Zoznam planétok 54251 – 54500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 54001-54250
Zoznam planétok
54251-54500
Nasledujú:
Zoznam planétok 54501-54750



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(54251) 2000 JO26 15,3 2,381 0,079 6,10 3,673 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54252) 2000 JV26 14,2 2,978 0,170 10,00 5,138 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54253) 2000 JP27 13,5 2,800 0,206 3,03 4,684 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54254) 2000 JQ27 16,1 2,305 0,089 3,79 3,500 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54255) 2000 JL28 15,8 2,397 0,084 2,86 3,711 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54256) 2000 JC30 14,1 2,784 0,061 6,25 4,644 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54257) 2000 JK30 15,1 2,440 0,109 5,64 3,812 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54258) 2000 JV30 15,9 2,615 0,233 12,52 4,227 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54259) 2000 JC32 15,1 2,521 0,133 3,61 4,002 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54260) 2000 JF32 16,0 2,333 0,193 5,87 3,562 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54261) 2000 JV32 14,8 2,439 0,086 1,48 3,809 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54262) 2000 JX32 16,0 2,333 0,105 3,89 3,563 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54263) 2000 JD33 15,6 2,590 0,182 3,28 4,167 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54264) 2000 JN33 16,0 2,380 0,149 2,46 3,671 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54265) 2000 JS33 15,7 2,323 0,050 6,30 3,541 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54266) 2000 JC34 16,0 2,335 0,092 6,34 3,567 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54267) 2000 JD35 16,0 2,303 0,067 6,26 3,495 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54268) 2000 JR35 14,9 3,146 0,138 3,95 5,578 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54269) 2000 JZ36 15,5 2,528 0,110 2,31 4,020 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54270) 2000 JC39 14,2 3,176 0,134 2,32 5,659 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54271) 2000 JD39 15,3 2,285 0,047 7,66 3,454 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54272) 2000 JT40 15,3 2,895 0,036 2,20 4,925 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54273) 2000 JC41 15,9 2,427 0,133 1,41 3,780 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54274) 2000 JK42 16,1 2,521 0,152 3,84 4,003 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54275) 2000 JF43 15,6 2,363 0,159 3,27 3,632 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54276) 2000 JG45 15,0 2,745 0,140 9,58 4,548 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54277) 2000 JD46 14,5 2,535 0,118 16,39 4,036 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54278) 2000 JZ46 14,6 2,599 0,153 7,58 4,190 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(54279) 2000 JC47 15,8 2,395 0,083 6,35 3,706 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(54280) 2000 JF47 13,7 2,922 0,091 11,24 4,995 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(54281) 2000 JP47 15,0 2,445 0,112 6,13 3,822 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(54282) 2000 JX47 16,6 2,389 0,109 6,20 3,693 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(54283) 2000 JG48 14,3 2,371 0,043 10,02 3,651 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(54284) 2000 JM50 14,7 2,816 0,067 11,97 4,726 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(54285) 2000 JR50 14,3 2,729 0,049 3,56 4,509 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(54286) 2000 JD51 13,4 3,136 0,178 10,87 5,554 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(54287) 2000 JE51 13,8 2,773 0,156 12,31 4,616 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(54288) 2000 JV53 14,2 2,620 0,191 11,92 4,240 MBA 4. máj 2000 Nanyo T. Okuni
(54289) 2000 JE56 15,7 2,331 0,155 5,47 3,558 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54290) 2000 JM56 15,2 2,306 0,128 7,51 3,501 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54291) 2000 JD57 14,3 2,642 0,046 15,83 4,294 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54292) 2000 JT58 14,0 2,243 0,062 6,88 3,358 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54293) 2000 JB59 13,0 3,020 0,090 11,27 5,248 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54294) 2000 JC59 14,7 2,596 0,109 12,12 4,181 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54295) 2000 JO59 15,0 2,362 0,076 10,65 3,630 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54296) 2000 JN60 15,2 2,383 0,180 4,17 3,677 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54297) 2000 JA61 15,1 2,850 0,019 1,57 4,811 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54298) 2000 JE62 15,1 2,318 0,145 11,29 3,529 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(54299) 2000 JV62 15,2 2,343 0,088 6,13 3,585 MBA 9. máj 2000 Socorro LINEAR
(54300) 2000 JZ63 16,4 2,397 0,157 2,82 3,711 MBA 10. máj 2000 Socorro LINEAR
(54301) 2000 JG64 14,7 2,553 0,118 6,47 4,078 MBA 10. máj 2000 Socorro LINEAR
(54302) 2000 JA66 14,7 2,582 0,070 10,98 4,149 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54303) 2000 JD66 13,9 2,568 0,099 13,08 4,115 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54304) 2000 JE66 14,3 2,658 0,113 14,37 4,333 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54305) 2000 JB69 14,6 2,580 0,057 9,56 4,144 MBA 1. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54306) 2000 JC70 13,8 2,607 0,203 29,15 4,210 MBA 2. máj 2000 Socorro LINEAR
(54307) 2000 JT71 15,6 2,364 0,202 4,72 3,634 MBA 1. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54308) 2000 JF73 14,8 2,758 0,129 10,36 4,580 MBA 2. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54309) 2000 JN73 15,0 2,484 0,059 12,83 3,915 MBA 2. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54310) 2000 JO73 14,4 2,622 0,048 15,52 4,246 MBA 2. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54311) 2000 JR73 13,4 3,182 0,052 14,50 5,676 MBA 2. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54312) 2000 JZ73 15,6 2,523 0,067 3,67 4,006 MBA 2. máj 2000 Kitt Peak Spacewatch
(54313) 2000 JL75 16,9 2,438 0,147 1,52 3,806 MBA 3. máj 2000 Socorro LINEAR
(54314) 2000 JS75 16,3 2,281 0,130 5,40 3,445 MBA 5. máj 2000 Socorro LINEAR
(54315) 2000 JU75 15,4 2,261 0,118 5,87 3,400 MBA 5. máj 2000 Socorro LINEAR
(54316) 2000 JV75 14,2 2,622 0,195 13,04 4,245 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54317) 2000 JD76 14,4 2,614 0,082 15,49 4,227 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54318) 2000 JF76 14,3 2,676 0,150 4,61 4,376 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54319) 2000 JG76 15,1 2,591 0,086 10,21 4,169 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(54320) 2000 JL80 14,9 3,119 0,185 0,64 5,508 MBA 6. máj 2000 Kitt Peak Spacewatch
(54321) 2000 JA81 14,5 2,592 0,248 6,78 4,172 MBA 15. máj 2000 Crni Vrh Crni Vrh
(54322) 2000 JZ83 14,8 2,585 0,142 6,31 4,156 MBA 5. máj 2000 Socorro LINEAR
(54323) 2000 JQ86 13,7 2,690 0,058 22,60 4,410 MBA 1. máj 2000 Socorro LINEAR
(54324) 2000 KO3 15,4 2,323 0,064 7,43 3,540 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54325) 2000 KP3 14,3 3,218 0,126 5,49 5,773 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54326) 2000 KY3 14,9 2,434 0,117 7,52 3,796 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54327) 2000 KB4 14,7 2,547 0,183 5,65 4,064 MBA 27. máj 2000 Prescott P. G. Comba
(54328) 2000 KO5 15,0 2,345 0,155 24,49 3,590 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54329) 2000 KD6 14,4 3,223 0,108 5,60 5,784 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54330) 2000 KH7 14,0 3,039 0,088 12,96 5,296 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54331) 2000 KS7 15,4 2,780 0,054 5,57 4,636 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54332) 2000 KQ9 17,2 2,358 0,117 1,78 3,620 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54333) 2000 KJ10 15,6 2,705 0,063 6,97 4,449 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54334) 2000 KS10 14,4 2,947 0,050 12,90 5,058 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54335) 2000 KJ12 15,0 2,565 0,127 14,33 4,108 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54336) 2000 KU13 14,7 2,602 0,195 12,83 4,196 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54337) 2000 KL15 15,2 2,409 0,138 4,91 3,739 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54338) 2000 KN18 14,9 2,588 0,033 4,48 4,164 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54339) 2000 KA19 15,1 2,658 0,093 0,82 4,332 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54340) 2000 KX22 14,9 2,710 0,060 3,18 4,460 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54341) 2000 KD24 15,1 2,516 0,041 14,31 3,990 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54342) 2000 KF24 13,3 2,993 0,066 11,29 5,178 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54343) 2000 KY26 13,9 2,758 0,072 5,76 4,580 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54344) 2000 KK27 14,0 2,560 0,145 15,00 4,096 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54345) 2000 KS28 14,0 2,766 0,078 6,96 4,599 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54346) 2000 KZ28 15,8 2,420 0,117 1,79 3,763 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54347) 2000 KB29 15,6 2,346 0,061 6,40 3,592 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54348) 2000 KP29 13,4 3,231 0,185 7,26 5,806 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54349) 2000 KX29 13,8 3,195 0,178 2,41 5,711 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54350) 2000 KO30 15,8 2,370 0,153 0,80 3,649 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54351) 2000 KV30 14,7 2,338 0,105 4,83 3,574 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54352) 2000 KK31 14,9 2,287 0,165 3,16 3,459 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54353) 2000 KH32 15,4 2,445 0,081 5,20 3,823 MBA 29. máj 2000 Socorro LINEAR
(54354) 2000 KO32 14,3 3,168 0,066 8,26 5,638 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54355) 2000 KJ33 14,4 2,276 0,142 7,51 3,433 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54356) 2000 KK33 14,1 2,350 0,097 8,60 3,601 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54357) 2000 KN33 15,1 2,397 0,155 2,56 3,710 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54358) 2000 KM35 13,3 3,106 0,176 17,13 5,474 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54359) 2000 KD36 15,4 2,730 0,122 4,32 4,511 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54360) 2000 KK36 14,2 2,594 0,209 5,18 4,178 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54361) 2000 KM37 16,4 2,576 0,110 2,14 4,134 MBA 24. máj 2000 Kitt Peak Spacewatch
54362 Restitutum 2000 KP38 15,1 2,638 0,130 13,79 4,284 MBA 27. máj 2000 Anza M. Collins; M. White
(54363) 2000 KH39 16,8 2,404 0,079 4,37 3,727 MBA 24. máj 2000 Kitt Peak Spacewatch
(54364) 2000 KN42 14,5 2,657 0,090 15,38 4,330 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54365) 2000 KO42 14,4 2,562 0,037 15,63 4,099 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54366) 2000 KL43 16,2 2,896 0,065 6,18 4,928 MBA 26. máj 2000 Kitt Peak Spacewatch
(54367) 2000 KL48 16,0 2,464 0,158 10,40 3,868 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54368) 2000 KM50 14,6 2,263 0,130 6,71 3,405 MBA 23. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54369) 2000 KS50 13,1 2,992 0,082 12,15 5,175 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54370) 2000 KT50 13,3 3,054 0,103 11,86 5,337 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54371) 2000 KC52 15,9 2,364 0,096 3,01 3,635 MBA 23. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54372) 2000 KN53 13,3 3,181 0,061 16,05 5,672 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54373) 2000 KZ53 15,5 2,532 0,100 14,63 4,028 MBA 27. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54374) 2000 KM55 14,9 2,399 0,080 6,68 3,715 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54375) 2000 KO55 13,3 2,851 0,118 10,24 4,813 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54376) 2000 KV56 15,5 2,408 0,167 3,56 3,735 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54377) 2000 KE58 14,7 2,622 0,082 14,14 4,246 MBA 24. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54378) 2000 KB60 15,2 2,440 0,059 7,13 3,812 MBA 25. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54379) 2000 KA61 15,3 2,322 0,097 5,29 3,537 MBA 25. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54380) 2000 KR61 14,8 2,525 0,131 4,00 4,012 MBA 25. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54381) 2000 KD62 14,5 2,752 0,109 14,18 4,565 MBA 26. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54382) 2000 KM62 13,4 3,055 0,161 11,64 5,339 MBA 26. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54383) 2000 KC63 14,2 3,070 0,055 13,14 5,378 MBA 26. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54384) 2000 KU63 15,1 2,522 0,147 14,05 4,006 MBA 26. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54385) 2000 KB64 14,8 2,625 0,127 12,57 4,253 MBA 26. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54386) 2000 KD64 14,0 2,679 0,187 13,92 4,384 MBA 26. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54387) 2000 KF64 14,4 2,616 0,126 15,44 4,230 MBA 26. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54388) 2000 KD65 14,4 2,744 0,277 7,48 4,545 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54389) 2000 KS65 15,4 2,595 0,089 15,80 4,180 MBA 27. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54390) 2000 KZ66 14,6 2,291 0,188 24,76 3,467 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54391) 2000 KO67 13,5 2,720 0,171 18,00 4,484 MBA 31. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54392) 2000 KH70 15,5 2,913 0,115 0,94 4,971 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54393) 2000 KX72 14,8 2,607 0,082 14,36 4,208 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54394) 2000 KB73 14,6 2,577 0,124 13,80 4,137 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(54395) 2000 KD75 16,0 2,420 0,054 5,67 3,765 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54396) 2000 KW78 13,6 3,172 0,126 5,75 5,648 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54397) 2000 KC80 15,0 2,370 0,133 5,27 3,649 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(54398) 2000 KP82 15,1 2,648 0,091 4,46 4,307 MBA 23. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54399) 2000 KV82 15,3 2,404 0,070 7,36 3,726 MBA 26. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54400) 2000 LD 14,5 2,694 0,139 3,63 4,422 MBA 1. jún 2000 Prescott P. G. Comba
(54401) 2000 LM 17,3 1,711 0,263 18,96 2,238 AMR 1. jún 2000 Socorro LINEAR
(54402) 2000 LA2 14,8 2,982 0,072 10,65 5,150 MBA 4. jún 2000 Reedy Creek J. Broughton
(54403) 2000 LD2 15,4 2,637 0,163 11,05 4,283 MBA 4. jún 2000 Reedy Creek J. Broughton
(54404) 2000 LO3 14,3 2,680 0,112 10,87 4,386 MBA 4. jún 2000 Socorro LINEAR
(54405) 2000 LL4 14,8 2,753 0,131 9,58 4,568 MBA 4. jún 2000 Socorro LINEAR
(54406) 2000 LR4 14,1 2,549 0,064 7,63 4,068 MBA 5. jún 2000 Socorro LINEAR
(54407) 2000 LU6 15,5 2,584 0,011 3,95 4,154 MBA 1. jún 2000 Kitt Peak Spacewatch
(54408) 2000 LZ6 16,3 2,830 0,112 6,13 4,761 MBA 1. jún 2000 Kitt Peak Spacewatch
(54409) 2000 LD8 15,7 2,309 0,097 0,43 3,508 MBA 6. jún 2000 Socorro LINEAR
(54410) 2000 LG9 14,9 2,418 0,162 3,66 3,758 MBA 5. jún 2000 Socorro LINEAR
54411 Bobestelle 2000 LH10 14,6 2,856 0,187 10,30 4,826 MBA 3. jún 2000 Mauna Kea P. B. Stetson; D. D. Balam
(54412) 2000 LU10 14,5 2,604 0,087 12,18 4,202 MBA 4. jún 2000 Socorro LINEAR
(54413) 2000 LL11 13,8 2,615 0,173 16,89 4,228 MBA 4. jún 2000 Socorro LINEAR
(54414) 2000 LA13 13,2 2,979 0,114 11,40 5,140 MBA 5. jún 2000 Socorro LINEAR
(54415) 2000 LR13 13,4 3,062 0,055 10,35 5,358 MBA 6. jún 2000 Socorro LINEAR
(54416) 2000 LR14 14,8 2,532 0,066 4,58 4,028 MBA 7. jún 2000 Socorro LINEAR
(54417) 2000 LH17 15,4 2,299 0,048 7,70 3,486 MBA 5. jún 2000 Socorro LINEAR
(54418) 2000 LO17 12,9 2,573 0,202 14,19 4,127 MBA 7. jún 2000 Socorro LINEAR
(54419) 2000 LA20 14,5 2,402 0,191 13,20 3,722 MBA 8. jún 2000 Socorro LINEAR
(54420) 2000 LT20 14,5 2,055 0,083 19,56 2,946 MBA 8. jún 2000 Socorro LINEAR
(54421) 2000 LG23 14,4 2,669 0,137 12,18 4,359 MBA 1. jún 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54422) 2000 LK23 14,6 2,687 0,136 12,50 4,403 MBA 3. jún 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54423) 2000 LO24 12,8 3,237 0,118 22,33 5,824 MBA 1. jún 2000 Socorro LINEAR
(54424) 2000 LP24 14,6 2,660 0,104 15,62 4,338 MBA 1. jún 2000 Socorro LINEAR
(54425) 2000 LX24 15,1 2,719 0,137 15,68 4,484 MBA 1. jún 2000 Socorro LINEAR
(54426) 2000 LR25 13,7 3,035 0,112 7,94 5,288 MBA 7. jún 2000 Socorro LINEAR
(54427) 2000 LG27 13,6 3,047 0,097 8,86 5,318 MBA 6. jún 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54428) 2000 LN27 12,2 3,143 0,095 16,36 5,571 MBA 6. jún 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54429) 2000 LN28 14,6 2,753 0,166 3,90 4,568 MBA 9. jún 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54430) 2000 LZ29 13,7 2,567 0,128 12,90 4,112 MBA 7. jún 2000 Socorro LINEAR
(54431) 2000 LA31 16,4 2,444 0,063 6,65 3,819 MBA 6. jún 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54432) 2000 LG31 12,9 2,598 0,187 12,51 4,187 MBA 6. jún 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54433) 2000 LH32 14,2 2,976 0,054 9,90 5,132 MBA 5. jún 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54434) 2000 LU33 14,7 2,690 0,195 12,58 4,411 MBA 4. jún 2000 Haleakala NEAT
(54435) 2000 LM35 14,1 3,063 0,063 8,18 5,359 MBA 1. jún 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54436) 2000 LK36 14,1 2,751 0,072 16,95 4,563 MBA 1. jún 2000 Haleakala NEAT
(54437) 2000 MW 13,9 2,583 0,081 14,02 4,151 MBA 24. jún 2000 Reedy Creek J. Broughton
(54438) 2000 MB2 14,3 2,555 0,201 3,98 4,082 MBA 25. jún 2000 Farpoint Farpoint
54439 Topeka 2000 MG3 14,4 2,539 0,192 16,52 4,045 MBA 29. jún 2000 Farpoint G. Hug
(54440) 2000 MP3 14,8 2,557 0,192 5,37 4,088 MBA 24. jún 2000 Socorro LINEAR
(54441) 2000 MP5 13,8 2,547 0,217 13,55 4,064 MBA 26. jún 2000 Socorro LINEAR
(54442) 2000 MS5 14,5 2,650 0,208 15,41 4,313 MBA 25. jún 2000 Socorro LINEAR
(54443) 2000 MT5 13,7 2,338 0,189 24,39 3,574 MBA 25. jún 2000 Socorro LINEAR
(54444) 2000 MU5 12,3 3,229 0,036 20,09 5,801 MBA 25. jún 2000 Socorro LINEAR
(54445) 2000 MW5 14,3 2,599 0,204 14,30 4,188 MBA 25. jún 2000 Socorro LINEAR
(54446) 2000 MY5 15,4 2,719 0,128 5,36 4,483 MBA 23. jún 2000 Kitt Peak Spacewatch
(54447) 2000 NX1 14,8 2,628 0,085 16,07 4,259 MBA 5. júl 2000 Reedy Creek J. Broughton
(54448) 2000 NZ2 14,3 2,260 0,163 22,24 3,397 MBA 6. júl 2000 Socorro LINEAR
(54449) 2000 NY7 15,0 2,799 0,088 9,71 4,681 MBA 5. júl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(54450) 2000 NT10 14,7 2,743 0,106 8,56 4,543 MBA 6. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54451) 2000 NV10 13,3 3,169 0,158 10,39 5,641 MBA 6. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54452) 2000 NX13 14,8 2,715 0,146 10,67 4,473 MBA 5. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54453) 2000 NL15 14,4 2,978 0,118 9,31 5,139 MBA 5. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54454) 2000 NA16 14,1 2,853 0,017 1,88 4,818 MBA 5. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54455) 2000 NW16 15,1 2,573 0,166 9,82 4,127 MBA 5. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54456) 2000 NJ17 13,7 3,137 0,034 15,18 5,554 MBA 5. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54457) 2000 NC24 13,8 2,592 0,123 18,49 4,171 MBA 5. júl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(54458) 2000 NM24 14,5 2,604 0,173 14,20 4,202 MBA 4. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54459) 2000 NX24 14,5 2,776 0,088 3,31 4,626 MBA 4. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54460) 2000 NU28 14,2 3,021 0,196 3,32 5,250 MBA 2. júl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(54461) 2000 NA29 13,8 3,109 0,198 13,75 5,482 MBA 2. júl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(54462) 2000 NC29 13,9 2,797 0,192 17,36 4,677 MBA 4. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(54463) 2000 OS1 14,9 2,451 0,170 4,87 3,837 MBA 27. júl 2000 Reedy Creek J. Broughton
(54464) 2000 OX1 14,1 3,014 0,098 8,68 5,232 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54465) 2000 OE4 13,9 2,679 0,175 8,05 4,383 MBA 24. júl 2000 Socorro LINEAR
(54466) 2000 OO4 14,3 2,692 0,127 13,46 4,416 MBA 24. júl 2000 Socorro LINEAR
(54467) 2000 OE6 13,1 2,599 0,108 10,87 4,188 MBA 24. júl 2000 Socorro LINEAR
(54468) 2000 OA7 14,2 2,554 0,147 12,67 4,081 MBA 29. júl 2000 Crni Vrh Crni Vrh
(54469) 2000 OM8 13,6 3,114 0,082 9,53 5,494 MBA 30. júl 2000 Crni Vrh Crni Vrh
(54470) 2000 OE10 14,7 2,779 0,228 7,65 4,633 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54471) 2000 OC11 14,5 2,751 0,022 5,13 4,562 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54472) 2000 OL11 14,4 2,928 0,053 3,06 5,010 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54473) 2000 OK13 13,2 3,064 0,057 8,45 5,363 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54474) 2000 OV13 13,8 3,038 0,080 10,06 5,295 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54475) 2000 OC16 14,3 2,748 0,078 3,44 4,554 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54476) 2000 OK16 13,2 3,085 0,207 12,01 5,419 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54477) 2000 OM17 14,6 2,749 0,132 1,77 4,556 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54478) 2000 OG23 13,7 3,155 0,168 20,34 5,604 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54479) 2000 OX23 14,2 2,987 0,101 12,35 5,161 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54480) 2000 OB24 14,9 2,571 0,192 8,86 4,121 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54481) 2000 OB25 14,4 2,660 0,111 12,67 4,337 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54482) 2000 OE25 14,6 2,656 0,174 8,08 4,328 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54483) 2000 OF26 15,3 2,203 0,150 4,12 3,269 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54484) 2000 OJ26 15,3 2,563 0,203 5,72 4,103 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54485) 2000 OR27 14,3 2,677 0,096 15,54 4,379 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54486) 2000 OO29 14,2 3,035 0,103 8,97 5,286 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54487) 2000 OD30 14,5 3,044 0,091 10,13 5,310 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54488) 2000 OG32 14,3 3,090 0,055 9,53 5,430 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54489) 2000 OZ32 14,5 2,645 0,055 14,51 4,301 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54490) 2000 ON34 14,1 2,785 0,114 8,85 4,646 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54491) 2000 OD35 14,4 3,021 0,122 9,82 5,250 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54492) 2000 OB36 13,5 3,165 0,088 17,55 5,630 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(54493) 2000 OP37 14,5 2,843 0,123 10,32 4,793 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54494) 2000 OB38 13,8 3,235 0,030 10,04 5,816 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54495) 2000 OL38 14,9 2,651 0,143 9,14 4,316 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54496) 2000 OT40 13,8 3,062 0,034 7,79 5,358 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54497) 2000 OF41 14,5 3,079 0,033 9,49 5,401 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54498) 2000 OK41 14,9 3,038 0,023 9,69 5,295 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54499) 2000 OS41 14,4 2,852 0,087 11,88 4,816 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(54500) 2000 OR44 14,1 2,676 0,100 13,65 4,376 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 54001-54250
Zoznam planétok
54251-54500
Nasledujú:
Zoznam planétok 54501-54750



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.