I Think Bad Thoughts (film)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
I Think Bad Thoughts
Žáner krátky, kriminálny, akčný film
Štát USA USA
Pôvodný jazyk angličtina
Dátum uvedenia 15. marec 2011
Rozpočet 65 000 dolárov
Filmový štáb
Réžia Jason Diamond
Josh Diamond
Produkcia Björn Barnekow
Jim Muscarella
Josh Diamond
Jason Diamond
Kamera Amanda Treyzová
Herecké obsadenie
Postupnosť
Predchádzajúci Had Enough (2010)
Ďalšie odkazy
IMDb

I Think Bad Thoughts je americký krátky neo-noirový film o kanadskom rockovom triu Danko Jones. Bol režírovaný Jasonom a Joshom Diamondovými a vyšiel 15. marca 2011.[1] Film je zároveň aj videoklipom rovnomennej skladby, ktorá je poslednou z trilógie hudobných videí albumu Below the Belt. Dej sa nakrúcal v meste Los Angeles v Kalifornii.[2]

Dej[upraviť | upraviť zdroj]

Počas rozhovoru Johna s Wattom príde ku baru Danko, ktorý je podozrievavý voči neďaleko sediacej žene. Zoberie Johna a podídu k nej s otázkou, čo je zač. Povie im, že pozná niekoho, kto sa s nimi chce stretnúť a majú s ním veľa spoločného. Dovedie ich k nákladiaku, kde stretnú Doriana. Dan je zakonzervovaný v schránke a jediné, čo ho odtiaľ môže zachrániť, je nájdenie prívesku s nano technológiou, ktorý Dorian vďaka ním potrebuje získať. Danko spolu s Johnom, Jenou a Dorianom sa spoja, vyzbroja zbraňami a podľa plánu sa budú snažiť získať prívesok. Medzitým má prívesok na krku pán Crowley (Art Hsu), ktorého v idúcom aute na okraji cesty zastaví detektív (Jason Trost). Neskôr má pán Crowley obchodné jednanie s Frankom v limuzíne odstavenej na ropnom poli. Počas akcie v budove, pri ktorej Dorian zozadu pristaví svoj nákladiak, bola Jena Mouseom a Frankom chytená a násilím naložená do kufra auta. Danko s Johnom a detektívom prenasledujú ich auto, až kým neprídu do domu, kde sa všetci sa stretnú v jednej miestnosti. Nasledoval ich tiež Dorian s nákladiakom. Frank drží Jenu pod krkom a všetci po sebe zazerajú. Odrazu medzi nich vojde Dorian a akonáhle dá Jene znamenie, tá sa vytrhne Frankovi uštedrením niekoľkých rán do brucha. Strhnú sa nepokoje. Doriana bežiaceho k nákladiaku schytí Mouse a strhne sa medzi nimi bitka. Danko získa prívesok, ktorý vypadol pánovi Crowleymu, dostane sa do nákladiaku a Dorian, ktorý sa mu snaží pomôcť s oslobodením Dana, je Mousom bodnutý nožom do brucha. Dankovi sa podarí Dana vyslobodiť, ten skočí ihneď po Mouseovi a zrazí ho k zemi. Dej končí zdvíhaním zraneného Doriana do zadnej časti nákladiaku.

Obsadenie[upraviť | upraviť zdroj]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. World premiere of the new video for "I Think Bad Thoughts" [online]. Danko Jones, 2011-03-15, [cit. 2020-06-15]. Dostupné online. Archivované 2020-06-15 z originálu. (po anglicky)
  2. Danko Jones Video Premiere: 'I Think Bad Thoughts' Feat. Elijah Wood, Ralph Macchio [online]. Billboard, 2011-03-15, [cit. 2020-06-15]. Dostupné online.

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]