Diskusia s redaktorom:Fipsty

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie


Oznam!
Zistili sme, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

--Wookie (diskusia) 09:17, 11. august 2013 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie!
Opakovane sme zistili, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia však nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment bol opätovne odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

--Wookie (diskusia) 20:11, 11. august 2013 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Do článku Filip Škultéty si pridal(a) materiál, ktorý vyvoláva dojem, že ide o Tvoju vlastnú biografiu. Aj keď táto skutočnosť nie je chybou samou o sebe, nepokladáme za veľmi vhodné, aby redaktori písali autobiografie, pretože takýto článok môže veľmi ľahko porušiť niektorú zo zásad Wikipédie. Viac sa dozvieš v článku Wikipédia:Autobiografia. Najväčšou prekážkou zaradenia takéhoto článku do Wikipédie však môže byť to, že nespĺňa kritériá významnosti pre biografické články a medzičasom už niektorý z redaktorov článok Filip Škultéty navrhol vymazať alebo tak už urobil. Prosím prečítaj si tieto kritériá a úprimne zváž, či ich spĺňaš. Ak áno, uveď do článku fakty alebo argumenty potvrdené nezávislými zdrojmi, ktoré Tvoju encyklopedickú významnosť potvrdzujú. Ďakujeme.

--Pelex (diskusia) 19:37, 14. júl 2014 (UTC)[odpovedať]

StartItUp.sk[upraviť zdroj]

Zdravím. Článok som zmazal, nateraz zrejme nespĺňa ani základné krietériá encyklopedickej významnosti (netriviálne pojednania o téme vo viacerých nezávislých spoľahlivých sekundárnych zdrojoch). --Teslaton (diskusia) 28. 9. 2016, 16:14 (UTC)

Milan Zimnýkoval‎[upraviť zdroj]

Zdravím. Dve veci k článku:

  1. tvrdenia treba na wiki dokladať pomocou referencií na spoľahlivé zdroje, viď úprava [1]. Nie je náhradou natrieskať na záver článku 10 externých odkazov, naviac prevažne na bulvárne zdroje (Topky, Pluska, Čas, atď.). Tie sa na skwiki nepožívajú, ani ako zdroje, ani ako externé odkazy.
  2. na Commons je prípustné uploadovať len explicitne slobodné fotografie. Súbory File:Milan Zimnýkoval.jpg a File:Milan "Junior" Zimnýkoval.jpg (mimochodom, načo duplicitne?), ktoré si uploadol, vykazujú zhodu s orezom na webe [2] ("zdroj: TV JOJ"), takže dosť pochybujem, že sú slobodné a že ide o "vlastné dielo" (tzn. fyzicky tebou odfotografovaný záber), ako si pri uploade na Commons deklaroval.

--Teslaton (diskusia) 18:14, 29. jún 2017 (UTC)[odpovedať]

Ešte raz: nevydávaj cudzie fotografie z webu za svoje (File:Milan Junior Zimnýkoval.jpg vs. [3]). Pokiaľ neplánuješ dodržiavať tunajšie pravidlá a mieniš opakovane explicitne podvádzať pri deklarovaní pôvodu diel, radšej tu pls. neprispievaj vôbec – akurát pridávaš robotu. --Teslaton (diskusia) 17:38, 30. jún 2017 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Video poker, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 18:02, 16. január 2018 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Vďaka za úpravy v článku Video poker, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--Jetam2 (diskusia) 18:02, 16. január 2018 (UTC)[odpovedať]