Diskusia s redaktorom:Tomáš iPod Touch Saloň

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Tomáš iPod Touch Saloň. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 957 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Lalina


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Ahoj, pozri sa, prosím Ťa, ako som upravila Tvoje články a podľa toho rob ďalšie. K základným úpravam patria kategórie a ak sú aj na cudzojazyčných wikipédiach, tak aj interwiki. Obrázok na začiatku článku je vždy vpravo, nemusíš to písať, ak ho nedáš vľavo, automaticky je vpravo. Ak potrebuješ poradiť, napíš mi, ak to bude v mojich možnostiach rada Ti pomôžem, ak nebude, nasmerujem Ťa na skúsenejšieho. Pekný deň. --Lalina 09:59, 15. október 2011 (UTC)[odpovedať]

Osman II.[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Osman II., no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Wookie 09:21, 3. november 2011 (UTC)[odpovedať]

Hugh Grant[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Hugh Grant, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Vasiľ 18:51, 3. november 2011 (UTC)[odpovedať]

Je chvályhodné, že píšeš nové články, ale ich kvalita je katastrofálna. Chýbajú im základné veci, o čo ide som Ti napísala v podstate hneď na začiatku, ale nič si nezlepšil. Problém je na Tvojej strane, lebo ani nekomunikuješ. Ak požiadaš o radu, nikto z nás Ťa neodmietne, a nie je to ani žiadna hanba. Wikipédia je veľký, a teda aj dosť komplikovaný projekt. Tento článok spravím, tak ako som spravila v podstate všetky Tvoje články, ale budeme radi, ak budeš dodržiavať štandardy a pravidlá. Ako som už písala, ak potrebuješ pomôcť, napíš. Pekný večer/deň. --Lalina 21:00, 3. november 2011 (UTC)[odpovedať]
Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Tabriz, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Vasiľ 17:27, 5. november 2011 (UTC)[odpovedať]

Určite rozumieš slovensky, tak sa, prosím Ťa, konečne riaď pravidlami wikipédie. Tento článok je už naozaj priveľa, pridávaš nám prácu. --Lalina 18:07, 5. november 2011 (UTC)[odpovedať]
Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Benares, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Vasiľ 19:02, 6. november 2011 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Bethlehem (Galilea), no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Vasiľ 20:10, 6. november 2011 (UTC)[odpovedať]