Zoznam letísk v Argentíne

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam veľkých letísk v Argentíne, podľa miest.

MESTO PROVINCIA OACI     IATA     OFICIÁLNY NÁZOV LETISKA
Alto Río Senguer Chubut SAVR ARR Aeropuerto Alto Río Senguer
Azul Buenos Aires SAZA Aeropuerto de Azul
Bahía Blanca Buenos Aires SAZB BHI Aeropuerto Comandante Espora
Bariloche Río Negro SAZS BRC Aeropuerto Internacional Teniente Luis Candelaria
Bolívar Buenos Aires SAZI Aeropuerto de Bolívar
Buenos Aires Federálna oblasť SABE AEP Aeroparque Jorge Newbery
Catamarca Catamarca SANC CTC Aeropuerto Coronel Felipe Vallese
Ceres Santa Fe SANW CRR Aeropuerto Ceres
Chepes La Rioja SACP Aeropuerto Chepes
Chilecito La Rioja SANO Aeropuerto Chilecito
Colonia Catriel Río Negro SA30 CCT Aeropuerto Colonia Catriel
Comodoro Rivadavia Chubut SAVC CRD Aeropuerto Internacional General Enrique Mosconi
Córdoba Córdoba SACO COR Aeropuerto Internacional Ingeniero Ambrosio Taravella
Corrientes Corrientes SARC CNQ Aeropuerto Internacional Doctor Fernando Piragine Niveyro
Dolores Buenos Aires SAZD Aeródromo de Dolores
El Calafate Santa Cruz SAWC ECA Aeropuerto Internacional de El Calafate
Esquel Chubut SAVE EQS Aeropuerto de Esquel
Ezeiza Buenos Aires SAEZ EZE Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini (Aeropuerto Internacional Ezeiza)
Formosa Formosa SARF FMA Aeropuerto Internacional de Formosa
General Pico La Pampa SAZG GPO Aeropuerto de General Pico
Jujuy Jujuy SASJ JUJ Aeropuerto Internacional Gobernador Horacio Guzmán
Junín Buenos Aires SAAJ JNI Aeropuerto de Junín
La Plata Buenos Aires SADL LPG Aeropuerto de La Plata
La Rioja La Rioja SANL IRJ Aeropuerto Capitán Vicente Almandos Amonacide
Malargüe Mendoza SAMM LGS Aeropuerto Internacional Comodoro Ricardo Salomón
Mar del Plata Buenos Aires SAZM MDQ Aeropuerto Internacional Brigadier General Bartolomé de la Colina
Mendoza Mendoza SAME MDZ Aeropuerto Internacional El Plumerillo
Necochea Buenos Aires SAZO NEC Aeropuerto Edgardo Hugo Yelpo
Neuquén Neuquén SAZN NQN Aeropuerto Internacional Presidente Perón
Paraná Entre Ríos SAAP PRA Aeropuerto General Justo José de Urquiza
Paso de los Libres Corrientes SARL AOL Aeropuerto Internacional de Paso de los Libres
Posadas Misiones SARP PSS Aeropuerto Internacional Libertador General José de San Martín
Puerto Iguazú Misiones SARI IGR Aeropuerto Internacional de Puerto Iguazú
Puerto Madryn Chubut SAVY PMY Aeropuerto El Tehuelche
Reconquista Santa Fe SATR RCQ Aeropuerto Daniel Jurkic
Resistencia Chaco SARE RES Aeropuerto Internacional de Resistencia
Río Cuarto Córdoba SAOC RCU Aeropuerto de Río Cuarto
Río Gallegos Santa Cruz SAWG RGL Aeropuerto Internacional Piloto Civil Norberto Fernández
Río Grande Tierra del Fuego SAWE RGA Aeropuerto Internacional Hermes Quijada
Rosario Santa Fe SAAR ROS Aeropuerto Internacional Rosario Islas Malvinas
Salta Salta SASA SLA Aeropuerto Internacional Martín Miguel de Güemes
San Fernando Buenos Aires SADF FDO Aeropuerto Internacional de San Fernando
San Juan San Juan SANU UAQ Aeropuerto Domingo Faustino Sarmiento
San Luis San Luis SAOU LUQ Aeropuerto Brigadier Mayor Cesar Raúl Ojeda
San Rafael Mendoza SAMR AFA Aeropuerto Internacional Suboficial Ayudante Santiago Germano
Santa Rosa La Pampa SAZR RSA Aeropuerto de Santa Rosa
Santa Teresita Buenos Aires SAZL SST Aeropuerto de Santa Teresita
Santiago del Estero Santiago del Estero SANE SDE Aeropuerto Vicecomodoro Ángel de la Paz Aragonés
San Martín de los Andes Neuquén SAZY CPC Aeropuerto Aviador Carlos Campos
Sauce Viejo Santa Fe SAAV SFN Aeropuerto de Sauce Viejo
Tandil Buenos Aires SAZT TDL Aeropuerto de Tandil
Tartagal Salta SAST TTG Aeropuerto de Tartagal
Trelew Chubut SAVT REL Aeropuerto Almirante Marco Andrés Zar
Tucumán Tucumán SANT TUC Aeropuerto Internacional Teniente General Benjamín Matienzo
Ushuaia Tierra del Fuego SAWH USH Aeropuerto de Ushuaia
Viedma Río Negro SAVV VDM Aeropuerto Gobernador Edgardo Castello
Villa Gesell Buenos Aires SAZV VLG Aeropuerto de Villa Gesell
Villa Reynolds San Luis SAOR VME Aeropuerto de Villa Reynolds

Externé odkazy[upraviť | upraviť kód]