Diskusia s redaktorom:Lenkkka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Lenkkka. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 611 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Mercy


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Ahoj, asi sa správne domnievam, že túto prácu si robila ty. Myslím, že autorské práva na to teraz drží univerzita, takže to tu asi nemôžeš len tak dať. Ja som kedysi musel podpísať prehlásenie o „zákazu publikovania mimo univerzitu“, neviem ako je to v tomto prípade. Takisto aj tvoje obrázky čo si nahrala nemajú jasný pôvod a ešte sú aj označené tvojím (c) (:.

Ak si uvedomuješ zverejnenie svojho textu a fotografií podľa pravidiel licencie Creative Commons (alebo ti to nie je jasné) odpíš mi sem, dáme to do poriadku.

A ešte chcem dodať jednu podstatnú vec na ktorú som úplne zabudol, nemôžeš tu zverejňovať vlastný výskum. Takže článok v tejto podobe tu za týchto podmienok nemôže ostať.

--Vegetator 12:31, 10. marec 2010 (UTC)[odpovedať]


ahoj, to ci si poslal odkaz to bola moja bakalarka. Na wikipediu som dala asi styri take vseobecnejsie odstavce z tejto bakalarky. Nepamatam sa, ze by sme nieco podpisovali o autorskych pravach. Fotky, ktore som dala na wikipediu som robila ja. Jednu fotku - tu tabulku mam z bakalarky su v nej upravene informacie z dvoch clankov, ktore mam ale odcitovane. A v tom com som dala na wikipediu nemam ziadne vlastne vysledky ani ziaden vyskum su to len take vseobecne info o kolicinoch a tieto informacie pochadzaju z odcitovanych clankov. Ak myslis, ze by mohol byt nejaky problem s autorskymi pravami univerzity, tak potom to radsej nechcem nejako provokovat :-) a radsej potom tento prispevok zmazala. dik pekne za info, ahoj

ahoj Lenka, podpisujeme sa kliknutím na: --Kelovy 19:56, 10. marec 2010 (UTC)[odpovedať]

Priznám sa, nečítal som ten článok a nemám najmenšie tušenie o tejto téme. Ale v prípade, že sú tam všeobecné informácie, tak problém s výskumom je vyriešený. To s tým výskumom som iba predpokladal, pretože som videl tu bakalárku. Autorské práva bakalárok a diplomoviek mi ešte stále nie sú jasné, ale univerzita znesie všetko. Ešte jedna vec s tými fotkami, nedali by sa nahrať (teda v prípade, že chceš), bez toho (c) LM ? --Vegetator 19:58, 10. marec 2010 (UTC)[odpovedať]


To (c)LM odstranim na commonse ako novu verziu obrazku ;). Netreba ochotnu prispievatelku zatazovat dalsimi starotami. S tym uhananim autorskych prav by som to nehnal do extremov, vyberom zo svojho diela (kedze autorskych prav sa nemozno vzdat), tvorivym zlozenim vytvorila dielo nove. --Bonnifac 21:38, 10. marec 2010 (UTC)[odpovedať]


Ahoj, akurat som sa chystala tam dat verziu fotiek bez LM ale pozeram , ze uz to tam nie je . diky pekne za pomoc :-) ahoj --Lenkkka 19:52, 11. marec 2010 (UTC)[odpovedať]