Zoznam NGC objektov 7001-7250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


… | Zoznam NGC objektov 6751-7000 | Zoznam NGC objektov 7001-7250 | Zoznam NGC objektov 7251-7500 | …


Označenie Typ objektu Rektascenzia Deklinácia Zdanlivá jasnosť Súhvezdie Dátum objavu Objaviteľ
NGC 7001 galaxia 21h 1m 7,7s -0° 11' 41" 13,5 Vodnár 21. júl 1827 John Herschel
NGC 7002 galaxia 21h 3m 45s -49° 1' 45" 12,4 Indián 30. september 1834 John Herschel
NGC 7003 galaxia 21h 0m 42,3s +17° 48' 17" 13 Delfín 26. august 1864 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7004 galaxia 21h 4m 2s -49° 6' 51" 13,1 Indián 2. október 1834 John Herschel
NGC 7005 otvorená hviezdokopa 21h 1m 57s -12° 52' 48" - Vodnár 23. august 1855 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7006 guľová hviezdokopa 21h 1m 29,5s +16° 11' 17" 10,6 Delfín 21. august 1784 William Herschel
NGC 7007 galaxia 21h 5m 27,8s -52° 33' 7" 11,9 Indián 8. júl 1834 John Herschel
NGC 7008 planetárna hmlovina 21h 0m 32,8s +54° 32' 38" 10,7 Labuť 14. október 1787 William Herschel
NGC 7009 planetárna hmlovina 21h 4m 10,8s -11° 21' 47" 8 Vodnár 7. september 1782 William Herschel
NGC 7010 galaxia 21h 4m 39,4s -12° 20' 16" 13 Vodnár 6. august 1823 John Herschel
NGC 7011 otvorená hviezdokopa 21h 1m 50s +47° 21' 17" - Labuť 19. september 1829 John Herschel
NGC 7012 galaxia 21h 6m 45,5s -44° 48' 52" 12,7 Mikroskop 1. júl 1834 John Herschel
NGC 7013 galaxia 21h 3m 33,6s +29° 53' 49" 11,5 Labuť 17. júl 1784 William Herschel
NGC 7014 galaxia 21h 7m 52s -47° 10' 43" 12,3 Indián 2. október 1834 John Herschel
NGC 7015 galaxia 21h 5m 37,3s +11° 24' 49" 12,4 Koník 29. september 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7016 galaxia 21h 7m 16,2s -25° 28' 7" 13,7 Kozorožec 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7017 galaxia 21h 7m 20,5s -25° 29' 15" 14,4 Kozorožec 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7018 galaxia 21h 7m 25,4s -25° 25' 45" 13,5 Kozorožec 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7019 galaxia 21h 6m 25,8s -24° 24' 46" 14,1 Kozorožec 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7020 galaxia 21h 11m 19,9s -64° 1' 31" 11,8 Páv 31. august 1836 John Herschel
NGC 7021 galaxia 21h 11m 19,9s -64° 1' 31" 11,8 Páv 22. jún 1835 John Herschel
NGC 7022 galaxia 21h 9m 35,1s -49° 18' 13" 13 Indián 2. október 1834 John Herschel
NGC 7023 emisná hmlovina s otvorenou hviezdokopou 21h 1m 35,5s +68° 10' 10" - Cefeus 18. október 1794 William Herschel
NGC 7024 otvorená hviezdokopa 21h 6m 9,1s +41° 29' 24" - Labuť 17. október 1786 William Herschel
NGC 7025 galaxia 21h 7m 47,4s +16° 20' 9" 12,9 Delfín 17. september 1863 Albert Marth
NGC 7026 planetárna hmlovina 21h 6m 18,6s +47° 51' 10" 10,9 Labuť 6. júl 1873 Burnham
NGC 7027 planetárna hmlovina 21h 7m 1,7s +42° 14' 12" 8,5 Labuť 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7028 neexistujúci objekt 21h 8m 15s +18° 28' 48" - Delfín 17. september 1863 Albert Marth
NGC 7029 galaxia 21h 11m 51,7s -49° 17' 1" 11,4 Indián 2. október 1834 John Herschel
NGC 7030 galaxia 21h 11m 13,3s -20° 29' 12" 13,7 Kozorožec 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7031 otvorená hviezdokopa 21h 7m 12,5s +50° 52' 12" 9,1 Labuť 21. september 1788 William Herschel
NGC 7032 galaxia 21h 15m 22,9s -68° 17' 15" 12,9 Páv 20. júl 1835 John Herschel
NGC 7033 galaxia 21h 9m 36,2s +15° 7' 31" 14,2 Pegas 17. september 1863 Albert Marth
NGC 7034 galaxia 21h 9m 38,1s +15° 9' 4" 14 Pegas 17. september 1863 Albert Marth
NGC 7035 galaxia 21h 10m 45,5s -23° 8' 7" 14,4 Kozorožec 1886 Frank Muller
NGC 7036 trojhviezda 21h 10m 12s +15° 22' 36" - Pegas 11. október 1825 John Herschel
NGC 7037 otvorená hviezdokopa 21h 10m 48s +33° 44' 48" - Labuť 5. august 1829 John Herschel
NGC 7038 galaxia 21h 15m 7,5s -47° 13' 13" 12 Indián 30. september 1834 John Herschel
NGC 7039 otvorená hviezdokopa 21h 10m 48s +45° 37' 0" 7,6 Labuť 19. september 1829 John Herschel
NGC 7040 galaxia 21h 13m 16,5s +8° 51' 54" 14 Koník 18. august 1882 Harrington
NGC 7041 galaxia 21h 16m 32,1s -48° 21' 47" 11,1 Indián 7. júl 1834 John Herschel
NGC 7042 galaxia 21h 13m 45,7s +13° 34' 30" 12 Pegas 16. október 1784 William Herschel
NGC 7043 galaxia 21h 14m 4,2s +13° 37' 35" 13,8 Pegas 18. august 1863 Albert Marth
NGC 7044 otvorená hviezdokopa 21h 13m 9,4s +42° 29' 46" 12 Labuť 17. október 1786 William Herschel
NGC 7045 dvojhviezda 21h 14m 50,3s +4° 30' 28" - Koník 16. júl 1827 John Herschel
NGC 7046 galaxia 21h 14m 56s +2° 50' 4" 13,2 Koník 10. október 1790 William Herschel
NGC 7047 galaxia 21h 16m 27,4s -0° 49' 35" 13,4 Vodnár 20. august 1873 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7048 planetárna hmlovina 21h 14m 15,2s +46° 17' 21" 12,1 Labuť 19. október 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7049 galaxia 21h 19m 0,2s -48° 33' 41" 10,6 Indián 4. august 1826 Dunlop
NGC 7050 otvorená hviezdokopa 21h 15m 8s +36° 10' 30" - Labuť 19. august 1828 John Herschel
NGC 7051 galaxia 21h 19m 51,3s -8° 46' 57" 13 Vodnár 30. júl 1827 John Herschel
NGC 7052 galaxia 21h 18m 33s +26° 26' 50" 12,6 Líška 10. september 1784 William Herschel
NGC 7053 galaxia 21h 21m 7,5s +23° 5' 7" 13,1 Pegas 2. september 1863 Albert Marth
NGC 7054 neexistujúci objekt 21h 20m 43,5s +39° 10' 18" - Labuť 1872 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7055 otvorená hviezdokopa 21h 19m 30s +57° 34' 12" - Cefeus 25. september 1829 John Herschel
NGC 7056 galaxia 21h 22m 7,5s +18° 39' 56" 13,1 Pegas 17. september 1863 Albert Marth
NGC 7057 galaxia 21h 24m 58,5s -42° 27' 37" 12,7 Mikroskop 2. september 1836 John Herschel
NGC 7058 otvorená hviezdokopa 21h 21m 0s +50° 48' 30" - Labuť 8. september 1829 John Herschel
NGC 7059 galaxia 21h 27m 21,7s -60° 0' 53" 11,8 Páv 22. júl 1835 John Herschel
NGC 7060 galaxia 21h 25m 53,5s -42° 24' 39" 12,8 Mikroskop 2. september 1836 John Herschel
NGC 7061 galaxia 21h 27m 26,7s -49° 3' 48" 13,1 Indián 30. september 1834 John Herschel
NGC 7062 otvorená hviezdokopa 21h 23m 27,4s +46° 22' 43" 8,3 Labuť 19. október 1788 William Herschel
NGC 7063 otvorená hviezdokopa 21h 24m 22s +36° 29' 12" 7 Labuť 19. august 1828 John Herschel
NGC 7064 galaxia 21h 29m 3,2s -52° 46' 2" 12,2 Indián 8. júl 1834 John Herschel
NGC 7065 galaxia 21h 26m 42,2s -6° 59' 41" 13,7 Vodnár 3. august 1864 Albert Marth
NGC 7066 galaxia 21h 26m 13,7s +14° 10' 59" 14,2 Pegas 31. august 1886 Lewis A. Swift
NGC 7067 otvorená hviezdokopa 21h 24m 24s +48° 0' 36" 9,7 Labuť 27. september 1788 William Herschel
NGC 7068 galaxia 21h 26m 32,3s +12° 11' 4" 14 Pegas 7. november 1863 Albert Marth
NGC 7069 galaxia 21h 28m 5,8s -1° 38' 47" 13,5 Vodnár 12. október 1863 Albert Marth
NGC 7070 galaxia 21h 30m 25,2s -43° 5' 12" 12,1 Žeriav 5. september 1834 John Herschel
NGC 7071 otvorená hviezdokopa 21h 26m 40s +47° 55' 22" - Labuť 19. september 1829 John Herschel
NGC 7072 galaxia 21h 30m 37s -43° 9' 9" 13,6 Žeriav 5. september 1834 John Herschel
NGC 7073 galaxia 21h 29m 26s -11° 29' 19" 13,7 Kozorožec 25. august 1864 Albert Marth
NGC 7074 galaxia 21h 29m 38,8s +6° 40' 56" 14,5 Pegas 16. október 1863 Albert Marth
NGC 7075 galaxia 21h 31m 32,9s -38° 37' 5" 12,8 Žeriav 4. september 1834 John Herschel
NGC 7076 planetárna hmlovina 21h 26m 24,1s +62° 53' 30" 13,5 Cefeus 15. október 1794 William Herschel
NGC 7077 galaxia 21h 29m 59,5s +2° 24' 53" 13 Vodnár 11. august 1863 Albert Marth
NGC 7078 guľová hviezdokopa 21h 29m 58,3s +12° 10' 3" 6,3 Pegas 7. september 1746 Maraldi
NGC 7079 galaxia 21h 32m 35s -44° 4' 3" 11,5 Žeriav 6. september 1834 John Herschel
NGC 7080 galaxia 21h 30m 1,9s +26° 43' 6" 12,4 Líška 6. september 1863 Albert Marth
NGC 7081 galaxia 21h 31m 24,3s +2° 29' 28" 12,8 Vodnár 10. október 1790 William Herschel
NGC 7082 otvorená hviezdokopa 21h 29m 17s +47° 7' 36" 7,2 Labuť 19. október 1788 William Herschel
NGC 7083 galaxia 21h 35m 44,6s -63° 54' 12" 11,1 Indián 28. august 1826 Dunlop
NGC 7084 neexistujúci objekt 21h 32m 33s +17° 30' 30" - Pegas 11. október 1825 John Herschel
NGC 7085 galaxia 21h 32m 25,1s +6° 34' 54" 14,5 Pegas 3. august 1864 Albert Marth
NGC 7086 otvorená hviezdokopa 21h 30m 27,5s +51° 36' 2" 8,4 Labuť 21. september 1788 William Herschel
NGC 7087 galaxia 21h 34m 33,4s -40° 49' 6" 12,9 Žeriav 4. september 1834 John Herschel
NGC 7088 neexistujúci objekt 21h 33m 22s -0° 23' 0" - Vodnár 28. september 1880 Baxendell
NGC 7089 guľová hviezdokopa 21h 33m 27,2s -0° 49' 22" 6,6 Vodnár 11. september 1746 Maraldi
NGC 7090 galaxia 21h 36m 27,7s -54° 33' 18" 10,7 Indián 4. október 1834 John Herschel
NGC 7091 galaxia 21h 34m 7,7s -36° 39' 14" 12,8 Žeriav 1. september 1834 John Herschel
NGC 7092 otvorená hviezdokopa 21h 31m 42s +48° 25' 0" 4,6 Labuť -325 Aristoteles
NGC 7093 otvorená hviezdokopa 21h 34m 21s +45° 57' 56" - Labuť 19. september 1829 John Herschel
NGC 7094 planetárna hmlovina 21h 36m 53s +12° 47' 22" 13,4 Pegas 10. október 1884 Lewis A. Swift
NGC 7095 galaxia 21h 52m 24,8s -81° 31' 53" 11,4 Oktant 21. september 1837 John Herschel
NGC 7096 galaxia 21h 41m 19,1s -63° 54' 30" 11,9 Indián 31. august 1836 John Herschel
NGC 7097 galaxia 21h 40m 12,8s -42° 32' 21" 11,6 Žeriav 5. september 1834 John Herschel
NGC 7098 galaxia 21h 44m 16s -75° 6' 39" 11,3 Oktant 22. september 1835 John Herschel
NGC 7099 guľová hviezdokopa 21h 40m 22s -23° 10' 43" 6,9 Kozorožec 3. august 1764 Messier
NGC 7100 hviezda 21h 39m 6,9s +8° 57' 2" - Pegas 31. august 1886 Guillaume Bigourdan
NGC 7101 galaxia 21h 39m 34,5s +8° 52' 38" 13,5 Pegas 3. august 1864 Albert Marth
NGC 7102 galaxia 21h 39m 44,5s +6° 17' 9" 12,9 Pegas 16. október 1863 Albert Marth
NGC 7103 galaxia 21h 39m 51,3s -22° 28' 24" 14,3 Kozorožec 1886 Frank Muller
NGC 7104 galaxia 21h 40m 3,2s -22° 25' 28" 13,8 Kozorožec 1886 Frank Muller
NGC 7105 galaxia 21h 41m 41,3s -10° 38' 6" 13,3 Kozorožec 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7106 galaxia 21h 42m 36,5s -52° 41' 57" 13,2 Indián 8. júl 1834 John Herschel
NGC 7107 galaxia 21h 42m 26,5s -44° 47' 31" 12,6 Žeriav 6. september 1834 John Herschel
NGC 7108 galaxia 21h 41m 53,7s -6° 42' 31" 14,1 Vodnár 3. august 1864 Albert Marth
NGC 7109 galaxia 21h 41m 58,5s -34° 26' 46" 13,4 Južná ryba 25. september 1834 John Herschel
NGC 7110 galaxia 21h 42m 12s -34° 9' 46" 13,5 Južná ryba 23. september 1834 John Herschel
NGC 7111 galaxia 21h 41m 53,7s -6° 42' 31" 14,1 Vodnár 1872 Edouard Jean-Marie Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7112 galaxia 21h 42m 26,5s +12° 34' 9" 14,2 Pegas 12. júl 1886 Lewis A. Swift
NGC 7113 galaxia 21h 42m 26,5s +12° 34' 9" 14,2 Pegas 3. august 1864 Albert Marth
NGC 7114 hviezda 21h 41m 44s +42° 50' 31" - Labuť 26. október 1885 Lohse
NGC 7115 galaxia 21h 43m 39,2s -25° 21' 4" 12,7 Južná ryba 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7116 galaxia 21h 42m 40,4s +28° 56' 48" 13,5 Labuť 9. september 1863 Albert Marth
NGC 7117 galaxia 21h 45m 47s -48° 25' 16" 12,7 Žeriav 30. september 1834 John Herschel
NGC 7118 galaxia 21h 46m 9,8s -48° 21' 12" 12,5 Žeriav 30. september 1834 John Herschel
NGC 7119 galaxia 21h 46m 15,7s -46° 30' 56" 12,8 Žeriav 6. september 1834 John Herschel
NGC 7120 galaxia 21h 44m 33,2s -6° 31' 23" 14,4 Vodnár 3. august 1864 Albert Marth
NGC 7121 galaxia 21h 44m 52,6s -3° 37' 11" 13,8 Vodnár 3. september 1872 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7122 dvojhviezda 21h 45m 47,8s -8° 49' 49" - Kozorožec 24. november 1854 Cooper
NGC 7123 galaxia 21h 50m 46,4s -70° 20' 2" 11,7 Indián 24. júl 1835 John Herschel
NGC 7124 galaxia 21h 48m 5,3s -50° 33' 56" 12,4 Indián 8. júl 1834 John Herschel
NGC 7125 galaxia 21h 49m 16,2s -60° 42' 45" 11,8 Indián 22. júl 1835 John Herschel
NGC 7126 galaxia 21h 49m 18,3s -60° 36' 34" 12,2 Indián 22. júl 1835 John Herschel
NGC 7127 otvorená hviezdokopa 21h 43m 42s +54° 37' 48" - Labuť 25. september 1829 John Herschel
NGC 7128 otvorená hviezdokopa 21h 43m 57,7s +53° 42' 55" 9,7 Labuť 14. október 1787 William Herschel
NGC 7129 otvorená hviezdokopa s reflexnou hmlovinou 21h 42m 58,9s +66° 6' 47" - Cefeus 18. október 1794 William Herschel
NGC 7130 galaxia 21h 48m 19,3s -34° 57' 10" 12,1 Južná ryba 25. september 1834 John Herschel
NGC 7131 galaxia 21h 47m 36s -13° 10' 56" 13,9 Kozorožec 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7132 galaxia 21h 47m 16,4s +10° 14' 29" 14,2 Pegas 18. október 1884 Lewis A. Swift
NGC 7133 neexistujúci objekt 21h 44m 26,6s +66° 10' 6" - Cefeus 18. september 1884 Guillaume Bigourdan
NGC 7134 otvorená hviezdokopa 21h 48m 56s -12° 58' 13" - Kozorožec 1860 Christian Heinrich Friedrich Peters
NGC 7135 galaxia 21h 49m 46s -34° 52' 34" 11,7 Južná ryba 23. september 1834 John Herschel
NGC 7136 dvojhviezda 21h 49m 43,3s -11° 47' 34" - Kozorožec 1886 Frank Muller
NGC 7137 galaxia 21h 48m 13s +22° 9' 35" 12,4 Pegas 17. november 1784 William Herschel
NGC 7138 galaxia 21h 49m 1s +12° 30' 50" 14,2 Pegas 3. august 1864 Albert Marth
NGC 7139 planetárna hmlovina 21h 46m 8,4s +63° 47' 32" 13,3 Cefeus 5. november 1787 William Herschel
NGC 7140 galaxia 21h 52m 15,1s -55° 34' 11" 11,7 Indián 4. október 1834 John Herschel
NGC 7141 galaxia 21h 52m 15,1s -55° 34' 11" 11,7 Indián 5. október 1834 John Herschel
NGC 7142 otvorená hviezdokopa 21h 45m 9,4s +65° 46' 28" 9,3 Cefeus 18. október 1794 William Herschel
NGC 7143 dvojhviezda 21h 48m 53,9s +29° 57' 26" - Labuť 15. september 1828 John Herschel
NGC 7144 galaxia 21h 52m 42,6s -48° 15' 17" 10,9 Žeriav 30. september 1834 John Herschel
NGC 7145 galaxia 21h 53m 20,5s -47° 52' 57" 11,1 Žeriav 2. október 1834 John Herschel
NGC 7146 galaxia 21h 51m 47,4s +3° 1' 2" 14,5 Pegas 11. august 1863 Albert Marth
NGC 7147 galaxia 21h 51m 58,3s +3° 4' 20" 13,6 Pegas 11. august 1863 Albert Marth
NGC 7148 dvojhviezda 21h 52m 8,4s +3° 20' 31" - Pegas 15. september 1865 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7149 galaxia 21h 52m 11,6s +3° 18' 6" 13,2 Pegas 15. september 1865 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7150 otvorená hviezdokopa 21h 50m 23s +49° 45' 22" - Labuť 10. február 1848 Bond
NGC 7151 galaxia 21h 55m 4s -50° 39' 29" 12,8 Indián 8. júl 1834 John Herschel
NGC 7152 galaxia 21h 53m 59s -29° 17' 21" 13,6 Južná ryba 18. august 1835 John Herschel
NGC 7153 galaxia 21h 54m 35,3s -29° 3' 50" 13,5 Južná ryba 28. september 1834 John Herschel
NGC 7154 galaxia 21h 55m 21,1s -34° 48' 50" 12,3 Južná ryba 23. september 1834 John Herschel
NGC 7155 galaxia 21h 56m 9,8s -49° 31' 19" 12,2 Indián 30. september 1834 John Herschel
NGC 7156 galaxia 21h 54m 33,5s +2° 56' 32" 12,5 Pegas 8. október 1785 William Herschel
NGC 7157 galaxia 21h 56m 56,7s -25° 21' 3" 14,1 Južná ryba 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7158 trojhviezda 21h 57m 28s -11° 35' 31" - Kozorožec 1886 Frank Muller
NGC 7159 galaxia 21h 56m 25,6s +13° 33' 47" 14,2 Pegas 14. november 1886 Lewis A. Swift
NGC 7160 otvorená hviezdokopa 21h 53m 40,2s +62° 36' 12" 6,1 Cefeus 9. november 1787 William Herschel
NGC 7161 dvojhviezda 21h 56m 57,9s +2° 55' 0" - Pegas 13. september 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7162 galaxia 21h 59m 38,8s -43° 18' 16" 12,6 Žeriav 5. september 1834 John Herschel
NGC 7163 galaxia 21h 59m 20,3s -31° 53' 1" 12,9 Južná ryba 27. september 1834 John Herschel
NGC 7164 galaxia 21h 56m 23,5s +1° 21' 52" 14,7 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7165 galaxia 21h 59m 26,1s -16° 30' 46" 13,7 Vodnár 6. september 1793 William Herschel
NGC 7166 galaxia 22h 0m 32,7s -43° 23' 24" 11,8 Žeriav 5. september 1834 John Herschel
NGC 7167 galaxia 22h 0m 30,8s -24° 37' 59" 12,2 Vodnár 29. júl 1834 John Herschel
NGC 7168 galaxia 22h 2m 7,3s -51° 44' 36" 11,9 Indián 8. júl 1834 John Herschel
NGC 7169 galaxia 22h 2m 48,7s -47° 41' 51" 13,5 Žeriav 30. september 1834 John Herschel
NGC 7170 galaxia 22h 1m 26,3s -5° 25' 56" 13,5 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7171 galaxia 22h 1m 1,9s -13° 16' 11" 12,2 Vodnár 12. august 1787 William Herschel
NGC 7172 galaxia 22h 2m 1,7s -31° 52' 12" 11,8 Južná ryba 23. september 1834 John Herschel
NGC 7173 galaxia 22h 2m 3,1s -31° 58' 23" 11,9 Južná ryba 25. september 1834 John Herschel
NGC 7174 galaxia 22h 2m 5,9s -31° 59' 33" 13,1 Južná ryba 28. september 1834 John Herschel
NGC 7175 otvorená hviezdokopa 21h 58m 46,9s +54° 49' 13" - Labuť 25. september 1829 John Herschel
NGC 7176 galaxia 22h 2m 8,2s -31° 59' 26" 11,5 Južná ryba 23. september 1834 John Herschel
NGC 7177 galaxia 22h 0m 41,2s +17° 44' 14" 11,2 Pegas 15. október 1784 William Herschel
NGC 7178 galaxia 22h 2m 25,1s -35° 47' 27" 14 Južná ryba 31. august 1834 John Herschel
NGC 7179 galaxia 22h 4m 49s -64° 2' 49" 12,5 Indián 22. jún 1835 John Herschel
NGC 7180 galaxia 22h 2m 18,5s -20° 32' 52" 12,6 Vodnár 11. september 1787 William Herschel
NGC 7181 galaxia 22h 1m 43,4s -1° 57' 36" 14,4 Vodnár 31. júl 1864 Albert Marth
NGC 7182 galaxia 22h 1m 51,6s -2° 11' 46" 14,4 Vodnár 31. júl 1864 Albert Marth
NGC 7183 galaxia 22h 2m 21,2s -18° 54' 56" 12 Vodnár 23. september 1786 William Herschel
NGC 7184 galaxia 22h 2m 39,9s -20° 48' 45" 11,1 Vodnár 28. október 1783 William Herschel
NGC 7185 galaxia 22h 2m 56,6s -20° 28' 17" 12,2 Vodnár 23. september 1830 John Herschel
NGC 7186 otvorená hviezdokopa 22h 1m 5s +35° 4' 42" - Pegas 13. september 1784 William Herschel
NGC 7187 galaxia 22h 2m 44,4s -32° 48' 12" 12,5 Južná ryba 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7188 galaxia 22h 3m 29s -20° 19' 3" 13,2 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7189 galaxia 22h 3m 15,9s +0° 34' 17" 13,5 Vodnár 12. október 1863 Albert Marth
NGC 7190 galaxia 22h 3m 6,6s +11° 11' 59" 13,9 Pegas 23. júl 1870 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7191 galaxia 22h 6m 51,2s -64° 38' 1" 13,1 Indián 22. jún 1835 John Herschel
NGC 7192 galaxia 22h 6m 49,9s -64° 18' 58" 11,2 Indián 22. jún 1835 John Herschel
NGC 7193 otvorená hviezdokopa 22h 3m 3,8s +10° 48' 8" - Pegas 13. október 1825 John Herschel
NGC 7194 galaxia 22h 3m 30,9s +12° 38' 13" 13,3 Pegas 9. november 1884 Lewis A. Swift
NGC 7195 galaxia 22h 3m 30,2s +12° 39' 41" 14,7 Pegas 9. november 1884 Lewis A. Swift
NGC 7196 galaxia 22h 5m 54,8s -50° 7' 9" 11,4 Indián 2. október 1834 John Herschel
NGC 7197 galaxia 22h 2m 57,9s +41° 3' 34" 13,4 Jašterica 17. október 1786 William Herschel
NGC 7198 galaxia 22h 5m 14,1s -0° 38' 52" 13,6 Vodnár 31. júl 1864 Albert Marth
NGC 7199 galaxia 22h 8m 30,1s -64° 42' 22" 13 Indián 22. jún 1835 John Herschel
NGC 7200 galaxia 22h 7m 9,6s -49° 59' 44" 12,8 Indián 30. september 1834 John Herschel
NGC 7201 galaxia 22h 6m 32s -31° 15' 50" 12,9 Južná ryba 27. september 1834 John Herschel
NGC 7202 hviezda 22h 6m 43,3s -31° 13' 7" - Južná ryba 15. august 1835 John Herschel
NGC 7203 galaxia 22h 6m 43,8s -31° 9' 48" 12,7 Južná ryba 27. september 1834 John Herschel
NGC 7204 galaxia 22h 6m 53,1s -31° 3' 0" 13,6 Južná ryba 27. september 1834 John Herschel
NGC 7205 galaxia 22h 8m 33,2s -57° 26' 33" 10,8 Indián 10. júl 1834 John Herschel
NGC 7206 galaxia 22h 5m 40,9s +16° 47' 7" 13,4 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7207 galaxia 22h 5m 45,6s +16° 46' 4" 14,8 Pegas 7. august 1864 Albert Marth
NGC 7208 galaxia 22h 8m 24,7s -29° 3' 5" 12,8 Južná ryba 28. september 1834 John Herschel
NGC 7209 otvorená hviezdokopa 22h 5m 7,8s +46° 29' 1" 7,7 Jašterica 19. október 1788 William Herschel
NGC 7210 neexistujúci objekt 22h 6m 22s +27° 6' 36" - Pegas 17. november 1827 John Herschel
NGC 7211 galaxia 22h 6m 21,8s -8° 5' 22" 14,3 Vodnár 3. august 1864 Albert Marth
NGC 7212 galaxia 22h 7m 2,2s +10° 14' 5" 14,1 Pegas 2. október 1886 Lewis A. Swift
NGC 7213 galaxia 22h 9m 16,2s -47° 10' 1" 10,1 Žeriav 30. september 1834 John Herschel
NGC 7214 galaxia 22h 9m 7,6s -27° 48' 35" 12,5 Južná ryba 30. júl 1834 John Herschel
NGC 7215 galaxia 22h 8m 34,5s +0° 30' 44" 14 Vodnár 11. august 1864 Albert Marth
NGC 7216 galaxia 22h 12m 36s -68° 39' 43" 12,5 Indián 29. jún 1835 John Herschel
NGC 7217 galaxia 22h 7m 52,1s +31° 21' 34" 10,2 Pegas 7. september 1784 William Herschel
NGC 7218 galaxia 22h 10m 11,5s -16° 39' 38" 12 Vodnár 6. september 1793 William Herschel
NGC 7219 galaxia 22h 13m 8,9s -64° 50' 56" 12,4 Tukan 22. jún 1835 John Herschel
NGC 7220 galaxia 22h 11m 30,9s -22° 57' 11" 13,5 Vodnár 1886 Frank Muller
NGC 7221 galaxia 22h 11m 15,1s -30° 33' 48" 12,1 Južná ryba 27. september 1834 John Herschel
NGC 7222 galaxia 22h 10m 51,7s +2° 6' 23" 14 Vodnár 11. august 1864 Albert Marth
NGC 7223 galaxia 22h 10m 9,2s +41° 1' 2" 12,7 Jašterica 8. november 1790 William Herschel
NGC 7224 galaxia 22h 11m 35,3s +25° 51' 54" 13,6 Pegas 6. september 1863 Albert Marth
NGC 7225 galaxia 22h 13m 7,8s -26° 8' 54" 12,3 Južná ryba 30. júl 1834 John Herschel
NGC 7226 otvorená hviezdokopa 22h 10m 27s +55° 23' 55" 9,6 Cefeus 20. jún 1881 Holden
NGC 7227 galaxia 22h 11m 31,3s +38° 43' 15" 13,8 Jašterica 1. september 1872 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7228 galaxia 22h 11m 48,6s +38° 41' 56" 13,8 Jašterica 1. september 1872 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7229 galaxia 22h 14m 3,3s -29° 23' 0" 12,5 Južná ryba 27. september 1834 John Herschel
NGC 7230 galaxia 22h 14m 13,1s -17° 4' 28" 14,1 Vodnár 6. september 1793 William Herschel
NGC 7231 galaxia 22h 12m 30,3s +45° 19' 43" 13 Jašterica 24. október 1786 William Herschel
NGC 7232 galaxia 22h 15m 37,6s -45° 51' 1" 12 Žeriav 6. september 1834 John Herschel
NGC 7233 galaxia 22h 15m 49s -45° 50' 47" 12,2 Žeriav 6. september 1834 John Herschel
NGC 7234 otvorená hviezdokopa 22h 12m 25s +57° 16' 16" 7,7 Cefeus 16. október 1787 William Herschel
NGC 7235 otvorená hviezdokopa 22h 12m 25s +57° 16' 16" 7,7 Cefeus 16. december 1830 John Herschel
NGC 7236 galaxia 22h 14m 45s +13° 50' 47" 13,6 Pegas 25. august 1864 Albert Marth
NGC 7237 galaxia 22h 14m 46,9s +13° 50' 27" 13,9 Pegas 25. august 1864 Albert Marth
NGC 7238 dvojhviezda 22h 15m 20s +22° 31' 12" - Pegas 1. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7239 galaxia 22h 15m 1,3s -5° 3' 10" 14,8 Vodnár 1. október 1864 Albert Marth
NGC 7240 galaxia 22h 15m 22,7s +37° 16' 50" 14,3 Jašterica 24. september 1873 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7241 galaxia 22h 15m 49,7s +19° 13' 53" 12,7 Pegas 3. september 1872 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7242 galaxia 22h 15m 39,3s +37° 17' 52" 12,9 Jašterica 24. september 1873 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7243 otvorená hviezdokopa 22h 15m 8,5s +49° 53' 51" 6,4 Jašterica 26. september 1788 William Herschel
NGC 7244 galaxia 22h 16m 26,7s +16° 28' 18" 13,9 Pegas 6. september 1872 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7245 otvorená hviezdokopa 22h 15m 12s +54° 20' 36" 9,2 Jašterica 14. október 1787 William Herschel
NGC 7246 galaxia 22h 17m 42,6s -15° 34' 12" 14,5 Vodnár 6. september 1793 William Herschel
NGC 7247 galaxia 22h 17m 41,1s -23° 43' 50" 12,6 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7248 galaxia 22h 16m 52,5s +40° 30' 19" 12,5 Jašterica 8. november 1790 William Herschel
NGC 7249 galaxia 22h 20m 30,9s -55° 7' 29" 13,4 Žeriav 4. október 1834 John Herschel
NGC 7250 galaxia 22h 18m 17,7s +40° 33' 47" 12,6 Jašterica 8. november 1790 William Herschel