Diskusia s redaktorom:MirecXP

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, MirecXP. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 605 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Adrian


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Prečítaj si prosím Wikipédia:Erby. helix84 19:15, 24 máj 2006 (UTC)

  • OK. Mesto som o povolenie nežiadal. Ak tam ten erb predtým nebol, zrejme o povolenie ešte nikto nepožiadal. Ako môžem zistiť, či už bolo o to požiadané a aká bola odpoveď ? Resp. kam to mám ja zaregistrovať, ak mi odpovedia ? --MirecXP 08:42, 10 júl 2006 (UTC)
    • S veľkou pravdepodobnosťou doteraz požiadané nebolo :) Najlepšie bude, ak prípadnú súhlasnú odpoveď pána starostu umiestniš do poznámky pri nahrávaní obrázku erbu :) --Kelovy 08:56, 10 júl 2006 (UTC)
      • Myslíš dať link na naskenovanú odpoveď do poznámky ? Ako to je riešené pri iných mestách ? --MirecXP 09:00, 10 júl 2006 (UTC)
      • Áno, ten link by bol najlepší :) Riešenie pri iných erboch je pomerne rozmanité, ale už tu boli pokusy zjednotiť to :) --Kelovy 09:04, 10 júl 2006 (UTC)
  • Ako je to riešené pri prekladoch stránky ? Ja som žilinský erb prevzal myslím z maďarského prekladu... :-) --MirecXP 09:00, 10 júl 2006 (UTC)
    • Maďari nie sú takí rigorózni v dodržiavaní autorských práv pri erboch ako my, čo im ja osobne kvitujem:) --Kelovy 09:04, 10 júl 2006 (UTC)
      • To aby som teraz skúmal, či ten erb na maďarskom preklade je korektný. :-) Primátor s tým snáď nebude mať problém, že erb bol prevzatý z maďarského prekladu :-))) --MirecXP 09:07, 10 júl 2006 (UTC)
        • :))) Aha, myslíš, žilinský ? Ten nemusíš brať z maďarskej wiki, existuje na Commons, hoci sa pri ňom skvie červená vyhrážka :) Veď vlastne ten náš v článku je pôvodom odtiaľ:) --Kelovy 09:12, 10 júl 2006 (UTC)
        • Až teraz som si všimol, že si reagoval na Helixove slová spred dvoch mesiacov :) Medzitým ktosi do článku erb opätovne vložil, tentoraz z Commons (úložiska fotiek pre všetky jazykové mutácie wiki), netreba ho nanovo nahrávať, avšak jeho štátut je napoly ilegálny, čiže povolenie od mesta isto poteší :) --Kelovy 09:25, 10 júl 2006 (UTC)
  • Požiadal som mesto o povolenie... --MirecXP 05:30, 14 júl 2006 (UTC)

Zdravím. Ak sa nemýlim tak ten mail by mal prísť na OTRS. --ra1N 09:06, 5. jún 2009 (UTC)[odpovedať]
Ahoj, môžeš prosím Ťa rozvinúť, čo to znamená, že mail má ísť na OTRS? --MirecXP 11:15, 10. jún 2009 (UTC)[odpovedať]
Ahoj, keďže erby nemožno nahrávať bez povolenia, povolenie (ktoré si ty získal) musí byť zaevidované v systéme OTRS a preto to povolenie malo byť tam a nie u teba. Pozri aj Wikipédia:Krčma#aku_licenciu_treba_na_pridanie_erba a Wikipédia:Erby kde sú potrebné informácie na ozrejmenie. --ra1N 11:48, 10. jún 2009 (UTC)[odpovedať]

Hoj, možeš prosím prezradiť, z kadiaľ si čerpal zoznam mien pre slovenský menný kalendár? Vojto neregistrovany 195.91.64.52 22:08, 31 august 2006 (UTC)

Zdroje a štýl[upraviť zdroj]

Ahoj. Články parašutizmus a baník sú bez zdroja. V prípade baníka je aj štýl nepostačujúci na encyklopédiu, takto by to mohlo ostať na blogu. Vasiľ (diskusia) 13:32, 12. september 2012 (UTC)[odpovedať]

  • Ahoj. ;) Tak vdaka za kritiku, asi sa musim nieco naucit...snad s pomocou ostatnych, takze poprosim nejaky konstruktivny navrh. Baník: je to preklad z clanku na cs wiki + en wiki. Mam to tam nejak uviest? S tym stylom bohuzial nic neurobim. Nech sa paci, kto vie, nech upravi. Je to vyhonok ako vela inych, videl som 50x prazdny link na dany pojem, doplnil som... Parašutizmus: pododne na 80% preklad z cs/en wiki + nejake info z knizky ktoru som uviedol + moje vlastne vedomosti. Vies mi poradit, ako to vylepsit? Mozes pozriet aj do Diskusia:Parašutizmus, bohuzial na Brontov argument, ze chyba zdroj definicie nemam zatial co dodat, v kazdom slovniku je parasutizmus popisovany ako zoskoky z lietadla s padakom, akosi sa mu ale tiez zda, ze to nestaci. MirecXP (diskusia) 14:11, 12. september 2012 (UTC)[odpovedať]