Diskusia s redaktorom:77.48.69.218

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Barokový žrebčínec „Štít“[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Barokový žrebčínec „Štít“ si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--Amonet 10:26, 21. október 2012 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

--Pelex (diskusia) 10:35, 21. október 2012 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, prosím, nevracaj naše úpravy v tomto článku: Barokový žrebčínec „Štít“, ten text je totiž skopírovaný z inej webovej stránky, čím porušuje autorské práva, a preto nemôže byť na wikipédii umiestnený. Pokiaľ máš na ten text autorské práva, prečítaj si prosím Wikipédia:Publikácia diela predtým publikovaného mimo Wikipédie. Ďakujem za pochopenie. --Amonet 10:59, 21. október 2012 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--–Bubamara 17:51, 22. november 2012 (UTC)[odpovedať]


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Tchoř (diskusia) 13:57, 13. marec 2013 (UTC)[odpovedať]