Diskusia s redaktorom:Babuschi/Archív 2006

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Este tam prosim pridaj zdroj... --Maros 08:36, 22 júl 2006 (UTC)

Srdečne ťa medzi nami vítam :-). Všimla som si, že sa zaoberáš hudbou. Preložili sme do našej wiki z českej wiki článoček o husliach. Mohola by si si ho evtl. prečítať a opraviť chyby? Vrelá vďaka. --Prskavka 12:05, 24 júl 2006 (UTC)

Diky, pozriem sa na to.

--Babuschi

  • Veľmi pekne ďakujem. Až sa červenám, že som ten článok taký neotesaný navrhla medzi najlepšie. A ospravedlňujem sa za predošlé použitie mužského rodu - som rada, že sa pridala ďalšia baba :-)
    Malá rada na záver: na wiki sa zvykneme podpisovať stlačením tlačítka alebo troma vlnovkami ("~"). --Prskavka 17:55, 24 júl 2006 (UTC)


Ahoj Prskavka, to je vsetko o.k. tesi ma, ze sa mozem na tie "Husle" tak zblizka pozriet ;-) problem je len v tom, ze tu /Mnichov/ nemam SK klavesnicu a vsetky interpunkcne znamienka musim manualne vlazit co stoji vela casu a preto to ide tak pomaly;-(

Vela pozdravov --Babuschi


  • Fú, tak to dúfam, že ťa neopustí trpezlivosť ;-) --Prskavka 10:15, 25 júl 2006 (UTC)

Tá slovenská klávesnica by sa mala dať jednoducho doinštalovať. Aký máš operačný systém? Nie je to nič zložité. --Wizzard 10:23, 25 júl 2006 (UTC)

Hi Wzzard,

wow, operacny system, to je dost zlozita otazka na moje PC vedomosti, ale to co viem je, je niaky nazov niecoho a vola sa to LINUX. No, bolo by to dobre, keby sa ta klavesnica dala naistalovat;-)

Zdravi --Babuschi


Tak to si ma dosť príjemne prekvapila, čakal som skôr, že budeš používať Windows. Ale tým lepšie! Teraz je dôležité nájsť ovládací panel, kde sa nastavuje klávesnica. Ak máš prostredie KDE, spusti príkaz "kcontrol" a tam určite nájdeš aj klávesnicu, ak tam nenájdeš slovenskú, bude ju treba doinštalovať z inštalačného CDčka Linuxu, alebo lepšie priamo z Internetu. Prípadne by pomohlo, keby si nejako zistila, akú máš distribúciu, ale hlavne, akým spôsobom sa ti tam inštaluje nový softvér. Musíš tam mať nejakú utilitu čo sa volá "software installer" alebo podobne. --Wizzard 11:06, 25 júl 2006 (UTC)

super, diky!!! --Babuschi

Tak ako, podarilo sa? Musíš mať nainštalované balíky, ktoré obsahujú reťazec "sk" a prípadne niečo ako "locale", určite to nájdeš.--Wizzard 12:40, 25 júl 2006 (UTC)

Nie nie este nie;-( ale uz som si zohnala pomoc, ktora pride dnes poobede a mi to vsetko nainstaluje;-) tak vsetko bude;-)

--Babuschi


Ahoj Prskavka,

ešte som niečo dopísala do "Starostlivosti o husle". ako sa Ti to pozdáva? Prosím ťa, pozri sa na to, lebo ja žijem už dlho mimo republiky a určite mám kopec gramatických chýb. Díky --Babuschi

  • Super ... priebežne korigujem ... a nič si z toho nerob, to je tu bežné...po mojich opravách sa raz niekto dostane k článku husle a opraví to aj po mne :-D --Prskavka 11:51, 27 júl 2006 (UTC)

dobre, diííííky :-)

--Babuschi

Úprava článkov[upraviť zdroj]

Ahoj, všimol som si pri husliach, že v odstavcoch, ktoré upravuješ zalamuješ riadky (enterom). Neviem, aký editor používaš, ale nie je to nutné, ba priam trochu nežiadúce. Odstavec by mal byť až na konci odklepnutý enterom. Teoreticky by tí, ktorí majú širšiu obrazovku mali nepríjemne "uprostred" stránky riadky zalomené. Ináč, super opravy slovenčiny a aj hudobnín. Paráda, niekoho takého sme určite potrebovali. Bebe@diskprís 17:58, 25 júl 2006 (UTC)


hi Bebe,

vielen Dank, für die Blumen.... Problém je v tom, že mi systém xy povedal, že sa musím ešte raz prihlásiť, aby mohol moje zmeny zaevidovať a to po dvoch hodinách písania. A tam sa to stalo. Musela som to okopírovať. Vložila som si to do Mailu. lebo som musela ísť preč. Teraz to tak vyzerá...brrrrrrr Neviem čo mám robiť?

Pa zatiaľ

--Babuschi

K obrázkom[upraviť zdroj]

Nezabudni k tomuto obrázku - Obrázok:Bohdan Warchal.jpg doplniť informácie, pozri napr. Obrázok:Gwendolyn Brooksová.jpg. Myslím tým popis obrázku a hlavne pôvodný zdroj obrázku. Veľa zdaru v editovaní:) --Bubamara 17:46, 28 júl 2006 (UTC)

hi, super, vďaka za povzbudenie. Teraz som však aj ten obrázok niako stratila z dohľadu, nielenže to nefungovalo, ale teraz ešte aj ten je fuč. Na každý pád diky za tip.

--Redaktor:Babuschi

Prosím ťa, čo chcel básnik povedať touto vetou: "Narodila sa rodičom Ferencovi Jozsefovi Drescherovi, učiteľovi hry na husliach a Márii Drescherovej (rod. Hübner) taktiež premenovaný 15. februára 1935 na „Batkay“."? Kto sa premenoval? Ďakujem :-) --Prskavka 10:22, 29 júl 2006 (UTC)


hi, Prskavka. Premenovalo "to" ministerstvo vnútra v Budapešti na žiadosť otca. Už som to zmenila. :-)nakoniec to stojí už u nej hore pri mene, tak to stačí, nie? a narodila sa Drescherovcom. Až keď mala 16 rokov, to jej otec zmenil. Ďakujem za úpravu.

ahoj -Babuschi

Problém so zdrojom obrázka Image:Gypsi.jpg[upraviť zdroj]

Warning sign
Tento obrázok môže byť zmazaný.

Vďaka za nahranie obrázka Image:Gypsi.jpg. Avšak tento môže byť čoskoro zmazaný, ak nedokážeme zistiť držiteľa autorských práv a stav autorských práv. Kvôli dodržiavaniu autorského zákona sme veľmi obozretní pri prijímaní obrázkov do Wikipédie.

Držiteľom autorských práv je zvyčajne tvorca, zamestnávateľ tvorcu alebo osoba, ktorej boli tieto práva udelené. Informácia o tom, za akých podmienok môžeme používať dielo je uvedená v licencii. Typ licencie označujeme pridaním šablóny licencie. Zodpovedajúcu šablónu nájdite v zozname Wikipédia:Šablóny/Licencie a vložte ju na opisnú stránku obrázka takto: {{NázovŠablóny}}.

Prosím, označte informácie o autorských právach (kto je autorom a licenciu) aj na všetkých ostatných obrázkoch, ktoré ste nahrali alebo nahráte. Pamätajte, že administrátori môžu zmazať obrázky bez tejto dôležitej informácie. Zoznam najdôležitejších zásad, ktoré je treba pri nahrávaní obrázkov dodržať je v článku Pomoc:Obrázok. Ak máte nejaké otázky, kontaktujte mňa alebo niektorého z tu uvedených redaktorov. Vďaka. matros 12:04, 1 august 2006 (UTC)

Ďakujem za upozornenie. Nakoľko som len maý začiatočník na Wiki a nevyznám sa (našťastie sú tu milý kolegovia, ktorí mi veľmi pomohli...) hlavne čo sa týka tích licencíí s obrázkami. Opravila som to a dúfam, že je to takto v poriadku.

S pozdravom Babuschi Majitelkou vacsiny obrazov autorov Ludovita Strompacha st. a jeho manželky Magdalény, je ich dcéra Mária, ktorá spolu so synom kompletizujú ich spoločnú zbierku a zorganizovali aj prvú výstavu v súkromnej galérii v Piešťanoch, a pracujú na zorganizovaní daľšej výstavy v Bratislave,taktiež rožšírili zbierku o daľšie obrazy, napr. Kostol v Prievidzi/Starý cintorín/,Kostol v Chrenovci,a pod.a zreštaurovali niekoľko obrazov, Nabrežie Vltavy, Kytica a pod. Dalej vedú kompletnu známu evidenciu všetkých známych obrazov/cca80/.Ich dcéra Mária nechala zhotoviť taktiež tapisériu"Dobrý pastier" podľa návrhu Magdalény Štrompachovej, ktorého osud je neznámy.Dcéra Mária je taktiež majiteľkou ďalšieho návrhu na gobelín"Anjel" ktorého zrealizovanie sa plánuje v blízkej dobe.Autorské práva, ako aj vlastnícke právo, je potvrdené notárskou zápisnicou a konateľom je dcéra Ľudovíta Štrompacha, Mária. Taktiež majitelkou obrazu "Sediaci cigáň"/Gypsy/ je dcéra Mária. V prípade daľších otázok, eventuálne ohľadom publikovania akéhokoľvek obrazu od Akad. mal. Ľ. Štrompacha, ev. Magdalény Štrompachovej vo vlastníctve Marie Strompachovej sa informujte na 00421903040746. Ďakujem D.


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Ahoj, Babuschi, prečo mažeš vlastné články ? Teraz som sa prebudil a ešte myslím, že snívam. Ja som presvedčený, že v Tvojom prípade nejde o vandalizmus, ale máš svoje vážne dôvody. Žiaľ, wikipédia niečo podobné neumožňuje... Našťastie pre nás, čitateľov, pretože Tvoje články sú výborné, dokonca mňa osobne (ako ignoranta umenia) zaujali natoľko, že sa k nim často vraciam. Každá, i zdanlivo bezútešná situácia má svoje riešenie... Nechcem sa vnucovať, ale ozvi sa na kelovy@azet.sk, keby niečo. Pekný večer --Kelovy 20:02, 2 október 2006 (UTC)

Ja si skôr myslím, že sa pripojil nejaký mladší člen rodiny pod týmto kontom a začal sa trochu hrať. --Wizzard 21:18, 3 október 2006 (UTC)


Oznam!

Nahrali ste do slovenskej Wikipédie obrázok, ktorý je licencovaný pod tzv. Slobodnou_licenciou. To je veľmi dobre a sme radi.

Chceme Vás však požiadať, aby ste slobodne licencované obrázky nahrávali na Wikimedia Commons. Postup nahrávania je rovnaký ako na slovenskej Wikipédii. Dôvody a podrobnosti nájdete na stránke Pomoc:Obrázok.

Tiež by nám uľahčilo prácu, keby ste aj spomínaný obrázok preniesli zo slovenskej Wikipédie na Wikimedia Commons. Pomôže Vám pri tom nástroj CommonsHelper (po slovensky). Po nahratí ho na slovenskej Wikipédii označte šablónou {{NowCommons}}. Ďakujeme.

Pozn.: Pred nahrávaním na Wikimedia Commons je potrebné mať vytvorený účet. Registrácia zatiaľ prebieha oddelene od slovenskej Wikipédie.

Tento oznam sa týka nasledujúcich obrázkov: Image:Gypsi.jpg

helix84 10:06, 16. október 2006 (UTC)[odpovedať]

Ďakujem za informáciu. Práve dnes som sa rozhodla ten obrázok Gypsi.jpg vymeniť v blízkej budúcnosti za iný, ktorí musím však najprv odfotiť. Dovtedy môže Gypsi ostať, ale môžeš ho aj zmazať. Tento obrázok priniesol veľmi veľa problémov a diskusie, preto som sa rozhodla takto. Ten obrázok, ktorí príde je dokonca krajší. Babuschi 12:39, 16. október 2006 (UTC)[odpovedať]

Babuschi predpokladám, že tie reverty čo si teraz urobila nepredznačujú tvoj úmysel odísť od nás. Síce sme niekedy na seba psy, ale tie ako je známe, keď štekajú, nehryzú:) Zváž prosím bez emócií svoje ďalšie kroky. Ďakujem. --Bubamara …✉ 13:13, 20. október 2006 (UTC)[odpovedať]

Ahoj Bubamara, ďakujem za posilnenie:-) nie neodchádzam z wiki. Nato mám moc rada Slovensko a wikipediánov ako napr. teba, čo mi robí radosť a dodáva silu hlavne keď je to tu niekedy trošíčku zložité. Ahoj Babuschi P.S. to s tím podpisom som doteraz niako nečekla:-(


Zobraz nahlad[upraviť zdroj]

Ahoj, vidim, ze usilovne pracujes na svojich clankoch - to je dobre! Chcel som ta len poprosit, aby si skor nez clanok ulozis pouzila tlacidlo "Zobraz nahlad" (ak chces vidiet ako to bude vyzerat, pripadne skontrolovat preklepy). Vytvaras totiz obrovske mnozstvo verzii svojich clankov, ktore zneprehladnuju historiu a posledne zmeny. Dakujeme! Prajem vela dalsej usilovnosti... Mz 15:13, 30. október 2006 (UTC)[odpovedať]

dobre, ze si ma na to upozornil. nevedela som o tom, že to ma takú funkciu. ďakujem Babusch 17:21, 30. október 2006 (UTC)[odpovedať]


Tip!

Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Ak prispievaš pomocou záložky Upraviť zdroj, chceme Ťa poprosiť, aby si skôr než článok uložíš, používal/a tlačidlo Zobraziť náhľad, ktoré je umiestnené hneď vedľa tlačidla Publikovať zmeny. Umožní Ti vidieť výsledok Tvojich úprav a korigovať ich ešte pred tým, než sa uložia do systému.

Ak prispievaš pomocou vizuálneho editora (záložka Upraviť), nepoužívaj tlačidlo Zverejniť zmeny po každej drobnej úprave – výslednú podobu článku vidíš v editore priebežne.

Opakovaným drobným opravovaním a ukladaním článku totiž vytváraš veľké množstvo verzií, ktoré zaťažujú servery Wikipédie a zneprehľadňujú nám kontrolu posledných úprav. Ďakujeme.

Veľmi pekne ďakujem za všetku pomoc a bohužiaľ sa touto cestou hneď aj lúčim so slovenskou Wikipédiou, nakoľko moje nedostatky slovenského pravopisu sú badateľne veľké.

Babusch 09:10, 30. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Babuschi, nepreháňaj, nedostatky slovenského pravopisu majú aj iní nielen ty:)), stačí, ak budeš v článkoch občas menej emotívna, pravopis je najmenší problém, ten sa dá odstrániť. Tak šup, šup, naspäť na Wikipédiu:) --Bubamara …✉ 08:20, 7. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Je mi veľmi ľúto, ale články o Magdaléne a Ľudovítovi Štrompachovcov som musela zmazať, nakoľko to nie je v záujme niektorích rodinných členov. Ďakujem za porozumenie. Babuschi

Clanky sa daju aj uplne zmazat, ale toto musis blizsie vysvetlit: co konkretne im prekaza (ci vobec pritomnost na wikipedii alebo ja neviem, uvedene informacie...), pretoze ak im vadi skutocnost, ze su uvedeni v encyklopedii, tak sa obavam ze s tym nemozu nic spravit (nemozu zakazat, aby sa o nich napisal encyklopedicky clanok), ak su pravda aspon trochu vyznamni (co predpokladam ze su ked si sa im tolko venovala). Vsimol som si, ze to Beren uz revertoval. Specifikuj blizsie, co "nie je v ich zaujme". Mz 17:41, 8. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Experimenty[upraviť zdroj]

Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

To sa nerobí, odmazávať z článkov údaje len tak! Prosím, rešpektuj to aj Ty. --Bubamara …✉ 18:20, 8. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Mám pocit, že by sme tých Štrompachovcov mali zablokovať, aby nám ich už hocikto nemazal. Alebo zablokovať toto konto. Vážne sa to nerobí, že napísať článok, a potom ho sústavne mazať. --Wizzard 18:25, 8. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Tích Štompachovcov nemaže "hocikto", al je to v záujme pre wikipédiu, aby zmizli odtiaľ navždy. Preto prosím o vymazanie a bude pokoj. Ďakujem --Babuschi


Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

Máš na to nejaký relevantný dôvod? Prečo si ich potom tak prácne vytvárala, aj s obrázkami? --Wizzard 18:47, 8. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Áno mám, inak by som to nemazala. Ver mi, je to tak lepšie pre wikipédiu a pre nás všetkích. Je mi to aj veľmi ľúto, lebo sú to moji starí rodičia a keď už ja som sa dostala tak ďaleko, že mažem mojich vlastných starých rodičov u ktorích som vyrástla, je ten dôvod viac než relevantný. Tak prosím vymaž ich a ja nahradím tie články aj ďalšími desiatimi, ceztovšetko, že je moja gramatika mizeraná, ale budem sa snažiť.--Babuschi 18:53, 8. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Ak sú to natoľko známe osobnosti, že sú vo Wikipédii, nemôžeme ich len tak vymazať. Jedine, ak by si preukázala, že nie sú dosť významní na to, aby tu boli. --Wizzard 18:56, 8. november 2006 (UTC)[odpovedať]

ok, to nie je problém, ja osobne tu prehlasujem, že som jednala čisto emocionálne, napísala som o mojich vlastných starích rodičoch do wikipédie, ktorí nemajú v slovenskej wikipedii čo hľadať. Ospravedlňujem sa za tento čin a za porušenie pravidiel wikipédie. V budúcnosti sa to nebude opakovať. -Babuschi

V poriadku, ale radi by sme vedeli, prečo ich teraz chceš vymazať. To, či sú dosť významní, aby tu boli, musia posúdiť aj iní redaktori, ktorý sa v danej problematike vyznajú. Vadí niektorým členom tvojej rodiny, že sú tu tieto články? Ak aj áno, nie je to až tak relevantné, pretože do encyklopédie patria všetky významné osobnosti, či chcú alebo nie. --Wizzard 19:05, 8. november 2006 (UTC)[odpovedať]
Môžeš tie články nominovať na zmazanie a komunita bude hlasovať, či sa jej vidia vhodné pre encyklopédiu alebo nie. Ak sa dohodneme, že osoby nie sú významné, tak sa zmažú (ale ja by som sa skôr klonil k tomu, že významní aspoň trochu sú...) Mz 19:07, 8. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Biografické články[upraviť zdroj]

Chcel by som sa spýtať, či mieniš mazať aj ďalšie svoje články o rodine (Júlia Fischerová) a o známych a kamarátoch (Jela Špitková, Marek Brezovský, Oskar Rózsa)? --AtonX 10:27, 9. november 2006 (UTC)[odpovedať]

  • Otazky sukromneho charakteru tu nemaju co hladat. Dakujem Babuschi 19:08, 9. november 2006 (UTC)[odpovedať]
    • To je naopak otázka, ktorá sa týka celej Wikipédie, pretože sa zaujímame o to, aké články tu vznikajú, aký majú obsah a charakter a či ich niekto chce vymazávať alebo nie. (Ak nechcete, aby bolo to, čo ste napísali, neúprosne upravované a ďalej ľubovoľne rozširované, tak sem váš text neumiestňujte.) --AtonX 07:33, 10. november 2006 (UTC)[odpovedať]
      • Antonko moj zvedavucky, ktori pracuje anonymne, narozdiel odomna, ked sa ti moje clanky obsahovo nepacia, zmaz ich a realizuj sa. Ja narozdiel od Teba, ked mazem, tak len moje clanky a o "mojich" ludoch a okrem toho, ten dovod, preco som mazala asi kazdy z Wikipedie uz vie, ale chapem, Ty nie, k tebe to este nedoslo, Ty si AntonkoXXX Babuschi

Ahoj MZ, máš pravdu, to však nebola AntonkovaXXX otázka. Tie články, ktoré on vymenoval sa táto téma ani natýka. Okrem toho ani pri článku Júlia Fischerová a Oskar Rózsa (ktorý som len tak mimochodom ja nevytvorila, len pár riadkov doplnila) nikde nestojí, že ma s nimi spája akíkoľvek vzťah vôbec, ktorí im však AntonkoXXX pridal a tím "opuncoval" moje články, čo si nie každý môže vysvetliť pozitívne. Keby ma Redaktor Adrian neupozornil, ze musím napísť konkrétny zdroj (ktorý som vedome nenapísala, ako pri Julia Fischerová - lebo nie je treba, je ich tam dosť a nestojí tam nič, čo už nie je napísané vo všetkích svetových jazykoch ako aj pri Oskarovi Rózsovi - článok nie je dokončený a čo som tam napísala, každý taktiež môže nájsť na tisícich stránkach na internete) a keby článok Husle, ktorý je nominovaný na jeden z najlepších článkov a len preto, lebo tam chýba zdroj sú hlasovania proti, by som tiež nenapísala. Fazit: AntonkovaXXX otázka s pripomienkami je teda na tomto mieste nemiestna, netýka sa témy a porušil pravidlá privátnej sféry, ktoré vo wikipédii nemajú čo hľadať. Jeho otázka je len provokácia s cieľom umelo vyvolávať konflikty medzi druhými Redaktormi. Babuschi

        • Práve sme sa minuli, tak presne o tom som teraz práve napísala Mz. Antonko, prečítaj si to, ale pozorne.Babuschi

Pre istotu ....ešte raz kopia pre AntonkaXXX

        • Ahoj MZ, máš pravdu, to však nebola AntonkovaXXX otázka. Tie články, ktoré on vymenoval sa táto téma ani natýka. Okrem toho ani pri článku Júlia Fischerová a Oskar Rózsa (ktorý som len tak mimochodom ja nevytvorila, len pár riadkov doplnila) nikde nestojí, že ma s nimi spája akíkoľvek vzťah vôbec, ktorí im však AntonkoXXX pridal a tím "opuncoval" moje články, čo si nie každý môže vysvetliť pozitívne. Keby ma Redaktor Adrian neupozornil, ze musím napísť konkrétny zdroj (ktorý som vedome nenapísala, ako pri Julia Fischerová - lebo nie je treba, je ich tam dosť a nestojí tam nič, čo už nie je napísané vo všetkích svetových jazykoch ako aj pri Oskarovi Rózsovi - článok nie je dokončený a čo som tam napísala, každý taktiež môže nájsť na tisícich stránkach na internete) a keby článok Husle, ktorý je nominovaný na jeden z najlepších článkov a len preto, lebo tam chýba zdroj sú hlasovania proti, by som tiež nenapísala. Fazit: AntonkovaXXX otázka s pripomienkami je teda na tomto mieste nemiestna, netýka sa témy a porušil pravidlá privátnej sféry, ktoré vo wikipédii nemajú čo hľadať. Jeho otázka je len provokácia s cieľom umelo vyvolávať konflikty medzi druhými Redaktormi.

P.S: Presne, koli takím ľuďom ako si Ty, nepíšem zdroj, kde nemusím. Ak si Ty tak vážiš moje informácie, ktoré sem píšem do wikipédie - pre všetkích, ktoré nestoja na internete a by mali, nekonáš v zmysle pre wikipédiu a navrhujem ťa, aby ťa vyhodili. Keďže Ty nemáš známych, ani priateľov ani nikoho z rodiny, o ktorích by si mohol niečo napísať, ale druhým, ktorí mali to šťastie stretnúť takích významních ľudí, ba dokonca s nimi vyrástli, robíš zato predsudky, si zakomplexovaný a nekompetentný Redaktor. Babuschi

Babuschi


Môžete už prosím prestať s tou nezmyselnou diskusiou? Babuschi, ak chceš, aby články, ktoré si vo Wikipédii umiestnila boli vymazané, daj ich na zmazanie, v hlasovaní sa rozhodne, či tu majú alebo nemajú zostať. Nemôžeš ale svojvoľne odmazávať, keď sa sama pre seba rozhodneš, že tu už čosi nechceš mať. Toto je šablóna, ktorá sa dáva do článku, ktorý navrhujeme na zmazanie - {{Na zmazanie}} a tu sa to oznamuje - Wikipédia:Stránky na zmazanie. Rozmysli si postup, ktorý chceš zvoliť ďalej, ale nemaž prosím opakovane texty článkov, aj keď sú to články, na ktorých si pracovala. Ak to budeš opakovane robiť, nakoniec Ťa niektorý admin zablokuje, a to nie je riešenie. Predovšetkým Ťa prosím, upusť od osobných urážok, nech sa to tu nimi nenabaľuje. Ďakujem. --Bubamara …✉ 11:48, 10. november 2006 (UTC)[odpovedať]