Zoznam planétok 118501 – 118750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 118251-118500
Zoznam planétok
118501-118750
Nasledujú:
Zoznam planétok 118751-119000



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(118501) 2000 DO67 15,9 2,302 0,105 3,35 3,491 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(118502) 2000 DV70 16,3 2,339 0,049 6,71 3,577 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(118503) 2000 DA71 16,7 2,320 0,143 2,23 3,533 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(118504) 2000 DS72 16,6 2,322 0,055 6,78 3,537 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(118505) 2000 DL76 15,6 2,220 0,178 8,01 3,307 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(118506) 2000 DX80 16,1 2,318 0,114 4,01 3,528 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(118507) 2000 DV81 16,1 2,192 0,171 4,69 3,246 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(118508) 2000 DW81 16,1 2,312 0,075 7,08 3,515 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(118509) 2000 DA85 16,2 2,261 0,037 6,99 3,400 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(118510) 2000 DC90 16,1 2,301 0,149 4,22 3,489 MBA 27. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118511) 2000 DR93 16,7 2,389 0,155 4,57 3,691 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(118512) 2000 DR94 16,8 2,268 0,073 5,02 3,414 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(118513) 2000 DD97 15,5 2,312 0,213 4,85 3,515 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(118514) 2000 DJ104 15,7 2,292 0,131 5,93 3,470 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(118515) 2000 DF105 15,6 2,289 0,160 6,70 3,463 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(118516) 2000 DP105 16,2 2,259 0,051 4,86 3,394 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(118517) 2000 DM106 16,5 2,253 0,068 6,45 3,380 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(118518) 2000 DO116 15,9 2,422 0,147 2,91 3,770 MBA 26. február 2000 Catalina CSS
(118519) 2000 EY10 15,5 2,342 0,164 13,79 3,584 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(118520) 2000 EU11 13,3 3,968 0,141 9,27 7,904 HLD 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(118521) 2000 EO14 16,0 2,307 0,168 1,51 3,503 MBA 5. marec 2000 Višnjan K. Korlević
(118522) 2000 EA16 16,8 2,395 0,176 0,59 3,705 MBA 3. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118523) 2000 EW22 16,1 2,386 0,182 5,59 3,686 MBA 3. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118524) 2000 EE24 16,9 2,269 0,099 4,25 3,416 MBA 8. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118525) 2000 ED30 15,7 2,192 0,149 6,29 3,244 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(118526) 2000 EP30 16,3 2,373 0,200 6,38 3,655 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(118527) 2000 EY33 15,8 2,253 0,229 9,40 3,381 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(118528) 2000 EY39 16,0 2,425 0,154 1,93 3,776 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(118529) 2000 EQ41 15,9 2,368 0,190 2,61 3,643 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(118530) 2000 EW48 16,6 2,453 0,171 6,32 3,842 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(118531) 2000 EH60 16,2 2,302 0,009 5,85 3,493 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(118532) 2000 EJ61 15,4 2,358 0,096 5,97 3,620 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(118533) 2000 EB69 16,7 2,382 0,136 5,57 3,676 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(118534) 2000 ES69 16,1 2,369 0,161 2,00 3,645 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(118535) 2000 EE70 16,4 2,308 0,108 2,21 3,506 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(118536) 2000 EJ79 15,6 2,264 0,092 6,64 3,406 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(118537) 2000 EQ80 16,6 2,318 0,124 4,04 3,527 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(118538) 2000 ER86 16,0 2,254 0,059 3,25 3,384 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(118539) 2000 EE87 15,8 2,293 0,086 3,90 3,472 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(118540) 2000 ES90 15,6 2,335 0,220 6,69 3,567 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(118541) 2000 EC96 16,2 2,319 0,073 5,91 3,531 MBA 11. marec 2000 Socorro LINEAR
(118542) 2000 EL113 15,8 2,385 0,122 6,49 3,683 MBA 9. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118543) 2000 EX120 16,5 2,289 0,088 4,42 3,462 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118544) 2000 EG121 15,7 2,287 0,122 5,93 3,458 MBA 11. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118545) 2000 EC124 17,5 2,409 0,192 3,40 3,739 MBA 11. marec 2000 Socorro LINEAR
(118546) 2000 ET132 16,7 2,267 0,150 0,73 3,413 MBA 11. marec 2000 Socorro LINEAR
(118547) 2000 EJ133 16,2 2,337 0,063 5,67 3,573 MBA 11. marec 2000 Socorro LINEAR
(118548) 2000 EV139 16,0 2,304 0,053 7,88 3,497 MBA 12. marec 2000 Catalina CSS
(118549) 2000 EG155 15,9 2,310 0,083 5,87 3,511 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(118550) 2000 EC156 15,5 2,403 0,073 5,75 3,725 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(118551) 2000 EX157 15,2 2,324 0,111 4,51 3,541 MBA 12. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118552) 2000 EZ164 16,7 2,384 0,201 2,48 3,679 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(118553) 2000 EB171 16,2 2,382 0,065 8,31 3,677 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(118554) 2000 EM175 16,1 2,240 0,098 5,15 3,352 MBA 2. marec 2000 Catalina CSS
(118555) 2000 FH4 16,6 2,369 0,156 1,29 3,645 MBA 27. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118556) 2000 FN17 15,7 2,314 0,097 7,37 3,519 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(118557) 2000 FU28 15,2 2,347 0,207 4,97 3,595 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118558) 2000 FF30 15,8 2,401 0,153 2,96 3,721 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118559) 2000 FT37 15,5 2,374 0,145 5,80 3,657 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(118560) 2000 FW44 16,0 2,296 0,137 5,19 3,479 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(118561) 2000 FY44 16,1 2,282 0,112 4,82 3,446 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(118562) 2000 FC47 15,1 2,381 0,232 9,84 3,674 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(118563) 2000 FJ47 15,7 2,258 0,098 6,80 3,393 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(118564) 2000 FO47 17,1 2,361 0,209 2,93 3,627 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(118565) 2000 FZ54 17,2 2,463 0,135 1,86 3,864 MBA 30. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118566) 2000 FL58 17,0 2,275 0,171 2,92 3,431 MBA 27. marec 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118567) 2000 FQ59 15,7 2,319 0,053 6,54 3,530 MBA 29. marec 2000 Socorro LINEAR
(118568) 2000 GD 16,6 2,419 0,174 0,92 3,761 MBA 1. apríl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118569) 2000 GF1 15,5 2,310 0,294 23,85 3,510 MBA 3. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118570) 2000 GP1 15,9 2,264 0,162 7,29 3,407 MBA 4. apríl 2000 Prescott P. G. Comba
(118571) 2000 GB5 15,6 2,342 0,141 6,29 3,584 MBA 3. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118572) 2000 GR12 16,8 2,433 0,154 2,17 3,794 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118573) 2000 GY12 16,6 2,425 0,158 3,50 3,777 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118574) 2000 GL18 15,6 2,370 0,142 11,65 3,649 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118575) 2000 GL23 16,0 2,366 0,072 6,49 3,639 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118576) 2000 GK27 16,7 2,424 0,138 2,78 3,773 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118577) 2000 GM31 16,2 2,292 0,091 5,28 3,470 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118578) 2000 GL40 15,5 2,415 0,190 6,33 3,752 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118579) 2000 GX44 15,7 2,439 0,185 2,40 3,809 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118580) 2000 GA46 16,2 2,308 0,149 2,41 3,505 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118581) 2000 GO50 15,9 2,332 0,159 4,09 3,561 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118582) 2000 GG52 15,9 2,412 0,188 2,76 3,746 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118583) 2000 GU54 16,4 2,361 0,131 6,11 3,628 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118584) 2000 GE58 15,8 2,476 0,170 2,12 3,895 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118585) 2000 GR60 15,3 2,554 0,200 12,32 4,082 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118586) 2000 GK65 16,4 2,337 0,149 3,17 3,571 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118587) 2000 GM68 16,4 2,443 0,159 2,00 3,819 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118588) 2000 GL69 16,6 2,368 0,164 2,16 3,644 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118589) 2000 GA71 15,7 2,416 0,163 2,90 3,754 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118590) 2000 GR72 16,4 2,358 0,156 1,22 3,621 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118591) 2000 GD76 15,4 2,367 0,057 5,02 3,642 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118592) 2000 GF76 16,1 2,595 0,225 5,95 4,179 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118593) 2000 GQ76 15,5 2,597 0,292 12,74 4,183 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118594) 2000 GZ89 16,4 2,368 0,074 7,59 3,643 MBA 4. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118595) 2000 GZ91 15,7 2,559 0,325 17,00 4,093 MBA 4. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118596) 2000 GD93 16,0 2,336 0,154 4,14 3,569 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118597) 2000 GE97 16,1 2,299 0,056 2,39 3,485 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118598) 2000 GK101 16,6 2,264 0,237 5,14 3,406 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118599) 2000 GZ103 15,7 2,382 0,139 3,17 3,676 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118600) 2000 GD106 15,8 2,357 0,136 7,10 3,618 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118601) 2000 GJ107 15,4 2,387 0,165 3,88 3,687 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118602) 2000 GQ111 16,8 2,427 0,139 1,57 3,781 MBA 3. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118603) 2000 GU111 16,5 2,255 0,046 5,51 3,386 MBA 3. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118604) 2000 GL114 16,4 2,295 0,077 3,34 3,477 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118605) 2000 GR116 16,9 2,427 0,165 3,69 3,781 MBA 2. apríl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118606) 2000 GG120 17,1 2,417 0,013 0,29 3,757 MBA 5. apríl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118607) 2000 GG130 16,7 2,423 0,209 1,97 3,771 MBA 5. apríl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118608) 2000 GQ134 15,7 2,336 0,124 4,71 3,570 MBA 8. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118609) 2000 GZ137 15,9 2,412 0,130 3,98 3,745 MBA 4. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118610) 2000 GC143 16,1 2,404 0,076 7,46 3,726 MBA 7. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118611) 2000 GG143 15,4 2,320 0,074 7,14 3,533 MBA 7. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118612) 2000 GU143 16,2 2,379 0,123 7,23 3,668 MBA 7. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118613) 2000 GE150 17,1 2,382 0,132 3,14 3,676 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118614) 2000 GZ150 16,5 2,371 0,189 1,89 3,650 MBA 5. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118615) 2000 GT159 15,8 2,333 0,059 6,88 3,563 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118616) 2000 GV159 15,9 2,384 0,176 4,50 3,681 MBA 7. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118617) 2000 GP162 16,2 2,335 0,188 1,33 3,568 MBA 8. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118618) 2000 HB8 16,0 2,373 0,067 6,40 3,655 MBA 27. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118619) 2000 HR9 16,6 2,424 0,139 4,82 3,773 MBA 27. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118620) 2000 HR13 16,0 2,428 0,196 1,82 3,783 MBA 28. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118621) 2000 HK16 16,5 2,452 0,152 2,25 3,838 MBA 24. apríl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118622) 2000 HZ19 16,4 2,555 0,153 15,40 4,083 MBA 27. apríl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118623) 2000 HJ22 16,2 2,390 0,133 1,72 3,694 MBA 29. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118624) 2000 HR24 13,0 4,961 0,176 15,53 11,05 JUT 24. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118625) 2000 HF28 15,2 2,262 0,221 25,68 3,402 MBA 28. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118626) 2000 HJ29 15,1 2,361 0,106 5,01 3,628 MBA 28. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118627) 2000 HE36 15,9 2,384 0,059 12,31 3,680 MBA 28. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118628) 2000 HW40 15,3 2,350 0,109 4,21 3,602 MBA 28. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118629) 2000 HC42 16,0 2,407 0,193 1,69 3,734 MBA 29. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118630) 2000 HA47 16,1 2,441 0,139 1,53 3,814 MBA 29. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118631) 2000 HB48 15,9 2,419 0,158 3,32 3,762 MBA 29. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118632) 2000 HR48 16,2 2,485 0,116 6,71 3,917 MBA 29. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118633) 2000 HM57 15,2 2,418 0,180 3,41 3,759 MBA 24. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118634) 2000 HA58 17,5 2,292 0,168 2,28 3,469 MBA 24. apríl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118635) 2000 HE60 16,6 2,402 0,070 5,61 3,722 MBA 25. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118636) 2000 HW64 16,1 2,339 0,167 4,32 3,576 MBA 26. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118637) 2000 HD66 15,5 2,580 0,277 3,31 4,144 MBA 26. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118638) 2000 HR71 15,3 2,582 0,282 11,86 4,149 MBA 25. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118639) 2000 HM73 15,7 2,376 0,084 11,88 3,662 MBA 27. apríl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118640) 2000 HP94 16,5 2,335 0,051 6,81 3,568 MBA 29. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118641) 2000 HU95 16,0 2,368 0,155 2,15 3,644 MBA 28. apríl 2000 Socorro LINEAR
(118642) 2000 HG102 16,7 2,434 0,183 2,21 3,796 MBA 25. apríl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118643) 2000 JR1 16,1 2,433 0,109 6,28 3,795 MBA 1. máj 2000 Socorro LINEAR
(118644) 2000 JR5 15,7 2,672 0,144 12,02 4,366 MBA 1. máj 2000 Socorro LINEAR
(118645) 2000 JC14 16,2 2,333 0,169 2,93 3,563 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(118646) 2000 JL26 15,7 2,299 0,212 4,83 3,485 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118647) 2000 JX29 15,4 2,317 0,174 5,08 3,527 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118648) 2000 JF31 15,7 2,405 0,192 2,54 3,730 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118649) 2000 JM32 15,5 2,575 0,223 13,64 4,131 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118650) 2000 JQ33 16,1 2,441 0,060 2,80 3,813 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118651) 2000 JV33 15,6 2,436 0,109 5,58 3,802 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118652) 2000 JM36 15,5 2,402 0,068 8,02 3,722 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118653) 2000 JU36 16,0 2,379 0,153 2,76 3,668 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118654) 2000 JE38 17,2 2,388 0,126 0,55 3,689 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118655) 2000 JB40 14,8 2,460 0,184 7,70 3,858 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118656) 2000 JR40 15,7 2,452 0,135 7,28 3,839 MBA 5. máj 2000 Socorro LINEAR
(118657) 2000 JA57 15,4 2,546 0,271 11,07 4,063 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(118658) 2000 JO58 15,4 2,601 0,201 5,63 4,194 MBA 6. máj 2000 Socorro LINEAR
(118659) 2000 JH77 15,8 2,427 0,124 1,73 3,780 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118660) 2000 JK77 16,4 2,344 0,121 3,37 3,589 MBA 7. máj 2000 Socorro LINEAR
(118661) 2000 KL6 15,6 2,636 0,221 6,65 4,279 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(118662) 2000 KD11 16,1 2,533 0,177 12,56 4,030 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(118663) 2000 KK11 16,8 2,341 0,075 0,41 3,580 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(118664) 2000 KP15 15,3 2,578 0,188 6,63 4,138 MBA 28. máj 2000 Socorro LINEAR
(118665) 2000 KE34 15,7 2,373 0,062 7,26 3,655 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(118666) 2000 KZ34 16,0 2,574 0,228 3,66 4,129 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(118667) 2000 KA40 15,9 2,432 0,210 5,37 3,791 MBA 25. máj 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118668) 2000 KS43 14,5 2,592 0,138 7,33 4,172 MBA 31. máj 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118669) 2000 KO54 15,3 2,599 0,171 15,42 4,190 MBA 27. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118670) 2000 KP55 15,0 2,446 0,095 14,84 3,825 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(118671) 2000 KL63 16,1 2,409 0,256 10,90 3,738 MBA 26. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118672) 2000 KS63 15,7 2,422 0,133 8,22 3,768 MBA 26. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118673) 2000 KU68 17,1 2,412 0,086 7,00 3,746 MBA 29. máj 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118674) 2000 KD78 16,2 2,668 0,262 12,15 4,357 MBA 27. máj 2000 Socorro LINEAR
(118675) 2000 KW81 15,2 2,416 0,094 5,68 3,755 MBA 24. máj 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118676) 2000 LS17 15,0 2,655 0,263 12,20 4,325 MBA 7. jún 2000 Socorro LINEAR
(118677) 2000 LG19 15,9 2,689 0,300 7,09 4,409 MBA 8. jún 2000 Socorro LINEAR
(118678) 2000 LH22 15,5 2,586 0,200 7,31 4,159 MBA 6. jún 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118679) 2000 LE35 15,6 2,607 0,181 13,95 4,209 MBA 1. jún 2000 Haleakala NEAT
(118680) 2000 LQ35 15,2 2,613 0,200 7,95 4,222 MBA 1. jún 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118681) 2000 NJ1 16,1 2,599 0,154 3,48 4,189 MBA 3. júl 2000 Kitt Peak Spacewatch
(118682) 2000 NJ3 16,3 2,728 0,214 6,67 4,506 MBA 7. júl 2000 Farpoint Farpoint
(118683) 2000 NE11 15,8 2,637 0,148 13,97 4,281 MBA 12. júl 2000 Ondřejov P. Kušnirák
(118684) 2000 NX14 14,9 2,660 0,135 16,21 4,337 MBA 5. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118685) 2000 NV15 15,9 2,730 0,153 9,94 4,510 MBA 5. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118686) 2000 NA20 15,7 2,681 0,144 11,84 4,389 MBA 5. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118687) 2000 NF22 15,9 2,406 0,190 2,33 3,732 MBA 7. júl 2000 Socorro LINEAR
(118688) 2000 NJ22 14,7 2,599 0,301 12,61 4,189 MBA 7. júl 2000 Socorro LINEAR
(118689) 2000 NG23 14,8 2,772 0,254 15,15 4,614 MBA 5. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118690) 2000 OO20 14,8 2,735 0,222 11,81 4,523 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(118691) 2000 OJ23 14,6 2,535 0,183 8,22 4,037 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(118692) 2000 OS28 14,4 2,579 0,125 13,68 4,140 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(118693) 2000 OL31 15,3 2,674 0,141 15,78 4,372 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(118694) 2000 OG42 15,4 2,684 0,217 5,87 4,396 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(118695) 2000 OW44 14,7 2,768 0,261 9,66 4,603 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(118696) 2000 OA46 14,1 2,670 0,195 13,07 4,363 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(118697) 2000 OL47 15,4 2,749 0,152 11,45 4,557 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(118698) 2000 OY51 8,2 43,64 0,231 11,21 289 CBW 28. júl 2000 Cerro Paranal B. Gladman
(118699) 2000 OK53 14,1 2,766 0,180 7,85 4,600 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(118700) 2000 OQ53 14,9 2,525 0,101 14,24 4,012 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(118701) 2000 OW59 15,8 2,707 0,107 3,76 4,452 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(118702) 2000 OM67 6,7 98,0 0,601 23,38 970 CNT 31. júl 2000 Cerro Tololo M. W. Buie; S. D. Kern
(118703) 2000 PJ8 14,4 2,628 0,255 28,46 4,259 MBA 4. august 2000 Socorro LINEAR
(118704) 2000 PK10 15,6 2,674 0,184 8,45 4,372 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(118705) 2000 PJ16 15,2 2,695 0,137 5,54 4,423 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(118706) 2000 PL17 15,3 2,735 0,172 8,01 4,523 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(118707) 2000 PC20 15,4 2,744 0,381 8,00 4,545 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(118708) 2000 PO21 15,2 2,621 0,177 4,00 4,244 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(118709) 2000 QS5 15,6 2,724 0,101 6,12 4,496 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118710) 2000 QN12 15,2 2,459 0,146 2,26 3,856 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118711) 2000 QT15 14,7 2,641 0,070 22,33 4,291 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118712) 2000 QU16 15,4 2,796 0,141 7,13 4,676 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118713) 2000 QY22 15,3 2,678 0,085 13,62 4,382 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(118714) 2000 QF27 14,9 2,787 0,121 4,26 4,651 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118715) 2000 QW35 15,0 2,613 0,070 2,71 4,223 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118716) 2000 QR46 15,2 2,751 0,212 8,96 4,562 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118717) 2000 QK48 15,8 2,638 0,089 1,76 4,284 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118718) 2000 QT49 15,8 2,666 0,109 1,84 4,353 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118719) 2000 QK55 15,5 2,743 0,198 3,18 4,542 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(118720) 2000 QB58 14,9 2,729 0,123 5,89 4,507 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(118721) 2000 QM63 15,0 2,762 0,114 7,48 4,591 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(118722) 2000 QV64 15,4 2,699 0,055 7,07 4,434 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(118723) 2000 QC79 15,0 2,817 0,062 6,24 4,727 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118724) 2000 QF79 15,2 2,748 0,139 4,11 4,554 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118725) 2000 QD82 15,1 2,676 0,177 12,62 4,377 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(118726) 2000 QO85 15,2 2,771 0,066 5,11 4,611 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(118727) 2000 QS89 15,6 2,784 0,241 6,82 4,646 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(118728) 2000 QN93 16,1 2,573 0,188 3,80 4,126 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(118729) 2000 QC95 15,7 2,763 0,048 1,43 4,591 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(118730) 2000 QL100 15,2 2,779 0,310 9,52 4,631 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(118731) 2000 QX115 14,6 2,646 0,123 27,28 4,302 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(118732) 2000 QY123 15,2 3,168 0,091 8,51 5,637 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(118733) 2000 QN125 14,8 2,650 0,272 11,81 4,313 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118734) 2000 QO126 14,9 2,744 0,220 11,67 4,545 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118735) 2000 QM129 14,7 2,802 0,116 3,38 4,690 MBA 30. august 2000 Višnjan K. Korlević
(118736) 2000 QF132 14,9 2,635 0,117 9,01 4,276 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(118737) 2000 QZ132 15,8 2,412 0,158 6,42 3,746 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(118738) 2000 QF134 15,8 2,611 0,133 2,06 4,218 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(118739) 2000 QO135 15,7 2,786 0,245 9,22 4,650 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(118740) 2000 QN137 15,0 2,610 0,135 8,41 4,215 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118741) 2000 QH141 15,2 2,796 0,238 2,86 4,675 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118742) 2000 QA145 15,2 2,786 0,133 4,78 4,649 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118743) 2000 QV146 14,9 2,713 0,099 4,26 4,468 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118744) 2000 QA155 16,1 2,798 0,276 10,85 4,679 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118745) 2000 QU155 15,2 2,748 0,115 7,87 4,554 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118746) 2000 QS156 15,1 2,676 0,139 14,12 4,378 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118747) 2000 QB162 15,1 2,616 0,070 13,52 4,230 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118748) 2000 QE164 15,9 2,614 0,032 21,77 4,226 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118749) 2000 QD171 15,1 2,713 0,111 6,11 4,469 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR
(118750) 2000 QY171 15,2 2,708 0,141 11,21 4,454 MBA 31. august 2000 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 118251-118500
Zoznam planétok
118501-118750
Nasledujú:
Zoznam planétok 118751-119000



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.