Diskusia s redaktorom:Lucia M.

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Lucia M.. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 527 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Maros


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Uvitanie[upraviť zdroj]

Ahoj Lucia,

takze dufam, ze som ti v tom maily pomohol a ze sa ti medzi nami zapaci tak, ze budes casto prispievat. :-) Ozaj, dopln si potom aj stranku redaktora, napis nam nieco o sebe.

--Ondrejk 7 júl 2005 09:19 (UTC)

Dakujem za uvitanie i za vsetky rady..., v schranke mas dalsi mail s dalsou otazkou :))

Ahoj, je super, že niekto začal robiť z článok rozumný hypertext, smelo pokračuj. Skús však vytvárať odkazy na článok v nominatíve jednotného čísla, pokiaľ sa to dá. Napríklad namiesto [[Spojenej metodistickej cirkvi]], niečo takého [[Spojená metodistická cirkev|Spojenej metodistickej cirkvi]]. Odkaz zostane vizuálne rovnaký, ale bude sa odkazovat na správny názov článku (predsalen wikipédia zatiaľ nevie skloňovať po slovensky :-)) Viac o úpravách vo wiki nájdeš vyššie v odkazoch od Marosa Bebe@diskprís 7 júl 2005 09:22 (UTC)

Dakujem za pripomienku. Neviem ci som spravne pochopila ako sa robi to co navrhujes, skus mi to predviest priamo v texte... L.M.

konsenzum -> konsenzus[upraviť zdroj]

Ahoj Lucia. Vítam ťa medzi nami. Opravil som slovo konsenzum, ktoré si použila na správny tvar konsenzus. Veľmi dobré pomôcky: Elektronický lexikón slovenského jazyka a KSSJ. Veľa zdaru :o) Metju12@diskprís 06:44, 19 júl 2005 (UTC)

OK, ja som predtým mala v texte slovo konsenzus ale niekto mi to opravil na konsezum..... --Lucia M. 06:46, 19 júl 2005 (UTC)

Diskusia k GWB[upraviť zdroj]

Ahoj, mozno si si nevsimla, napisal som nejake moje poznamky do diskusie k clanku o GWB. Pozri si to prosim Ta a vyjadri sa. --Ondrejk 11:45, 19 júl 2005 (UTC)

Interwiki[upraviť zdroj]

  • Ahoj Lucia, neviem ako iní, ja si otvorím ešte jedno okno s wikipédiou, hodím tam napr. angl. wiki a keď nájdem príslušný článok, tak interwiki prenesiem do svojho článku. Potom ešte skontrolujem, či som nič nezbabrala. Pekný ďeň prajem. Bubamara 07:32, 26 júl 2005 (UTC)
    • Áno, správne, tak som to urobila a pridala aj en:wiki. Inak radí ti tiež "atitalent". Neboj, na všetko časom prídeš. Teraz musím odísť, moje nevďačné deti chcú jesť. :o)) Bubamara 08:51, 26 júl 2005 (UTC)

Obrázky[upraviť zdroj]

Ahoj Lucia, odpovede na tvoj email sa budem snazit doplnit na stránku Pomoc:Obrázok. Ak ti tam budu este nejake veci chybat, napis ich na jej diskusnu stranku a je ich skusim doplnit. --Maros 18:45, 2 august 2005 (UTC)