Diskusia s redaktorom:Tuningsk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Tuningsk. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 584 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Wizzard


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Dobrý deň, volám sa Slavomír Majerník, pracujem pre spoločnosť Cobra Tuning s.r.o. Bratislava. Zaoberáme sa tuningovými a stylingovými úpravami áut na Slovensku, sme hlavnými dodávateľmi tuningových dielov na slovenskom trhu. Radi by sme prispeli informáciami o tuningu ako takému a o profile našej spoločnosti na SK wikipédii. Akou formou by sme mali text napísať, alebo čo by text nemal obsahovať? Hlavne čo sa týka AUTO TUNINGU & STYLINGU, aby sme to mohli čitateľom a ľuďom na Slovensku viac priblížiť. Aby sa tuning nebral len ako "pirátenie" na cestách, ale že je to forma štýlu - umenia upraviť alebo zreštaurovať auto do lepšej podoby a funkčnosti ako je napr. sériová výroba, a pod. Chceli by sme priblížiť, ako by sa ten správny tuning a styling mal realizovať na autách, aby to malo aj svoj zmysel. Aby ľudia pochopili, že cieľom úpravy áut nie je len polepenie auta samolepkami, ale že je to hobby, ktorému treba venovať svoj čas a pozornosť. Medzi automobilový Tuning samozrejme zaraďujeme aj staršie autá resp. zreštaurované veterány. Vopred Vám ďakujem za vašu reakciu prípadne rady, ako by sme mali postupovať.

Dobrý deň. Wikipédia je predovšetkým encyklopédia, tak v prípade tuningu by boli vhodné nejaké všeobecné informácie, napríklad na začiatok rozšírenie článku tuning (automobil). Potom rozpísanie rôznych autodoplnkov v samostatných článkoch, napríklad čo je to spoiler a pod. a všeobecne diely automobilov, myslím že veľa vecí z tejto oblasti nám tu chýba. Hlavne by tu nemala byť žiadna propagácia stránky, klubu a pod., len encyklopedické informácie, teda môžu tu byť aj články o spolkoch, občianskych združeniach a podobne, prípadne aj firiem, ak sú dostatočne významné, len by tu nič nemalo byť písané ako reklama.
Chcel by som sa aj ja opýtať, dali by ste mi prosím na seba nejaký súkromný kontakt, napr. ICQ, Skype, alebo mail? Rád by som sa opýtal na niečo súkromné čo sa týka tuningu. Moje kontaktné informácie sú uvedené na mojej redaktorskej stránke. Ďakujem. --Wizzard 13:08, 29. apríl 2010 (UTC)[odpovedať]

Ďakujem za odpoveď, poslal som vám kontakt na váš e-mail. S.M.

Ďakujem, kam ste to poslali? Ešte mi nič neprišlo :) --Wizzard 13:29, 29. apríl 2010 (UTC)[odpovedať]

moje kontaktné údaje som vám poslal na váš e-mail wizzard@jabber.sk , resp. som si už vás pridal na ICQ :) S.M.

Tu bude ten problém, to nie je e-mailová adresa, ale používateľské meno pre Jabber :-) --chiak 13:45, 29. apríl 2010 (UTC)[odpovedať]