Diskusia s redaktorom:Yin~skwiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Yin~skwiki. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 584 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Bebe


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

K tvojim plánom: Výborne, presne takýchto ľudí naľa WP potrebuje. Bebe@diskprís 12:39, 30 jún 2005 (UTC)

Vidím, že si už napísal zopár vecí ohľadom Linuxu a programovania. Ak dopíšem dajme tomu 50 príspevkov o Linuxe, môžem vytvoriť šablónu linux-stub a prepísť Linuxové compu-stubi na linux-stubi? --- Yin 12:50, 30 jún 2005 (UTC)
No, musel si vidieť o Linuxe písať niekoho iného (Atomique, Valasek, Helix84, ale myslím, že keď tých výhonkov (stubov) bude dostatočný počet, tak to nebude problém Bebe@diskprís 13:15, 30 jún 2005 (UTC)
Niektoré programovacie jazyky majú za názvom: "(programovací jazyk)". Nepáči sa mi to, lebo to sťažuje písanie odkazov. Čo povieš, nebolo by sa treba poradiť o odstránení toho postfixu? --- Yin 12:50, 30 jún 2005 (UTC)
K tomuto, skús sa dohodnúť s autormi týchto článkov, niekde to význam má, inde sa to dá vyriešiť premiestnením, alebo redirectom. Bebe@diskprís 13:15, 30 jún 2005 (UTC)


Co je to BPM? Atomique 13:00, 30 jún 2005 (UTC)

Do večera to pridám: Bussiness Process Management - slovo 'WorkFlow' ti nieco hovorí? Vytvárame riešenia pre veľké firmy s množstvom zamestnancov, ktorých treba sledovať, efektívne im rozdelovať prácu a auditovať ich výsledky. My dizajnujeme firemné procesi pre podnikové riadenie. --- Yin 13:05, 30 jún 2005 (UTC)
Parada. Ak o tom pridas clanok to bude vynikajuce. Ja som ti teda zmenil link na tvojej stranke, pretoze BPM clanok ukazuje na Beats Per Minute co je hudobny pojem. Atomique 13:09, 30 jún 2005 (UTC)

spolupráca[upraviť zdroj]

rad by som pohol v projekte slobodny software... s cim, al. kde by som mal zacat? dik a este chcem zalozit novy projekt: Poč. bezpečnosť, s clankami o hack, crack, phreak, spyware, adware, .... a vela vela dalsich... potrebujem pomoc a poradit ako zalozit novy projekt

Ahoj, zabudol si sa podpísať... to sa zo začiatku stáva. Začni kde chceš. Pozri moju stránku pre dodatočný kontakt... teraz som sa na chvýľu odmlčal... [1]... čo dodať, som zaneprázdnený, ale nie natoľko, že by som nestíhal dokončovať, čo som začal. pošli nápady, námety mailom, alebo ich zapíš sem. - Matej 'Yin' Gagyi 22:28, 22 august 2005 (UTC)
A co keby sme zlucili svoje projekty do jedneho celku? Neuromancer 08:09, 23 august 2005 (UTC)
Sklamem ťa, moja odpoveď znie Nie. Slobodný Softvér je veľmi specifická oblasť softvérového inžinierstva. Nieje to len softvér, ktorý ti dáva isté slobody, ale aj metódy a metodológie vývoja, informačný a vzdelávací zdroj, ideológia, základd komunity, nový myšlienkový smer a môj zmysel života... venoval som mu kus svojho života a aj keď sa o tento projekt na Wikipédii momentálne skoro nestarám, pracujem na jeho zlepšovaní. Nevylučujem vytvorenie relácie medzi projektmi. Môžeme ich prehlásiť za príbuzné projekty... nieje to ono, ale zmysel to má. Wiki nám na nešťastie neposkytuje dostatočné prostriedky na ich previazanie. Dávam ti plnú moc nad projektom, môžeš robiť, čo uznáš za vhodné (okrem ohrozenia suverenity projektu). - Matej 'Yin' Gagyi 21:44, 26 august 2005 (UTC)

Your account will be renamed[upraviť zdroj]

08:35, 20. marec 2015 (UTC)

11:13, 19. apríl 2015 (UTC)