Diskusia s redaktorom:Josefinius/archív

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Josefinius/archív. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 573 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Wizzard


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Používateľské meno[upraviť zdroj]

Ahoj, chcel by som ťa upozorniť na diskusiu na stránke Nástenka správcov, kde sa diskutuje o prípadnom konflikte tvojho používateľského mena so skutočným menom známej osoby, respektíve o predídení možnosti zneužitia. K diskusii sa samozrejme môžeš vyjadriť, aby sme našli uspokojivé riešenie. --AtonX 09:05, 12. jún 2008 (UTC)[odpovedať]

  • Vďaka za tvoje vyjadrenie na príslušnej stránke. Sú teraz tri možnosti, z ktorých máš na výber:
    1. Zvážiť, aké nevýhody má používanie tvojho vlastného občianskeho mena na Wikipédii. Bližšie o tom pojednáva Nástenka správcov alebo anglická stránka Username policy (Real names). Možnosť prvá je teda zvoliť si iné, než občianske meno. V takomto prípade môže tvoj redaktorský účet premenovať Redaktor:Adrian alebo Redaktor:Liso.
    2. Druhá možnosť je zvoliť si tvoje vlastné občianske meno s nejakým prívlastkom, tak ako si to navrhol v diskusii, napríklad Redaktor:Jozef.genzor.ml alebo s veľkým písmenkom Redaktor:Jozef.Genzor.ml. V tom prípade však budeme požadovať potvrdenie, že ide naozaj o tvoje občianske meno. To sa dá veľmi jednoducho urobiť tvojím vyhlásením, ktoré zašleš e-mailom z nejakého neanonymného e-mailového účtu na adresu permissions-skwikimedia.org. Tam administrátor tvoje vyjadrenie zaarchivuje a potvrdí jeho prijatie. Aj v tomto prípade platí, že tvoj účet môžu premenovať Redaktor:Adrian alebo Redaktor:Liso.
      Aby sa vylúčila možnosť zámeny, mal by si potom na svojej redaktorskej stránke (momentálne je to stránka Redaktor:Jozef.genzor) trvalo uviesť, že sa jedná o menovca tej-a-tej známej osoby, ktorou v skutočnosti nie si.
    3. Tretia možnosť je ponechať si redaktorské meno v terajšej podobe, pričom opäť treba splniť podmienky v bode 2, t.j. a) zaslanie vyhlásenia že sa tak naozaj voláš a b) vyhlásenie na redaktorskej stránke, že síce sa tak naozej voláš, ale nie si tá-a-tá známa osoba.
Dúfam že to nie je príliš komplikované, ak by si mal ďalšie otázky obráť sa prosím na mňa. --AtonX 07:45, 17. jún 2008 (UTC)[odpovedať]