Diskusia s redaktorom:Erakis

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Erakis. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 590 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Wizzard


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Revolučné bunky[upraviť zdroj]

Zdravím, přeložil jsem Váš článek do češtiny (cs:Revoluční buňky), avšak k mé nelibosti byly doplněny požadavky na zdroje k doložení uvedených tvrzení. Mohu se zeptat odkud jste čerpal a jak mohu sporná tvrzení doložit? Rád bych aby zmizeli zdroj?. Děkuji předem za odpověď. S pozdravem --Elm 17:21, 1. apríl 2009 (UTC)[odpovedať]

Ahoj. Odkaz k počtu členov organizácie je konkrétne na ruskej stránke [1]. Čo sa týka prvého zdroja o "najúspešnejšej organizácii v Európe", bohužial nie je konkrétny (dávnejšie som toto označenie zachytil v nejakých nemeckých novinách, no už nepamätám v akých), no dá sa jednoznačne (ale pracne) overiť, keď si spomínané údaje (počet ich akcii a zatknutých členov) tejto skupiny porovnáte s inými európskymi revolučnými organizáciami, údaje o ktorých sú na ich jednotlivých stránkach na angl. wik.(to že bola najúspešnejšia v Západnom Nemecku je uvedené priamo na angl.wik.) Skúsim ešte pozisťovať, kde sa táto informácia objavuje priamo, zatial dúfam, že som aspoň čiastočne pomohol. S pozdravom--Erakis 22:30, 1. apríl 2009 (UTC)[odpovedať]

Ano pomohl jste mi moc, díky. Kdyby jsi na něco narazil budu jedině rád. S pozdravem a přáním dalších článků --Elm 14:02, 2. apríl 2009 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Aden, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Najme treba článok rozšíriť, je to substub, ktorý by mal byť správne zmazaný bez upozornenia (čo by bola asi škoda). --Rádiológ 18:04, 14. október 2009 (UTC)[odpovedať]

  • Ďakujem za toto neprehliadnutelné upozornenie, no zároveň musím podotknúť, že akosi nerozumiem nad zhrozenými, skoro až hysterickými reakciami nad týmto stubom (hoci ja ich tiež nemám rád). Akoby ste tu však podobných nemali na tisíce. Veď keď už sme pri tom Jemene, tak napr. o jeho hlavnom meste Saná je spracovaný naozaj "rozsiahly článok", no žiadne z tých urgentných upozornení, a to pri tom ide o hlavné mesto. Geografia nie je tak úplne môj obor a stub o Adene som tam dal zámerne ako upozornenie pre tých, ktorý podobné články píšu, aby sa rozhýbali a pustili do článkov o mnohých dôležitých geografických miestach, ktoré na našej wikipédii stále spracované nie sú, no určite by mali byť. Stub o Adene preto ja rozširovať nebudem, iba v prípade, že začnete symbolom "Urgentne upraviť" označovať aj ostatné, dôležitejšie substuby. Začať môžte napr. spomínaným mestom Saná. --Erakis 22:39, 15. október 2009 (UTC)[odpovedať]
Informácia je pre autora stubu a upozornenie pre všetkých. Všetky substuby označené nie sú, pretože je to robota pre vraha - označujem len novšie veci. A to, že to nerozšíriš, mi žily netrhá - ak sa toho nikto nechytí, čaká ho osud ostatných podobných "článkov". --Rádiológ 14:34, 21. október 2009 (UTC)[odpovedať]

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Erakis!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017