Diskusia s redaktorom:89.173.144.235

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Vďaka za záujem o Wikipédiu a príspevok článkom Vlado Kubenko. Článok má dobrý začiatok. Dobrým predpokladom je výskyt referencií. Pridal som do neho šablónu, ktorá ich zobrazuje. Článok by sa dal zlepšiť vložením infoboxu, kategórií, formátovaním. Odporúčam sa inšpirovať inými článkami o príbuznej téme. Ďalšie užitočné návody sú tu: Portál:Ľudia/Ako napísať biografický článok a Wikipédia:Príručka/Formátovanie. Veľa zdaru! --Jetam2 (diskusia) 16:17, 22. január 2013 (UTC)[odpovedať]

Ivan Rumanovský[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Ivan Rumanovský, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Lalina (diskusia) 19:43, 28. máj 2013 (UTC)[odpovedať]

Ivan Rumanovský[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Ivan Rumanovský si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--BT 22:18, 28. máj 2013 (UTC)[odpovedať]


Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment v článku Historik Ivan Rumanovský fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

--Pelex (diskusia) 14:05, 30. máj 2013 (UTC)[odpovedať]

Ivan Július Kovačevič[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Ivan Július Kovačevič, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Lalina (diskusia) 14:03, 4. jún 2013 (UTC)[odpovedať]