Zoznam tabletov LG

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam tabletov od spoločnosti LG Electronics s operačným systémom Android.

Názov Predstavenie Uvedenie " x y ppi X Y Z M Ver. Upg. Čipset CPU GPU Pamäť SD RAM Foto Kam. Bat. Vym. mAh
Optimus Pad február 2011 máj 2011 8,9 768 1280 168 243,8 150 12,7 621 3.0 Nvidia Tegra 2 T20 Dual-core 1,0 GHz Cortex-A9 ULP GeForce 32 GB nie 1 GB 5 dual 2 Li-Ion nie 6400
Optimus Pad LTE január 2012 4. kvartál 2012 8,9 768 1280 168 245 151,4 9,3 497 3.2 Qualcomm Dual-core 1,5 GHz 32 GB 32 1 GB 8 2 Li-Ion nie 6400
G Pad 7.0 máj 2014 júl 2014 7,0 800 1280 216 189,3 113,8 10,1 293 4.4.2 5.0 Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400 Quad-core 1,2 GHz Cortex-A7 Adreno 305 8 GB 64 1 GB 3,15 1,3 Li-Ion nie  4000
G Pad 8.0 máj 2014 júl 2014  8,0 800 1280 189 210,8 124,2 9,9 342 4.4.2 5.0 Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400 Quad-core 1,2 GHz Cortex-A7 Adreno 305 16 GB 64 1 GB 5 1,3 Li-Ion nie 4200
G Pad 10.1 máj 2014 júl 2014 10,1 800 1280 149 260,9 165,9 8,9 523 4.4.2 5.0 Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400 Quad-core 1,2 GHz Cortex-A7 Adreno 305 16 GB 64 1 GB 5 1,3 Li-Ion nie 8000
G Pad 8.3 september 2013 október 2013  8,3 1200 1920 273 216,8 126,5 8,3 338 4.2.2 5.0 Qualcomm APQ8064 Pro Snapdragon 600 Quad-core 1,7 GHz Krait 300 Adreno 320 16 GB 64 2 GB 5 1,3 Li-Po nie 4600
G Pad X 8.0 jún 2016 jún 2016  8,0 1200 1920 283 210,8 121,9 7,9 309 6.0.1 Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 4x1,5 GHz Cortex-A53
& 4x1,0 GHz Cortex-A53
Adreno 405 16 GB 256 2 GB 5 5 Li-Ion nie
G Pad X 8.3 máj 2015 máj 2015 8,3 1080 1920 265 216,7 126,5 8,6 369 5.0 6.0 Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 Octa-core 1,5 GHz Cortex-A53 Adreno 405 16 GB 128 2 GB 8 2 nie 4800
G Pad X 10.1 august 2015 september 2015 10,1 1200 1920 224 254,3 161 7,6 489 5.1 Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core 2,26 GHz Krait 400 Adreno 330 32 GB 2000 2 GB 8 2 áno 7400
G Pad X II 10.1 september 2016 september 2016  10,1 1200 1920 224 256,3 167,9 7,9 510 6.0   Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617 Octa-core 1,5 GHz ARM Cortex-A53 Adreno 405 16 GB 2000 2 GB 5 5 nie 6000
G Pad F 7.0 7,0 800 1280 216 188 114 9,7 289 5.0 Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 Quad-core 1,2 GHz ARM Cortex-A53 Adreno 306 8 GB 128 1 GB 5 1,2 4000
G Pad F 8.0 máj 2015 jún 2015  8,0 800 1280 189 210,6 124,2 8,9 349 5.0   Qualcomm Snapdragon 400 Quad-core 1,2 GHz ARM Cortex-A7 Adreno 305 16 GB 128 1 GB 5 2 áno 4200
G Pad II 8.0 august 2015 október 2015 8,0 800 1280 189 210,8 124,2 9 347 5.0.2 Qualcomm MSM8926 Snapdragon 400 Quad-core 1,2 GHz Cortex-A7 Adreno 305 32 GB 256 1,5 GB 5 2 Li-Ion nie 4200
G Pad II 8.3 december 2015 december 2015  8,3 1200 1920 273 216,8 126,5 8,8 366 5.1.1 Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 4x1,5 GHz Cortex-A53
& 4x1,0 GHz Cortex-A53
Adreno 405 16 GB 256 2 GB 8 2 Li-Po nie 4800
G Pad II 10.1 august 2015 september 2015  10,1 1200 1920 224 254,3 161,1 7,8 489 5.1.1   Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core 2,26 GHz Krait 400 Adreno 330 16 GB áno 2 GB 5 2 Li-Ion nie 7400
G Pad III 8.0 máj 2016 máj 2016  8,0 1200 1920 283 210,7 124,1 7,9    6.0.1    Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617 4x1,6 GHz Cortex-A53
& 4x1,0 GHz Cortex-A53
Adreno 405 16 GB 256 2 GB 5 5 nie 4800
G Pad III 10.1 december 2016  december 2016  10,1 1200 1920 224 256,2 167,9 6,7 510 6.0.1   Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617 4x1,5 GHz Cortex-A53
& 4x1,0 GHz Cortex-A53
Adreno 405 32 GB 256 2 GB 5 5 nie 6000
G Pad IV 8.0 júl 2017 august 2017 8,0 1200 1920 283 216,2 127 6,9 290 7.0 Qualcomm MSM8940 Snapdragon 435 Octa-core 1,4 GHz Cortex-A53 Adreno 505 32 GB 256 2 GB 5 5 Li-Ion nie 3000

Zdroj[upraviť | upraviť kód]