Zoznam planétok 75501 – 75750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 75251-75500
Zoznam planétok
75501-75750
Nasledujú:
Zoznam planétok 75751-76000



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(75501) 1999 XB185 15,3 2,420 0,189 7,46 3,764 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75502) 1999 XZ185 15,1 2,699 0,190 11,52 4,434 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75503) 1999 XX186 15,4 2,442 0,134 7,36 3,814 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75504) 1999 XK189 15,1 2,436 0,086 6,04 3,801 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75505) 1999 XC192 15,4 2,302 0,142 6,24 3,492 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75506) 1999 XW193 16,2 2,391 0,107 5,82 3,696 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75507) 1999 XO195 15,3 2,326 0,138 6,80 3,547 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75508) 1999 XV196 15,3 2,618 0,078 12,67 4,235 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75509) 1999 XL197 15,3 2,766 0,130 9,43 4,601 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75510) 1999 XO198 15,2 2,392 0,135 5,72 3,698 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75511) 1999 XS200 14,5 2,769 0,124 12,23 4,606 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75512) 1999 XW202 14,6 2,617 0,141 13,36 4,234 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75513) 1999 XY202 15,4 2,759 0,088 9,00 4,581 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75514) 1999 XD203 14,4 2,613 0,134 14,06 4,222 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75515) 1999 XM203 14,1 2,710 0,113 11,68 4,461 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75516) 1999 XV203 16,1 2,624 0,155 12,15 4,250 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75517) 1999 XY203 15,4 2,593 0,084 14,25 4,176 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75518) 1999 XE205 15,4 2,599 0,198 7,23 4,189 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75519) 1999 XM205 14,3 2,525 0,135 12,24 4,013 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75520) 1999 XN205 14,2 2,688 0,133 10,91 4,405 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75521) 1999 XO206 15,1 2,342 0,057 7,81 3,583 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75522) 1999 XW206 15,0 2,352 0,204 9,85 3,606 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75523) 1999 XX206 14,2 2,632 0,200 11,96 4,270 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75524) 1999 XA207 14,3 2,761 0,206 5,40 4,588 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75525) 1999 XQ209 16,6 2,731 0,179 9,00 4,513 MBA 13. december 1999 Socorro LINEAR
(75526) 1999 XV211 14,5 2,613 0,097 12,78 4,224 MBA 13. december 1999 Socorro LINEAR
(75527) 1999 XY213 15,2 2,491 0,043 15,37 3,930 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(75528) 1999 XC214 14,0 2,694 0,136 13,31 4,421 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(75529) 1999 XF215 16,3 2,343 0,194 5,51 3,585 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(75530) 1999 XA218 15,5 2,431 0,190 6,08 3,789 MBA 13. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(75531) 1999 XL218 15,4 2,763 0,104 1,00 4,591 MBA 13. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(75532) 1999 XN220 16,3 2,350 0,117 6,75 3,602 MBA 13. december 1999 Socorro LINEAR
(75533) 1999 XM226 15,5 2,400 0,160 3,07 3,718 MBA 14. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(75534) 1999 XM227 15,6 2,580 0,149 4,12 4,144 MBA 15. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(75535) 1999 XG228 15,4 2,307 0,067 5,32 3,503 MBA 14. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(75536) 1999 XB230 15,0 2,287 0,213 10,22 3,458 MBA 7. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(75537) 1999 XN230 16,0 2,311 0,144 4,57 3,512 MBA 7. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(75538) 1999 XV230 16,4 2,674 0,288 7,89 4,372 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(75539) 1999 XY232 14,3 2,289 0,266 23,57 3,462 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(75540) 1999 XJ233 15,9 2,352 0,093 5,49 3,607 MBA 3. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(75541) 1999 XY234 16,7 2,402 0,175 6,30 3,723 MBA 3. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(75542) 1999 XN237 15,8 2,415 0,128 2,28 3,752 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(75543) 1999 XY241 15,5 2,342 0,066 6,40 3,582 MBA 13. december 1999 Catalina CSS
(75544) 1999 XN248 15,7 2,353 0,261 6,32 3,608 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(75545) 1999 XS251 16,4 2,540 0,127 2,18 4,047 MBA 9. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(75546) 1999 XC256 16,0 2,381 0,074 5,91 3,674 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(75547) 1999 XV257 16,4 2,387 0,140 3,64 3,688 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(75548) 1999 XG259 14,7 2,550 0,249 13,87 4,072 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(75549) 1999 XL260 15,6 2,711 0,050 6,84 4,462 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(75550) 1999 YT1 15,0 2,662 0,248 12,05 4,343 MBA 16. december 1999 Socorro LINEAR
(75551) 1999 YL4 15,1 2,931 0,084 3,01 5,018 MBA 27. december 1999 Farpoint G. Hug; G. Bell
(75552) 1999 YO5 14,8 2,343 0,203 25,13 3,586 MBA 28. december 1999 Socorro LINEAR
(75553) 1999 YQ6 14,6 2,643 0,144 12,27 4,296 MBA 30. december 1999 Socorro LINEAR
(75554) 1999 YD12 16,5 2,532 0,138 2,27 4,027 MBA 27. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(75555) 1999 YW14 15,8 2,467 0,091 6,36 3,875 MBA 31. december 1999 Piszkesteto K. Sarneczky; L. Kiss
(75556) 1999 YT15 16,1 2,593 0,136 7,61 4,176 MBA 31. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(75557) 1999 YK17 16,6 2,545 0,199 1,06 4,058 MBA 31. december 1999 Kitt Peak Spacewatch
(75558) 1999 YE18 14,5 2,394 0,105 7,83 3,703 MBA 30. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(75559) 1999 YJ18 14,0 2,651 0,163 28,81 4,316 MBA 18. december 1999 Socorro LINEAR
(75560) 1999 YN22 15,4 2,638 0,205 12,87 4,284 MBA 31. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(75561) 1999 YR22 14,9 2,331 0,061 6,62 3,559 MBA 31. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(75562) 1999 YV22 15,8 2,547 0,110 11,68 4,065 MBA 31. december 1999 Catalina CSS
(75563) 1999 YA23 15,1 2,557 0,110 4,48 4,088 MBA 30. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(75564) 2000 AJ 14,6 2,311 0,133 8,77 3,513 MBA 2. január 2000 Fountain Hills C. W. Juels
(75565) 2000 AY 15,5 2,608 0,041 3,36 4,212 MBA 2. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(75566) 2000 AZ 14,5 2,712 0,112 5,31 4,466 MBA 2. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(75567) 2000 AK1 14,9 2,297 0,344 23,31 3,482 MBA 2. január 2000 Socorro LINEAR
(75568) 2000 AR1 14,5 2,363 0,058 6,46 3,632 MBA 2. január 2000 Višnjan K. Korlević
(75569) 2000 AD2 16,3 2,484 0,205 6,15 3,915 MBA 2. január 2000 Gnosca S. Sposetti
(75570) 2000 AP4 14,6 3,118 0,129 5,12 5,504 MBA 1. január 2000 Piszkesteto K. Sarneczky; L. Kiss
(75571) 2000 AT4 16,0 2,376 0,101 6,33 3,662 MBA 3. január 2000 Powell Powell
(75572) 2000 AO6 15,0 2,751 0,119 12,53 4,561 MBA 4. január 2000 Prescott P. G. Comba
(75573) 2000 AE8 15,2 2,393 0,150 5,17 3,702 MBA 2. január 2000 Socorro LINEAR
(75574) 2000 AZ8 14,6 2,648 0,129 11,12 4,309 MBA 2. január 2000 Socorro LINEAR
(75575) 2000 AQ9 15,8 2,389 0,152 4,11 3,691 MBA 2. január 2000 Socorro LINEAR
(75576) 2000 AA10 14,9 2,462 0,201 6,11 3,863 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75577) 2000 AD11 15,5 2,336 0,229 6,38 3,570 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75578) 2000 AV11 15,9 2,316 0,083 3,25 3,523 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75579) 2000 AS12 16,5 2,380 0,134 1,71 3,672 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75580) 2000 AF13 16,0 2,358 0,165 2,49 3,620 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75581) 2000 AN13 15,2 2,438 0,175 2,03 3,807 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75582) 2000 AV13 15,6 2,397 0,065 5,37 3,711 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75583) 2000 AR14 15,9 2,422 0,166 1,61 3,768 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75584) 2000 AX14 14,5 2,310 0,135 4,10 3,509 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75585) 2000 AU15 15,2 2,329 0,058 7,01 3,554 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75586) 2000 AZ15 15,1 2,331 0,101 3,62 3,558 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75587) 2000 AK16 14,6 2,380 0,156 7,37 3,671 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75588) 2000 AQ16 14,8 2,389 0,176 7,04 3,692 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75589) 2000 AX16 15,1 2,596 0,083 10,25 4,183 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75590) 2000 AH17 15,2 2,413 0,086 5,51 3,748 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75591) 2000 AN18 14,7 2,310 0,143 7,92 3,511 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75592) 2000 AH19 15,2 2,673 0,147 3,62 4,369 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75593) 2000 AT19 16,2 2,337 0,040 4,41 3,572 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75594) 2000 AN21 15,7 2,600 0,112 4,47 4,193 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75595) 2000 AM22 15,5 2,427 0,153 2,19 3,781 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75596) 2000 AA23 15,8 2,458 0,148 1,26 3,854 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75597) 2000 AS23 14,3 2,557 0,163 8,17 4,088 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75598) 2000 AY23 15,5 2,634 0,168 3,80 4,273 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75599) 2000 AG24 13,9 2,704 0,185 14,20 4,445 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75600) 2000 AQ27 15,2 2,607 0,173 6,11 4,208 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75601) 2000 AB28 14,9 2,642 0,255 15,59 4,294 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75602) 2000 AF28 15,8 2,429 0,126 0,76 3,785 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75603) 2000 AT28 15,4 2,401 0,081 6,87 3,721 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75604) 2000 AZ30 15,2 2,550 0,161 15,71 4,072 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75605) 2000 AA32 15,3 2,411 0,092 7,20 3,743 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75606) 2000 AL32 14,4 2,643 0,183 13,80 4,296 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75607) 2000 AD33 14,6 2,535 0,197 10,25 4,036 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75608) 2000 AC34 13,7 2,536 0,140 12,39 4,038 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75609) 2000 AF34 15,0 2,603 0,229 3,43 4,199 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75610) 2000 AU34 14,5 2,738 0,113 15,07 4,530 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75611) 2000 AB38 14,8 2,774 0,109 7,03 4,619 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75612) 2000 AE38 14,5 2,575 0,204 14,25 4,132 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75613) 2000 AJ39 15,3 2,539 0,178 8,56 4,045 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75614) 2000 AS40 14,8 2,737 0,142 4,60 4,527 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75615) 2000 AU40 15,2 2,563 0,118 6,67 4,102 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75616) 2000 AX40 15,1 2,543 0,100 4,47 4,056 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75617) 2000 AA41 13,9 2,364 0,054 7,39 3,634 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75618) 2000 AM42 14,1 2,437 0,226 23,05 3,804 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75619) 2000 AO42 15,0 2,336 0,200 5,02 3,569 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75620) 2000 AP42 15,7 2,309 0,243 7,42 3,507 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75621) 2000 AG43 14,5 2,454 0,121 14,73 3,844 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75622) 2000 AH46 15,4 2,378 0,072 7,56 3,667 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75623) 2000 AO47 15,3 2,580 0,189 4,38 4,144 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75624) 2000 AR47 15,9 2,459 0,132 2,29 3,856 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75625) 2000 AA48 15,7 2,604 0,217 2,45 4,202 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75626) 2000 AQ48 15,6 2,336 0,208 6,43 3,570 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75627) 2000 AT48 15,4 2,383 0,148 7,15 3,677 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75628) 2000 AU48 15,4 2,438 0,172 11,07 3,806 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75629) 2000 AK50 14,6 2,583 0,117 17,79 4,152 MBA 6. január 2000 Višnjan K. Korlević
(75630) 2000 AR51 15,0 2,321 0,090 5,92 3,535 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75631) 2000 AV51 15,1 2,297 0,194 5,22 3,480 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75632) 2000 AY51 14,6 2,324 0,043 7,09 3,543 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75633) 2000 AF52 15,6 2,767 0,204 6,99 4,602 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75634) 2000 AQ52 15,2 2,320 0,250 4,17 3,534 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75635) 2000 AY52 15,6 2,405 0,158 3,93 3,728 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75636) 2000 AE53 14,9 2,371 0,090 5,98 3,651 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75637) 2000 AQ53 14,9 2,400 0,057 6,86 3,718 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75638) 2000 AW53 15,2 2,565 0,134 5,25 4,106 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75639) 2000 AV54 16,2 2,417 0,108 7,46 3,756 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75640) 2000 AE55 14,2 2,672 0,126 13,05 4,368 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75641) 2000 AS55 14,8 2,559 0,079 3,82 4,094 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75642) 2000 AD56 16,0 2,444 0,115 4,53 3,821 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75643) 2000 AR57 15,3 2,600 0,181 3,56 4,191 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75644) 2000 AE58 14,7 2,713 0,152 6,44 4,468 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75645) 2000 AR58 15,1 2,563 0,169 8,57 4,103 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75646) 2000 AD59 15,8 2,477 0,112 2,02 3,899 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75647) 2000 AR59 13,2 3,166 0,258 14,21 5,631 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75648) 2000 AW59 15,3 2,645 0,119 14,51 4,300 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75649) 2000 AE62 13,9 2,409 0,237 22,84 3,737 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75650) 2000 AO63 15,2 2,573 0,189 3,51 4,127 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75651) 2000 AS63 14,2 2,663 0,156 11,21 4,344 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75652) 2000 AZ63 15,5 2,546 0,168 5,69 4,062 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75653) 2000 AG64 14,3 2,327 0,042 9,38 3,548 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75654) 2000 AV65 15,3 2,720 0,113 13,49 4,484 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75655) 2000 AT66 14,6 2,795 0,168 8,67 4,671 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75656) 2000 AS68 15,3 2,343 0,157 6,72 3,586 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75657) 2000 AW75 16,1 2,369 0,119 1,96 3,646 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75658) 2000 AE76 15,2 2,437 0,155 6,93 3,804 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75659) 2000 AP76 14,6 2,555 0,160 4,02 4,082 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75660) 2000 AG77 15,0 2,441 0,132 5,08 3,813 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75661) 2000 AB79 15,2 2,373 0,138 4,58 3,655 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75662) 2000 AG79 16,3 2,763 0,240 2,66 4,592 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75663) 2000 AB81 15,9 2,547 0,149 4,25 4,063 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75664) 2000 AX82 15,3 2,535 0,253 3,71 4,035 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75665) 2000 AY83 15,8 2,630 0,090 3,86 4,264 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75666) 2000 AG85 15,5 2,419 0,120 2,38 3,762 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75667) 2000 AM86 15,8 2,642 0,183 2,49 4,294 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75668) 2000 AW87 15,2 2,868 0,080 0,98 4,856 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75669) 2000 AH88 16,0 2,454 0,153 2,36 3,844 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75670) 2000 AN89 14,7 2,735 0,179 8,01 4,521 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75671) 2000 AG92 14,5 2,708 0,060 13,65 4,455 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75672) 2000 AH92 15,0 2,534 0,169 2,50 4,033 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75673) 2000 AM94 15,3 2,526 0,135 3,92 4,014 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75674) 2000 AZ95 14,8 2,556 0,290 3,52 4,087 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75675) 2000 AB96 14,2 2,608 0,123 15,31 4,211 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75676) 2000 AL96 15,9 2,673 0,163 14,76 4,371 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75677) 2000 AU96 14,7 2,569 0,253 28,48 4,116 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75678) 2000 AA97 15,0 2,386 0,075 6,74 3,684 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75679) 2000 AU97 15,1 2,801 0,216 12,56 4,687 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75680) 2000 AW97 14,3 2,601 0,115 11,66 4,195 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75681) 2000 AL98 14,5 2,423 0,147 9,28 3,771 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75682) 2000 AC99 15,1 2,277 0,217 6,38 3,436 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75683) 2000 AH99 16,0 2,344 0,251 2,40 3,588 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75684) 2000 AN99 14,6 2,417 0,074 6,92 3,757 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75685) 2000 AX99 15,8 2,602 0,247 4,22 4,197 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75686) 2000 AQ100 15,2 2,466 0,197 13,46 3,872 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75687) 2000 AR100 15,8 2,377 0,190 5,85 3,665 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75688) 2000 AG101 15,6 2,396 0,172 8,64 3,709 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75689) 2000 AD103 14,7 2,328 0,155 6,63 3,552 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75690) 2000 AO103 16,4 2,429 0,121 7,37 3,784 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75691) 2000 AQ103 14,9 2,282 0,123 7,56 3,448 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75692) 2000 AW103 14,8 2,607 0,075 16,11 4,208 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75693) 2000 AJ104 16,0 2,621 0,144 4,88 4,243 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75694) 2000 AU104 15,8 2,338 0,131 8,65 3,574 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75695) 2000 AK106 14,6 2,348 0,149 5,46 3,598 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75696) 2000 AJ109 15,7 2,701 0,116 5,85 4,439 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75697) 2000 AP110 15,7 2,664 0,066 15,31 4,348 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75698) 2000 AS110 15,4 2,426 0,143 5,12 3,777 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75699) 2000 AB112 15,8 2,527 0,150 10,53 4,018 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75700) 2000 AU112 14,9 2,623 0,207 12,39 4,248 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75701) 2000 AF113 14,8 2,652 0,100 13,49 4,318 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75702) 2000 AN114 14,6 2,558 0,166 4,82 4,092 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75703) 2000 AM115 14,5 2,327 0,133 5,73 3,549 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75704) 2000 AV115 15,1 2,439 0,160 3,92 3,809 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75705) 2000 AP116 15,5 2,655 0,121 13,48 4,326 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75706) 2000 AJ117 15,7 2,472 0,093 5,95 3,886 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75707) 2000 AL117 14,6 2,643 0,140 15,41 4,295 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75708) 2000 AR117 14,7 2,658 0,051 13,41 4,332 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75709) 2000 AB118 14,7 2,809 0,017 10,98 4,707 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75710) 2000 AC118 14,3 2,570 0,113 7,76 4,120 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75711) 2000 AM118 14,8 2,545 0,260 5,31 4,059 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75712) 2000 AQ118 14,6 2,570 0,157 8,47 4,120 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75713) 2000 AR118 13,3 3,130 0,126 17,29 5,537 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75714) 2000 AT118 14,8 2,458 0,132 5,09 3,854 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75715) 2000 AM120 16,0 2,406 0,133 8,65 3,732 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75716) 2000 AS120 15,3 2,438 0,141 4,19 3,805 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75717) 2000 AU120 15,4 2,762 0,147 8,91 4,589 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75718) 2000 AA122 14,7 2,457 0,215 13,17 3,851 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75719) 2000 AZ122 16,2 2,768 0,053 4,34 4,605 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75720) 2000 AK127 14,8 2,590 0,158 6,54 4,168 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75721) 2000 AS127 14,9 2,482 0,070 6,58 3,910 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75722) 2000 AB128 15,6 2,598 0,305 3,12 4,187 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75723) 2000 AJ128 14,4 2,594 0,158 9,80 4,177 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75724) 2000 AX129 15,5 2,642 0,102 11,95 4,294 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75725) 2000 AD131 15,3 2,637 0,183 1,39 4,282 MBA 6. január 2000 Socorro LINEAR
(75726) 2000 AG131 15,0 2,548 0,120 12,50 4,067 MBA 6. január 2000 Socorro LINEAR
(75727) 2000 AO131 15,0 2,337 0,129 6,50 3,571 MBA 2. január 2000 Socorro LINEAR
(75728) 2000 AJ132 15,5 2,521 0,061 5,28 4,001 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75729) 2000 AH133 14,6 2,595 0,165 6,78 4,178 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75730) 2000 AS134 15,4 2,362 0,109 6,08 3,630 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75731) 2000 AX134 16,0 2,783 0,105 10,04 4,643 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75732) 2000 AS135 16,3 2,589 0,143 2,92 4,164 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75733) 2000 AJ137 14,9 2,583 0,229 11,18 4,150 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(75734) 2000 AF139 14,3 2,165 0,152 7,65 3,184 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75735) 2000 AZ139 15,5 2,303 0,228 6,73 3,494 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75736) 2000 AA143 14,4 2,578 0,133 11,82 4,139 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75737) 2000 AS144 14,4 2,750 0,122 12,73 4,559 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75738) 2000 AF145 14,3 2,388 0,174 25,80 3,691 MBA 6. január 2000 Socorro LINEAR
(75739) 2000 AQ145 14,4 2,791 0,175 6,67 4,662 MBA 6. január 2000 Socorro LINEAR
(75740) 2000 AF148 14,8 2,635 0,057 14,06 4,277 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(75741) 2000 AK149 13,7 3,063 0,087 14,85 5,359 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(75742) 2000 AQ149 15,4 2,563 0,264 6,32 4,102 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(75743) 2000 AF150 14,3 2,614 0,149 10,95 4,225 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(75744) 2000 AF151 14,9 2,604 0,205 11,39 4,202 MBA 10. január 2000 Prescott P. G. Comba
(75745) 2000 AF152 14,1 2,291 0,185 24,55 3,467 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(75746) 2000 AD153 14,9 2,311 0,226 23,71 3,512 MBA 9. január 2000 Socorro LINEAR
(75747) 2000 AX153 15,2 2,177 0,131 7,07 3,212 MBA 2. január 2000 Socorro LINEAR
(75748) 2000 AY154 15,3 2,352 0,100 6,97 3,606 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75749) 2000 AL155 16,3 2,335 0,061 6,81 3,568 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(75750) 2000 AJ156 16,6 2,408 0,177 2,78 3,736 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 75251-75500
Zoznam planétok
75501-75750
Nasledujú:
Zoznam planétok 75751-76000



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.