Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Tomášov

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Tomášov v okrese Senec.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Kaštieľ
Nahrať súbor
Kaštieľ Majorháza 1
(Majorháza)
KÚ: Tomášov

Poloha
108-549/1 Unifikovaný názov PO: kaštieľ

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Majorháza, Art Hotel

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Park Majorháza
(Majorháza - pri kast)
KÚ: Tomášov

Poloha
108-549/2 Unifikovaný názov PO: park

Bližšie určenie; zaužívaný názov: park Majorháza

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kostol Agátová ul.
KÚ: Tomášov

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
108-12040/1 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kostol sv.Mikuláša biskupa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Cintorín príkostolný Agátová ul.
KÚ: Tomášov

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
108-12040/1 Unifikovaný názov PO: cintorín príkostolný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zaniknutý príkostolný cintorín

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kaplnka Malinovská ul.
KÚ: Tomášov

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
108-12072/1 Unifikovaný názov PO: kaplnka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kaplnka sv.Kríža na cintorín

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty