Zoznam častí seriálu Čarodejnice

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí seriálu Čarodejnice. Seriál má osem sérií; prvá, druhá, tretia, štvrtá, siedma a ôsma s 22 časťami, piata a šiesta s 23 časťami.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Vysielané Premiéra Finále
1 22 19981999 7. október 1998 26. máj 1999
2 22 19992000 30. september 1999 18. máj 2000
3 22 20002001 5. október 2000 17. máj 2001
4 22 20012002 4. október 2001 16. máj 2002
5 23 20022003 22. september 2002 11. máj 2003
6 23 20032004 28. september 2003 16. máj 2004
7 22 20042005 12. september 2004 22. máj 2005
8 22 20052006 25. september 2005 21. máj 2006

1. séria[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Čarodejnice (1. séria)

Časť # Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  1 (1-01) "Something wicca this way comes" Vyššie sily Constance M. Burge John T. Kretchmer 7. október 1998
2 (1-02) "I've Got You Under My Skin" Stará láska nehrdzavie Brad Kern John T. Kretchmer 14. október 1998
3 (1-03) "Thank You for Not Morphing" Ďakujem, že nemeníš tvár Chris Levinson & Zack Estrin Ellen Pressman 21. október 1998
4 (1-04) "Dead Man Dating" Rande s mŕtvym Javier Grillo-Marxuach Richard Compton 28. október 1998
5 (1-05) "Dream Sorcerer" Vyvolávač snov Constance M. Burge Nick Marck 4. november 1998
6 (1-06) "The Wedding from Hell" Svadba z pekla Greg Elliot & Michael Perricone Richard Ginty 11. november 1998
7 (1-07) "The Fourth Sister" Štvrtá sestra Edithe Swensen Gilbert Adler 18. november 1998
8 (1-08) "The Truth Is Out There... and It Hurts" Pravda je vo hviezdach... a bolí Zack Estrin & Chris Levinson James A. Contner 25. november 1998
9 (1-09) "The Witch Is Back" Bosorkin návrat Sheryl J. Anderson Richard Denault 16. december 1998
10 (1-10) "Wicca Envy" Bosorácka závisť Brad Kern & Sheryl J. Anderson Mel Damski 13. január 1999
11 (1-11) "Feats of Clay" Clayove skutky Michael Perricone,Greg Elliot,
Chris Levinson & Zack Estrin
Kevin Inch 20. január 1999
12 (1-12) "The Wendigo" Wendigo Edithe Swensen James L. Conway 3. február 1999
13 (1-13) "From Fear to Eternity" Strach Tony Blake & Paul Jackson Les Sheldon 10. február 1999
14 (1-14) "Secrets and Guys" Anjel strážny Constance M. Burge & Sheryl J. Anderson James A. Contner 17. február 1999
15 (1-15) "Is There a Woogy in the House?" Woogyman Zack Estrin & Chris Levinson John T. Kretchmer 24. február 1999
16 (1-16) "Which Prue Is It, Anyway?" Ktorá je vlastne Prue? Javier Grillo-Marxuach John Behring 3. marec 1999
17 (1-17) "That '70s Episode" Tie roky 70-te Sheryl J. Anderson Richard Denault 7. apríl 1999
18 (1-18) "When Bad Warlocks Turn Good" Keď démon vstúpi do seba Edithe Swensen Kevin Inch 28. apríl 1999
19 (1-19) "Out of Sight" Z temnoty Tony Blake & Paul Jackson Craig Zisk 5. máj 1999
20 (1-20) "The Power of Two" Sila dvoch Brad Kern Elodie Keene 12. máj 1999
21 (1-21) "Love Hurts" Útrapy z lásky Chris Levinson,Zack Estrin,
Javier Grillo-Marxuach
James Whitmore, Jr. 19. máj 1999
22 (1-22) "Déjà Vu All Over Again" Časová slučka Brad Kern & Constance M. Burge Les Sheldon 26. máj 1999

2. séria[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Čarodejnice (2. séria)

Časť # Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  23 (2-01) "Witch Trial" Abraxas Brad Kern Craig Zisk 30. september 1999
24 (2-02) "Morality Bites" Spravodlivosť a trest Chris Levinson & Zack Estrin John Behring 7. október 1999
25 (2-03) "The Painted World" Maľovaný svet Constance M. Burge Kevin Inch 14. október 1999
26 (2-04) "The Devil's Music" Diabolská hudba David Simkins Richard Compton 21. október 1999
27 (2-05) "She's a Man, Baby, a Man!" Ona je muž! Javier Grillo-Marxuach Martha Mitchell 4. november 1999
28 (2-06) "That Old Black Magic" Stará čierna mágia Valerie Mayhew & Vivian Mayhew James L. Conway 11. november 1999
29 (2-07) "They're Everywhere" Sú všade Sheryl J. Anderson Mel Damski 18. november 1999
30 (2-08) "P3 H2O" Patty a Sam Chris Levinson & Zack Estrin John Behring 9. december 1999
31 (2-09) "Ms. Hellfire" Slečna pekelná Sheryl J. Anderson & Constance M. Burge Craig Zisk 13. január 2000
32 (2-10) "Heartbreak City" Láska a nenávisť David Simkins Michael Zinberg 20. január 2000
33 (2-11) "Reckless Abandon" Odložené dieťa Javier Grillo-Marxuach Craig Zisk 27. január 2000
34 (2-12) "Awakened" Prebudená Valerie Mayhew & Vivian Mayhew Anson Williams 3. február 2000
35 (2-13) "Animal Pragmatism" Zvieracie premeny Chris Levinson & Zack Estrin Don Kurt 10. február 2000
36 (2-14) "Pardon My Past" Odpusťte mi minulosť Michael Gleason John Paré 17. február 2000
37 (2-15) "Give Me a Sign" Znamenie Sheryl J. Anderson James A. Contner 24. február 2000
38 (2-16) "Murphy's Luck" Magieno šťastie David Simkins John Behring 30. marec 2000
39 (2-17) "How to Make a Quilt Out of Americans" Ako ušiť Američana Javier Grillo-Marxuach & Robert Masello Kevin Inch 6. apríl 2000
40 (2-18) "Chick Flick" Filmová láska Zack Estrin & Chris Levinson Michael Schultz 20. apríl 2000
41 (2-19) "Ex Libris" Ex Libris Peter Chomsky & Brad Kern Joel J. Feigenbaum 27. apríl 2000
42 (2-20) "Astral Monkey" Nebezpečná krv David Simkins & Constance M. Burge Craig Zisk 4. máj 2000
43 (2-21) "Apocalypse, Not" Apokalypsa Sanford Golden & Sheryl J. Anderson Michael Zinberg 11. máj 2000
44 (2-22) "Be Careful What You Witch For" Pozor na to, čo si želáš Chris Levinson & Zack Estrin & Brad Kern Shannen Doherty 18. máj 2000

3. séria[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Čarodejnice (3. séria)

Časť # Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  45 (3-01) "The Honeymoon's Over" Koniec medových týždňov Brad Kern Jim Conway 5. október 2000
46 (3-02) "Magic Hour" Zázračná hodina Zack Estrin & Chris Levinson John Behring 12. október 2000
47 (3-03) "Once Upon a Time" Kde bolo tam bolo Krista Vernoff Joel J. Feigenbaum 19. október 2000
48 (3-04) "All Halliwell's Eve" Dušičky Halliwellových Sheryl J. Anderson Anson Williams 26. október 2000
49 (3-05) "Sight Unseen" Vidieť neviditeľné William Schmidt Perry Lang 2. november 2000
50 (3-06) "Primrose Empath" Nežiadaný dar Daniel Cerone Mel Damski 9. november 2000
51 (3-07) "Power Outage" Bez čarovnej moci Monica Breen & Alison Schapker Craig Zisk 16. november 2000
52 (3-08) "Sleuthing with the Enemy" S nepriateľom v pätách Peter Hume Noel Nosseck 14. december 2000
53 (3-09) "Coyote Piper" Kde je Piper? Krista Vernoff Chris Long 11. január 2001
54 (3-10) "We All Scream for Ice Cream" Všetci chceme zmrzlinu Chris Levinson & Zack Estrin Allan Kroeker 18. január 2001
55 (3-11) "Blinded by the Whitelighter" Koniec bieleho svetla Nell Scovell David Straiton 25. január 2001
56 (3-12) "Wrestling with Demons" Boj s démonmi Sheryl J. Anderson Joel J. Feigenbaum 1. február 2001
57 (3-13) "Bride and Gloom" Nevesta temnoty William Schmidt Chris Long 8. február 2001
58 (3-14) "The Good, the Bad and the Cursed" Dobrý, zlý a polomŕtvy Monica Breen & Alison Schapker Shannen Doherty 15. február 2001
59 (3-15) "Just Harried" Opletačky Daniel Cerone Mel Damski 22. február 2001
60 (3-16) "Death Takes a Halliwell" Anjel smrti Krista Vernoff Jon Pare 15. marec 2001
61 (3-17) "PreWitched" Návraty Chris Levinson & Zack Estrin David Straiton 22. marec 2001
62 (3-18) "Sin Francisco" San Francisco, mesto hriechu Nell Scovell Joel J. Feigenbaum 19. apríl 2001
63 (3-19) "The Demon Who Came in from the Cold" Démonov návrat Sheryl J. Anderson Anson Williams 26. apríl 2001
64 (3-20) "Exit Strategy" Úniková stratégia Peter Hume & Daniel Cerone Joel J. Feigenbaum 3. máj 2001
65 (3-21) "Look Who's Barking" Pozri sa kto šteká Monica Breen & Alison Schapker
& Curtis Kheel
John Behring 10. máj 2001
66 (3-22) "All Hell Breaks Loose" Pekelné sily Brad Kern Shannen Doherty 17. máj 2001

4. séria[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Čarodejnice (4. séria)

Časť # Názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  67 (4-01) "Charmed Again: Part 1" Nové spojenectvo 1.časť Brad Kern Michael Schultz 4. október 2001
68 (4-02) "Charmed Again: Part 2" Nové spojenectvo 2.časť Brad Kern Michael Schultz 4. október 2001
69 (4-03) "Hell Hath No Fury" Najhoršie zúri žena Krista Vernoff Chris Long 11. október 2001
70 (4-04) "Enter the Demon" Vpusti démona Daniel Cerone Joel J. Feigenbaum 18. október 2001
71 (4-05) "Size Matters" Na veľkosti záleží Nell Scovell Noel Nosseck 25. október 2001
72 (4-06) "A Knight to Remember" Nezabudnuteľný rytier Alison Schapker & Monica Breen David Straiton 1. november 2001
73 (4-07) "Brain Drain" Vymývanie mozgu Curtis Kheel John Behring 8. november 2001
74 (4-08) "Black as Cole" Čierny ako Cole Abbey Campbell, Brad Kern & Nell Scovell Les Landau 15. november 2001
75 (4-09) "Muse to My Ears" Hudba pre moje uši Krista Vernoff Joel J. Feigenbaum 13. december 2001
76 (4-10) "A Paige from the Past" Paige v minulosti Daniel Cerone James L. Conway 17. január 2002
77 (4-11) "Trial by Magic" Magický rozsudok Michael Gleason Chip Scott Laughlin 24. január 2002
78 (4-12) "Lost and Bound" Stratená a spútaná Nell Scovell Noel Nosseck 31. január 2002
79 (4-13) "Charmed and Dangerous" Čarovné a nebezpečné Alison Schapker & Monica Breen Jon Pare 7. február 2002
80 (4-14) "The Three Faces of Phoebe" Hlas srdca Curtis Kheel Joel J. Feigenbaum 14. február 2002
81 (4-15) "Marry-Go-Round" Svadba Daniel Cerone Chris Long 14. marec 2002
82 (4-16) "The Fifth Halliwheel" Piate koleso na voze Krista Vernoff David Straiton 21. marec 2002
83 (4-17) "Saving Private Leo" Záchrana slobodníka Lea Daniel Cerone & Doug E. Jones John Behring 28. marec 2002
84 (4-18) "Bite Me" Na koho si brúsiš zuby Curtis Kheel John T. Kretchmer 18. apríl 2002
85 (4-19) "We're Off to See the Wizard" Návšteva čarodejníka Alison Schapker & Monica Breen Timothy Lonsdale 25. apríl 2002
86 (4-20) "Long Live the Queen" Nech žije kráľovná Krista Vernoff Jon Paré 2. máj 2002
87 (4-21) "Womb Raider" Von z môjho lona Daniel Cerone Mel Damski 9. máj 2002
88 (4-22) "Witch Way Now?" Sme čarodejnice Brad Kern Brad Kern 16. máj 2002

5. séria[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Čarodejnice (5. séria)

Časť # Názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  89 (5-01) "A Witch's Tail: Part 1" Chvost čarodejnice 1.časť Daniel Cerone James L. Conway 22. september 2002
90 (5-02) "A Witch's Tail: Part 2" Chvost čarodejnice 2.časť Monica Breen & Alison Schapker Mel Damski 22. september 2002
91 (5-03) "Happily Ever After" A žili šťastne Curtis Kheel John T. Kretchmer 29. september 2002
92 (5-04) "Siren Song" Pieseň sirény Krista Vernoff Joel J. Feigenbaum 6. október 2002
93 (5-05) "Witches in Tights" Čarodejnice v pančuchách Mark Wilding David Straiton 13. október 2002
94 (5-06) "The Eyes Have It" Majú oči Laurie Parres James Marshall 20. október 2002
95 (5-07) "Sympathy for the Demon" Súcit s démonom Henry Alonso Myers Stuart Gillard 3. november 2002
96 (5-08) "A Witch in Time" Čarodejnica v čase Daniel Cerone John Behring 10. november 2002
97 (5-09) "Sam I Am" Sam ostal sám Alison Schapker & Monica Breen Joel J. Feigenbaum 17. november 2002
98 (5-10) "Y Tu Mummy También" Múmia v správnom čase Curtis Kheel Chris Long 5. január 2003
99 (5-11) "The Importance of Being Phoebe" Dôležitá je Phoebe Krista Vernoff Derek Johansen 12. január 2003
100 (5-12) "Centennial Charmed" Čarodejnice po stýkrát Brad Kern James L. Conway 19. január 2003
101 (5-13) "House Call" Návšteva v dome Henry Alonso Myers Jon Paré 2. február 2003
102 (5-14) "Sand Francisco Dreamin'" Snívanie v San Franciscu Alison Schapker & Monica Breen John T. Kretchmer 9. február 2003
103 (5-15) "The Day the Magic Died" Deň keď zomrela mágia Daniel Cerone Stuart Gillard 16. február 2003
104 (5-16) "Baby's First Demon" Malého prvý démon Krista Vernoff John T. Kretchmer 30. marec 2003
105 (5-17) "Lucky Charmed" Šťastná séria Curtis Kheel Roxann Dawson 6. apríl 2003
106 (5-18) "Cat House" Mačací palác Brad Kern James L. Conway 13. apríl 2003
107 (5-19) "Nymphs Just Wanna Have Fun" Nymphy sa chcú jednoducho zabávať Andrea Stevens & Doug E. Jones Mel Damski 20. apríl 2003
108 (5-20) "Sense and Sense Ability" Rozum a zmysly Brian Krause, Ed Bokinskie
& Daniel Cerone
Stewart Schill, Joel J. Feigenbaum 27. apríl 2003
109 (5-21) "Necromancing the Stone" Oživiť kameň Henry Alonso Myers&
Alison Schapker
Jon Paré 4. máj 2003
110 (5-22) "Oh My Goddess!: Part 1" Oh nebesá! 1.časť Krista Vernoff & Curtis Kheel Jonathan West 11. máj 2003
111 (5-23) "Oh My Goddess!: Part 2" Oh nebesá! 2.časť Daniel Cerone Joel J. Feigenbaum 11. máj 2003

6. séria[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Čarodejnice (6. séria)

Časť # Názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  112 (6-01) "Valhalley of the Dolls: Part 1" Údolie bábik 1.časť Brad Kern James L. Conway 28. september 2003
113 (6-02) "Valhalley of the Dolls: Part 2" Údolie bábik 2.časť Brad Kern James L. Conway 28. september 2003
114 (6-03) "Forget Me... Not" Nezabudni na mňa Henry Alonso Myers John T. Kretchmer 5. október 2003
115 (6-04) "The Power of Three Blondes" Trojsila blondín Daniel Cerone John Behring 12. október 2003
116 (6-05) "Love's a Witch" Láska až za hrob Jeannine Renshaw Stuart Gillard 19. október 2003
117 (6-06) "My Three Witches" Moje tri čarodejnice Scott Lipsey & Whip Lipsey Joel J. Feigenbaum 26. október 2003
118 (6-07) "Soul Survivor" Prežitie duše Curtis Kheel Mel Damski 2. november 2003
119 (6-08) "Sword and the City" Meč a mesto David Simkins Derek Johansen 9. november 2003
120 (6-09) "Little Monsters" Malá obluda Julie Hess James L. Conway 16. november 2003
121 (6-10) "Chris-Crossed" Chrisov príbeh Cameron Litvack Joel J. Feigenbaum 23. november 2003
122 (6-11) "Witchstock" Witchstock Daniel Cerone James A. Contner 11. január 2004
123 (6-12) "Prince Charmed" Pán dokonalý Henry Alonso Myers David Jackson 18. január 2004
124 (6-13) "Used Karma" Stará karma Jeannine Renshaw John T. Kretchmer 25. január 2004
125 (6-14) "The Legend of Sleepy Halliwell" Legenda Sleepy Halliwelovej Cameron Litvack Jon Paré 8. február 2004
126 (6-15) "I Dream of Phoebe" Snívam o Phoebe Curtis Kheel John T. Kretchmer 15. február 2004
127 (6-16) "The Courtship of Wyatt's Father" Vábenie Wyattovho otca Brad Kern Joel J. Feigenbaum 22. február 2004
128 (6-17) "Hyde School Reunion" Stredoškolská stretávka David Simkins Jonathan West 14. marec 2004
129 (6-18) "Spin City" Zakliate mesto Andy Reaser & Doug E. Jones Mel Damski 18. apríl 2004
130 (6-19) "Crimes & Witch Demeanors" Zločiny a tresty Henry Alonso Myers John T. Kretchmer 25. apríl 2004
131 (6-20) "A Wrong Day's Journey Into Right" Cesta k pravde je plná omylov Cameron Litvack Derek Johansen 2. máj 2004
132 (6-21) "Witch Wars" Lov na čarodejnice Krista Vernoff David Jackson 9. máj 2004
133 (6-22) "It's a Bad, Bad, Bad, Bad World: Part 1" Je to zlý svet 1.časť Jeannine Renshaw Jon Paré 16. máj 2004
134 (6-23) "It's a Bad, Bad, Bad, Bad World: Part 2" Je to zlý svet 2.časť Curtis Kheel Jon Paré 16. máj 2004

7. séria[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Čarodejnice (7. séria)

Časť # Názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  135 (7-01) "A Call to Arms" Výzva do boja Brad Kern James L. Conway 12. september 2004
136 (7-02) "The Bare Witch Project" Bojovníčka Jeannine Renshaw John T. Kretchmer 19. september 2004
137 (7-03) "Cheaper by the Coven" Démon v nás Mark Wilding Derek Johansen 26. september 2004
138 (7-04) "Charrrmed!" Na prah obrátení Cameron Litvack Mel Damski 3. október 2004
139 (7-05) "Styx Feet Under" Pod zemou Henry Alonso Myers Christopher Leitch 10. október 2004
140 (7-06) "Once in a Blue Moon" Za svitu modrého mesiaca Debra J. Fisher & Erica Messer John T. Kretchmer 17. október 2004
141 (7-07) "Someone to Witch Over Me" Niekto nadomnou bdie Rob Wright Jon Paré 31. október 2004
142 (7-08) "Charmed Noir" Návrat do minulosti Curtis Kheel Michael Grossman 14. november 2004
143 (7-09) "There's Something About Leo" Leovo tajomstvo Natalie Antoci & Scott Lipsey Derek Johansen 21. november 2004
144 (7-10) "Witchness Protection" Ochrana svedkov Jeannine Renshaw David Jackson 28. november 2004
145 (7-11) "Ordinary Witches" Obyčajné bosorky Mark Wilding Jonathan West 16. január 2005
146 (7-12) "Extreme Makeover World Edition" Extrémne prerobený svet Cameron Litvack LeVar Burton 23. január 2005
147 (7-13) "Charmageddon" Čarogedon Henry Alonso Myers John T. Kretchmer 30. január 2005
148 (7-14) "Carpe Demon" Carpe demon Curtis Kheel Stuart Gillard 13. február 2005
149 (7-15) "Show Ghouls" Kabaret Rob Wright & Debra J. Fisher & Erica Messer Mel Damski 20. február 2005
150 (7-16) "The Seven Year Witch Sedem rokov Jeannine Renshaw Michael Grossman 10. apríl 2005
151 (7-17) "Scry Hard" Hľadaj poriadne Andy Reaser & Doug E. Jones Derek Johansen 17. apríl 2005
152 (7-18) "Little Box of Horrors" Skrinka hrôz Cameron Litvack Jon Paré 24. apríl 2005
153 (7-19) "Freaky Phoebe" Uletená Phoebe Mark Wilding Michael Grossman 1. máj 2005
154 (7-20) "Imaginary Friends" Imaginárny priatelia Henry Alonso Myers Jonathan West 8. máj 2005
155 (7-21) "Death Becomes Them" Smrť im pristane Curtis Kheel John T. Kretchmer 15. máj 2005
156 (7-22) "Something Wicca This Way Goes" Kto z koho Rob Wright & Brad Kern James L. Conway 22. máj 2005

8. séria[upraviť | upraviť zdroj]

Podrobný zoznam častí nájdete v článku Zoznam častí seriálu Čarodejnice (8. séria)

Časť # Názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  157 (8-01) "Still Charmed and Kicking" V zdraví a šťastí Brad Kern James L. Conway 25. september 2005
158 (8-02) "Malice in Wonderland" Alica v ríši znamení Brad Kern Mel Damski 2. október 2005
159 (8-03) "Run, Piper, Run" Piper beží o život Cameron Litvack Derek Johansen 9. október 2005
160 (8-04) "Desperate Housewitches" Zúfalé čarodejnice Jeannine Renshaw Jon Paré 16. október 2005
161 (8-05) "Rewitched" Začarované Rob Wright John Kretchmer 23. október 2005
162 (8-06) "Kill Billie: Vol.1" Billie útočí Elizabeth Hunter Michael Grossman 30. október 2005
163 (8-07) "The Lost Picture Show" Stratená koláž Doug E. Jones & Andy Reaser Jonathan West 6. november 2005
164 (8-08) "Battle of the Hexes" Vojna pohlaví Jeannine Renshaw LeVar Burton 13. november 2005
165 (8-09) "Hulkus Pocus" Hokus Pokus Liz Sagal Joel F. Feigenbaum 20. november 2005
166 (8-10) "Vaya Con Leos" Zbohom Leo Cameron Litvack Janice Cooke Leonard 27. november 2005
167 (8-11) "Mr. & Mrs. Witch" Pán a Pani čarodejníci Rob Wright James L. Conway 8. január 2006
168 (8-12) "Payback's a Witch" Pomsta sa nevypláca Brad Kern Mel Damski 15. január 2006
169 (8-13) "Repo Manor" Zmena sídla Doug E. Jones Derek Johansen 22. január 2006
170 (8-14) "12 Angry Zen" 12 rozhnevaných Zenov Cameron Litvack Jon Paré 12. február 2006
171 (8-15) "The Last Temptation of Christy" Posledné pokušenie Christy Liz Sagal & Rick Muirragui John Kretchmer 19. február 2006
172 (8-16) "Engaged and Confused" Útrapy zo zásnub Jeannine Renshaw Stuart Gillard 26. február 2006
173 (8-17) "Generation Hex" Nová generácia v akcii Rob Wright Michael Grossman 16. apríl 2006
174 (8-18) "The Torn Identity" Rozdvojená osobnosť Andy Reaser LeVar Burton 23. apríl 2006
175 (8-19) "The Jung and the Restless" Mladý a nepokojný Cameron Litvack Derek Johansen 30. apríl 2006
176 (8-20) "Gone with the Witches" Odviate s bosorkami Jeannine Renshaw Jonathan West 7. máj 2006
177 (8-21) "Kill Billie: Vol. 2" Kill Billie 2 Brad Kern Jon Paré 14. máj 2006
178 (8-22) "Forever Charmed" Čarodejnicami naveky Jon Paré James L. Conway 21. máj 2006