Diskusia s redaktorom:Rgdfsd

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam!
Do článku Tepelná elektráreň si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--Teslaton (diskusia) 20:52, 6. august 2019 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Do článku Fotovoltaika si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--Teslaton (diskusia) 21:26, 6. august 2019 (UTC)[odpovedať]

Ak nemáš v pláne rešpektovať tunajšie pravidlá ohľadom autorstva obsahu, odporúčam venovať energiu skôr prispievaniu niekam inam. --Teslaton (diskusia) 21:26, 6. august 2019 (UTC)[odpovedať]

Blok na 2h pre opakované vkladanie doslovne prevzatého obsahu, napriek upozorneniam. --Teslaton (diskusia) 21:30, 6. august 2019 (UTC)[odpovedať]


Varovanie!
Prestaň, prosím, pridávať do Wikipédie nezmysly, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--aRychlik (Diskusia) 20:21, 13. august 2019 (UTC)[odpovedať]