Diskusia s redaktorom:81.47.179.47

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, 81.47.179.47. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 610 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Bubamara


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Francisco Franco‎[upraviť zdroj]

Zdravím. Ak chceš doplniť článok, tak si najpr dačo prečítaj. Nie len tak ad-hoc. A dôležité sú knižné zdroje, nie je všetko na nete. О samozrejmosti ako diakratika je azda zbytočné sa rozpisovať. Vasiľ (diskusia) 22:14, 15. január 2014 (UTC)[odpovedať]


Zdravim. Pokusil som sa prispet v Spanielsku vseobecne znamou informaciou, a v pripade Udolia Padlych osobnym svedectvom, fotky ktore som pridal som urobil osobne :) Odkazy na knihy - to by asi naozaj musel byt historik. Mam nejake v spanielcine, neviem ci by niekomu velmi pomohli, a prave v spanielsku je problem ze Franko je stale horuca tema, tazko najst nieco co by som nazval "vyvazene", najdes len historicke prace frankistov a antifrankistov. Snazil som sa byt neutralny, moj nazor na Fraka je v skutocnosti ovela radikalnejsi, a krv mi vrela ked som videl ze predosle upravy robil niekto zjavne simpatizujuci s Frankom. Skus to prosim ta zachoat, mozno to nieje teraz poklad ale je to podla mojho najlepsieho vedomia a svedomia, a podstatne rozsiahlejsie nez to bolo. Diakritika - prepac, mam iba spanielsku klavesnicu, od teraz ju dam spravne aj ked musim pismenko po pismenku kopirovat. Vdaka za trpezlivost :) --81.47.179.47 (diskusia) sa nepodpísal(a)

Pokojne čerpaj aj zo španielských kníh, len aby boli kvalitné (dobré, resp. univerzitné vydavateľstvo). Vasiľ (diskusia) 07:59, 16. január 2014 (UTC)[odpovedať]

Vasiľ, nepreháňaš to? Tak sa mi vidí, že (obzvlášť v poslednom čase) to dosť preháňaš s požiadavkou po zdrojoch. Kde je napísané, že knižné zdroje musia byť z univerzitných vydavateľstiev???
Tiež si mimoriadne aktívny v revertovaní [1], [2], [3]], [4], [5] textu, v prípade, že hneď nebol doplnený zdroj. Pritom možno by stačilo dotyčnému napísať do diskusie ako napr. sem a požiadať ho o ich doplnenie. Ani v jednom prípade sa tak nestalo, uvedenie dôvodu do zhrnutia nestačí. Tvojim prístupom len viacerých odrádzaš od práce na wiki. --BT 10:35, 16. január 2014 (UTC)[odpovedať]