Zoznam nepilotovaných letov na Medzinárodnú vesmírnu stanicu

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam nepilotovaných letov na Medzinárodnú vesmírnu stanicu. Lety s časťami stanice sú vyznačené hrubo.

Kozmická loď Misia Nosná raketa Štart
(UTC)
Pripojenie
(UTC)
Nepripojená
(UTC)
Čas pripojenia Deorbit
1 Zaria Funkčný
nákladný blok
Proton-K 20. november 1998
06:40
Prvý modul ISS N/A N/A N/A
2 Zvezda Servisný modul Proton-K 12. júl 2000
04:56
26. júl 2000
00:44
N/A N/A N/A
3 Progress]] M1-3
- ISS-1P
Zásoby Sojuz-U 6. august 2000
18:26
8. august 2000
20:12
1. november 2000
04:04
84 dní, 7 h, 51 min 1. november 2000
4 Progress M1-4
- ISS-2P
Zásoby Sojuz-U 16. november 2000
01:32
18. november 2000
03:47
8. február 2001
11:26
82 dní, 7 h, 39 min 8. február 2001
5 Progress M-44
- ISS-3P
Zásoby Sojuz-U 26. február 2001
08:09
28. február 2001
09:50
16. apríl 2001
08:48
46 dní, 22 h, 58 min 16. apríl 2001
6 Progress M1-6
- ISS-4P
Zásoby Sojuz-FG 20. máj 2001
22:32
23. máj 2001
00:24
22. august 2001
06:02
91 dní, 5 h, 38 min 22. august 2001
7 Progress M-45
- ISS-5P
Zásoby Sojuz-U 21. august 2001
09:24
23. august 2001
09:51
22. november 2001
16:12
91 dní, 6 h, 21 min 22. november 2001
8 Pirs Airlock Module Airlock pre EVA Sojuz-U 14. september 2001
23:35
17. september 2001
01:05
N/A N/A N/A
9 Progress M1-7
- ISS-6P
Zásoby Sojuz-FG 26. november 2001
18:24
28. november 2001
19:43
19. marec 2002
17:43
110 dní, 22 h 20. marec 2002
10 Progress M1-8
- ISS-7P
Zásoby Sojuz-U 21. marec 2002
20:13
24. marec 2002
20:57
25. jún 2002
08:26
92 dní, 11 h, 29 min 25. jún 2002
11 Progress M-46
- ISS-8P
Zásoby Sojuz-U 26. jún 2002
05:36
29. jún 2002
06:23
24. september 2002
13:59
87 dní, 7 h, 36 min 14. október 2002
12 Progress M1-9
- ISS-9P
Zásoby Sojuz-FG 25. september 2002
16:58
29. september 2002
17:00
1. február 2003
16:00
124 dní, 23 h 1. február 2003
13 Progress M-47
- ISS-10P
Zásoby Sojuz-U 2. február 2003
12:59
4. február 2003
14:49
28. august 2003
22:48
205 dní, 7 h, 59 min 28. august 2003
14 Progress M1-10
- ISS-11P
Zásoby Sojuz-U 8. jún 2003
10:34
11. jún 2003
11:15
4. september 2003
19:41
85 dní, 8 h, 26 min 3. október 2003
15 Progress M-48
- ISS-12P
Zásoby Sojuz-U 29. august 2003
01:48
31. august 2003
03:40
28. január 2004
08:35
150 dní, 4 h, 55 min 28. január 2004
16 Progress M1-11
- ISS-13P
Zásoby Sojuz-U 29. január 2004
11:58
31. január 2004
13:13
24. máj 2004
09:19
113 dní, 20 h, 6 min 3. jún 2004
17 Progress M-49
- ISS-14P
Zásoby Sojuz-U 25. máj 2004
12:34
27. máj 2004
13:54
30. júl 2004
06:05
63 dní, 16 h, 11 min 30. júl 2004
18 Progress M-50
- ISS-15P
Zásoby Sojuz-U 11. august 2004
05:03
14. august 2004
05:03
22. december 2004
18:37
130 dní, 13 h, 34 min 22. december 2004
19 Progress M-51
- ISS-16P
Zásoby Sojuz-U 23. december 2004
22:19
25. december 2004
23:58
27. február 2005 65 dní 9. marec 2005
20 Progress M-52
- ISS-17P
Zásoby Sojuz-U 28. február 2005
19:09
2. marec 2005
19:10
16. jún 2005
20:15
106 dní, 1 h, 5 min 16. jún 2005
21 Progress M-53
- ISS-18P
Zásoby Sojuz-U 16. jún 2005
23:09
19. jún 2005
00:45
7. september 2005
06:26
80 dní, 5 h, 41 min 7. september 2005
22 Progress M-54
- ISS-19P
Zásoby Sojuz-U 8. september 2005
09:08
10. september 2005
10:42
3. marec 2006
10:06
173 dní, 23 h, 24 min 3. marec 2006
23 Progress M-55
- ISS-20P
Zásoby Sojuz-U 21. december 2005
18:38
23. december 2005
19:46
19. jún 2006
14:06
177 dní, 18 h, 21 min 19. jún 2006
24 Progress M-56
- ISS-21P
Zásoby Sojuz-U 24. apríl 2006
16:03
26. apríl 2006
16:12
19. september 2006
00:28
145 dní, 6 h, 47 min 19. september 2006
25 Progress M-57
- ISS-22P
Zásoby Sojuz-U 24. jún 2006
15:08
26. jún 2006
16:24
16. január 2007
23:32
204 dní, 7 h, 8 min 17. január 2007
26 Progress M-58
- ISS-23P
Zásoby Sojuz-U 23. október 2006
13:41
26. október 2006
14:28
27. marec 2007 ,
18:00
152 dní, 3 h, 32 min 27. marec 2007
27 Progress M-59
- ISS-24P
Zásoby Sojuz-U 18. január 2007
02:12
20. január 2007
03:58
1. august 2007
14:07
193 dní, 10 h, 9 min 1. august 2007
28 Progress M-60
- ISS-25P
Zásoby Sojuz-U 12. máj 2007
03:25
NET 15. máj 2007
05:10
19. september 2007
00:37
126 dní, 19 h, 27 min 25. september 2007
29 Progress M-61
- ISS-26P
Zásoby Sojuz-U 2. august 2007
17:34
5. august 2007 21. december 2007,
04:00
138 dní, 9 h, 20 min 22. január 2008
30 Progress M-62
- ISS-27P
Zásoby Sojuz-U 23. december 2007,
07:12[1][2]
26. december 2007,
08:14[3]
4. február 2008,
10:32[4]
40 dní, 2 h, 18 min 15. február 2008
31 Progress M-63
- ISS-28P
Zásoby Sojuz-U 5. február 2008,
13:02[5]
7. február 2008,
14:30[6]
7. apríl 2008,
08:49[7]
59 dní, 18 h, 19 min 7. apríl 2008
32 ATV-1 Jules Verne Zásoby/Testy Ariane 5ES 9. marec 2008,
04:03
3. apríl 2008,
14:45
5. september 2008,
21:29
155 dní, 6 h, 44 min 29. september 2008
33 Progress M-64
- ISS-29P
Zásoby Sojuz-U 14. máj 2008,
20:22
16. máj 2008,
21:39
1. september 2008,
19:47
107 dní, 22 h, 8 min 8. september 2008
34 Progress M-65
- ISS-30P
Zásoby Sojuz-U 10. september 2008,
19:50
17. september 2008,
18:43
14. november 2008,
16:19
57 dní, 21 h, 36 min 7. december 2008
35 Progress M-01M
- ISS-31P
Zásoby Sojuz-U 26. november 2008,
12:38
30. november 2008,
12:28
6. február 2009,
04:10
67 dní, 15 h, 42 min 8. február 2009
36 Progress M-66
- ISS-32P
Zásoby Sojuz-U 10. február 2009,
05:49:46
13. február 2009,
07:18
6. máj 2009,
15:17
82 dní, 7 h, 59 min 18. máj 2009
37 Progress M-02M
- ISS-33P
Zásoby Sojuz-U 7. máj 2009,
18:37:09
12. máj 2009,
19:24:23
30. jún 2009,
18:29:43
53 dní, 23 h, 52 min 13. júl 2009
38 Progress M-67
- ISS-34P
Zásoby Sojuz-U 24. júl 2009,
10:56:53
29. júl 2009,
11:12
21. september 2009,
07:25
53 dní, 20 h, 13 min 27. september 2009
39 HTV-1 Zásoby H-IIB 10. september 2009,
17:01:56
17. september 2009,
22:12
30. október 2009,
15:18
42 dní, 17 h, 6 min 1. november 2009
40 Progress M-03M
- ISS-35P
Zásoby Sojuz-U 15. október 2009,
01:14:37
18. október 2009,
01:40
22. apríl 2010,
16:32
186 dní, 14 h, 52 min 27. apríl 2010
41 Poisk
- ISS-5R
prechodová komora pre EVA Sojuz-U 10. november 2009,
14:22:04
12. november 2009,
15:44
pripojený k ISS N/A N/A
Progress M-MIM2
- ISS-5R
Doprava modulu Poisk 8. december 2009,
00:16
25 dní, 8 h, 32 min 8. december 2009
42 Progress M-04M
- ISS-36P
Zásoby Sojuz-U 3. február 2010,
03:45:31
5. február 2010,
04:26
10. máj 2010,
11:16
94 dní, 6 h, 50 min 1. júl 2010
43 Progress M-05M
- ISS-37P
Zásoby Sojuz-U 28. apríl 2010,
17:15:09
1. máj 2010,
18:32
25. október 2010,
14:22
176 dní, 19 h, 50 min 15. november 2010
44 Progress M-06M
- ISS-38P
Zásoby Sojuz-U 30. jún 2010,
15:35:15
4. júl 2010,
16:17
31. august 2010,
11:21
57 dní, 19 h, 4 min 6. september 2010
45 Progress M-07M
- ISS-39P
Zásoby Sojuz-U 10. september 2010,
10:22:58
12. september 2010,
11:57
20. február 2011,
13:12
161 dní, 1 h, 15 min 20. február 2011
46 Progress M-08M
- ISS-40P
Zásoby Sojuz-U 27. október 2010,
15:11:50
30. október 2010,
16:36
24. január 2011,
00:42
85 dní, 8 h, 6 min 24. január 2011
47 Kounotori 2
- HTV-2
Zásoby H-IIB 22. január 2011,
05:37:57
27. január 2011,
14:51
28. marec 2011,
13:43
59 dní, 22 h, 52 min 30. marec 2011
48 Progress M-09M
- ISS-41P
Zásoby Sojuz-U 28. január 2011,
01:31:39
30. január 2011,
02:39
22. apríl 2011,
11:41
82 dní, 9 h, 2 min 26. apríl 2011
49 Johannes Kepler ATV
- ATV-2
Zásoby Ariane 5ES 16. február 2011,
21:50:55
24. február 2011,
15:59
20. jún 2011,
14:46
115 dní, 22 h, 47 min 21. jún 2011
50 Progress M-10M
- ISS-42P
Zásoby Sojuz-U 27. apríl 2011,
13:05:22
29. apríl 2011,
14:28
29. október 2011,
09:04
182 dní, 18 h, 36 min 29. október 2011
51 Progress M-11M
- ISS-43P
Zásoby Sojuz-U 21. jún 2011,
14:38:15
23. jún 2011,
16:37
23. august 2011,
09:34
60 dní, 17 h, 0 min 1. september 2011
52 Progress M-12M
- ISS-44P
Zásoby Sojuz-U 24. august 2011,
13:00:08
Nosič nedosiahol na orbitálnu dráhu[8]
53 Progress M-13M
- ISS-45P
Zásoby Sojuz-U 30. október 2011,
10:11:13
2. november 2011,
11:41
23. január 2012,
22:09
82 dní, 10 h, 28 min 25. január 2012
54 Progress M-14M
- ISS-46P
Zásoby Sojuz-U 25. január 2012,
23:06:40
28. január 2012,
00:09
19. apríl 2012,
11:04
82 dní, 10 h, 55 min 28. apríl 2012
55 Eduardo Amaldi ATV
- ATV-3
Zásoby Ariane 5ES 23. marec 2012,
04:34:04
28. marec 2012,
22:31
28. september 2012,
21:44
183 dní, 23 h, 13 min 3. október 2012
56 Progress M-15M
- ISS-47P
Zásoby Sojuz-U 20. apríl 2012,
12:50:24
22. apríl 2012,
14:36
22. júl 2012,
20:26
91 dní, 5 h, 50 min 20. august 2012
29. júl 2012,
01:01
30. júl 2012,
21:19
1 day, 20 h, 18 min
57 Dragon C2+
- CRS SpX-D
Zásoby Falcon 9 22. máj 2012,
07:44:38
25. máj 2012,
16:02
31. máj 2012,
08:07
5 dní, 16 h, 5 min 31. máj 2012
58 Kounotori 3
- HTV-3
Zásoby H-IIB 21. júl 2012,
02:06:18
27. júl 2012,
14:34
12. september 2012,
11:50
46 dní, 21 h, 16 min 14. september 2012
59 Progress M-16M
- ISS-48P
Zásoby Sojuz-U 1. august 2012,
19:35:13
2. august 2012,
01:18
9. február 2013,
13:15
191 dní, 11 h, 57 min 9. február 2013
60 Dragon C3
- CRS SpX-1
Zásoby Falcon 9 7. október 2012,
00:35:00
10. október 2012,
13:03
28. október 2012,
11:19
17 dní, 22 h, 16 min 28. október 2012
61 Progress M-17M
- ISS-49P
Zásoby Sojuz-U 31. október 2012,
07:41:19
31. október 2012,
13:33
15. apríl 2013,
12:02
165 dní, 22 h, 29 min 21. apríl 2013
62 Progress M-18M
- ISS-50P
Zásoby Sojuz-U 11. február 2013,
14:41:46
11. február 2013,
20:35
25. júl 2013,
20:43
164 dní, 8 min 26. júl 2013
63 Dragon C4
- CRS SpX-2
Zásoby Falcon 9 1. marec 2013,
15:10:13
3. marec 2013,
13:56
26. marec 2013,
08:10
22 dní, 18 h, 14 min 26. marec 2013
64 Progress M-19M
- ISS-51P
Zásoby Sojuz-U 24. apríl 2013,
10:12:16
26. apríl 2013,
12:25
11. jún 2013,
13:58
46 dní, 1 h, 33 min 19. jún 2013
65 Albert Einstein ATV
- ATV-4
Zásoby Ariane 5ES 5. jún 2013,
21:52:11
15. jún 2013,
14:07
28. október 2013,
08:55
134 dní, 18 h, 48 min 2. november 2013
66 Progress M-20M
- ISS-52P
Zásoby Sojuz-U 27. júl 2013,
20:45:08
28. júl 2013,
02:26
Presun na:
4. február 2014
N/A N/A
67 Kounotori 4
- HTV-4
Zásoby H-IIB 3. august 2013,
19:48:46
9. august 2013,
15:38
4. september 2013,
12:07
25 dní, 20 h, 29 min 7. september 2013
68 Cygnus Orb-D1
- CRS Orb-D
Zásoby Antares 18. september 2013,
14:58:02
29. september 2013,
12:44
22. október 2013,
10:04
22 dní, 21 h, 20 min 23. október 2013
69 Progress M-21M
- ISS-53P
Zásoby Sojuz-U 25. november 2013,
20:53:06
29. november 2013,
22:30
Presun na:
13. jún 2014
N/A N/A
70 Cygnus CRS Orb-1
- CRS Orb-1
Zásoby Antares 9. január 2014,
18:07:05
12. január 2014,
13:05
18. február 2014,
10:25
36 dní, 21 h, 20 min 19. február 2014
71 Progress M-22M
- ISS-54P
Zásoby Soyuz-U 5. február 2014,
16:23:32
5. Február 2014,
22:22
Presun na:
7. apríl 2014
N/A N/A
Kozmická loď Misia Nosná raketa Štart
(UTC)
Pripojenie
(UTC)
Nepripojená
(UTC)
Čas pripojenia Deorbit

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]