Diskusia s redaktorom:Informacne centrum

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Vkladanie obsahu o Univerzite Komenského[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Daniela Ostatníková, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

Dobrý deň, periodicky sa tu opakuje stav, že niekto asi z PR oddelenia Univerzity Komenského vkladá do Wikipédie materiál o činovníkoch univerzity. Tento materiál je však chránený autorskými právami (keďže bol už predtým publikovaný na stránkach univerzity (ako napr. v prípade pani prof. Ostatníkovej tu). Takýto materiál nemôže byť bez výslovného povolenia univerzitou publikovaný na Wikipédii. Našou povinnosťou je v prípade nedoriešenia autorských práv tieto texty zmazať. Prečítajte si prosím pozorne text Wikipédia:Publikácia diela predtým publikovaného mimo Wikipédie. Ak chcete uverejňovať tieto texty na wikipédii, musíte z univerzitného e-mailu pre každý z nich jednotlivo zaslať povoľovací mail na permissions-sk@wikimedia.org. Text povoľovacieho e-mailu nájdete na Wikipédia:Publikácia diela predtým publikovaného mimo Wikipédie. V prípade nejasností mi prosím napíšte. --Pelex (diskusia) 10:27, 31. august 2015 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Peter Moczo, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA (diskusia) 15:56, 2. september 2015 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Informačné centrum UK, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Pe3kZA (diskusia) 13:46, 10. september 2015 (UTC)[odpovedať]

Informačné centrum UK[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Informačné centrum UK si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--–Bubamaradisk. 14:40, 10. september 2015 (UTC)[odpovedať]