Diskusia s redaktorom:PBS (usurped)~skwiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, PBS (usurped)~skwiki. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 495 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Bebe


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

malá rada[upraviť zdroj]

Nie je celkom bezpečné zverejňovať svoj mail na voľných stránkach, a to sa týka aj wikipédie. ide o to, že to podľa znaku zavináča ľahko vysliedia nejaké roboty a človeku potom začne chodiť kopec nevyžiadaných (SPAM) e-mailov. ak už uvádzať mail, tak je bezpečnejší vo forme napríklad "meno at doména.com". Ináč sa teším, že máme ďalšieho nového redaktora. Prajem veľa chuti do práce :) Bebe@diskprís 00:10, 5 apr 2005 (UTC)

Ano oci! Este nieco oci? :) + plus ja sme nechodim pracovat, ale bavit sa. PBS@diskprís
:))) Tak vitaj a bav sa! :) Liso@diskprís 06:03, 5 apr 2005 (UTC)

dalsia nevyziadana rada :)[upraviť zdroj]

Ak das do textu ~~~~~ nahradi to pri ulozeni automaticky casom ulozenych zmien (UTC) :) Verim ze sa na mna velmi nehnevas! :) Ved ide o to bavit sa a nie studovat manualy, nie? :) Liso@diskprís 06:02, 7 apr 2005 (UTC)

Tak teraz neviem. Mam to podpisovat takto --PBS 08:39, 7 apr 2005 (UTC) alebo takto PBS@diskprís. Aky je v tom rozdiel? Vobec tomu nechapem. A preco ked pouzijem --PBS 08:39, 7 apr 2005 (UTC) mi to da -- pred PBS?
Je celkom na Tebe ako sa budes podpisovat. Je vsak uzitocne ak je vidno priamo v texte, kedy si to pisal. Takze mas napr. tieto moznosti:
~~~~
{{ja|PBS}} ~~~~~


To druhe mozes zadavat ak kliknes na vkladaci text dole (v oknicku "templaty") pod editacnym oknom... (ak mas podoprovane javascripty) Ja vyuzivam druhy sposob preto, ze tak ulahcujem citatelovi pristup k informaciam/funkciam, ktore by ho o mne mohli zaujimat... T.j. k diskusii, poslaniu e-mailu, prezretiu si mojich prispevkov. Preco tam dava tie dve ciarky zial neviem. Liso@diskprís 10:38, 7 apr 2005 (UTC)

Your account will be renamed[upraviť zdroj]

08:33, 20. marec 2015 (UTC)

11:10, 19. apríl 2015 (UTC)