Zoznam častí seriálu Rodinné prípady

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Rodinné prípady je slovenský seriál, ktorý mal premiéru v pondelok 17. decembra 2012 na TV Markíza. Seriál bol prerušený po jednej časti a pokračuje až od 20. januára 2014.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané Stanica
Premiéra série Finále série
1 42 17. december 2012 26. máj 2014 TV Markíza
2 52 7. júl 2014 28. august 2014
3 58 3. február 2015 N/A
4 47 N/A N/A
5 75 N/A N/A
6 36 20. august 2019 22. júl 2021
7 7 16. september 2020 8. január 2021
8 34 14. jún 2021 26. august 2021

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
Share
(12-54)
1
1
Moja dcéra ušla z domu!
17. december 2012
24.0%[1]
2
2
Zakázaná láska
20. január 2014
24.0%[2]
3
3
Mlčať ako hrob
21. január 2014
N/A
4
4
Otcovo tajomstvo
22. január 2014
26.2%[3]
5
5
Učiteľ tanca
23. január 2014
22.4%[4]
6
6
Ozveny minulosti
27. január 2014
24.0%[5]
7
7
Boj o byt
28. január 2014
21.0%[6]
8
8
Zlodej
29. január 2014
26.8%[7]
9
9
Striedavá výchova
30. január 2014
22.0%[8]
10
10
Najlepší priatelia
4. február 2014
24.0%[9]
11
11
Oklamaná
5. február 2014
25.0%[10]
12
12
Aj ja budem mamina
6. február 2014
23.0%[11]
13
13
Matkin milenec
11. február 2014
26.0%[12]
14
14
Tiene minulosti
13. február 2014
29.0%[13]
15
15
Chlapi neplačú
18. február 2014
22.0%[14]
16
16
Dcéra alebo milenka?
20. február 2014
N/A
17
17
Doučovateľka
26. február 2014
N/A
18
18
Nevera
27. február 2014
N/A
19
19
Chceš so mnou žiť?
4. marec 2014
22.0%[15]
20
20
Nezvestná
6. marec 2014
22.0%[16]
21
21
Obvinenie
13. marec 2014
21.0%[17]
22
22
Študentka
17. marec 2014
28.0%[18]
23
23
Medové týždne
20. marec 2014
23.0%[19]
24
24
Klamár
24. marec 2014
25.0%[20]
25
25
Faraónova pomsta
28. marec 2014
N/A
26
26
Sestry
31. marec 2014
27.0%[21]
27
27
Zlodejka
3. apríl 2014
21.0%[22]
28
28
Druhá šanca
4. apríl 2014
25.0%[23]
29
29
Vlastná krv
8. apríl 2014
N/A
30
30
Štvrté prikázanie
10. apríl 2014
21.0%[24]
31
31
Skúška lásky
11. apríl 2014
26.0%[25]
32
32
Plagiát
14. apríl 2014
23.0%[26]
33
33
Asistent
17. apríl 2014
22.0%[27]
34
34
Sladké pokušenie
22. apríl 2014
23.0%[28]
35
35
Hlava rodiny
24. apríl 2014
22.0%[29]
36
36
Za zavretými dverami
28. apríl 2014
26.0%[30]
37
37
Pravda alebo odvaha
5. máj 2014
N/A
38
38
Priateľ
13. máj 2014
N/A
39
39
Nehoda
19. máj 2014
20.0%[31]
40
40
Cena tajomstva
20. máj 2014
20.0%[31]
41
41
V hlavnej úlohe
23. máj 2014
N/A
42
42
Zaslepená
26. máj 2014
26.0%[32]

2. séria[upraviť | upraviť zdroj]

No.

43

# Názov Premiéra
Slovensko
Share
12-54
N/A
1
Epizóda 1
7. júl 2014
15.0%[33]

3. séria[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
Share
12-54
N/A
1
Posledné želanie
3. február 2015
TBA
N/A
2
Nešťastie v šťastí
4. február 2015
TBA

4. séria[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
Share
12-54
N/A
1
N/A
N/A
N/A

5. séria[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
Share
12-54
N/A
1
N/A
N/A
N/A

6. séria[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
Share
12-54
N/A
1
N/A
N/A
N/A

7. séria[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
Share
12-54
N/A
1
Svedomie
24. august 2020
TBA
N/A
2
Nová rodina
25. august 2020
TBA
N/A
3
Špekulant
26. august 2020
TBA
N/A
4
Zvláštne priateľstvo
27. august 2020
TBA
N/A
5
Opustené hniezdo
28. august 2020
TBA

8. séria[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
Share
12-54
N/A
1
N/A
N/A
N/A

=== 9. séria === Časti 1. Medzi nebom a zemou 14. Jún 2021 2. Rodina je na prvom mieste 15. Jún 2021 3. Biznis 16. Jún 2021 4. Zmrazené dedičstvo 17. Jún 2021 5. Dvakrát do tej istej rieky 18. Jún 2021 6. Výpomoc 21. Jún 2021 7. Sesternica 22. Jún 2021 8. Mamy a tety 23. Jún 2021 9. Podoby lásky 24. Jún 2021 10. Tribunál 25. Jún 2021 11. Neželané nevesty 5. Júl 2021 12. Sľub 6. Júl 2021 13. Veľké plány 7. Júl 2021 14. Mamy a tety 12. Júl 2021 15. Chvíľky šťastia 14. Júl 2021 16. Nečakaný podraz 15. Júl 2021 17. Medzi mlynskými kameňmi 19. Júl 2021 18. Vernosť až za hrob 20. Júl 2021 19. Najlepšia 23. Júl 2021 20. Robotníci 26. Júl 2021 21. Bolestné 28. Júl 2021 22. Ako sestry 29. Júl 2021 23. Depozitum 2. August 2021 24. Črepiny 3. August 2021 25. Materská 4. August 2021 26. Truhlica tajomstiev 9. August 2021 27. Pestúni 11. August 2021 28. Mladá pani 13. August 2021 29. Dobrodruh 17. August 2021 30. Z cesty 18. August 2021 31. Poslanec 19. August 2021 32. Instantná 23. August 2021 33. Kamarátka 24. August 2021 34. Dráha vstupenka 26. August 2021

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. Markíza po druhý raz vyskúša Rodinné prípady. Pri prvom pokuse prepadla (vnútri logo a zvučka seriálu) [online]. Mediaboom, 11.1.2014. Dostupné online.
  2. Sledovanosť: Jojke štart nového Paneláku vyšiel, s Búrlivým vínom však nepohol [online]. Mediaboom: 21.1.2014. Dostupné online.
  3. Televízne noviny a Búrlivé víno kraľovali stredajšiemu večeru [online]. Markíza, 23.1.2014. Dostupné online.
  4. Profesionáli sa vrátili ako líder, Rodinné prípady zatiaľ s najhorším výsledkom [online]. Mediaboom, 24.1.2014. Dostupné online.
  5. Sledovanosť: Odštartovalo Kukátko, očakávaný súboj zviedli Chlapi neplačú s Klanom [online]. Mediaboom, 28.1.2014. Dostupné online.
  6. Sledovanosť: Klan klesol, JOJ robí programové zmeny [online]. Mediaboom, 29.1.2014. Dostupné online.
  7. Búrlivé víno s druhým najvyšším počtom divákov v histórii! [online]. Markíza, 30.1.2014. Dostupné online.
  8. Sledovanosť: Profesionáli aj po druhý raz úspešní, z Jojky spravili lídra [online]. Mediaboom, 31.1.2014. Dostupné online.
  9. Joj pomohol presun Klanu, Súdna sieň posilňuje slot pred nástupom Ochrancov [online]. Mediaboom, 5.2.2014. Dostupné online.
  10. Sledovanosť: KRIMI atakujú rekordy, Pluska s najlepším stredajším prime-time [online]. Mediaboom, 6.2.2014. Dostupné online.
  11. Štvrtková sledovanosť: Profesionáli si držia divákov, Rodinné prípady tesne vyhrali [online]. Mediaboom, 7.2.2014. Dostupné online.
  12. RTVS v utorok hodovala: Kuzminová nalákala divákov, darilo sa aj Nikto nie je dokonalý [online]. Mediaboom, 12.2.2014. Dostupné online.
  13. Sledovanosť: Ako pomohol olympijský hokej Markíze a Dajto? Slováci po prvý raz v akcii [online]. Mediaboom, 14.2.2014. Dostupné online.
  14. Sledovanosť: Zápas Slovákov s Čechmi rekordy nelámal [online]. Mediaboom, 19.2.2014. Dostupné online.
  15. Sledovanosť: Ochrancovia ešte posilnili, pozrelo si ich viac divákov ako Vdovu [online]. Mediaboom, 5.3.2014. Dostupné online.
  16. Sledovanosť: KRIMI sa dotiahli na priemer Jojky, zaznamenali najlepší podiel od presunu na Plus! [online]. Mediaboom, 7.3.2014. Dostupné online.
  17. Sledovanosť: Joj už nefungujú ani noví Profesionáli, Búrlivé víno spadlo pod tridsiatku [online]. Mediaboom, 14.3.2014. Dostupné online.
  18. Sledovanosť: Takto dopadol spravodajský pokus Jojky! [online]. Mediaboom, 18.3.2014. Dostupné online.
  19. KRIMI do štyroch dní predbehli Veľké noviny JOJ! [online]. Mediaboom, 21.3.2014. Dostupné online.
  20. Sledovanosť: Joj začína rásť v prime-time, Kukátko pred presunom poskočilo [online]. Mediaboom, 25.3.2014. Dostupné online.
  21. Sledovanosť: Ochrancovia prepadli výraznejšie ako Kukátko [online]. Mediaboom, 1.4.2014. Dostupné online.
  22. Kukátko si v novom čase nepolepšilo, súboj Rodinných prípadov s Profesionálmi opäť vyrovnaný [online]. Mediaboom, 4.4.2014. Dostupné online.
  23. Sledovanosť: Čo ja viem?! prinieslo Jednotke víťazstvo! RTVS si získala aj mladých [online]. Mediaboom, 5.4.2014. Dostupné online.
  24. Sledovanosť: Búrlivé víno aj Chlapi neplačú si držia divákov [online]. Mediaboom, 11.4.2014. Dostupné online.
  25. Čo ja viem si udržalo divákov, aj druhý týždeň víťaznou šou [online]. Mediaboom, 12.4.2014. Dostupné online.
  26. Sledovanosť: Búrlivé víno najsledovanejšie, Ochrancovia s rovnakým výkonom podvečer a v prime-time [online]. Mediaboom, 15.4.2014. Dostupné online.
  27. Sledovanosť: Ako sa darilo kinopremiére Voda pre slony či reláciám Čo ja viem, Hlas a Súboj národov? [online]. Mediaboom, 19.4.2014. Dostupné online.
  28. Sledovanosť: Hitovica už na Markíze prepadla, na Vdovu však stačila [online]. Mediaboom, 23.4.2014. Dostupné online.
  29. Panelák naštartoval nový začiatok už včera, nečakane narástol! [online]. Mediaboom, 25.4.2014. Dostupné online.
  30. Sledovanosť: Búrka príval vysokých podielov nepriniesla, nevyskočil ani Panelák [online]. Mediaboom, 29.4.2014. Dostupné online.
  31. a b Diváci dopriali hokejistom posledný nadpriemerný výsledok, teplé počasie ich však “vyhnalo” do ulíc [online]. Mediaboom, 21.5.2014. Dostupné online.
  32. Sledovanosť: Búrlivé víno aj Rodinné prípady s nárastom, Eurovoľby už na Markíze nelákali [online]. Mediaboom, 27.5.2014. Dostupné online.
  33. Rodinné prípady iba potvrdili pád, nové časti na prvý raz nepomohli [online]. Mediaboom, 8.7.2014. Dostupné online.