 MBA 29. február 1992 Kitt Peak Spacewatch
(23504) 1992 EX 13,6 2,659 0,091 10,24 4,335 MBA 7. marec 1992 Geisei T. Seki
(23505) 1992 EB4 14,0 2,626 0,082 10,44 4,255 MBA 1. marec 1992 La Silla UESAC
(23506) 1992 EC8 15,4 2,660 0,076 3,01 4,338 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
(23507) 1992 EQ13 14,7 2,729 0,083 4,15 4,506 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
(23508) 1992 ET14 14,3 2,759 0,085 2,77 4,582 MBA 1. marec 1992 La Silla UESAC
(23509) 1992 HQ3 14,9 2,831 0,059 3,48 4,762 MBA 30. apríl 1992 Kitt Peak Spacewatch
(23510) 1992 PA2 15,5 2,262 0,217 5,68 3,401 MBA 4. august 1992 Palomar H. E. Holt
(23511) 1992 PB2 13,5 3,156 0,154 5,50 5,605 MBA 4. august 1992 Palomar H. E. Holt
(23512) 1992 PC3 12,3 3,051 0,161 11,61 5,327 MBA 6. august 1992 Palomar H. E. Holt
(23513) 1992 PZ3 14,1 2,245 0,183 6,74 3,363 MBA 2. august 1992 Palomar H. E. Holt
23514 Schneider 1992 RU 15,7 2,323 0,256 3,93 3,540 MBA 2. september 1992 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(23515) 1992 RF2 15,1 2,319 0,135 4,31 3,530 MBA 2. september 1992 La Silla E. W. Elst
(23516) 1992 RK2 15,5 2,301 0,156 1,63 3,490 MBA 2. september 1992 La Silla E. W. Elst
(23517) 1992 RO3 14,6 3,029 0,139 00,44 5,271 MBA 2. september 1992 La Silla E. W. Elst
(23518) 1992 SP1 14,0 3,178 0,206 19,14 5,665 MBA 20. september 1992 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(23519) 1992 SG13 14,9 2,338 0,254 5,66 3,575 MBA 23. september 1992 Palomar E. F. Helin
23520 Ludwigbechstein 1992 SM26 15,9 2,305 0,122 7,22 3,499 MBA 23. september 1992 Tautenburg F. Borngen
(23521) 1992 US1 15,0 2,286 0,135 7,83 3,455 MBA 21. október 1992 Kiyosato S. Otomo
(23522) 1992 WC9 14,4 2,338 0,091 7,26 3,574 MBA 18. november 1992 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(23523) 1993 AQ 14,1 2,542 0,100 8,72 4,052 MBA 13. január 1993 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(23524) 1993 BF3 14,0 2,559 0,157 4,88 4,093 MBA 23. január 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(23525) 1993 FS22 15,2 2,578 0,120 2,75 4,139 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(23526) 1993 FJ32 14,9 2,548 0,132 4,51 4,066 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(23527) 1993 FD37 14,8 2,527 0,108 3,00 4,017 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(23528) 1993 FQ38 15,6 2,489 0,096 3,61 3,926 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(23529) 1993 FR45 15,3 2,575 0,213 17,67 4,131 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(23530) 1993 FV45 14,6 2,543 0,271 5,63 4,055 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(23531) 1993 FN62 15,0 2,577 0,239 5,15 4,137 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(23532) 1993 JG1 15,0 2,564 0,194 3,42 4,104 MBA 14. máj 1993 La Silla E. W. Elst
(23533) 1993 PU5 14,9 2,806 0,090 4,20 4,700 MBA 15. august 1993 Caussols E. W. Elst
(23534) 1993 QP3 14,4 2,986 0,161 2,03 5,160 MBA 18. august 1993 Caussols E. W. Elst
(23535) 1993 QL7 14,9 2,886 0,018 3,28 4,901 MBA 20. august 1993 La Silla E. W. Elst
(23536) 1993 QS9 14,9 2,965 0,106 11,49 5,105 MBA 20. august 1993 La Silla E. W. Elst
(23537) 1993 SA6 14,2 3,057 0,131 1,81 5,343 MBA 17. september 1993 La Silla E. W. Elst
(23538) 1993 TM15 14,6 2,958 0,077 3,09 5,087 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(23539) 1993 TU15 14,7 3,101 0,123 1,34 5,460 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(23540) 1993 TV19 13,2 2,893 0,018 3,44 4,921 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(23541) 1993 TU29 14,4 2,939 0,056 3,28 5,039 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(23542) 1993 TN30 14,7 2,899 0,197 4,44 4,936 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(23543) 1993 UK 12,9 2,858 0,064 3,33 4,831 MBA 16. október 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(23544) 1993 XW 13,0 3,151 0,100 23,07 5,594 MBA 11. december 1993 Oizumi T. Kobayashi
(23545) 1994 AC 14,2 2,179 0,094 3,16 3,215 MBA 2. január 1994 Oizumi T. Kobayashi
(23546) 1994 AV10 15,5 2,245 0,134 4,32 3,363 MBA 8. január 1994 Kitt Peak Spacewatch
23547 Tognelli 1994 DG 13,2 2,762 0,156 10,08 4,589 MBA 17. február 1994 San Marcello L. Tesi; G. Cattani
(23548) 1994 EF2 17,6 2,290 0,519 23,36 3,464 AMR 11. marec 1994 Palomar K. J. Lawrence
(23549) 1994 ES6 11,0 5,247 0,045 9,05 12,02 JUT 9. marec 1994 Caussols E. W. Elst
(23550) 1994 GK9 14,5 2,256 0,131 5,87 3,387 MBA 11. apríl 1994 Palomar E. F. Helin
(23551) 1994 GO9 13,9 2,290 0,186 8,86 3,464 MBA 11. apríl 1994 Palomar E. F. Helin
(23552) 1994 NB 13,6 2,366 0,277 23,78 3,639 MBA 3. júl 1994 Palomar E. F. Helin
(23553) 1994 PL4 14,4 2,432 0,131 8,67 3,793 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(23554) 1994 PJ11 14,4 2,428 0,190 1,52 3,782 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(23555) 1994 PP15 15,3 2,616 0,010 2,12 4,231 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(23556) 1994 PY25 15,4 2,585 0,105 1,33 4,155 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(23557) 1994 PU26 15,6 2,593 0,180 2,88 4,175 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(23558) 1994 PW26 14,2 2,778 0,259 9,23 4,629 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(23559) 1994 PD32 14,8 2,552 0,144 3,54 4,076 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(23560) 1994 RX8 14,7 2,916 0,240 7,52 4,979 MBA 12. september 1994 Kitt Peak Spacewatch
(23561) 1994 RM12 14,1 2,545 0,170 14,35 4,060 MBA 1. september 1994 Palomar E. F. Helin
(23562) 1994 TR1 14,1 2,560 0,302 12,11 4,096 MBA 2. október 1994 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(23563) 1994 UP8 14,7 2,789 0,083 1,94 4,656 MBA 28. október 1994 Kitt Peak Spacewatch
(23564) 1994 VX1 14,3 2,989 0,076 3,53 5,166 MBA 6. november 1994 Colleverde V. S. Casulli
(23565) 1994 WB 14,3 2,573 0,206 13,41 4,126 MBA 23. november 1994 Sudbury D. di Cicco
(23566) 1994 WS1 13,8 3,015 0,160 8,89 5,234 MBA 27. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
(23567) 1994 YG 14,4 3,052 0,247 00,99 5,331 MBA 21. december 1994 Oizumi T. Kobayashi
(23568) 1994 YU 13,4 2,979 0,122 9,81 5,142 MBA 28. december 1994 Oizumi T. Kobayashi
(23569) 1994 YF1 13,2 2,992 0,026 8,95 5,175 MBA 28. december 1994 Oizumi T. Kobayashi
(23570) 1995 AA 14,0 3,087 0,183 9,41 5,422 MBA 1. január 1995 Chiyoda T. Kojima
(23571) 1995 AB 13,5 2,578 0,128 16,44 4,139 MBA 1. január 1995 Sormano M. Cavagna; E. Galliani
(23572) 1995 AS2 13,7 3,126 0,033 7,99 5,527 MBA 10. január 1995 Chiyoda T. Kojima
(23573) 1995 BG 13,1 2,993 0,099 10,38 5,177 MBA 23. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
(23574) 1995 BX 14,0 3,063 0,191 1,48 5,360 MBA 25. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
(23575) 1995 BE2 14,0 3,036 0,054 11,47 5,290 MBA 30. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
(23576) 1995 DZ3 12,9 3,102 0,268 16,92 5,462 MBA 21. február 1995 Kitt Peak Spacewatch
(23577) 1995 DY8 14,6 3,338 0,167 2,12 6,098 MBA 24. február 1995 Kitt Peak Spacewatch
23578 Baedeker 1995 DR13 13,5 3,115 0,147 1,78 5,497 MBA 22. február 1995 Tautenburg F. Borngen
(23579) 1995 EN5 14,6 3,211 0,165 18,41 5,754 MBA 2. marec 1995 Kitt Peak Spacewatch
(23580) 1995 OZ2 16,5 2,328 0,074 6,17 3,550 MBA 22. júl 1995 Kitt Peak Spacewatch
(23581) 1995 OE5 15,6 2,357 0,083 2,89 3,618 MBA 22. júl 1995 Kitt Peak Spacewatch
(23582) 1995 QA3 14,1 2,305 0,108 7,49 3,498 MBA 31. august 1995 Oizumi T. Kobayashi
23583 Křivský 1995 SJ1 15,2 2,481 0,201 4,07 3,907 MBA 22. september 1995 Ondřejov L. Šarounová
(23584) 1995 SB31 15,1 2,248 0,110 5,53 3,369 MBA 20. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
(23585) 1995 SD53 15,8 2,419 0,151 5,42 3,762 MBA 28. september 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(23586) 1995 TA1 15,6 2,420 0,069 1,85 3,765 MBA 13. október 1995 Chichibu N. Sato; T. Urata
(23587) 1995 TE8 13,8 2,313 0,218 7,54 3,517 MBA 2. október 1995 Geisei T. Seki
(23588) 1995 UX3 14,4 2,408 0,129 6,66 3,735 MBA 20. október 1995 Oizumi T. Kobayashi
(23589) 1995 UR6 15,5 2,365 0,122 5,23 3,636 MBA 23. október 1995 San Marcello L. Tesi; A. Boattini
(23590) 1995 UD34 15,4 2,578 0,104 4,44 4,138 MBA 21. október 1995 Kitt Peak Spacewatch
(23591) 1995 UP44 13,9 2,340 0,127 5,81 3,578 MBA 26. október 1995 Nyukasa M. Hirasawa; S. Suzuki
(23592) 1995 UB47 13,5 2,987 0,095 9,85 5,162 MBA 27. október 1995 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(23593) 1995 VJ 15,0 2,577 0,133 3,07 4,136 MBA 2. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
(23594) 1995 VJ2 14,0 2,470 0,115 15,40 3,880 MBA 13. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(23595) 1995 VR11 14,9 2,384 0,160 5,72 3,680 MBA 15. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
(23596) 1995 WQ 14,8 2,562 0,229 3,27 4,100 MBA 17. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
(23597) 1995 WY4 15,5 2,378 0,219 3,28 3,666 MBA 24. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
(23598) 1995 WL13 14,1 2,466 0,079 4,16 3,872 MBA 16. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
(23599) 1995 XV 14,4 2,540 0,198 3,74 4,047 MBA 12. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(23600) 1995 XC1 15,0 2,684 0,173 3,36 4,397 MBA 15. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(23601) 1995 YC5 15,3 2,333 0,222 3,18 3,563 MBA 16. december 1995 Kitt Peak Spacewatch
(23602) 1995 YK20 14,7 2,709 0,073 5,57 4,457 MBA 23. december 1995 Kitt Peak Spacewatch
(23603) 1995 YM23 14,8 2,610 0,205 12,15 4,215 MBA 21. december 1995 Haleakala NEAT
(23604) 1996 AL 13,4 2,943 0,174 16,02 5,048 MBA 11. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
(23605) 1996 AP 13,7 2,595 0,173 13,49 4,178 MBA 11. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
(23606) 1996 AS1 18,5 1,750 0,361 14,37 2,315 AMR 13. január 1996 Kitt Peak Spacewatch
(23607) 1996 AR2 14,0 2,696 0,204 11,99 4,425 MBA 13. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
(23608) 1996 AC4 13,5 2,556 0,129 13,52 4,087 MBA 15. január 1996 Cima Ekar U. Munari; M. Tombelli
(23609) 1996 AU6 15,0 2,722 0,067 3,48 4,489 MBA 12. január 1996 Kitt Peak Spacewatch
(23610) 1996 AW7 14,9 2,750 0,038 3,19 4,559 MBA 12. január 1996 Kitt Peak Spacewatch
(23611) 1996 BO3 14,0 2,753 0,097 12,99 4,566 MBA 27. január 1996 Oohira T. Urata
(23612) 1996 BJ4 14,1 2,644 0,206 13,44 4,299 MBA 22. január 1996 Socorro R. Weber
(23613) 1996 EK6 14,0 2,706 0,105 7,42 4,450 MBA 11. marec 1996 Kitt Peak Spacewatch
(23614) 1996 FX 14,5 2,989 0,147 12,40 5,167 MBA 18. marec 1996 Haleakala NEAT
(23615) 1996 FK12 14,8 1,961 0,101 22,69 2,746 MBA 28. marec 1996 Siding Spring R. H. McNaught
(23616) 1996 HY10 14,1 3,069 0,041 10,00 5,375 MBA 17. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
(23617) 1996 HM13 12,7 3,192 0,116 17,33 5,701 MBA 17. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
(23618) 1996 JS5 14,2 3,146 0,105 3,75 5,579 MBA 11. máj 1996 Kitt Peak Spacewatch
(23619) 1996 JX7 14,7 3,070 0,210 2,79 5,378 MBA 12. máj 1996 Kitt Peak Spacewatch
(23620) 1996 LS2 13,3 3,078 0,195 9,86 5,400 MBA 11. jún 1996 Kitt Peak Spacewatch
(23621) 1996 PA 16,1 1,905 0,299 19,34 2,628 MBA 5. august 1996 Siding Spring G. J. Garradd
(23622) 1996 RW29 11,0 5,102 0,034 13,05 11,53 JUT 12. september 1996 La Silla Uppsala-DLR Trojan Survey
(23623) 1996 TR29 16,2 2,218 0,103 4,81 3,303 MBA 7. október 1996 Kitt Peak Spacewatch
(23624) 1996 UX3 11,5 5,193 0,162 19,97 11,84 JUT 29. október 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
23625 Gelfond 1996 WX 16,0 2,242 0,112 6,89 3,358 MBA 19. november 1996 Prescott P. G. Comba
(23626) 1996 XD3 14,8 2,270 0,067 2,22 3,420 MBA 3. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
(23627) 1996 XG19 15,3 2,248 0,108 3,32 3,371 MBA 8. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
(23628) 1996 XZ31 14,6 2,221 0,091 7,12 3,310 MBA 8. december 1996 Chichibu N. Sato
(23629) 1996 YR 15,2 2,238 0,169 7,06 3,348 MBA 20. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
(23630) 1996 YA3 16,3 2,316 0,048 1,53 3,524 MBA 30. december 1996 Chichibu N. Sato
(23631) 1997 AG 14,6 2,318 0,079 3,98 3,530 MBA 2. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23632) 1997 AQ 15,0 2,257 0,124 7,93 3,390 MBA 2. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23633) 1997 AF3 14,9 2,367 0,130 5,16 3,641 MBA 4. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23634) 1997 AY3 14,8 2,323 0,141 5,23 3,540 MBA 6. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23635) 1997 AH4 16,2 2,373 0,189 1,57 3,654 MBA 6. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23636) 1997 AJ4 14,1 2,219 0,121 5,95 3,304 MBA 6. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23637) 1997 AM6 15,6 2,306 0,084 7,86 3,501 MBA 4. január 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(23638) 1997 AV6 15,2 2,343 0,075 5,54 3,587 MBA 6. január 1997 Chichibu N. Sato
(23639) 1997 AN7 14,6 2,288 0,121 2,46 3,459 MBA 9. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23640) 1997 AY7 14,6 2,339 0,128 6,38 3,576 MBA 2. január 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23641) 1997 AU10 14,9 2,313 0,071 6,71 3,517 MBA 9. január 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23642) 1997 AD15 15,7 2,330 0,160 4,94 3,555 MBA 9. január 1997 Oohira T. Urata
(23643) 1997 AQ15 15,1 2,237 0,211 4,00 3,344 MBA 12. január 1997 Haleakala NEAT
23644 Yamaneko 1997 AW17 15,5 2,396 0,127 2,14 3,707 MBA 13. január 1997 Kuma Kogen A. Nakamura
(23645) 1997 BJ2 15,4 2,303 0,084 6,51 3,493 MBA 30. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23646) 1997 BX2 15,2 2,382 0,069 8,37 3,676 MBA 30. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23647) 1997 BR3 14,2 2,452 0,248 21,67 3,838 MBA 31. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23648) 1997 CB 14,3 2,349 0,279 11,34 3,600 MBA 1. február 1997 Ondřejov L. Šarounová
(23649) 1997 CJ5 15,7 2,389 0,151 00,44 3,692 MBA 1. február 1997 Chichibu N. Sato
(23650) 1997 CU5 15,9 2,351 0,092 5,40 3,603 MBA 7. február 1997 Kleť Klet
(23651) 1997 CN12 15,6 2,560 0,139 7,78 4,096 MBA 3. február 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23652) 1997 CW19 15,8 2,410 0,129 3,27 3,741 MBA 12. február 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23653) 1997 CE21 15,3 2,273 0,187 3,94 3,427 MBA 6. február 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23654) 1997 CC26 15,6 2,389 0,178 2,98 3,692 MBA 13. február 1997 Oohira T. Urata
(23655) 1997 CG26 15,2 2,394 0,110 4,73 3,704 MBA 14. február 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23656) 1997 CK26 15,2 2,371 0,056 6,47 3,651 MBA 14. február 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23657) 1997 CB28 14,5 2,305 0,113 5,60 3,499 MBA 6. február 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(23658) 1997 CC28 16,1 2,435 0,133 2,42 3,799 MBA 6. február 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(23659) 1997 EH 14,9 2,420 0,119 3,53 3,763 MBA 1. marec 1997 Oizumi T. Kobayashi
(23660) 1997 ED5 16,0 2,573 0,194 4,43 4,127 MBA 4. marec 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23661) 1997 EL16 16,3 2,563 0,146 1,22 4,102 MBA 5. marec 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23662) 1997 ES17 13,9 2,436 0,234 3,75 3,801 MBA 3. marec 1997 Kitami K. Endate; K. Watanabe
23663 Kalou 1997 EG18 14,7 2,393 0,063 7,09 3,702 MBA 10. marec 1997 Arbonne la Foret M. Meunier
(23664) 1997 EP25 14,9 2,271 0,090 2,24 3,423 MBA 5. marec 1997 Oohira T. Urata
(23665) 1997 EU46 14,6 2,468 0,148 1,54 3,877 MBA 12. marec 1997 La Silla E. W. Elst
(23666) 1997 FT1 14,5 2,626 0,150 12,44 4,255 MBA 30. marec 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23667) 1997 FM4 14,7 2,537 0,148 12,40 4,039 MBA 31. marec 1997 Socorro LINEAR
(23668) 1997 FR4 15,7 2,461 0,131 2,35 3,859 MBA 31. marec 1997 Socorro LINEAR
(23669) 1997 FB5 15,2 2,575 0,113 2,32 4,131 MBA 31. marec 1997 Socorro LINEAR
(23670) 1997 GX14 14,7 2,621 0,199 11,45 4,242 MBA 3. apríl 1997 Socorro LINEAR
(23671) 1997 GX18 15,6 2,566 0,157 1,67 4,110 MBA 3. apríl 1997 Socorro LINEAR
(23672) 1997 GR21 14,8 2,675 0,171 11,91 4,375 MBA 6. apríl 1997 Socorro LINEAR
(23673) 1997 GB23 15,2 2,597 0,224 4,75 4,184 MBA 6. apríl 1997 Socorro LINEAR
(23674) 1997 GJ23 14,7 2,607 0,173 13,15 4,208 MBA 6. apríl 1997 Socorro LINEAR
(23675) 1997 GU23 14,3 2,576 0,068 15,05 4,133 MBA 6. apríl 1997 Socorro LINEAR
(23676) 1997 GR25 14,9 2,424 0,175 3,63 3,774 MBA 4. apríl 1997 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(23677) 1997 GV32 15,1 2,553 0,194 13,58 4,079 MBA 3. apríl 1997 Socorro LINEAR
(23678) 1997 GW32 15,2 2,625 0,108 1,77 4,252 MBA 3. apríl 1997 Socorro LINEAR
(23679) 1997 GM33 14,2 2,601 0,113 13,31 4,194 MBA 3. apríl 1997 Socorro LINEAR
(23680) 1997 GL34 14,2 2,413 0,123 2,96 3,747 MBA 3. apríl 1997 Socorro LINEAR
(23681) 1997 GC36 14,4 2,675 0,039 3,74 4,375 MBA 6. apríl 1997 Socorro LINEAR
(23682) 1997 GT40 14,0 2,890 0,072 3,34 4,911 MBA 7. apríl 1997 La Silla E. W. Elst
(23683) 1997 HO1 15,2 2,618 0,153 1,11 4,235 MBA 28. apríl 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23684) 1997 HB10 15,4 2,674 0,021 2,89 4,371 MBA 30. apríl 1997 Socorro LINEAR
23685 Toaldo 1997 JV 15,2 2,614 0,168 11,53 4,227 MBA 1. máj 1997 Bologna Osservatorio San Vittore
(23686) 1997 JZ7 13,7 2,688 0,170 12,88 4,406 MBA 8. máj 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(23687) 1997 JA11 13,1 3,141 0,308 14,97 5,566 MBA 8. máj 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23688) 1997 JJ11 13,7 2,575 0,178 14,53 4,132 MBA 3. máj 1997 La Silla E. W. Elst
(23689) 1997 JC13 13,9 2,598 0,168 9,09 4,186 MBA 3. máj 1997 La Silla E. W. Elst
(23690) 1997 JD14 13,8 2,546 0,016 14,06 4,061 MBA 9. máj 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(23691) 1997 JN16 14,2 2,611 0,177 4,18 4,219 MBA 3. máj 1997 La Silla E. W. Elst
(23692) 1997 KA 13,0 2,655 0,149 12,92 4,325 MBA 20. máj 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(23693) 1997 KU2 13,8 2,598 0,112 13,81 4,186 MBA 30. máj 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23694) 1997 KZ3 11,4 5,269 0,036 9,77 12,10 JUT 29. máj 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23695) 1997 MS4 12,8 3,171 0,231 9,64 5,646 MBA 28. jún 1997 Socorro LINEAR
(23696) 1997 MV4 13,2 3,034 0,074 9,75 5,283 MBA 28. jún 1997 Socorro LINEAR
(23697) 1997 MK9 15,5 2,804 0,079 9,46 4,695 MBA 26. jún 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23698) 1997 NA3 14,4 3,059 0,090 2,33 5,348 MBA 4. júl 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
23699 Paulgordan 1997 ND3 15,2 3,147 0,165 15,51 5,581 MBA 8. júl 1997 Prescott P. G. Comba
(23700) 1997 OZ 14,6 3,073 0,192 2,72 5,386 MBA 25. júl 1997 Mallorca R. Pacheco; A. Lopez
(23701) 1997 PC1 14,1 3,102 0,172 1,51 5,462 MBA 3. august 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(23702) 1997 QE1 12,8 2,634 0,139 16,29 4,274 MBA 28. august 1997 Cloudcroft W. Offutt
(23703) 1997 RJ1 13,5 3,202 0,142 6,38 5,730 MBA 3. september 1997 Oohira T. Urata
(23704) 1997 SD10 15,4 2,396 0,201 2,54 3,707 MBA 23. september 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(23705) 1997 SQ14 14,1 2,452 0,139 5,70 3,838 MBA 28. september 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23706) 1997 SY32 12,4 5,256 0,091 6,81 12,05 JUT 29. september 1997 Kitt Peak Spacewatch
(23707) 1997 TZ7 13,2 3,115 0,248 16,91 5,497 MBA 4. október 1997 Chinle J. Bruton
(23708) 1997 TR18 13,2 2,989 0,046 9,47 5,168 MBA 5. október 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(23709) 1997 TA28 11,1 5,165 0,084 10,70 11,74 JUT 1. október 1997 La Silla Uppsala-DLR Trojan Survey
(23710) 1997 UJ 12,3 5,131 0,062 11,10 11,63 JUT 20. október 1997 Ondřejov L. Šarounová
(23711) 1997 UT2 13,0 3,161 0,224 17,00 5,621 MBA 25. október 1997 Oohira T. Urata
23712 Willpatrick 1998 AA 13,5 2,376 0,247 23,50 3,661 MBA 1. január 1998 Needville W. G. Dillon; E. R. Dillon
(23713) 1998 EQ2 16,4 2,293 0,094 6,32 3,471 MBA 2. marec 1998 Caussols ODAS
(23714) 1998 EC3 16,7 2,130 0,515 8,38 3,109 AMR 1. marec 1998 Oizumi T. Kobayashi
(23715) 1998 FK2 15,0 1,932 0,083 22,19 2,684 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(23716) 1998 FA107 15,9 2,285 0,217 7,69 3,452 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
(23717) 1998 FW118 15,2 2,257 0,155 4,58 3,391 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
23718 Horgos 1998 GO10 14,7 2,567 0,189 1,44 4,113 MBA 2. apríl 1998 Piszkesteto K. Sarneczky; L. Kiss
(23719) 1998 HG23 16,1 2,131 0,046 2,61 3,109 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23720) 1998 HG26 15,3 2,361 0,201 3,74 3,626 MBA 20. apríl 1998 Kitt Peak Spacewatch
(23721) 1998 HQ27 14,4 2,285 0,229 4,95 3,452 MBA 22. apríl 1998 Kitt Peak Spacewatch
(23722) 1998 HD32 15,2 2,279 0,190 4,14 3,440 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23723) 1998 HG40 16,3 2,182 0,110 3,97 3,223 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23724) 1998 HW41 16,1 2,237 0,168 3,86 3,346 MBA 24. apríl 1998 Kitt Peak Spacewatch
(23725) 1998 HH43 15,5 2,341 0,240 6,04 3,581 MBA 23. apríl 1998 Haleakala NEAT
(23726) 1998 HG48 14,7 2,165 0,247 6,36 3,184 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23727) 1998 HO52 15,1 2,208 0,182 4,29 3,280 MBA 30. apríl 1998 Nanyo T. Okuni
(23728) 1998 HV63 14,2 2,434 0,092 7,47 3,797 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23729) 1998 HH80 14,4 2,294 0,189 5,89 3,475 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23730) 1998 HX89 15,9 2,228 0,138 3,88 3,326 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23731) 1998 HA93 15,0 2,428 0,208 2,14 3,782 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23732) 1998 HV95 15,5 2,318 0,178 5,30 3,529 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23733) 1998 HE123 14,8 2,402 0,115 7,86 3,723 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23734) 1998 HK124 14,6 2,215 0,120 6,21 3,295 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23735) 1998 HM134 15,5 2,285 0,153 6,22 3,452 MBA 19. apríl 1998 Socorro LINEAR
(23736) 1998 HO148 15,5 2,138 0,105 2,30 3,126 MBA 25. apríl 1998 La Silla E. W. Elst
(23737) 1998 HW150 14,8 2,300 0,239 5,14 3,488 MBA 21. apríl 1998 Kitt Peak Spacewatch
(23738) 1998 JZ1 15,0 2,157 0,291 5,82 3,168 MBA 1. máj 1998 Haleakala NEAT
(23739) 1998 KS1 15,0 2,228 0,171 4,72 3,325 MBA 18. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
(23740) 1998 KP3 15,3 2,357 0,136 5,83 3,618 MBA 25. máj 1998 Woomera F. B. Zoltowski
(23741) 1998 KB4 15,4 2,402 0,173 2,78 3,722 MBA 22. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
(23742) 1998 KW4 16,0 2,284 0,142 4,57 3,452 MBA 22. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
(23743) 1998 KT6 15,5 2,289 0,148 6,25 3,462 MBA 22. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
(23744) 1998 KX6 15,2 2,257 0,191 2,95 3,391 MBA 22. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
(23745) 1998 KZ15 16,1 2,241 0,168 6,07 3,354 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(23746) 1998 KQ19 15,4 2,165 0,184 4,46 3,184 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(23747) 1998 KW25 15,4 2,396 0,189 3,54 3,707 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(23748) 1998 KF28 14,9 2,277 0,169 5,39 3,436 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(23749) 1998 KL30 14,6 2,251 0,159 5,00 3,378 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(23750) 1998 KQ35 15,2 2,379 0,113 5,80 3,670 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 23251 – 23500
Zoznam planétok
23501 – 23750
Nasledujú:
Zoznam planétok 23751 – 24000



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.