Diskusia s redaktorom:95.103.118.61

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Varovanie!
Prestaň ničiť obsah Wikipédie, považuje sa to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.
Upozornenie!
Opakovane si sa dopustil(a) konania, ktoré Wikipédia definuje ako osobný útok. Osobné útoky urážajú Tvojho oponenta, útočia naňho ako na osobu, poškodzuješ tým projekt, odradzuješ ostatných a v prvom rade sú Tvojou zlou vizitkou. Diskutuj vecne a argumentuj iba priamo k problému, žiadne narážky ani zosmiešňovanie. V prípade opakovaného útoku Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme.

Čoskoro bude tvoj účet zablokovaný. Dúfam, že si spokojný a pouvažuješ nad svojím infantilným správaním. --Lišiak (diskusia) 17:06, 5. august 2014 (UTC)[odpovedať]

Si pozri čo robí lalina a aké tu pridáva preklady. Toto je IP adresa internetovej kaviarne, takže blok neriešim. Prídem cez proxy po bloku.
Toto je odsúdeniahodné správanie bez ohľadu na kvalitu kohokoľvek príspevkov. Nepoškodzuješ tým terč svojho útoku, ale seba. --Eryn Blaireová (diskusia) 17:22, 5. august 2014 (UTC)[odpovedať]
Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Pe3kZA (diskusia) 17:44, 5. august 2014 (UTC)[odpovedať]