Súbor:Vlajka Německé strany (Slovensko).png

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Vlajka_Německé_strany_(Slovensko).png(799 × 478 pixelov, veľkosť súboru: 21 KB, MIME typ: image/png)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Čeština: Jedná se o vlajku, kterou používala Německá strana v období Slovenské republiky (1939-1945).
Dátum
Zdroj

File:Flag_of_Germany_(1935–1945).svg

File:Flag_of_the_Sudeten_German_Party.svg
Autor

German government

https://commons.wikimedia.org/wiki/User_talk:FDRMRZUSA
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Insignia Tento obrázok zobrazuje vlajku, znak, pečať alebo inú insígniu. Použitie či užívanie týchto symbolov je v mnohých krajinách obmedzené právnymi normami. Tieto obmedzenia sú nezávislé na autorskom práve.
Nazi symbol Právne upozornenie
Tento súbor zobrazuje alebo sa podobá symbolom používaným národno-socialistickou vládou Nemecka (NSDAP/nacisti) alebo organizáciou, ktorá s ňou úzko súvisí, alebo inou stranou, ktorá bola zakázaná Federálnym ústavným súdom Nemecka.

Používanie znakov organizácií, ktoré boli zakázané v Nemecku (napríklad používanie nacistickej svastiky a ďalších znakov) môže byť v závislosti od kontextu trestné na Ukrajine, v Rakúsku, Maďarsku, Poľsku, Česku, Francúzsku, Rusku, Brazílii a ďalších štátoch. V Nemecku je príslušnou právnou normou paragraf 86a trestného zákonníka (StGB), v Česku § 403 trestného zakonníka.

Licencovanie

Creative Commons CC-Zero Tento súbor je sprístupnený za podmienok Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Osoba, ktorá spojila dielo s týmto vyhlásením uvoľnila toto dielo ako public domain (voľné dielo) tým, že sa s celosvetovou platnosťou vzdala všetkých svojich autorských práv, vrátane všetkých súvisiacich a susedných práv, do rozsahu, aký povoľuje zákon. Môžete kopírovať, upravovať, rozširovať i realizovať dielo, aj na komerčné využitie, to všetko bez potreby žiadať povolenie.

Štítky

Vlajka Nemeckej strany (Slovensko) zdroj: https://www.webumenia.sk/dielo/SVK:TMP.204

Položky prezentované týmto súborom

motív

5. jún 2022

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna16:55, 19. jún 2022Náhľad verzie z 16:55, 19. jún 2022799 × 478 (21 KB)PasingrOříznutí
11:38, 5. jún 2022Náhľad verzie z 11:38, 5. jún 2022800 × 479 (21 KB)PasingrUploaded a work by German government https://commons.wikimedia.org/wiki/User_talk:FDRMRZUSA from https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Germany_(1935%E2%80%931945).svg https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_the_Sudeten_German_Party.svg with UploadWizard

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta