Zoznam planétok 81001 – 81250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 80751-81000
Zoznam planétok
81001-81250
Nasledujú:
Zoznam planétok 81251-81500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(81001) 2000 EF31 16,0 2,427 0,107 7,17 3,781 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81002) 2000 EG31 15,5 2,338 0,061 7,56 3,575 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81003) 2000 EN31 16,6 2,478 0,172 8,01 3,899 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81004) 2000 ER32 15,4 2,373 0,147 7,13 3,654 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81005) 2000 EW32 15,3 2,609 0,200 13,33 4,214 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81006) 2000 EP33 14,4 2,621 0,183 14,22 4,242 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81007) 2000 EV33 15,0 2,476 0,050 7,31 3,896 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81008) 2000 EX33 15,1 2,651 0,123 13,32 4,314 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81009) 2000 EQ34 16,9 2,401 0,169 1,44 3,721 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81010) 2000 EL35 16,6 2,442 0,055 4,90 3,814 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81011) 2000 ED36 15,5 2,400 0,163 13,78 3,717 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(81012) 2000 EZ36 15,7 2,426 0,157 2,29 3,777 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81013) 2000 EY37 14,4 2,564 0,146 5,42 4,105 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81014) 2000 ED38 15,6 2,675 0,133 1,81 4,375 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81015) 2000 EF38 15,7 2,449 0,142 1,87 3,831 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81016) 2000 EE39 15,9 2,536 0,168 1,65 4,039 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81017) 2000 EH39 15,6 2,398 0,181 1,65 3,714 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81018) 2000 EJ39 15,2 2,670 0,138 4,47 4,361 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81019) 2000 EO40 14,2 2,748 0,127 13,05 4,554 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81020) 2000 EJ41 15,0 2,564 0,090 12,78 4,106 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81021) 2000 ET41 15,6 2,599 0,238 5,04 4,188 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81022) 2000 EL42 15,3 2,610 0,128 2,95 4,215 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81023) 2000 ER42 15,5 2,428 0,173 6,38 3,783 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81024) 2000 EZ42 14,8 2,759 0,134 12,46 4,581 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81025) 2000 EH43 16,1 2,584 0,132 2,30 4,152 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81026) 2000 EE44 14,9 2,650 0,090 2,28 4,314 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81027) 2000 EJ44 16,0 2,483 0,175 2,82 3,912 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81028) 2000 EM45 15,5 2,439 0,136 5,35 3,809 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81029) 2000 EQ45 15,3 2,531 0,070 5,00 4,027 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81030) 2000 EB47 14,0 2,581 0,113 13,94 4,145 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81031) 2000 EG48 15,1 2,763 0,164 2,75 4,591 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81032) 2000 EK48 15,9 2,593 0,056 8,91 4,174 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81033) 2000 EL48 15,8 2,406 0,031 7,50 3,731 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81034) 2000 EE49 14,2 2,798 0,222 7,74 4,678 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81035) 2000 EG49 15,2 2,441 0,210 3,53 3,813 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81036) 2000 EQ54 15,8 2,554 0,086 13,57 4,080 MBA 10. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81037) 2000 EN55 15,0 2,698 0,137 6,41 4,431 MBA 11. marec 2000 Prescott P. G. Comba
(81038) 2000 EA56 16,0 2,397 0,142 2,45 3,711 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81039) 2000 EX56 16,2 2,451 0,175 4,50 3,835 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81040) 2000 EC57 14,6 2,789 0,196 13,00 4,657 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81041) 2000 EN57 15,3 2,685 0,152 11,60 4,400 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81042) 2000 EP57 15,4 2,656 0,170 10,17 4,327 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81043) 2000 EW58 16,2 2,488 0,142 7,27 3,925 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81044) 2000 EF59 15,0 2,699 0,107 14,47 4,434 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81045) 2000 EA60 15,7 2,452 0,085 6,74 3,838 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81046) 2000 EV60 16,2 2,638 0,055 2,26 4,283 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81047) 2000 EU61 16,7 2,557 0,109 5,50 4,087 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81048) 2000 EU62 16,6 2,456 0,128 2,46 3,848 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81049) 2000 EY62 16,0 2,428 0,174 1,68 3,783 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81050) 2000 ES63 16,6 2,573 0,039 3,35 4,127 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81051) 2000 ET63 16,3 2,585 0,038 3,06 4,156 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81052) 2000 EV63 14,6 2,672 0,119 14,78 4,368 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81053) 2000 EY63 15,3 2,707 0,118 2,59 4,452 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81054) 2000 ED64 15,3 2,528 0,152 4,89 4,020 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81055) 2000 EJ65 15,1 2,651 0,175 5,43 4,316 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81056) 2000 EK65 15,3 2,582 0,218 3,86 4,148 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81057) 2000 EQ65 15,5 2,416 0,047 9,79 3,755 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81058) 2000 EM66 16,5 2,435 0,117 2,34 3,799 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81059) 2000 EN67 15,1 2,795 0,107 1,22 4,671 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81060) 2000 EU67 15,4 2,596 0,102 3,10 4,182 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81061) 2000 ET68 15,3 2,528 0,120 1,20 4,018 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81062) 2000 EB70 15,2 2,563 0,173 3,01 4,102 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81063) 2000 EJ70 14,7 2,804 0,096 1,45 4,694 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81064) 2000 EG71 16,5 2,352 0,221 3,03 3,606 MBA 9. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81065) 2000 ET71 15,8 2,288 0,208 7,83 3,460 MBA 10. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81066) 2000 ES73 16,4 2,381 0,082 4,03 3,674 MBA 10. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81067) 2000 EV74 15,8 2,667 0,269 7,03 4,354 MBA 11. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81068) 2000 EC77 14,6 2,477 0,148 7,72 3,898 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81069) 2000 EW77 15,5 2,423 0,083 2,80 3,771 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81070) 2000 ET78 15,7 2,397 0,176 3,09 3,711 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81071) 2000 EY78 16,3 2,401 0,177 3,25 3,719 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81072) 2000 EC80 15,5 2,545 0,111 14,11 4,058 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81073) 2000 EP83 16,0 2,407 0,108 6,89 3,734 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81074) 2000 EZ84 15,4 2,419 0,092 9,49 3,761 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81075) 2000 EM85 15,3 2,564 0,196 9,45 4,104 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81076) 2000 EQ86 16,1 2,456 0,158 11,95 3,848 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81077) 2000 EZ86 14,2 2,750 0,165 5,54 4,559 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81078) 2000 ED87 15,8 2,564 0,177 3,72 4,105 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81079) 2000 ES88 15,6 2,479 0,115 7,48 3,902 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81080) 2000 ET88 14,7 2,571 0,176 7,85 4,122 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81081) 2000 EJ89 16,4 2,440 0,077 14,12 3,811 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81082) 2000 EK89 15,4 2,615 0,090 2,95 4,227 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81083) 2000 EX89 15,2 2,675 0,074 14,48 4,374 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81084) 2000 EY89 16,1 2,393 0,081 6,22 3,701 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81085) 2000 EO90 15,5 2,625 0,146 6,07 4,253 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81086) 2000 EN91 14,8 2,554 0,228 13,08 4,080 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81087) 2000 EU91 16,6 2,574 0,149 2,67 4,129 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81088) 2000 EM92 14,9 2,400 0,104 6,57 3,717 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81089) 2000 EQ92 15,6 2,480 0,109 6,06 3,904 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81090) 2000 EG95 14,7 2,709 0,224 14,10 4,458 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81091) 2000 EO95 14,9 2,553 0,160 4,85 4,078 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81092) 2000 ES100 16,4 2,440 0,193 1,23 3,811 MBA 12. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81093) 2000 EH102 15,6 2,656 0,125 1,78 4,328 MBA 14. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81094) 2000 ER104 15,0 2,480 0,139 6,61 3,905 MBA 13. marec 2000 Socorro LINEAR
(81095) 2000 EK105 14,8 2,542 0,096 10,15 4,052 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81096) 2000 EG106 14,3 2,554 0,277 13,43 4,080 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81097) 2000 EE107 15,5 2,428 0,120 6,72 3,782 MBA 5. marec 2000 Haleakala NEAT
(81098) 2000 EH108 14,5 2,683 0,161 13,60 4,393 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(81099) 2000 EG109 15,6 2,361 0,165 11,97 3,626 MBA 8. marec 2000 Haleakala NEAT
(81100) 2000 EO109 16,3 2,392 0,062 8,03 3,698 MBA 8. marec 2000 Haleakala NEAT
(81101) 2000 ER109 14,3 2,617 0,166 10,75 4,233 MBA 8. marec 2000 Haleakala NEAT
(81102) 2000 EU110 15,0 2,432 0,141 6,63 3,793 MBA 8. marec 2000 Haleakala NEAT
(81103) 2000 ES112 14,2 2,434 0,135 5,26 3,798 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81104) 2000 EW112 15,6 2,444 0,172 4,14 3,821 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81105) 2000 EM114 14,6 2,699 0,110 8,15 4,433 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(81106) 2000 EW115 15,8 2,383 0,103 6,93 3,678 MBA 10. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81107) 2000 EY116 16,1 2,570 0,093 0,29 4,119 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81108) 2000 EG118 14,6 2,340 0,153 12,35 3,578 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81109) 2000 EN120 15,8 2,408 0,150 5,95 3,735 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81110) 2000 ET120 15,2 2,267 0,136 7,30 3,413 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81111) 2000 EM121 14,9 2,697 0,119 14,04 4,429 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81112) 2000 EQ123 16,6 2,473 0,141 2,50 3,888 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81113) 2000 EU123 14,6 2,661 0,085 4,54 4,340 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81114) 2000 EV123 15,7 2,413 0,091 7,46 3,747 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81115) 2000 EX123 15,5 2,567 0,186 2,38 4,112 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81116) 2000 EY123 16,1 2,431 0,121 3,12 3,790 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81117) 2000 EL124 15,9 2,396 0,124 3,26 3,708 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81118) 2000 EP125 16,9 2,424 0,184 6,07 3,773 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81119) 2000 EW125 16,2 2,452 0,181 3,24 3,840 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81120) 2000 ED126 15,5 2,584 0,110 5,01 4,152 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81121) 2000 ET126 16,1 2,667 0,138 3,27 4,355 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81122) 2000 EZ126 14,9 2,590 0,136 5,73 4,168 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81123) 2000 EA128 15,9 2,403 0,058 5,56 3,724 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81124) 2000 EB129 16,3 2,393 0,099 3,13 3,701 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81125) 2000 EJ129 15,5 2,619 0,064 3,96 4,237 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81126) 2000 EQ129 14,4 2,616 0,222 12,84 4,230 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81127) 2000 EW129 15,3 2,432 0,146 2,18 3,791 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81128) 2000 EB131 16,0 2,387 0,095 5,72 3,688 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81129) 2000 ED131 15,2 2,641 0,154 2,52 4,292 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81130) 2000 EJ131 15,5 2,711 0,052 1,35 4,464 MBA 11. marec 2000 Socorro LINEAR
(81131) 2000 EW131 15,9 2,468 0,142 10,56 3,876 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81132) 2000 EU133 15,0 2,775 0,190 9,14 4,622 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81133) 2000 EA134 15,5 2,594 0,147 8,72 4,177 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81134) 2000 ED134 14,6 2,789 0,196 10,81 4,657 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81135) 2000 EG134 15,6 2,604 0,092 13,91 4,202 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81136) 2000 EK134 15,4 2,582 0,090 10,45 4,149 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81137) 2000 EX135 15,5 2,453 0,090 7,24 3,842 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81138) 2000 ED136 16,7 2,695 0,114 4,76 4,423 MBA 11. marec 2000 Socorro LINEAR
(81139) 2000 EE136 16,3 2,543 0,257 11,61 4,054 MBA 11. marec 2000 Socorro LINEAR
(81140) 2000 EX136 15,5 2,386 0,231 5,35 3,686 MBA 12. marec 2000 Socorro LINEAR
(81141) 2000 EP137 14,6 2,530 0,071 15,76 4,023 MBA 7. marec 2000 Socorro LINEAR
(81142) 2000 ES138 14,3 2,715 0,131 12,64 4,473 MBA 11. marec 2000 Catalina CSS
(81143) 2000 ES139 14,2 2,543 0,052 9,31 4,055 MBA 12. marec 2000 Catalina CSS
(81144) 2000 EX139 14,2 2,563 0,042 12,41 4,101 MBA 12. marec 2000 Catalina CSS
(81145) 2000 EN141 16,5 2,574 0,155 4,91 4,130 MBA 2. marec 2000 Catalina CSS
(81146) 2000 EW142 15,2 2,650 0,157 11,01 4,314 MBA 3. marec 2000 Catalina CSS
(81147) 2000 EF145 15,0 2,535 0,076 9,71 4,035 MBA 3. marec 2000 Catalina CSS
(81148) 2000 EN145 15,6 2,456 0,082 5,13 3,848 MBA 3. marec 2000 Catalina CSS
(81149) 2000 ED146 15,3 2,405 0,180 6,46 3,729 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(81150) 2000 EO146 15,1 2,579 0,138 11,64 4,141 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(81151) 2000 EV146 15,5 2,562 0,249 12,17 4,100 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(81152) 2000 EY148 14,1 2,652 0,194 12,35 4,319 MBA 4. marec 2000 Catalina CSS
(81153) 2000 ES150 15,0 2,443 0,029 6,48 3,817 MBA 5. marec 2000 Haleakala NEAT
(81154) 2000 EC152 14,7 2,631 0,036 13,91 4,268 MBA 6. marec 2000 Haleakala NEAT
(81155) 2000 EL152 14,5 2,580 0,325 5,07 4,143 MBA 6. marec 2000 Haleakala NEAT
(81156) 2000 ES152 14,2 2,638 0,186 12,39 4,283 MBA 6. marec 2000 Haleakala NEAT
(81157) 2000 EA153 16,0 2,629 0,024 3,02 4,261 MBA 6. marec 2000 Haleakala NEAT
(81158) 2000 EE154 15,1 2,544 0,122 9,32 4,056 MBA 6. marec 2000 Haleakala NEAT
(81159) 2000 EF154 15,9 2,434 0,098 7,97 3,798 MBA 6. marec 2000 Haleakala NEAT
(81160) 2000 EU154 14,3 2,741 0,220 17,64 4,537 MBA 6. marec 2000 Haleakala NEAT
(81161) 2000 ES156 15,0 2,562 0,125 4,75 4,100 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(81162) 2000 EK158 15,5 2,672 0,207 11,84 4,367 MBA 12. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81163) 2000 ER158 14,3 2,551 0,160 13,08 4,074 MBA 12. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81164) 2000 ED159 15,8 2,547 0,062 2,31 4,064 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81165) 2000 EY159 15,0 2,618 0,176 11,21 4,235 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81166) 2000 ES160 16,0 2,462 0,101 3,34 3,862 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81167) 2000 EH164 15,3 2,677 0,088 1,68 4,379 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81168) 2000 ED165 16,2 2,530 0,143 1,83 4,024 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81169) 2000 EL165 15,8 2,419 0,110 1,46 3,761 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81170) 2000 ES165 15,6 2,687 0,078 3,01 4,405 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81171) 2000 EE166 16,0 2,450 0,145 5,90 3,833 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81172) 2000 EQ166 15,8 2,360 0,099 6,92 3,625 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(81173) 2000 EY167 14,2 2,864 0,099 15,26 4,847 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(81174) 2000 EO170 16,0 2,395 0,076 7,54 3,706 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81175) 2000 ER170 14,5 2,326 0,115 7,78 3,547 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81176) 2000 EO171 14,9 2,346 0,221 12,21 3,593 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81177) 2000 EJ173 14,5 2,437 0,088 15,07 3,805 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(81178) 2000 EB175 16,2 2,389 0,102 7,30 3,692 MBA 2. marec 2000 Catalina CSS
(81179) 2000 EL179 15,9 2,571 0,219 6,96 4,121 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(81180) 2000 EJ180 15,8 2,571 0,175 5,22 4,121 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(81181) 2000 EH182 15,2 2,325 0,186 12,62 3,544 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(81182) 2000 EW183 13,8 2,987 0,056 13,53 5,160 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81183) 2000 EX183 15,2 2,436 0,192 8,19 3,802 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(81184) 2000 EK186 16,6 2,406 0,217 1,81 3,731 MBA 2. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81185) 2000 EM186 16,5 2,427 0,104 2,57 3,780 MBA 2. marec 2000 Catalina CSS
(81186) 2000 ED189 16,6 2,369 0,128 0,38 3,645 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81187) 2000 EL190 15,9 2,551 0,055 1,94 4,073 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81188) 2000 EB193 15,1 2,592 0,152 1,39 4,173 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81189) 2000 EE193 16,3 2,535 0,044 2,86 4,036 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81190) 2000 EY193 16,1 2,584 0,035 0,61 4,152 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81191) 2000 EJ194 16,4 2,607 0,219 4,96 4,209 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81192) 2000 EX195 16,5 2,555 0,110 1,06 4,083 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(81193) 2000 EW197 15,3 2,598 0,169 7,44 4,187 MBA 1. marec 2000 Catalina CSS
(81194) 2000 EF198 14,8 2,380 0,141 5,88 3,672 MBA 1. marec 2000 Catalina CSS
(81195) 2000 EN198 14,2 2,640 0,043 21,78 4,289 MBA 1. marec 2000 Catalina CSS
(81196) 2000 FT1 16,5 2,636 0,147 1,92 4,280 MBA 25. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81197) 2000 FQ2 15,6 2,696 0,180 4,95 4,427 MBA 26. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81198) 2000 FS4 15,8 2,645 0,074 1,84 4,300 MBA 27. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81199) 2000 FK5 16,4 2,464 0,121 6,37 3,867 MBA 25. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81200) 2000 FP5 16,0 2,799 0,089 3,64 4,682 MBA 25. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81201) 2000 FL6 15,6 2,731 0,073 8,62 4,512 MBA 25. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81202) 2000 FV8 15,8 2,641 0,082 0,41 4,291 MBA 29. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
81203 Polynesia 2000 FQ10 15,0 2,620 0,188 15,80 4,240 MBA 23. marec 2000 Punaauia J. C. Pelle
(81204) 2000 FV10 16,4 2,620 0,190 3,27 4,240 MBA 30. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81205) 2000 FW10 15,0 2,862 0,079 2,24 4,842 MBA 30. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(81206) 2000 FB11 15,0 2,605 0,123 11,30 4,204 MBA 30. marec 2000 Višnjan K. Korlević
(81207) 2000 FD15 15,6 2,572 0,112 8,01 4,124 MBA 29. marec 2000 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
(81208) 2000 FO15 16,4 2,356 0,155 2,87 3,615 MBA 28. marec 2000 Socorro LINEAR
(81209) 2000 FQ15 15,3 2,375 0,172 4,20 3,659 MBA 28. marec 2000 Socorro LINEAR
(81210) 2000 FT16 14,5 2,547 0,234 7,48 4,065 MBA 28. marec 2000 Socorro LINEAR
(81211) 2000 FX16 14,8 2,363 0,265 8,14 3,631 MBA 28. marec 2000 Socorro LINEAR
(81212) 2000 FD18 15,4 2,471 0,071 14,87 3,883 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81213) 2000 FJ18 14,8 2,739 0,110 8,09 4,531 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81214) 2000 FL18 14,5 2,730 0,062 14,87 4,510 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81215) 2000 FM18 14,9 2,596 0,117 14,72 4,183 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81216) 2000 FQ18 15,5 2,609 0,129 12,32 4,214 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81217) 2000 FQ19 15,5 2,652 0,126 13,37 4,319 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81218) 2000 FC20 13,9 2,633 0,217 9,50 4,273 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81219) 2000 FU20 14,7 2,414 0,153 7,65 3,751 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81220) 2000 FO21 14,9 2,582 0,179 13,86 4,149 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81221) 2000 FY21 13,9 3,037 0,054 12,40 5,291 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81222) 2000 FE22 15,3 2,648 0,068 7,16 4,309 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81223) 2000 FP23 15,1 2,605 0,117 12,36 4,203 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81224) 2000 FV23 14,5 2,543 0,162 10,49 4,055 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81225) 2000 FE24 14,4 2,651 0,188 13,39 4,316 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81226) 2000 FF24 15,4 2,443 0,203 10,05 3,817 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81227) 2000 FK24 14,4 2,574 0,206 14,56 4,128 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81228) 2000 FG25 15,9 2,389 0,144 2,43 3,692 MBA 26. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81229) 2000 FF26 15,2 2,418 0,185 3,03 3,758 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81230) 2000 FN26 14,7 2,613 0,190 14,01 4,223 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81231) 2000 FV26 15,9 2,623 0,056 4,33 4,248 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81232) 2000 FW26 16,4 2,551 0,054 1,14 4,073 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81233) 2000 FX26 14,7 2,411 0,138 7,39 3,742 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81234) 2000 FD27 15,0 2,692 0,101 6,29 4,417 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81235) 2000 FM27 15,5 2,699 0,048 0,98 4,434 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81236) 2000 FZ27 14,8 2,649 0,042 21,76 4,310 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81237) 2000 FD28 15,1 2,577 0,090 4,12 4,137 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81238) 2000 FN28 15,3 2,626 0,213 2,48 4,255 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81239) 2000 FR28 15,4 2,603 0,116 3,30 4,200 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81240) 2000 FO29 14,2 2,880 0,080 11,98 4,887 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81241) 2000 FW29 16,5 2,554 0,050 6,36 4,081 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81242) 2000 FB30 14,4 2,724 0,151 9,37 4,494 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(81243) 2000 FJ31 14,7 2,599 0,123 14,23 4,188 MBA 28. marec 2000 Socorro LINEAR
(81244) 2000 FC33 14,9 2,636 0,106 13,07 4,280 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81245) 2000 FU33 15,6 2,443 0,113 6,41 3,819 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81246) 2000 FH34 14,7 2,532 0,133 13,38 4,028 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81247) 2000 FR34 15,2 2,645 0,171 12,76 4,301 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81248) 2000 FU34 15,9 2,670 0,203 2,54 4,361 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81249) 2000 FV34 14,9 2,786 0,083 4,91 4,651 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(81250) 2000 FX34 16,0 2,571 0,139 7,95 4,121 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 80751-81000
Zoznam planétok
81001-81250
Nasledujú:
Zoznam planétok 81251-81500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.