Diskusia s redaktorom:MatejMaťo

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Oznam
Vďaka za úpravy v článku Starbucks, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--BT 16:56, 29. apríl 2016 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Kelovy (diskusia) 11:14, 2. máj 2017 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

--Kelovy (diskusia) 11:18, 2. máj 2017 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, pokým nie je vláda vymenovaná, nie je dôvod robiť úpravy na základe dohadov.--Pe3kZA 20:14, 16. marec 2018 (UTC)[odpovedať]

Nepredbiehaj pls. formálny právny stav. Tretia vláda Roberta Fica je aj po demisii poverená vykonávaním funkcie až do vymenovania novej. Pellegrini je zatiaľ len poverený zostavovaním novej vlády, nie je premiérom. Viď [1] resp. aj diskusia k tejto veci v krčme. --Teslaton (diskusia) 20:36, 16. marec 2018 (UTC)[odpovedať]