Diskusia s redaktorom:Blanajan

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Tip!

Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Ak prispievaš pomocou záložky Upraviť zdroj, chceme Ťa poprosiť, aby si skôr než článok uložíš, používal/a tlačidlo Zobraziť náhľad, ktoré je umiestnené hneď vedľa tlačidla Publikovať zmeny. Umožní Ti vidieť výsledok Tvojich úprav a korigovať ich ešte pred tým, než sa uložia do systému.

Ak prispievaš pomocou vizuálneho editora (záložka Upraviť), nepoužívaj tlačidlo Zverejniť zmeny po každej drobnej úprave – výslednú podobu článku vidíš v editore priebežne.

Opakovaným drobným opravovaním a ukladaním článku totiž vytváraš veľké množstvo verzií, ktoré zaťažujú servery Wikipédie a zneprehľadňujú nám kontrolu posledných úprav. Ďakujeme.

--Pe3kZA (diskusia) 14:10, 16. jún 2015 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Opätovne ťa upozorňujem na používanie náhľadu a redukciu malých úprav.--Pe3kZA (diskusia) 20:22, 16. jún 2015 (UTC)[odpovedať]

Typografia[upraviť zdroj]

Nechcem ti zasahovať do článku Kostol Svätého Petra z Alkantary v Okoličnom, pokiaľ tam je príslušná šablóna, len chcem upozorniť na pár drobností. Skontroluj si prosím základnú typografiu v článku - konkrétne mi ide o to, že medzera je vždy za čiarkou a bodkou a nikdy nie pred nimi. Podľa zvyklostí na tejto wikipédii názov článku by mal byť Kostol svätého Petra z Alkantary (Okoličné). Chýba úvodná veta, resp. odsek článku a bolo by vhodné vložiť aj Šablóna:Infobox Kostol. --LacoR (diskusia) 15:39, 18. jún 2015 (UTC)[odpovedať]

článok som presunul na Kostol svätého Petra z Alkantary--Gepetito (diskusia) 19:52, 19. jún 2015 (UTC)[odpovedať]