Diskusia s redaktorom:Muzeum

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Muzeum. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 637 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Dubhe


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Čo sa týka toho článku Muzeum.sk, ide o to, že Wikipédia nie je databáza web stránok. Odporúčam si prečítať stránku Wikipédia:Čo Wikipédia nie je. --Wizzard 20:45, 3 október 2006 (UTC)

Wizzy, nezabudni, že tu máme Prop :) Domnievam sa, že článok o serióznej stránke venujúcej sa slovenským múzeám, galériám, hradom a zámkom je pre wiki predsa len prospešnejší :) Navyše vidím v budúcnosti možnosť vzájomnej spolupráce :) --Kelovy 20:54, 3 október 2006 (UTC)

To je v poriadku, ale v prípade tejto stránky zrejme zahlasujem za zmazanie, lebo to vyzerá ako reklama a serióznych stránok sú stovky :D --Wizzard 21:03, 3 október 2006 (UTC)

Ja dúfam, že si to ešte rozmyslíš (občas to robíš, čo oceňujem:) Osobne som stránkou nadšený a túžim z nej čosi pajznúť i pre našu wiki :) Nielen pre moje kradmé úmysly Muzeovi za jeho článok veľmi ďakujem :) --Kelovy 21:18, 3 október 2006 (UTC)

Autorova poznámka[upraviť zdroj]

Ďakujem za vysvetlenie, prečo by sa mala stránka Muzeum.SK zmazať. Myslel som, že Wikipedia služi aj ako databáza cenných informácií... Muzeum.SK budujem už 6 rokov a denne aktualizujem a verím, že bude môcť byť aj ako odkaz na Wikipedii...

  • Wikipédia, ako každá encyklopédia, slúži predovšetkým ako databáza poznatkov, nie informácií. V tom vidíme zásadný rozdiel. Odkaz už existuje pod heslom múzeum. --AtonX 11:49, 4 október 2006 (UTC)

Samozrejme rozumiem a rozhodnutie budem rešpektovať...

Vážený redaktor, prosím ťa, aby si prestal zanášať do Wikipédie odkazy na svoju stránku, keď majú jednotlivé inštitúcie svoje vlastné, oficiálne webstránky. Ďakujeme. --AtonX 09:58, 6 október 2006 (UTC)

  • Vážený AntonX, na stránkach, ktoré uvádzam len ako alternatívu spolupracujú priamo uvádzané inštitúcie. Často sú na stránkach portálu Muzeum.SK aktuálnejšie informácie ako na ich oficiálnych, ktoré aktualizujú nepravidelne. Muzeum.SK spolupracuje s jednotlivými inštitúciami a aj so Zväzom múzeí na Slovensku. Ale zdá sa, že Wiki je komunita sama pre seba a ja po niekoľkých dňoch uvažujem, že to ani nemá význam niečo tu riešiť:-)... --Muzeum 16:14, 6 október 2006 (UTC)
    • Milan, prosím, nepokladaj mienku jedného redaktora za postoj celej wiki. --Kelovy 16:16, 6 október 2006 (UTC)
  • Ak uvádzaš inštitúcie, zaujíma nás odkaz na oficiálnu stránku inštitúcie, ale maj na pamäti, že Wikipédia nie je zbierka externých odkazov. Určite by sme radi privítali, keby si nám namiesto toho urobil povedzme sériu článkov o jednotlivých múzeách na Slovensku. --AtonX 16:29, 6 október 2006 (UTC)
  • OK, ja ešte chvíľu vydržím. Už pracujem na tom ďalej a postupne sa pokúsim pridať články o jednotlivých múzeách na Slovensku. --Muzeum.SK 16:35, 6 október 2006 (UTC)
    • To bude super, ak si s niečim nebudeš vedieť dať rady, kľudne sa na mňa obráť. --AtonX 16:37, 6 október 2006 (UTC)
  • Fajn, potrebujem občas poradiť a nemám trpezlivosť čítať obsiahle návody na Wiki. Môžeš ma kontaktovať cez ICQ? Moje nájdeš vľavo na mojom portáli Muzeum.SK. Vďaka --Muzeum.SK 16:41, 6 október 2006 (UTC)