Diskusia s redaktorom:Mireksoteria

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Mireksoteria. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 584 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Bebe


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Drážovce pri Nitre[upraviť zdroj]

Ahj, dúfam, že ti môžem tykať, aj keď priznám sa, trasú sa mi trocha z toho prsty, ale taký je tu proste zvyk. Asi si si všimol, že tvoj článok Drážovce (pri Nitre) vyvolal malú diskusiu. Možno buseš vedieť dať veci na pravú mieru. Vieš aký je presný názov obce? Ja som zatiaľ našiel na internete Dražovce aj Drážovce a aj Drážovce pri Nitre. A je to teraz časť mesta Nitry? Maj sa dobre. --Jano spoza mláky 18:46, 19 október 2005 (UTC)

  • Ahoj, vložil som tento článok, lebo v som Drážovce navštívil práve dnes. Názov obce je Drážovce. Ja som dal do zátvorky (pri Nitre) lebo v názve obce to nebolo. Avšak nedal sa vytvoriť článok s rovnakým názvom, ako už na wikipédii bol. Urobil som tam aj foto, ktorú som tam tiež vložil. Podľa internetu som našiel že sa obec osamostatňovala od Nitry: http://mesto.sk/prispevky_velke/nitra/drazovcesamostatne939548226.phtml --Mirek 18:57, 19 október 2005 (UTC)
    • Bronto je rýchly ako Hikary expess. Už dal všetko na pravú mieru. To foto je pekné. Pripomenulo mi moju mladosť, často som okolo toho kostolíka chodieval.--Jano spoza mláky 19:00, 19 október 2005 (UTC)

Obrázok:Michal_archanjel.jpg[upraviť zdroj]

Napis prosim do popisu Obrázok:Michal_archanjel.jpg ako "Popis: Michal archanjel, autor neznámy" a "Autor: Miroslav Vančo" (ako autor fotografie), teda ak je to tak. Vyzadujeme totiz, aby bol uvedeny autor, tak aby to niekoho nemiatlo. Mimochodom datum znamena datum, kedy bola urobena fotografia, takze si to fotil dnes? K autorskym pravam som ti napisal komentar na wikibooks. helix84 21:59, 19 október 2005 (UTC)


Príjemný deň alebo noc[upraviť zdroj]

Chcel by som Vás upozorniť na možný preklep. A to v článku Dogmatika: Magistérium: Jeden a Trojjediný Boh --- http://sk.wikibooks.org/wiki/Dogmatika:_Magistérium:_Jeden_a_Trojjediný_Boh


Vyznanie viery jedenástej Toledskej synody (r. 675)

Toto je podaný výklad....A ani to nie je správne povedané, že v jednom Bohu je Trojica, ale že jeden Boj je Trojica. (malo by byť BOH)

pravdepodobne to vzniklo preto, lebo h a j sú vedľa seba na klávesnici. Ďakujem.--Tom78 23:15, 19. júl 2008 (UTC)[odpovedať]


Ahoj, Mireksoteria.

Chceli by sme ťa pozvať na stretnutie.

Možno by si mal(a) záujem zúčastniť sa, aby sme mohli podiskutovať o Wikipédii a nadácii Wikimedia osobne. Veľa problémov a otázok sa rieši lepšie osobne. Wizzard 23:06, 3. september 2012

Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Ahoj, Mireksoteria

Slovenská Wikipédia je od včera členom celosvetového hnutia Wiki Loves Monuments a zúčastní sa na fotografickej súťaži v roku 2012.

Platné sú všetky fotografie o slovenských kultúrnych pamiatkach (s platným ID), ktoré sú nahraté od 1. septembra. Súťaž beží do 30. septembra. Pamiatky na fotografovanie môžete nájsť v zoznamoch, ktoré sú sústredené na stránke Zoznam kultúrnych pamiatok na Slovensku.

Informácie nie sú ešte kompletné, ale budú sa sa dopĺňať každým dňom. Viac informácií môžete nájsť na stránke Wikipédia:WikiProjekt Wiki miluje pamiatky alebo aj na www.wikilovesmonuments.cz v češtine.

Ak potrebujete pomôcť, neváhajte napísať nasledovným redaktorom: Wizzard, Jetam2, KuboF, K@rl (iba anglicky alebo nemecky).

Informácie pre fotografie od 1.9.2012 do súčasnosti:

Fotografie, ktoré majú známe ID, budú automaticky zahrnuté. Ak ID chýba, prosím skontrolujte, či fotografia môže byť kandidátom a doplňte chýbajúce hodnoty ID a {{Wiki Loves monument|sk}}. Wizzard 07:47, 26. apríl 2024 (zabudnutý podpis)


Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Your account will be renamed[upraviť zdroj]

08:25, 20. marec 2015 (UTC)

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Mireksoteria!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017