Diskusia s redaktorom:Born To Rock

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Born To Rock. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 584 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Wizzard


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Horkýže slíže

Oznam!
Do článku Horkýže slíže si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Albumy Horkýže Slíže (HS)[upraviť zdroj]

Nazdar chlape,

som rád, že sa niekto začal venovať aj slovenským kapelám na wikipédii. Ak chceš dopĺňať obsah stránky novými informáciami je to v pohode, len musíš dbať na to, aby si nebral doslovné texty z iných zdrojov. Čerpať z nich môžeš, ale píš svojimi slovami, potom do externých odkazov na spodku stránky dopíš, z kadiaľ si informácie získal. Tá šablóna, ktorú som Ti sem dal sa Ti možno zdala krutá, ale predstav si, že by si niekedy sám napísal na internete článok a potom by si ho objavil v nejakom "renomovanom časopise (alebo na stránke)" bez toho, že by si na Teba, ako autora, niekto niekde spomenul. A to nehovorím o honorároch a zmysle tejto encyklopédie, keby tu boli články, ktoré sú vlastne v totožnom znení napísané kdesi inde... podobne je to aj s obrázkami... dosť bolo filozofovania, poďme k veci.

Jená sa teraz o albumy. Na albumy skupín používame na Wikipédii osobitné stránky. Urobím Ti jeden príklad z prvého albumu a ty si môžeš skúsiť pokračovať. Najprv spravím tzv. wikilinky, na diskografiu HS, kde nebudú vytvorené stránky s albumami (červené odkazy). Keď na ne klikneš otvorí sa Ti editačné okno a tam vložíš približne podobný obsah ako si dal na stránku HS k albumu. Takže smelo do toho. --Bojars 06:59, 1. september 2007 (UTC)[odpovedať]

Albumy všeobecne[upraviť zdroj]

Takž ide Ti to dobre. Pozri sa na to, čo som doplnil k albumu Kýže sliz (jediný, ktorý mám). Dobré by bolo, keby sa Ti podarilo do každého z albumov pridať aspom takéto informácie. Veľa zdaru. --Bojars 08:38, 1. september 2007 (UTC)[odpovedať]