Zoznam planétok 69751 – 70000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 69501-69750
Zoznam planétok
69751-70000
Nasledujú:
Zoznam planétok 70001-70250



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(69751) 1998 MV17 16,0 2,631 0,143 4,32 4,268 MBA 22. jún 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69752) 1998 ME32 15,3 2,592 0,180 3,36 4,171 MBA 24. jún 1998 Socorro LINEAR
(69753) 1998 ML34 15,2 2,712 0,190 4,42 4,464 MBA 24. jún 1998 Socorro LINEAR
(69754) 1998 MM39 15,2 2,657 0,203 12,20 4,330 MBA 26. jún 1998 La Silla E. W. Elst
(69755) 1998 MQ40 16,3 2,691 0,241 3,65 4,413 MBA 26. jún 1998 La Silla E. W. Elst
(69756) 1998 OY3 16,0 2,783 0,086 3,30 4,643 MBA 24. júl 1998 Caussols ODAS
(69757) 1998 OD7 14,4 2,800 0,088 7,75 4,684 MBA 28. júl 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(69758) 1998 OP10 13,8 2,648 0,155 10,31 4,307 MBA 26. júl 1998 La Silla E. W. Elst
(69759) 1998 OT10 14,7 2,788 0,062 3,32 4,654 MBA 26. júl 1998 La Silla E. W. Elst
(69760) 1998 PR 14,6 2,762 0,063 4,25 4,588 MBA 15. august 1998 Prescott P. G. Comba
(69761) 1998 QM4 14,5 2,639 0,158 15,65 4,286 MBA 21. august 1998 Woomera F. B. Zoltowski
(69762) 1998 QS5 14,9 2,741 0,228 6,69 4,537 MBA 23. august 1998 Prescott P. G. Comba
(69763) 1998 QH9 15,1 2,732 0,243 15,54 4,515 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69764) 1998 QS10 14,7 2,661 0,173 12,18 4,339 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69765) 1998 QN12 14,8 2,689 0,237 4,69 4,409 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69766) 1998 QZ19 15,0 2,748 0,070 5,08 4,556 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69767) 1998 QA20 14,2 2,671 0,219 11,38 4,365 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69768) 1998 QF24 15,1 2,754 0,141 6,73 4,569 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69769) 1998 QM24 15,5 2,810 0,238 7,96 4,710 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69770) 1998 QN26 14,8 2,632 0,247 9,63 4,269 MBA 24. august 1998 Reedy Creek J. Broughton
(69771) 1998 QT32 14,4 2,848 0,081 1,07 4,806 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69772) 1998 QU32 14,7 2,754 0,141 12,29 4,570 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69773) 1998 QT34 15,2 2,644 0,219 4,53 4,298 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69774) 1998 QN41 14,5 2,877 0,017 1,59 4,880 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69775) 1998 QK46 14,6 3,081 0,241 14,52 5,406 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69776) 1998 QB49 14,4 2,690 0,146 16,65 4,411 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69777) 1998 QJ49 13,8 2,761 0,117 25,22 4,587 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(69778) 1998 QM53 14,0 3,021 0,085 9,30 5,251 MBA 20. august 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69779) 1998 QZ53 16,0 2,772 0,276 8,27 4,614 MBA 19. august 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69780) 1998 QG55 14,6 2,760 0,339 9,93 4,584 MBA 27. august 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69781) 1998 QL59 15,2 2,760 0,217 7,77 4,584 MBA 26. august 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69782) 1998 QF60 15,2 2,915 0,049 2,54 4,975 MBA 26. august 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69783) 1998 QC67 14,8 2,783 0,142 11,99 4,642 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(69784) 1998 QP70 14,7 2,696 0,185 12,04 4,427 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(69785) 1998 QU71 14,4 2,608 0,175 9,57 4,212 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(69786) 1998 QS77 14,0 2,963 0,088 9,04 5,099 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(69787) 1998 QH80 15,4 2,729 0,326 13,16 4,507 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(69788) 1998 QY85 14,9 2,665 0,238 11,07 4,350 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(69789) 1998 QS87 14,3 2,663 0,283 15,49 4,345 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(69790) 1998 QM88 14,8 2,901 0,260 10,48 4,941 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(69791) 1998 QG89 14,3 2,626 0,149 12,77 4,255 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(69792) 1998 QS96 15,5 2,861 0,305 7,27 4,838 MBA 19. august 1998 Socorro LINEAR
(69793) 1998 QV96 13,9 2,971 0,055 11,49 5,120 MBA 19. august 1998 Socorro LINEAR
(69794) 1998 QM104 14,9 2,947 0,085 16,82 5,057 MBA 26. august 1998 La Silla E. W. Elst
(69795) 1998 RA3 15,4 2,887 0,070 1,92 4,904 MBA 13. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69796) 1998 RV5 13,9 3,006 0,125 11,07 5,212 MBA 15. september 1998 Caussols ODAS
(69797) 1998 RF6 14,9 2,729 0,044 6,31 4,506 MBA 14. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69798) 1998 RU11 14,6 3,054 0,101 9,48 5,337 MBA 13. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69799) 1998 RD12 15,8 2,736 0,106 0,97 4,524 MBA 14. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69800) 1998 RD13 14,8 2,930 0,072 1,85 5,016 MBA 14. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69801) 1998 RS14 15,2 3,014 0,140 9,01 5,233 MBA 14. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69802) 1998 RX15 15,0 2,867 0,081 0,96 4,855 MBA 14. september 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(69803) 1998 RL20 14,1 2,765 0,056 7,46 4,598 MBA 15. september 1998 Reedy Creek J. Broughton
(69804) 1998 RV22 15,5 2,779 0,146 9,51 4,631 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69805) 1998 RF23 15,3 2,756 0,111 6,24 4,574 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69806) 1998 RC24 15,6 2,760 0,100 4,07 4,584 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69807) 1998 RE24 15,2 2,800 0,109 3,98 4,684 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69808) 1998 RO29 15,8 2,790 0,151 12,82 4,660 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69809) 1998 RM33 14,6 2,733 0,148 5,22 4,517 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69810) 1998 RF42 14,9 2,766 0,259 7,64 4,600 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69811) 1998 RC47 15,3 2,894 0,084 16,55 4,922 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69812) 1998 RV47 15,1 2,975 0,075 9,29 5,129 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69813) 1998 RB50 15,2 2,805 0,102 4,14 4,698 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69814) 1998 RD50 14,0 2,789 0,093 12,76 4,656 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69815) 1998 RC54 14,3 3,089 0,125 7,95 5,429 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69816) 1998 RS57 14,2 2,781 0,106 9,16 4,636 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69817) 1998 RB58 15,5 2,862 0,004 2,66 4,842 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69818) 1998 RP61 14,5 2,768 0,315 7,60 4,603 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69819) 1998 RK62 15,4 2,795 0,184 13,55 4,672 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69820) 1998 RR63 14,8 2,755 0,039 6,36 4,572 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69821) 1998 RA65 15,3 2,897 0,069 1,86 4,929 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69822) 1998 RD65 14,5 3,000 0,078 0,98 5,195 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69823) 1998 RQ68 14,7 2,879 0,092 1,43 4,885 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69824) 1998 RO70 14,3 2,772 0,147 9,42 4,614 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69825) 1998 RU71 14,9 2,910 0,111 2,72 4,963 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69826) 1998 RE72 14,5 2,966 0,074 10,42 5,108 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69827) 1998 RR72 14,3 2,893 0,109 2,65 4,921 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69828) 1998 RX73 14,6 3,048 0,225 6,44 5,320 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69829) 1998 RS74 14,3 2,775 0,147 8,82 4,621 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69830) 1998 RA75 14,2 2,647 0,148 11,32 4,306 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69831) 1998 RO75 14,8 2,867 0,065 6,17 4,854 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69832) 1998 RA76 15,6 2,771 0,149 2,24 4,612 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69833) 1998 RO76 14,9 3,041 0,122 11,24 5,303 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69834) 1998 RH77 14,2 2,993 0,076 9,85 5,177 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69835) 1998 RV78 14,7 2,773 0,065 10,77 4,617 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(69836) 1998 SZ2 14,8 2,790 0,125 13,04 4,660 MBA 18. september 1998 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
(69837) 1998 SE4 13,6 2,981 0,112 10,81 5,146 MBA 19. september 1998 Prescott P. G. Comba
(69838) 1998 SX5 14,9 2,794 0,044 6,83 4,670 MBA 20. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69839) 1998 SJ10 15,4 3,054 0,178 1,16 5,335 MBA 18. september 1998 Caussols ODAS
(69840) 1998 SM10 13,7 2,972 0,150 12,98 5,123 MBA 16. september 1998 Uenohara N. Kawasato
(69841) 1998 SA12 15,0 3,094 0,143 8,28 5,442 MBA 22. september 1998 Caussols ODAS
(69842) 1998 SE20 15,2 3,005 0,114 8,44 5,209 MBA 20. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69843) 1998 SL22 15,2 2,917 0,085 0,93 4,982 MBA 23. september 1998 Višnjan Visnjan
(69844) 1998 SY22 15,1 2,974 0,112 10,24 5,127 MBA 23. september 1998 Woomera F. B. Zoltowski
(69845) 1998 SU26 13,6 3,161 0,115 16,60 5,618 MBA 24. september 1998 Ondřejov P. Pravec
(69846) 1998 SO32 15,6 2,758 0,055 5,97 4,580 MBA 23. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69847) 1998 SD35 16,9 1,892 0,041 20,26 2,602 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69848) 1998 SQ35 13,6 3,069 0,093 15,98 5,375 MBA 22. september 1998 Caussols ODAS
(69849) 1998 SZ38 16,4 2,857 0,218 0,83 4,828 MBA 23. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69850) 1998 SN40 14,7 2,840 0,049 6,62 4,786 MBA 24. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69851) 1998 SY45 14,6 3,209 0,070 10,26 5,747 MBA 25. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69852) 1998 SH51 15,7 3,124 0,161 0,14 5,521 MBA 26. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69853) 1998 SP53 14,1 2,847 0,135 4,57 4,803 MBA 16. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69854) 1998 SS54 13,7 3,035 0,027 15,94 5,286 MBA 16. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69855) 1998 SX55 14,7 2,587 0,171 13,44 4,161 MBA 16. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69856) 1998 SZ56 14,8 2,937 0,075 3,06 5,033 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69857) 1998 SG57 15,0 2,867 0,061 2,52 4,853 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69858) 1998 SM57 14,2 2,894 0,087 3,09 4,922 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69859) 1998 SQ57 14,1 3,090 0,142 3,29 5,431 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69860) 1998 SX57 15,2 2,810 0,068 3,71 4,711 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69861) 1998 SP58 14,4 2,969 0,079 9,44 5,115 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69862) 1998 SB59 14,9 3,008 0,141 4,22 5,216 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69863) 1998 SD59 14,6 2,932 0,098 2,27 5,021 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69864) 1998 SG59 15,1 2,805 0,141 10,54 4,698 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69865) 1998 SO60 15,2 2,878 0,129 2,36 4,880 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69866) 1998 ST60 14,4 2,878 0,073 3,07 4,882 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69867) 1998 SA61 14,4 2,900 0,066 2,70 4,938 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69868) 1998 SU61 14,8 3,078 0,108 10,41 5,400 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69869) 1998 SX62 14,2 3,101 0,153 12,52 5,460 MBA 25. september 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(69870) 1998 SM64 13,3 3,162 0,279 21,58 5,623 MBA 20. september 1998 La Silla E. W. Elst
(69871) 1998 SW64 15,3 3,113 0,156 9,00 5,491 MBA 20. september 1998 La Silla E. W. Elst
(69872) 1998 SY70 14,2 3,032 0,026 9,29 5,278 MBA 21. september 1998 La Silla E. W. Elst
(69873) 1998 SB71 13,3 2,988 0,056 10,71 5,164 MBA 21. september 1998 La Silla E. W. Elst
(69874) 1998 SQ73 13,8 3,081 0,112 14,62 5,408 MBA 21. september 1998 La Silla E. W. Elst
(69875) 1998 SB74 14,8 3,101 0,154 3,57 5,459 MBA 21. september 1998 La Silla E. W. Elst
(69876) 1998 SV74 14,8 3,107 0,142 6,02 5,477 MBA 21. september 1998 La Silla E. W. Elst
(69877) 1998 SU79 15,4 2,979 0,112 2,14 5,140 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69878) 1998 SJ81 15,6 2,804 0,079 3,03 4,695 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69879) 1998 SN81 15,1 2,802 0,082 2,78 4,689 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69880) 1998 SQ81 14,4 2,868 0,057 2,31 4,856 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69881) 1998 SL91 14,4 2,974 0,065 10,96 5,128 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69882) 1998 SP92 14,5 3,090 0,187 16,28 5,431 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69883) 1998 SK98 14,6 3,089 0,053 11,14 5,429 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69884) 1998 SF99 14,7 3,025 0,136 16,43 5,260 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69885) 1998 SD100 13,4 3,228 0,031 22,30 5,798 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69886) 1998 SH100 14,0 2,968 0,063 9,55 5,112 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69887) 1998 SJ100 14,4 2,686 0,099 12,89 4,402 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69888) 1998 SB102 15,3 2,937 0,129 10,16 5,032 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69889) 1998 SU110 16,6 2,427 0,109 1,93 3,780 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69890) 1998 SZ110 16,2 2,579 0,173 1,57 4,142 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69891) 1998 SF112 15,3 2,924 0,103 3,15 4,998 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69892) 1998 SF114 13,5 2,983 0,091 9,92 5,152 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69893) 1998 SL118 15,1 3,024 0,242 1,40 5,257 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69894) 1998 SD125 13,8 2,997 0,076 11,26 5,187 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69895) 1998 SA126 14,3 2,997 0,097 4,82 5,188 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69896) 1998 SE130 14,1 2,935 0,050 1,87 5,027 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69897) 1998 SN131 13,8 2,762 0,080 6,90 4,589 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69898) 1998 SX134 14,2 2,764 0,167 9,77 4,594 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69899) 1998 SZ137 13,9 3,069 0,117 12,73 5,377 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69900) 1998 SN138 14,6 3,109 0,206 4,22 5,481 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69901) 1998 SA141 15,3 2,968 0,093 1,58 5,113 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69902) 1998 SS141 14,8 3,035 0,062 9,78 5,286 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69903) 1998 SU142 14,9 3,041 0,129 11,45 5,303 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69904) 1998 SH143 13,5 3,176 0,102 6,41 5,659 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69905) 1998 SA146 15,0 3,067 0,040 8,92 5,371 MBA 20. september 1998 La Silla E. W. Elst
(69906) 1998 SU146 14,3 3,085 0,054 10,76 5,419 MBA 20. september 1998 La Silla E. W. Elst
(69907) 1998 SW146 15,3 3,059 0,200 2,31 5,350 MBA 20. september 1998 La Silla E. W. Elst
(69908) 1998 SU153 15,1 2,793 0,023 5,22 4,666 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69909) 1998 SS154 15,3 2,915 0,231 15,51 4,975 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69910) 1998 SE155 15,4 3,071 0,210 0,74 5,382 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69911) 1998 SF155 14,2 3,052 0,055 12,39 5,331 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69912) 1998 SE156 15,3 2,918 0,039 2,03 4,984 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69913) 1998 SF157 13,7 3,099 0,103 16,48 5,455 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69914) 1998 ST158 14,4 3,056 0,163 7,23 5,340 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(69915) 1998 SU165 17,3 1,887 0,098 23,85 2,591 MBA 23. september 1998 Catalina CSS
(69916) 1998 SV166 15,6 2,772 0,072 6,37 4,615 MBA 23. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69917) 1998 TF 13,2 2,716 0,180 7,91 4,475 MBA 10. október 1998 Oizumi T. Kobayashi
(69918) 1998 TP6 15,3 2,796 0,293 10,31 4,674 MBA 15. október 1998 Reedy Creek J. Broughton
(69919) 1998 TK9 13,7 3,201 0,096 5,61 5,727 MBA 12. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69920) 1998 TQ9 15,3 3,082 0,192 5,31 5,410 MBA 12. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69921) 1998 TM19 14,7 2,988 0,045 7,66 5,164 MBA 15. október 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(69922) 1998 TF20 13,5 3,228 0,092 14,35 5,798 MBA 13. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69923) 1998 TR22 15,7 3,004 0,147 1,87 5,205 MBA 13. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69924) 1998 TX22 14,5 3,071 0,115 10,39 5,382 MBA 13. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69925) 1998 TU30 13,1 3,148 0,114 11,45 5,583 MBA 10. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69926) 1998 TZ31 14,7 2,847 0,183 3,80 4,802 MBA 11. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69927) 1998 TN32 15,0 3,058 0,161 11,12 5,347 MBA 11. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69928) 1998 TY32 14,9 2,766 0,124 9,41 4,599 MBA 14. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69929) 1998 TA33 15,0 3,089 0,173 1,27 5,428 MBA 14. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69930) 1998 TQ33 13,2 2,762 0,147 14,66 4,588 MBA 14. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69931) 1998 UA 13,5 2,756 0,150 34,43 4,575 MBA 16. október 1998 Catalina CSS
(69932) 1998 UK 15,2 3,058 0,147 12,14 5,347 MBA 16. október 1998 Prescott P. G. Comba
(69933) 1998 UA7 13,0 3,154 0,071 22,72 5,601 MBA 21. október 1998 Višnjan K. Korlević
(69934) 1998 US13 15,3 2,948 0,107 3,06 5,060 MBA 23. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69935) 1998 UA17 15,9 1,938 0,045 22,11 2,697 MBA 27. október 1998 Catalina CSS
(69936) 1998 UD17 13,9 3,068 0,048 8,26 5,374 MBA 17. október 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(69937) 1998 UZ21 14,6 2,727 0,151 10,08 4,502 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(69938) 1998 US23 15,0 2,819 0,132 10,33 4,732 MBA 17. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69939) 1998 UQ25 14,4 2,985 0,126 6,01 5,156 MBA 18. október 1998 La Silla E. W. Elst
(69940) 1998 UD26 13,9 2,766 0,151 14,01 4,601 MBA 18. október 1998 La Silla E. W. Elst
(69941) 1998 UL30 13,6 3,072 0,077 12,14 5,383 MBA 18. október 1998 La Silla E. W. Elst
(69942) 1998 UC31 14,2 2,767 0,200 9,13 4,601 MBA 25. október 1998 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(69943) 1998 UE34 13,6 3,063 0,040 9,42 5,361 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(69944) 1998 UM35 15,3 2,840 0,193 2,07 4,785 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(69945) 1998 UD38 14,9 2,777 0,190 9,95 4,626 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(69946) 1998 UU40 15,4 2,837 0,169 1,05 4,778 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(69947) 1998 UZ44 14,2 3,175 0,047 9,35 5,657 MBA 20. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69948) 1998 VD2 15,0 3,021 0,129 1,31 5,250 MBA 9. november 1998 Caussols ODAS
(69949) 1998 VN4 14,3 3,158 0,067 10,34 5,611 MBA 11. november 1998 Caussols ODAS
(69950) 1998 VW4 14,3 3,210 0,231 8,36 5,751 MBA 12. november 1998 Ondřejov L. Šarounová
(69951) 1998 VK6 14,8 2,774 0,202 4,67 4,621 MBA 11. november 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(69952) 1998 VW12 14,4 3,118 0,197 1,98 5,504 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(69953) 1998 VO17 15,1 2,759 0,164 8,49 4,583 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(69954) 1998 VC19 14,6 3,020 0,110 2,82 5,247 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(69955) 1998 VK21 13,8 3,204 0,150 11,21 5,733 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(69956) 1998 VP26 13,9 3,063 0,100 9,81 5,360 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(69957) 1998 VM29 14,6 2,768 0,140 12,12 4,604 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(69958) 1998 VP29 15,0 3,156 0,146 5,75 5,607 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(69959) 1998 VM31 13,5 3,050 0,224 17,46 5,325 MBA 14. november 1998 Oizumi T. Kobayashi
(69960) 1998 VN31 13,8 3,154 0,044 6,55 5,601 MBA 11. november 1998 Višnjan K. Korlević
69961 Millosevich 1998 VS33 15,9 1,917 0,069 17,88 2,653 MBA 15. november 1998 Sormano P. Sicoli; F. Manca
(69962) 1998 VX34 14,3 2,788 0,277 8,40 4,654 MBA 12. november 1998 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(69963) 1998 VP35 13,7 2,759 0,133 10,12 4,583 MBA 4. november 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(69964) 1998 VM36 14,3 3,133 0,090 10,43 5,545 MBA 14. november 1998 Socorro LINEAR
(69965) 1998 VN40 15,4 2,957 0,119 3,19 5,084 MBA 14. november 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69966) 1998 VF46 14,2 2,685 0,138 12,74 4,399 MBA 15. november 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69967) 1998 VS49 15,1 3,063 0,042 7,60 5,359 MBA 11. november 1998 Socorro LINEAR
(69968) 1998 VX51 14,0 3,106 0,100 17,37 5,473 MBA 13. november 1998 Socorro LINEAR
(69969) 1998 VX54 14,4 3,069 0,161 21,52 5,376 MBA 14. november 1998 Socorro LINEAR
(69970) 1998 WV 13,9 3,250 0,107 11,88 5,859 MBA 17. november 1998 Oizumi T. Kobayashi
(69971) 1998 WD2 13,1 2,907 0,286 11,24 4,955 MBA 18. november 1998 Sormano M. Cavagna
(69972) 1998 WJ2 14,2 3,123 0,077 10,32 5,517 MBA 19. november 1998 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
(69973) 1998 WO4 15,8 1,924 0,015 22,95 2,668 MBA 17. november 1998 Catalina CSS
(69974) 1998 WH5 13,7 3,172 0,141 24,27 5,648 MBA 18. november 1998 Catalina CSS
(69975) 1998 WU5 14,9 2,790 0,195 12,76 4,659 MBA 17. november 1998 Dossobuono L. Lai
(69976) 1998 WD6 14,2 3,046 0,173 4,51 5,317 MBA 18. november 1998 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
69977 Saurodonati 1998 WL9 14,6 3,178 0,161 4,38 5,664 MBA 28. november 1998 Monte Agliale E. Mazzoni; M. Ziboli
(69978) 1998 WL10 14,5 3,108 0,134 4,39 5,477 MBA 21. november 1998 Socorro LINEAR
(69979) 1998 WJ14 15,0 3,101 0,141 0,64 5,460 MBA 21. november 1998 Socorro LINEAR
(69980) 1998 WP15 13,0 3,199 0,055 17,19 5,721 MBA 21. november 1998 Socorro LINEAR
(69981) 1998 WE16 14,8 3,220 0,091 6,64 5,777 MBA 21. november 1998 Socorro LINEAR
(69982) 1998 WY16 14,8 3,050 0,109 7,77 5,325 MBA 21. november 1998 Socorro LINEAR
(69983) 1998 WO17 13,7 3,193 0,107 20,77 5,705 MBA 21. november 1998 Socorro LINEAR
(69984) 1998 WG18 14,3 3,031 0,090 10,32 5,277 MBA 21. november 1998 Socorro LINEAR
(69985) 1998 WV22 14,6 3,157 0,067 10,46 5,609 MBA 18. november 1998 Socorro LINEAR
(69986) 1998 WW24 7,5 39,30 0,223 13,96 247 PLT 18. november 1998 Kitt Peak M. W. Buie
(69987) 1998 WA25 7,2 42,36 0,020 1,05 276 CBW 19. november 1998 Kitt Peak M. W. Buie
(69988) 1998 WA31 7,5 55,0 0,428 9,49 408 SDO 18. november 1998 Kitt Peak M. W. Buie
(69989) 1998 WK31 14,1 3,074 0,175 9,88 5,388 MBA 19. november 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69990) 1998 WU31 8,0 39,10 0,184 6,60 245 PLT 18. november 1998 Kitt Peak M. W. Buie
(69991) 1998 WP32 14,4 3,200 0,153 4,91 5,723 MBA 19. november 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69992) 1998 WC33 13,2 3,115 0,153 15,05 5,496 MBA 20. november 1998 Anderson Mesa LONEOS
(69993) 1998 WS37 14,5 3,216 0,092 7,13 5,766 MBA 21. november 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69994) 1998 WT37 14,6 3,163 0,109 4,45 5,625 MBA 21. november 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69995) 1998 WE38 15,5 3,137 0,236 7,09 5,556 MBA 21. november 1998 Kitt Peak Spacewatch
(69996) 1998 WV40 14,4 3,033 0,102 9,24 5,282 MBA 18. november 1998 Socorro LINEAR
(69997) 1998 WX40 14,4 2,975 0,130 16,20 5,130 MBA 18. november 1998 Socorro LINEAR
(69998) 1998 XD 14,7 2,976 0,264 8,79 5,133 MBA 1. december 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(69999) 1998 XN 14,1 3,369 0,105 9,24 6,182 MBA 9. december 1998 Kleť Klet
(70000) 1998 XX6 15,0 3,176 0,165 1,37 5,658 MBA 8. december 1998 Kitt Peak Spacewatch

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 69501-69750
Zoznam planétok
69751-70000
Nasledujú:
Zoznam planétok 70001-70250



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.