Diskusia s redaktorom:Iamvladd2000

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Varovanie!
Prestaň, prosím, pridávať do Wikipédie nezmysly, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA 18:57, 25. august 2020 (UTC)[odpovedať]

Osobné útoky[upraviť zdroj]

Oznam!
Dopustil(a) si sa konania, ktoré Wikipédia definuje ako osobný útok. Osobné útoky urážajú Tvojho oponenta, útočia naňho ako na osobu, poškodzuješ tým projekt, odradzuješ ostatných a v prvom rade sú Tvojou zlou vizitkou. Diskutuj vecne a argumentuj iba priamo k problému, žiadne narážky ani zosmiešňovanie. Ďakujeme.

Okrem toho prosím rešpektuj rozhodnutie komunity o tom, že článok o PT nespĺňa podmienky encyklopedickej významnosti a nepatrí na wikipédiu. Významnosť sa podariť nedokázalo a to že "o ňom písali" neznamená, že je automaticky významný. --Exestosik (diskusia) 22:31, 25. august 2020 (UTC)[odpovedať]

Osoby známe alebo slávne svojou účasťou v udalostiach, o ktoré sa zaujímala tlač

https://sk.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:V%C3%BDznamnos%C5%A5_(%C4%BEudia)

Vladdikusarov (diskusia) 22:45, 25. august 2020 (UTC)[odpovedať]
Článok o významnosti je len odporúčanie (nie záväzné pravidlo) a rozhodnutie je vždy na komunite. Ale nie som presvedčený, že tu definíciu spĺňa - získanie nejakého rekordu nie je úplne udalosť a tiež nie je úplne slávny. Už s tým nič nespravíte, článok bude vždy zmazaný.--Exestosik (diskusia) 23:02, 25. august 2020 (UTC)[odpovedať]


Upozornenie!
Opakovane si sa dopustil(a) konania, ktoré Wikipédia definuje ako osobný útok. Osobné útoky urážajú Tvojho oponenta, útočia naňho ako na osobu, poškodzuješ tým projekt, odradzuješ ostatných a v prvom rade sú Tvojou zlou vizitkou. Diskutuj vecne a argumentuj iba priamo k problému, žiadne narážky ani zosmiešňovanie. V prípade opakovaného útoku Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme.

--Teslaton (diskusia) 23:25, 25. august 2020 (UTC)[odpovedať]