Zoznam poslancov Žilinského samosprávneho kraja (2001 – 2005)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam poslancov Žilinského samosprávneho kraja zvolených vo volebnom období 2001-2005.

Meno Volebný obvod Politická príslušnosť Volebná koalícia Poznámka
František Adamčák Tvrdošín KDH KDH -
Katarína Adamicová Martin ? ANO,DS, SDKÚ -
Ján Benčat Žilina ĽS-HZDS HZDS -
Ľubomír Bernát Martin nezávislý nezávislý -
Ladislav Bevilaqua Martin KDH KDH -
Ivan Budiak Dolný Kubín ? SOP -
Bohuslav Budoš Čadca ĽS-HZDS HZDS stratil mandát
František Cabadaj Žilina ĽS-HZDS HZDS -
Marián Cinko Žilina ĽS-HZDS HZDS -
Juraj Čech Ružomberok nezávislý nezávislý -
Ján Dodek Čadca ĽS-HZDS HZDS -
Ján Dreisig Martin ĽS-HZDS HZDS stratil mandát
Peter Drozd Dolný Kubín KHD KHD -
Milan Gacík Čadca ? SDĽ -
Milan Gavlák Žilina ĽS-HZDS HZDS -
Elena Gottasová Žilina ĽS-HZDS HZDS -
Jozef Grapa Čadca HZD HZDS -
Marián Grígeľ Námestovo PSNS PSNS -
Michal Hanko Martin ĽS-HZDS HZDS -
Štefan Holeščák Čadca ĽS-HZDS HZDS -
Jaroslav Hus Liptovský Mikuláš ĽS-HZDS HZDS -
Ján Husár Čadca ĽS-HZDS HZDS -
Ján Kapala Dolný Kubín KHD KHD -
Ján Kaplík Kysucké Nové Mesto ĽS-HZDS HZDS -
Peter Korec Bytča nezávislý nezávislý náhradník namiesto Š.Pucka
Zdenko Kozák Martin ĽS-HZDS HZDS náhradník za J.Dreisinga
Ivan Krušinský Námestovo ? SDĽ stratil mandát
Ján Kubašek Námestovo ĽS-HZDS HZDS náhradník
Ján Kubek Liptovský Mikuláš ĽS-HZDS HZDS -
Miroslav Kučera Žilina ĽS-HZDS HZDS -
Peter Kuľha Námestovo ĽS-HZDS HZDS stratil mandát
Alexander Lilge Martin ? SDĽ -
Marián Masnica Čadca ĽS-HZDS HZDS -
Dušan Matejka Liptovský Mikuláš ĽS-HZDS HZDS -
Milan Očko Kysucké Nové Mesto ĽS-HZDS HZDS -
Ján Ondrejka Ružomberok KDH KDH -
Pavol Oparty Námestovo KDH KDH náhradník
Jozef Pauko Žilina ĽS-HZDS HZDS -
Štefan Pieš Žilina ĽS-HZDS HZDS -
Rudolf Piták Tvrdošín ĽS-HZDS HZDS -
Štefan Pucko Bytča ĽS-HZDS HZDS stratil mandát
Jozef Rišian Turčianske Teplice ĽS-HZDS HZDS -
Jozef Rizman Ružomberok KDH KDH -
Beata Sániová Martin ĽS-HZDS HZDS -
Alexander Slafkovský Liptovský Mikuláš DS ANO, DS, SDKÚ -
Michal Slašťan Ružomberok KDH KDH -
Ján Slota Žilina SNS PSNS -
Jozef Straka Námestovo KDH KDH -
Karol Strásky Žilina ĽS-HZDS HZDS -
Jana Svrčková Kysucké Nové Mesto ? SDĽ -
Ivan Šaško Tvrdošín nezávislý nezávislý -
Valéria Thielová Žilina ĽS-HZDS HZDS -
Viera Tomčíková Liptovský Mikuláš ĽS-HZDS HZDS -
Rudolf Urbanovič Liptovský Mikuláš ĽS-HZDS HZDS -
Jozef Vilček Čadca ĽS-HZDS HZDS -
Miroslav Višňovský Bytča ĽS-HZDS HZDS -
Štefan Zelník Žilina SNS PSNS -